🔻 آخرین خبرها از تحولات عراق
⭕از اعلام حکومت نظامی تا حرکت صدها تن از هواداران صدر بسوی پایتخت عراق
🔸 فرماندهی عملیات مشترک عراق از ساعت هفت عصر تا اطلاع ثانوی منع رفت و آمد همه جانبه در تمامی استانهای عراق را اعلام کرد.
🔸شبکه الجزیره به نقل از منابع پزشکی در عراق از کشته شدن ۱۰ تن و زخمی شدن ۲۰۰ نفر از جمله شماری از نیروهای امنیتی خبر داد.
🔸وزارت خارجه آمریکا به خبرگزاری اسپوتنیک اعلام کرد که، خبرها در خصوص تخلیه سفارت آمریکا در عراق صحت ندارد.
🔸برهم صالح، رئیس جمهور عراق نیز گفت که؛ تظاهرات مسالمت آمیز همراه با پایبندی به قوانین و حفظ امنیت عمومی، حقی تضمین شده در قانون اساسی است؛ اما به تعطیلی کشاندن سازمانهای دولتی امری خطرناک است.
🔸مصطفی الکاظمی، نخست وزیر عراق گفت که؛ از تظاهرکنندگان میخواهیم تا فورا از منطقه سبز عراق عقب نشینی کنند.
🔸️شبکه الفلوجه گزارش داد که، صدها تن از هواداران صدر در حال حرکت به سوی بغداد برای شرکت در اعتراضات هستند.
🔸کانال صابرین نیوز نیز اعلام کرد که، هواداران صدر ورودی اصلی ساختمان استانداری کربلا را مسدود کردند.
1.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیکر شهید سردار «علیجانی» تشییع و تدفین شد
🔹پیکر سردار مدافع حرم شهید ابوالفضل علیجانی عصر امروز پس از تشییع بر دستان مردم شهیدپرور درچه در گلزار شهدای احمدآباد این شهر تدفین شد.
مقتدی صدر اعتصاب غذا کرد
🔹حسن العذاری، نماینده استعفاکرده جریان صدر در پارلمان عراق، در توییتی نوشت که مقتدی صدر اعتصاب غذای خود را تا زمان توقف خشونت و توقف استفاده از سلاح اعلام میکند.
🔹هادی العامری، رئیس ائتلاف الفتح: ما همه را به آرامش فرا میخوانیم، از همه طرفها میخواهیم استفاده از سلاحهای گرم و تیراندازی را متوقف کنند.
🔹مصطفی الکاظمی، نخستوزیر عراق: من برای دعوت مقتدی صدر برای توقف خشونت و همچنین دعوت هادی العامری ارزش قائل هستم. از همه میخواهم که مسئولیت ملی حفظ جان عراقیها را برعهده بگیرند.