eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
وزیر بهداشت: در جنگ اخیر تاکنون ۶۰۶ شهید داشتیم 🔹۹۵ درصد از شهدا زیر آوار جان باختند و تنها ۵ درصد از مجروحانی که به بیمارستان‌ها منتقل شدند به شهادت رسیدند.
وزیر خارجه قطر: اقدامات اسرائیل در منطقه منجر به بی ثباتی می‌شود
تمدید خودکار مجوزهای فعالیت کسب و کارهای فناوری اطلاعات 🔹️صدر، رئیس سازمان فناوری اطلاعات: مجوزهای فعالیت صادره از سوی سازمان فناوری اطلاعات که اعتبار آن‌ها در بازه زمانی ۲۴ خرداد تا ۳۱ تیر پایان می‌پذیرد، تا پایان تابستان، «تمدید» و دارای اعتبار است. 🔹️خدمات امنیت، تاییدیه نرم افزار، مراکز داده، آزمایشگاه‌ها و غیره از جمله حوزه‌هایی هستند که مجوزهای لازم درخصوص آنها صادر می‌شود.
بحرینی: هرگز از حق مسلم خود برای استفاده صلح‌آمیز از دانش هسته‌ای صرف‌نظر نمی‌کنیم 🔹سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در ژنو در نشست کنفرانس خلع سلاح سازمان ملل: ایران هرگز از حق مسلم خود برای استفاده صلح‌آمیز از دانش و انرژی هسته‌ای صرف‌نظر نخواهد کرد. 🔹بحرینی با اشاره به همکاری آمریکا با یک رژیم جنایتکار مسلح به سلاح هسته‌ای و غیرعضو معاهده عدم اشاعه هسته‌ای، هشدار داد که این اقدام، لکه ننگی در کارنامه تاریخی ایالات متحده خواهد بود و پیامدهای منفی گسترده‌ای برای صلح و امنیت بین‌المللی به‌همراه دارد. 🔹در این نشست، اکثریت قاطع اعضای کنفرانس خلع سلاح، تجاوز نظامی رژیم اسرائیل و آمریکا را علیه ایران را محکوم و بر ضرورت دستیابی به راه‌حل صلح‌آمیز در خصوص برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای کشورمان تأکید کردند.
دلجویی پزشکیان از دولت و ملت قطر/ تأکید شیخ تمیم بر گسترش روابط دو کشور 🔹رئیس جمهور در تماس تلفنی با امیر قطر با بیان اینکه این گفت‌وگو به قصد دلجویی از جنابعالی و ملت عزیز قطر انجام می‌شود، اظهار داشت: در اولین فرصت با جنابعالی ارتباط گرفتم تا بگویم که رخداد دیروز صرفاً واکنشی به مشارکت مستقیم و آشکار آمریکا در تجاوز رژیم صهیونیستی به سرزمین ایران بود و به هیچ‌وجه به معنای رویارویی جمهوری اسلامی ایران با کشور دوست، برادر و همسایه خود قطر محسوب نمی‌شود. 🔹دولت و ملت ایران کاملاً از نیات و مواضع دوستانه و برادرانه قطر نسبت به خود آگاه هستند و قلباً قدردان همه پشتیبانی‌ها، همدلی‌ها و همراهی‌های دولت و ملت قطر بویژه در روزهای سخت هستند. 🔹شیخ تمیم بن حمد آل ثانی در این گفت‌وگوی تلفنی با بیان اینکه این ارتباط را صرفاً گفت‌وگو با رئیس جمهور دوست، برادر و همسایه ایران نمی‌دانم بلکه گفت‌وگو با یک دوست صمیمی که رابطه بسیار عمیق و دوستانه‌ای با یکدیگر داریم می‌دانم، تصریح کرد: قطر هم به شکل علنی و هم غیرعلنی تلاش‌های زیادی کرد تا منطقه از آتش‌افروزی‌های رژیم صهیونیستی از جمله تجاوز به خاک ایران دور بماند و این کار را از سر علاقه به ایرانیان و البته به عنوان وظیفه در قبال یک کشور همسایه، دوست و برادر انجام دادیم. 🔹وی با اشاره به اینکه پایگاه آمریکا در قطر برای اقدام علیه جمهوری اسلامی ایران مورد استفاده قرار نگرفته و نخواهد گرفت، افزود: قطر قطعاً مانع از هر گونه اقدامی از این پایگاه علیه کشور دوست و برادر ایران خواهد شد.
سپاه: موج بیست‌ودوم عملیات وعدۀ صادق ۳ درسی تاریخی و به‌یادماندنی به دشمن صهیونی داد 🔹شب گذشته ارتش رژیم تروریستی و جانی صهیونیستی که از دفاع مقدس ملت قهرمان ایران مستاصل شده و عاجزانه برای آتش‌بس دست به دامان شرکای آمریکایی خود شده بود، در حمله‌ای وحشیانه جمعی از هم‌وطنان را به شهادت رساند. 🔹سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به این جنایت کور، در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس تحمیلی به دشمن، در موج بیست‌و دوم عملیات وعده صادق۳، مراکز نظامی و پشتیبانی رژیم صهیونیستی را با شلیک ۱۴ موشک، در سرتاسر اراضی اشغالی درهم‌کوبید و درسی تاریخی و به یادماندنی به دشمن صهیونی داد. 🔹همان‌طور که پیشتر وعده داده شده بود، این فرزندان ملت در نیروهای مسلح بودند که اراده خود را بر دشمن صهیونی تحمیل کردند و همچنان با چشمانی باز و هوشیار تحرکات دشمن را رصد می‌کنند.
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی: امروز جمهوری اسلامی ایران قدرتی دارد که با پشتوانه ملی می‌تواند از منافع خودش به خوبی دفاع کند
8.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نحوه دستورالعمل بازسازی واحد‌های مسکونی خسارت دیده ارائه می‌شود 🔹️وزیر راه و شهرسازی: دستورالعمل نحوه بازسازی و پشتیبانی از واحد‌های مسکونی خسارت دیده ناشی از حملات رژیم صهیونیستی طبق دستور رئیس جمهور ارائه می‌شود.
🔴 عکسی از ریز پرنده های آماده که در هرمزگان کشف شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا