🚨دستگیری اعضای تیم تروریستی گروهک جیش الظلم در ایرانشهر
🔹️ماموران انتظامی شهرستان ایرانشهر طی رصد و پایش اطلاعاتی، متوجه خبری مبنی بر تردد اعضای گروهک تروریستی در سطح شهرستان شدند.
🔹️این تیم تروریستی که اعضای آن از گروهک جیش الظلم بودند، قصد انجام اقدامات ضد امنیتی و عملیات تروریستی در سطح شهرستان و استان را داشته که پس از شناسایی کامل و قبل از هرگونه خرابکاری،توسط ماموران جان بر کف انتظامی طی یک عملیات فنی و پیچیده دستگیر شدند.
۱ شهریور ۱۴۰۲
💢دستگیری اعضای ۳ نفره تیم تروریستی «جیشالظلم»
🔹تیم تروریستی جیش الظلم توسط غیور مردان انتظامی سیستان و بلوچستان دستگیر شدند
🔹به گزارش پایگاه خبری شهدای فراجا، این تیم تروریستی که اعضای آن از گروهک جیش الظلم بودند، قصد انجام اقدامات ضد امنیتی و عملیات تروریستی در سطح شهرستان و استان را داشته که پس از شناسایی کامل، توسط ماموران در یک عملیات فنی و پیچیده دستگیر شدند.
🔹بر اساس این گزارش در درگیری دیگری، حوالی ظهر امروز تروریست های بزدل در اقدامی ناجوانمردانه با استفاده از سلاح دوربین دار به سمت برجک شماره ۲ پاسگاه میل ۸۴ گروهان مرزی ریگ ملک هنگ مرزی ميرجاوه تیراندازی کردند و سرباز وظیفه "محمد آتش زای" به شهادت رسید
🔹گفتنی است، سرباز وظيفه شهيد " محمد آتش زاي " اهل و ساکن استان خراسان رضوي شهرستان تربت جام و مجرد بود.
🔹 مراسم تشییع این شهید والامقام متعاقبا اعلام می شود.
#امنیت_اتفاقی_نیست
#شهدای_فراجا
#شهدای_امنیت
۱ شهریور ۱۴۰۲
💢اولین تصویر از شهید محمد اتش زای که در حمله توریستی به برجک مرزی میر جاوه به درجه رفیع شهادت نائل گردید .
#امنیت_اتفاقی_نیست
#شهدای_فراجا
#شهدای_امنیت
۱ شهریور ۱۴۰۲
۱ شهریور ۱۴۰۲
۱ شهریور ۱۴۰۲
۱ شهریور ۱۴۰۲
۱ شهریور ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥|سقوط جت شخصی متعلق به رئیس واگنر
🔹جت شخصی متعلق به پریگوژین، رئیس گروه واگنر در نزدیکی مسکو سقوط کرد.
🔹هنوز مشخص نیست که پریگوژین خود سوار بر این هواپیما بوده است یا خیر.
۱ شهریور ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نخستین تصاویر از محل سقوط جت شخصی پریگوژین، رهبر گروه واگنر در شمال مسکو
۱ شهریور ۱۴۰۲
رسانه روسی میگویند ممکن است پریگوژین تنها نام خود را در میان مسافران پرواز ثبت کرده باشد و به دلایل امنیتی با هواپیمای دیگری پرواز کرده باشد.
هواپیمای دوم متعلق به پریگوژین که همزمان با هواپیمای اول پرواز کرده بود، پس از بروز حادثه برای آن، در مسکو به زمین نشست.
۱ شهریور ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 ️ رئیسی به آفریقای جنوبی رفت
🔹 رئیسجمهور برای شرکت در نشست سران بریکس راهی ژوهانسبورگ شد. رئیسی در این سفر با شماری از سران کشورهای حاضر نیز دیدار و گفتوگو خواهد کرد.
۱ شهریور ۱۴۰۲
۲ شهریور ۱۴۰۲