Mojtaba Ramezaniدنیاۍ منی حسین.mp3
زمان:
حجم:
7.57M
#مداحی
اگه تموم حسرتِ دلم زیارته
ولی دلم خوشه،
که این جدایی قسمته
دار و ندارِ من
شبا میونِ هیئته... ♥️
مجتبی_رمضانی
📌کناره گیری آیت الله حائری از مرجعیت
🔰 آیت الله سید کاظم حائری در بیانیهای اعلام کرد به علت ضعف جسمانی و عدم امکان انجام مسئولیت های مرجعیت، از این مقام کناره گیری می کند.
🔰در بخشی از این بیانیه آمده است:
واضح است که از ضروریات انجام این مسئولیت بزرگ، سلامت جسمانی و توان پیگیری مسائل مربوط به امت مسلمان است اما امروز وضع سلامت من به سبب بیماری و سن بالا مناسب نیست، احساس می کنم که مانع انجام وظایفی شده که بر عهده من است. لذا اعلام می کنم که از این به بعد، این مسئولیت سنگین و بزرگ را ادامه نمی دهم. همه وکالت ها و اجازه های صادر شده از طرف ما یا از طرف دفاتر ما و نیز حق دریافت هر گونه حقوق شرعی از طرف وکلا و نمایندگان از این تاریخ ساقط است.
🔰ایشان خطاب به عموم شیعیان گفتند: بر همه مومنان لازم است که از ولی فقیه، رهبر انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله العظمی سید علی خامنه ای(دام ظله) اطاعت کنند. در شرایطی که نیروهای کفر و شر ضد اسلام محمدی اصیل هم قسم شده اند، ایشان برای رهبری امت و اداره مبارزه با نیروهای ستمگر و مستکبر شایسته تر و بایسته ترند.
🔰ایشان خطاب به مردم عراق گفتند: همه مومنان را به حشد الشعبی مقدس سفارش می کنم و همه باید از آن به عنوان نیرویی مستقل که در دیگر نیروها وارد نشده است، حمایت و آن را تایید کنند زیرا همان گونه که بارها تاکید کرده ام حشد الشعبی کنار دیگر نیروهای مسلح عراقی، قلعه محکم و دست توانا و قوه قاهره در برابر کسانی است که در پی امنیت و منافع مردم کشور عراقند.
سردرگمی آشوبگران حامی جریان صدر در منطقه سبز عراق
🔹پس از اعلام کنارهگیری مقتدی صدر از فعالیتهای سیاسی، آشوبگران حامی او که در منطقه سبز و اطراف پارلمان تحصن کردهاند، دچار نوعی سردرگمی شدهاند و برخی نیز اقدام به حمله به برخی ساختمانها کردهاند.
🔹دفتر مقتدی صدر از تمامی حامیان او خواست به هیچ وجه در امور سیاسی دخالت نکرده و هیچ شعار یا سخنی را به نام جریان صدر به زبان نیاورند.
🔹پل «الجمهوری» نیز مسدود شده و نیروهای امنیتی اجازه عبور خودرو و افراد را نمیدهند. تعداد زیادی از نیروهای امنیتی نیز از مناطق مختلف بغداد به سمت منطقه سبز گسیل شدهاند.