eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.2هزار دنبال‌کننده
22.3هزار عکس
11.9هزار ویدیو
209 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
▪️ شفاعتش خواهم کرد... امام خمینی (ره) پس از شنیدن گزارش پیشروی نیروهای خودی در عملیات مرصاد: به شوشتری بگویید در این دنیا که نمی‌توانم کاری بکنم. اگر آبرویی داشته باشم قطعا در آن دنیا شفاعتش خواهم کرد. عملیات
▪️‏رویایی که به کابوس بدل شد... عملیات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 سندی از نفوذ منافقین در گروه تلگرامی بازنشستگان و جعل اسناد دولتی در واحد سایبری! 🔻 تصاویر فوق گوشه ای از فعالیت منافقین در فضای مجازی بوده که شخص پشت سیستم در حال کامنت گذاری در گروه مربوط به «بازنشستگان تامین اجتماعی» و تحریک آنها است. در سند بعدی جعل اسناد دولتی و ایجاد دروغ پراکنی در فضای مجازی است،تصور کنید این پیر کفتاران هر روز توی با چند اکانت و پیج و کانال در فضای مجازی اثر گذاری دارند
سرنوشت آرامکو در انتظار اسرائیل ▪️جزئیات جدید عملیات پهپادی حزب‌الله 🔹 با توضیحات شب گذشته دبیرکل حزب‌الله لبنان درباره عملیات اخیر پهپادی در میدان گازی کاریش، مشخص شد این عملیات، بر خلاف برخی تصورات که هدف آن را رزمی با استفاده از پهپادهای انتحاری قلمداد می‌کردند، صرفا یک عملیات شناسایی و در حقیقت برای ارزیابی توان پدافند هوایی ارتش رژیم صهیونیستی بوده است. 🔹 اجرای چنین عملیات‌های پهپادی توسط حزب‌الله و سایر گروه‌های جبهه مقاومت بخصوص در فلسطین و یمن نشان دهنده توانمندی روز افزون نیروهای مقاومت در حوزه پهپادی است. 🔹 ساختار پدافندی ارتش اسرائیل امروز با چالش جدیدی به نام قدرت پهپادی جبهه مقاومت روبرو شده است که عملیات اخیر حزب‌الله نشان داد این ساختار توان قابل توجهی برای مقابله با این قدرت پهپادی ندارد.
▪️وقتی سنگکی و آب حوضی اپوزیسیون میشوند فونت فرناز (فونتی که در این نوشتار از آن استفاده شده است) حدود دو دهه بعد از تاریخ قید شده برای این خبر سازی تولید شده است. این است که به امثال این آقایان میگویم شماها میمیرید و آرزو به دل میمانید و جمهوری اسلامی میماند.
karbala-migan.mp3
1.35M
کربلا میگن دعوتیه مگه به همین راحتیه..!💔 مداحی حاج_مهدی_رسولی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا