eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 ناامن کردن کشور امام زمان برای جلوگیری از الگو شدن 🔹 امام خامنه‌ای: 🌕 صاحب‏نظران صهیونیست و غیر صهیونیستِ امریکا در جلسه و کنفرانسی دور هم نشستند و گفتند نباید بگذاریم در دنیای اسلام الگوی زنده‏ای به وجود آید که برای مسلمانانِ دیگر سرمشق شود! این الگو که جمهوری اسلامی و کشور مبارک و مقدّس امام زمان و کشور ایمان و کشور جهاد و ایثار است، برایشان خطر مهمّی است؛ لذا از اطراف سعی می‏کنند در کار این کشور اختلال ایجاد کنند که از جمله‏ی آن کارهایی که می‏کنند، فشارهای تبلیغاتی است؛ از جمله‏ی آن کارهایی که می‏کنند، محاصره‏ی اقتصادی است؛ از جمله‏ی آن کارهایی که می‏کنند، همین ناامنی‌هایی است که اخیراً در این کشور به راه انداخته‏اند. 📚 بیانات در دیدار جمعی از روحانیون ۱۳۷۷/۹/۲۳
21.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایتی از دیدار دست‌اندرکاران کنگره ملی شهدای ورزشکار با
احضار سفیر انگلیس به وزارت امور خارجه 🔹پیرو اعلام تحریم‌های خودسرانه و بی اساس لندن علیه چند مقام و واحدی از یک نهاد ایران، سفیر انگلیس ساعتی قبل از سوی مدیرکل غرب اروپا به وزارت امور خارجه احضار شد. 🔹در این ملاقات مراتب اعتراض شدید ایران به انگلیس به دلیل مداخله در امور داخلی جمهوری اسلامی ایران به سفیر اعلام و اقدام مداخله جویانه این کشور قویا محکوم شد.
‏میان نعره‌های وحشیِ مسموم می‌خندند به این جمهوری اسلامی مظلوم می‌خندند اگر صدپاره گردد خاک ما یک روز، خواهی دید چگونه قوم اسراییل و قوم روم می‌خندند! شاعر: رضا یزدانی
14.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ اگر توی اتوبوس دیدید کسی کشف حجاب کرده اول یه تذکر بدید اگر گوش نکرد به راننده بگید که تذکر بده ... اگر راننده قبول نکرد ، درگیر نشید فقط شماره اتوبوس رو بردارید و به بازرسی اتوبوسرانی مراجعه کنید توی این ویدیو یک تجربه شخصی رو براتون به اشتراک میذارم. مطالبه گری اثر داره . اینم بگم در فرم رضایتی که نوشتم قید کردم که مشروط رضایت میدم و شرطم اینه که اتوبوسرانی آموزش بده به کارکنان اش که باید از آمر به معروف حمایت کنن فکر کنید در طول ماه چند نفر اینجوری پیگیری کنند، آیا اتوبوسرانی میتونه بی تفاوت بمونه؟🙃🧡 اینم بگم که قسمت بازرسی اتوبوسرانی مشهد خیلی جدی پیگیر شدند و واقعا حمایت کردند،حتی تا پای اخراج راننده داشتن میرفتن، که خودم رضایت دادم.
3.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢ببینید یک لیدر زن چگونه یک گروه از آشوبگران را هدایت می‌کند 🔸زنی که لباس سفید پوشیده هم گروه خود را مدیریت می‌کند و هم نفراتی به عنوان محافظ او عمل می‌کنند (دو زنی که لباس بنفش و مشکی پوشیده‌اند)... .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا