eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.1هزار عکس
13.4هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
رهبری قبل سفر امیرعبداللهیان به عربستان: «ایران حرف هر کشور ولو غیرهمفکر که بگوید قصد معارضه ندارد را می‌پذیرد اما اگر طرف حیله‌گر و دروغ‌گو و اهل خنجر از پشت‌زن شد، هرگز قبول نمی‌کند و درمقابل پیمان‌شکن مقابله به‌مثل می‌کند» بعد از این گوشزد، بن‌سلمان قول همکاری راهبردی با ایران رو داد :)) ✍ آدم
5.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥محل قرآن‌ سوزی در سوئد به مسجد تبدیل می‌شود 🔹مکانی که در آن قران سوزانده شده، توسط یک خیر خریداری شده است. او قصد دارد در این مکان مسجد بنا کند.
از اینکه عکس حاج قاسم رو در کنار قرآن میسوزونن من این نتیجه رو میگیرم که حاج قاسم در مسیر قرآن و اسلام بوده!
44.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 استقبال رسانه‌های عربی از دیدار وزیر امور خارجه ایران با ولیعهد سعودی؛ آمریکا و اتحادیه اروپا نگران دوستی ایران و عربستان هستند! 🔹 ‌ نظر تحلیلگران شبکه‌های عربی درباره سفر امیرعبداللهیان به عربستان: 🔹 ‌ شبکه آمریکایی الحره: سفری نگران‌کننده برای آمریکا! 🔹 ‌ شبکه لندنی الحوار: خروج آمریکا از منطقه، شرط ایران برای عرب‌هاست! 🔹 ‌ شبکه مصری الغد: نزدیکی تهران و ریاض بر تصمیم مصر برای آشتی با ایران اثرگذار است!
رهبری قبل سفر امیرعبداللهیان به عربستان: «ایران حرف هر کشور ولو غیرهمفکر که بگوید قصد معارضه ندارد را می‌پذیرد اما اگر طرف حیله‌گر و دروغ‌گو و اهل خنجر از پشت‌زن شد، هرگز قبول نمی‌کند و درمقابل پیمان‌شکن مقابله به‌مثل می‌کند» بعد از این گوشزد، بن‌سلمان قول همکاری راهبردی با ایران رو داد :)) ✍ آدم
💢 آقای رستمی صفا هستند. 🔹 ۲۰ سال بود میلیون‌ها یورو، میلیون‌ها دلار، بیش از ۱۵۰۰ میلیارد ین ژاپن و ۱۹۰۰ میلیارد تومان پول گرفته بود و ‌پس نمی‌داد. 🔹 حکمش صادر شده، هم زندان دارد، هم رد ‌مال. 🔹 پول‌ها را که برگرداند ‌بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان به شبکه بانکی تزریق خواهد شد. 🔹 مهدی کشت دار
💢پست اینستاگرامی شهید پویان 🔹حتی برای قربون صدقه رفتن هم گفته تو ایران منی 💔
4.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 سگ گردانی روی مزار شهدا در گلزار شهدای تهران!!! 🔹 پنج شنبه گذشته سگ گردانی در بین قبور شهدا موجب اعتراض خانواده شهدا شده بود. هر چند این نخستین بار نیست که در سایه عدم نظارت متولیان امر، پای سگ روی قبور شهدا باز می شود اما سوال اینجاست که حرمت این شهدا را چه کسانی و چگونه حفظ می کنند؟! 🔹 شنیده ها حاکی از افزایش کشف حجاب های عامدانه و سگ گردانی میان قبور شهدا است.