eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.1هزار عکس
13.4هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دستگیری یک سرکرده داعش در اقلیم کردستان عراق 🔹نیروهای امنیتی در اقلیم کردستان عراق، یکی از سرکردگان گروه تروریستی داعش را دستگیر کردند.
دستگیری یک فرد دوتابعیتی در کرج 🔹خبرنگار تسنیم کسب اطلاع کرد: سازمان اطلاعات سپاه یک فرد دوتابعیتی را امروز در کرج و در پی تلاش برای ساماندهی اغتشاش و خرابکاری دستگیر کرده است. 🔹وی چندین گوشی هوشمند و سیم‌کارت و مقادیر قابل توجهی دلار به همراه داشته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دستگیری عامل انتحاری در تبریز 🔹فرماندهی انتظامی آذربایجان شرقی: حوالیِ ساعت ۱۹ دیشب فردی که قصد ایجاد انفجار در میدان نماز تبریز برای کشته‌سازی با تعدادی کپسول گاز دست‌کاری شده را داشت، دستگیر شد. 🔹روابط‌عمومی سپاه استان البرز نیز اعلام کرد: یک فرد دوتابعیتی که چندین گوشی، سیم‌کارت و دلار به‌همراه داشته و در پی تلاش برای ساماندهی اغتشاش و خراب‌کاری بود، دستگیر شد.
📌امضای بزرگ‌ترین طومار محکومیت اهانت به قرآن کریم در حرم های مطهر قم و مشهد 🌀با توجه به امضای حدود ۸۰ درصد از طومار هزار و ۱۱۴ متری محکومیت اهانت به قرآن کریم در بزرگترین خیمه قرآنی اربعین واقع در عمود ۱۲۲۲ مسیر پیاده روی اربعین حسینی، باقی مانده آن به متراژ ۲۵۰ متر برای امضا توسط عزاداران اهل بیت(علیهم‌السلام) در ایام پایانی ماه صفر در حرم های مطهر قم و مشهد نصب شد.
⭕معاون سیاسی، امنیتی استانداری فارس خبر داد: 🔳یک شهید و سه زخمی در تیراندازی کور به نیرو‌های مدافع امنیت در نورآباد ممسنی ▪️در تیراندازی کور ۲ نفر ناشناس به سمت نیرو‌های بسیجی مدافع امنیت در شهرستان نورآباد ممسنی، یک نفر شهید و سه نفر زخمی شدند.
13.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 صبح امروز عشایر استان کرمان پس از تجدید میثاق با سردار دل‌ها برای شرکت در مراسم رژه ۳۱ شهریور (آغاز هفته دفاع مقدس) عازم تهران شدند.
💢 تصویر بالایی رشد و پیشرفت ملت ایران در دوران پهلوی 🔹 و تصویر پایینی رشد و پیشرفت در حکومت جمهوری اسلامی
📸 | رضا پهلوی اندازه گاو هم نمی فهمه! بعضی از آدما به مرور گاو نمیشن،از اول گاو بودن فقط کم کم لو میرن