eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
توسعه کشت دیم کلید خودکفایی محصولات اساسی 🔹بسیاری از کارشناسان براین باورند که با توجه به محدودیت منابع آبی و خاکی، توسعه کشت دیم سیاست مناسبی برای دستیابی به خودکفایی محصولات اساسی و ارتقای ضریب امنیت غذایی محسوب می‌شود.
حدود ۱۵۰۰ نفر از مردم غزه بینایی خود را از دست داده‌اند 🔹وزارت بهداشت غزه اعلام کرد حدود ۱۵۰۰ نفر در نتیجه جنگ خانمان‌سوز بینایی خود را از دست داده‌اند و ۴۰۰۰ نفر دیگر به دلیل کمبود دارو و تجهیزات پزشکی در معرض خطر از دست دادن بینایی خود هستند.
7.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بیانیه قاطبه نمایندگان مجلس در حمایت از نام خلیج‌فارس/ آقای ترامپ، خلیج‌فارس وطن و خانه ماست
دلیل ابقای زاکانی در سمت شهردار تهران چه بود؟ 🔹سخنگوی شورای شهر تهران: تغییر ندادن شهردار صرفاً به‌منظور حفظ ثبات مدیریتی نبود؛ اکثریت شورا معتقد بودند که این جریان خدمت‌رسانی، جریانی موفق و مؤثر است.
هزینه‌های بالای وکالت، مانع استرداد اموال تاریخی به کشور 🔹معاون وزارت میراث فرهنگی: هفت پرونده مفتوحه برای استرداد اموال تاریخی در خارج از کشور وجود دارد، برای اقامه شکایات باید وکیل بگیریم ولی رقم‌های هنگفتی مطرح می‌شود که در توان ما نیست.
لوفیگارو: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل دیگر در عربستان طرفداری ندارد
آیت الله مکارم شیرازی: حوزه و مراجع هیچ‌گاه به دولت وابسته نبوده‌اند
دیدار وزرای امور خارجه ایران و عمان در آستانه دور چهارم گفتگوهای غیرمستقیم ایران-آمریکا 🔹سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در راس هیاتی جهت انجام چهارمین دور گفتگوهای غیرمستقیم ایران- آمریکا به عمان سفر کرده است، در بدو ورود به مسقط با بدر البوسعیدی وزیر امور خارجه سلطنت عمان دیدار و گفتگو کرد. 🔹در این دیدار، وزیر امور خارجه کشورمان با قدردانی از وزیر امور خارجه و دولت عمان به‌خاطر میزبانی و ایفای نقش مهم تسهیل‌گری گفتگوهای ایران- آمریکا، دیدگاه‌های کشورمان را در مورد مهمترین ابعاد این گفتگوها و مواضع اصولی و مبنایی ایران در این خصوص تبیین کرد. 🔹وزیر امور خارجه عمان با تاکید بر عزم این کشور برای هرگونه مساعدت جهت تسهیل روند گفتگوها، عراقچی را در جریان ترتیبات و تمهیدات پیش‌بینی‌شده برای انجام این دور از گفتگوها قرار داد.
مراجعه ۴۰۰ مصدوم انفجار در بندر شهید رجایی به پزشکی قانونی 🔹سازمان پزشکی قانونی: در پی وقوع حادثه تأسف بار بندر شهید رجایی، ۴۸ قربانی حادثه شناسایی و تعیین هویت شدند. 🔹همچنین تاکنون بیش از ۴۰۰ مصدوم این حادثه برای تعیین خسارت و میزان صدمات وارده به پزشکی قانونی بندرعباس مراجعه کردند.
سخنگوی وزارت امور خارجه: زمان و مکان دور بعدی گفتگوها توسط هماهنگ‌کننده عمانی اعلام خواهد شد 🔹بقایی: چهارمین دور مذاکرات غیرمستقیم ایران-آمریکا دقایقی قبل پایان یافت؛ مذاکراتی دشوار اما مفید برای درک بهتر از مواضع یکدیگر و یافتن راه‌هایی معقول و واقع‌بینانه برای حل مسائل مورد اختلاف. 🔹زمان و مکان دور بعدی گفتگوها توسط هماهنگ‌کننده عمانی اعلام خواهد شد.
10.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مروری بر آنچه در فضای مجازی و رسانه‌های جهان درباره دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در جریان بود 🔹طبق اعلام رسانه‌ها و به نقل از یک منبع اروپایی حاضر در مسقط دست‌کم ۱۲ نفر همراه مذاکره کننده ارشد آمریکایی بودند که این موضوع در تضاد با اخبار منتشر شده رسانه‌های آمریکایی بود. پیش از این گفته شده بود که ویتکاف تیم فنی با خود به مسقط نخواهد آورد.
6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عارفوف: از سرمایه‌گذاران ایرانی حمایت می‌کنیم 🔹نخست وزیر ازبکستان در همایش تجاری ایران و ازبکستان: اطمینان می‌دهیم که با توجه به سرمایه‌گذاری انجام‌شده در مناطق صنعتی موردنظر، سرمایه‌گذاران تقریباً از تمامی مالیات‌ها و عوارض گمرکی معاف خواهند شد. 🔹همچنین، دولت جمهوری ازبکستان متعهد می‌شود که زیرساخت‌های بیرونی مورد نیاز این پروژه‌ها را تأمین نماید. 🔹دولت ازبکستان برای تضمین فعالیت موفق شما در کشورمان، ضمانت‌های لازم را ارائه داده و از همه لحاظ پشتیبانی همه‌جانبه به عمل خواهد آورد.