eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.2هزار دنبال‌کننده
22.2هزار عکس
11.8هزار ویدیو
209 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
📹 مشروح بیانات امروز رهبر انقلاب درباره مسائل فلسطین و جنایات رژیم صهیونیستی ✏️ در قضیه‌ی فلسطین آن چه که جلوی چشم همه‌ی دنیاست، جنایت نسل‌کشی رژیم غاصب است. این را همه‌ی دنیا دارند مشاهده میکنند. مسئولین بعضی از کشورها که با مسئولین کشورما صحبت کردند در دفاع از رژیم غاصب صهیونیستی اعتراض‌شان این بوده که چرا فلسطینی‌ها غیرنظامی‌ها را کشتند. اولاً این حرف خلاف واقع است. یعنی اصلاً اینها که در شهرک و اینها هستند غیرنظامی نیستند. همه‌شان مسلح‌اند. حالا گیرم، غیرنظامی. چه تعداد غیرنظامی کشته شدند. صد برابر آنها الان دارد این رژیم غاصب از زن و بچه و پیر و جوان می‌کشد، غیرنظامی که در این ساختمان‌های غزه نظامی‌ها که ساکن نیستند. نظامی‌ها جاهای خودشان هستند می‌دانند هم آنها. اینها همه مردم‌اند. مراکز پرجمعیت را انتخاب میکنند و می‌زنند. چند هزار تا حالا کشته دادند فلسطینی‌ها در غزه، در همین چند روز. این جنایت جلوی چشم همه‌ی مردم دنیاست. اینها باید محاکمه بشوند. دولت غاصب رژیم صهیونیستی امروز قطعاً باید محاکمه بشود. آنها باید محاکمه بشوند، دولت آمریکا هم بایستی مسئولیت خودش را در این قضیه بشناسد. آن طوری که اطلاعات متعدد به ما میگوید سیاست جاری این روزها یعنی همین هفته‌ی اخیر داخل رژیم صهیونیستی را آمریکایی‌ها دارند تنظیم می‌کنند، یعنی سیاست‌گذار آنها هستند. کارهایی که دارد انجام میگیرد سیاست‌ آمریکایی‌هاست. آمریکایی‌ها مسئولیت خودشان را مورد توجه قرار بدهند، مسئولند. بمباران‌ها باید فوراً قطع بشود. ملت‌های مسلمان عصبانی‌اند. جدّاً عصبانی‌اند. نشانه‌هایش را شما دارید می‌بینید، اجتماعات گروه‌های مردم، نه فقط در کشورهای اسلامی، در لس‌آنجلس، در هلند، در فرانسه، در کشورهای اروپایی، در کشورهای غربی، مردم اجتماعات میکنند، مسلمان و غیرمسلمان. کشورهای اسلامی هم که روشن است. مردم عصبانی‌اند. اگر چنانچه این جنایت ادامه پیدا کند، مسلمانها بی‌تاب میشوند نیروهای مقاومت بی‌تاب میشوند، کسی جلوی اینها را دیگر نمی‌تواند بگیرد. این را بدانند. توقع نکنند از کسانی که نگذارید فلان گروه فلان کار را بکند. کسی نمی‌تواند جلوی اینها را بگیرد وقتی بی‌تاب شدند. این یک واقعیتی است که وجود دارد. البته هر کار هم بکند رژیم صهیونیستی، جبران شکست مفتضحانه‌ای که در این قضیه خورد را نخواهد توانست بکند.
📩 رهبر انقلاب: میگویند چرا فلسطینیها، غیرنظامیها را کشتند! اولا شهرکها غیرنظامی نیستند، ثانیا رژیم غاصب الان صدبرابر دارد غیرنظامی در غزه میکشد/رژیم صهیونیستی امروز قطعاً باید محاکمه بشود ✏️ رهبر انقلاب در دیدار با نخبگان و استعدادهای برتر علمی: در قضیه فلسطین آنچه که جلوی چشم همه دنیاست جنایت نسل‌کشی رژیم غاصب است. این را همه دنیا دارند مشاهده میکنند. مسئولین بعضی از کشورها که با مسئولین کشور ما صحبت کردند در دفاع از رژیم غاصب صهیونیستی، اعتراضشان این بوده که چرا فلسطینی‌ها غیرنظامیها را کشتند؟ اولاً این حرف خلاف واقع است یعنی اصلاً اینهایی که در شهرکها و اینها هستند غیرنظامی نیستند همه‌شان مسلح‌اند. حالا گیرم غیرنظامی، چه تعداد غیرنظامی کشته شده؟ صدبرابر الان دارد رژیم غاصب از زن و بچه و پیر و جوان غیرنظامی میکشد که در این ساختمانهای غزه نظامیها که ساکن نیستند. نظامیها جاهای خودشان هستند، میدانند هم آنها. اینها همین مردمند، مراکز پرجمعیت را انتخاب میکنند و میزنند. چند هزار تا الان کشته دادند فلسطینی‌ها در غزه، در همین چند روز. این جنایت جلوی چشم همه مردم دنیاست. اینها باید محاکمه بشوند. دولت غاصب رژیم صهیونیستی امروز قطعاً باید محاکمه بشود.۱۴۰۲/۷/۲۵ 🖼
🔰 حدیث نصب شده در محل سخنرانی رهبر انقلاب در دیدار صبح امروز جمعی از نخبگان و استعدادهای برتر علمی کشور. ۱۴۰۲/۷/۲۵ 🔹‌ رسول‌خدا(صلی‌الله علیه و آله وسلم): العِلمُ رَأسُ الخَیرِ کُلِّه - بحار الأنوار - 🔸 دانايى رأس همه خوبيهاست 🖼
9.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انقلاب صبح امروز: بنده در اینکه در مسابقه علمی دنیا باید سهیم باشیم تردیدی ندارم؛ 👈 اما مبنا قراردادن مقاله علمی به عنوان شرط ارتقا هیات علمی منطقی ندارد ✏️ اینکه همه اساتید و هیات علمی را موظف کنیم که اگر میخواهید ارتقا بیابید، باید بروید پیش فلان مجله معروف یا فلان مرکز علمی دنیا امتحان بدهید و رتبه خود را مشخص کنید، این را منطقی نمیدانم. ۱۴۰۲/۷/۲۵
جانشین فرمانده کل سپاه: جنایت‌ها در غزه متوقف نشود، شوک دیگری در راه است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️هشدار وزارت کشور درباره فاجعه زیست‌محیطی به دلیل وجود صدها جسد در زیر آوارها... 📍پ.ن: در ماشین‌ آلات به اندازه کافی وجود ندارد که بتوانند آوار برداری کنند!
🖼  شکست غیرقابل ترمیم...‼️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔊یک کار تمیز فرهنگی و رسانه‌ای... طنز زیبا و جذاب با موضوع افتتاح آزادراه اصفهان _ شیراز 📍پ.ن: کار زیبای رسانه‌ای پیوست کارهای بزرگ است. اگر در مباحث و معضلات بزرگ مانند طلاق یا هم شاهد تولید محتواهای با کیفیت و انبوه میبودیم، وضعیت طلاق و بی حجابی به شکل امروزی نبود!
شرکت انیمیشن سازی والت دیزنی ۲ میلیون دلار به حمایت از اسرائیل کودک کش اختصاص داده همون شرکتی که با فیلم‌های یونیکرن، السا و آنا، سیندرلا، سفیدبرفی، عصریخبندان ووووووووووو در دل بچه‌ها جا بازکرده. حالا نیمی از شهدای فلسطین از کودکان هستن. اینهمه تناقض رو ببینیم و باز هم انیمیشن‌های هالیوودی به خورد بچه‌هامون بدیم، عین بی‌شرفیه.
🩸تابلوی واقعی روبروی سفارت انگلیس خبیث...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا