مردم خراسان جنوبی به دیدار رهبر انقلاب میروند
استاندار خراسان جنوبی:
🔹آیتالله عبادی نماینده ولی فقیه در استان در سنوات قبل پیگیر دیدار مردم استان با مقام معظم رهبری بودهاند که دفتر مقام معظم رهبری پیگیریهای صورت گرفته را اجابت فرمودند و قرار است این دیدار در روز دوشنبه ۲۰شهریور صورت بگیرد.
🔹سهمیهای به استان تعلق گرفته و بر همین مبنا جمعی از مردم روز دوشنبه به بیت رهبری اعزام خواهند شد.
⚠️اســـــــــــــــرار فاش شدنی
▫️امروز اطلاعات یکی از با ارزشترین کالاهای موجود در بازار سیاه جهان هست. اطلاعات ساده من و تو به شدت می تونه به سیستم های #هوش_مصنوعی کمک کنه تا با تحلیل همین اطلاعات ساده به اطلاعات خاص از جامعه دسترسی پیدا کنند.
▫️البته این فقط یکی از روش های استفاده از اطلاعات منتشر شده از ما هست، اطلاعاتی که روحمون هم خبر ازش نداره .
▫️یکی دیگه از روش ها استفاده هکر ها و سودجویان فضای مجازی از عکس ها و فیلم هایی است که ناخواسته توسط گوشی خودمون از ما گرفته میشه، چطوری؟!؟!
🔹فقط لازمه که یک بدافزار رو روی گوشی خود نصب کنید، این نرم افزار به راحتی می تونه به دوربین گوشی شما دسترسی داشته باشه و به صورت مخفیانه از شما فیلم برداری کنه و برای خودش ارسال کنه.
▫️لطفا یک سری به دسترسی های نرم افزارهای گوشی هوشمندتون بزنید و ببنید که چه نرم افزارهایی به دوربین گوشی دسترسی دارند و قراره اسرار شما رو فاش کنند.
✍️ عباس صالحی
🚨دستگیری دانش آموزانی که در برنامه شاد اقدام به ساخت اکانت جعلی میکردند
📌فرمانده انتظامي شهرستان "تويسرکان" از شناسايي و دستگيري 2 متهم در رابطه با طراحي و ساخت اکانت هاي جعلي برنامه شاد در اين شهرستان خبر داد.
🔹️به گزارش خبرنگار پايگاه خبري پليس، سرهنگ "رضا نوري"، در تشريح جزئيات اين خبر بيان داشت: پيرو وصول خبري مبني بر ساخت اکانت جعلي در برنامه شاد با نام معلمان و مسئولين اداره آموزش و پرورش و اخذ سؤالات و کدکاربري سامانه دانش آموزي مديران مدارس، بررسی موضوع در دستور کار کارآگاهان پليس" فتا" شهرستان تويسرکان قرار گرفت.
🔹️فرمانده انتظامي شهرستان تويسرکان تصريح کرد: پس از بررسي هاي همه جانبه و با بهره گيري از شيوه هاي پليسي و علمي مشخص شد دو اکانت جعلي متفاوت با دو سيمکارت در برنامه شاد فعال مي باشد که پس از هماهنگي قضايي هر 2 فرد مالکين سيم کارت ها دستگير و به پليس فتاي شهرستان منتقل شدند.
🔹️وي در ادامه گفت: با حضور مالکين سيم کارت ها در خصوص موضوع، ازانها تحقيق، که با پذيرش مسئوليت سيمکارت هاي ذکر شده بيان داشتند سيمکارت هاي مذکور در اختيار فرزندانشان که محصل و به سن قانوني نرسيده اند در برنامه شاد مي باشد.
🔹️اين مقام انتظامي تصريح کرد: با پذيرش بزه انتسابي و پس از تکميل تحقيقات، پرونده به همراه متهمين به دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان ارسال شد.
🔹️سرهنگ نوري خاطر نشان کرد: غالب جرائم مکشوفه درحوزه سايبري، مزاحمت در فضاي مجازي، برداشت غير مجاز و کلاهبرداري هاي اينترنتي بوده است.
🔹️وي به ناامني هاي فضاي مجازي اشاره کرد و از شهروندان خواست هشدار هاي انتظامي در حوزه فضاي مجازي را جدي بگيرند و در صورت مشاهده و يا برخورد با هرگونه جرمي در اين زمينه مراتب را در اسرع وقت به پليس فتا و يا پليس 110 اعلام کنند.
#فضای_مجازی_سالم
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ادعای یک سلطنت طلب درباره کمک میلیون دلاری حسین مرعشی به منوتو
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مردِ عملیات های نفسگیر!
🔹️روایت سربازِ گارد شاهنشاهی که در واقعه ۱۷شهریور عکس شاه و فرح را پایین کشید و از پادگان گریخت تا روزی که در عملیاتی سرّی در قلب خاک رژیم بعث، به کاخ صدام حمله کرد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 شاگردی سربازان روس و سوری پیش حاج قاسم سلیمانی