💢 ️میدونستید به جز فاطمیون مدافع حرم، زمان جنگ با صدام هم تیپی به اسم ابوذر داشتیم که همه افغانستانی بودن؟
🔹 بعد یه عده ناجوانمرد تقاضای اخراج همه افغانها از ایران رو مطرح میکنن و هشتگهای نژاد پرستانه چاشنیش میکنن!
🔹 دو گروه رو باید جدا کرد؛
۱. مهاجرین قانونی و قدیمی
۲. مهاجرین غیر قانونی که مثل سیل وارد شدن
سیل مهاجر غیرقانونی که طی این دو سال وارد کشور شده علاوه بر مصیبتهای اقتصادی، تهدیدات امنیتی جدی از جنس تروریسم در خودش داره.
اینه که اخراج مهاجرین غیرقانونی یک مطالبه عقلانی و انسانیه که اتفاقا خود افغانهای عزیز هم باهاش موافقن. چون جرائم این گروه، وجهه بقیه رو هم خراب کرده.
🔹 اما این که این وسط یه عده مرموزانه با لحن زشت و توهین درباره یک ملت صحبت کنن یا از اخراج همه، حتی مهاجرین قانونی حرف بزنن، این موج خبیث و مشکوکیه که اخیرا یه عده به راه انداختن و باید مراقب بود!
🔹 یکی از دوستان پرسید حالا وسط این بحران لحن بیان ما مهمه؟! بله مهمه! بله مهمه! بله مهمه!
از یک برانداز آتئیست انتظاری نیست اما نژادپرستی و لحن تحقیر آمیز در مکتب ما و برای شیعهی علی خیلی مهمه!
🔹 یه سری موجها و هشتگها غیر انسانی، هم غیر اخلاقی و غیر اسلامیه؛ مراقب باشید در بستر یک مطالبه معقول، یه عده خبیثانه رگ نژادیتون رو باد نکنن..
🔹 افغانها تا همین صدسال پیش هموطن ما بودن!
« عیار»
بعضی حرف ها را هرچقدر هم اصرار کنیم، دشمن از ما نمیپذیرد؛ آنها هرگز نخواهند پذیرفت ایران به دنبال سلاح هسته ای نیست، کما اینکه نمیپذیرند پرتاب ماهواره نور چند روز پس از تهدید هسته ایِ نتانیاهو علیه ایران پیام خاصی نداشته است؛ و این عدم پذیرش به نظر خوب می آید!
💬 عبدالرحیم انصاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤦♂نمونه ای از تربیت کودکان در غرب!
مهدکودک یا تونل وحشت؟
با کودکان اینگونه برخورد می کنند و آنها را خشن و وحشی بار می آورند، به آنها آموزشهای تراجنسیتی می دهند، هویت او را با تغییر جنسیت تغییر می دهند و خیلی جنایات دیگر.
✅همه اینها برای چه!؟ قبلتر گفته ایم. مصاف نهایی حق و باطل نزدیک است و شیطان برای تشکیل ارتش خود یار میخواهد...
#غرب_بدون_روتوش
#تمدن_غرب_تمدن_شیطانی
ادعای یک رسانه آمریکایی در مورد شبکه نفوذ ایران در دولت آمریکا
🔹وبسایت «واشینگتن فری بیکن» مدعی شده است که حسن روحانی، رئیسجمهور پیشین ایران، به «محافل سیاست واشینگتن و اروپا»، بهویژه در دوران دولت اوباما، زمانی که توافق هستهای ۲۰۱۵ برای نخستین بار انجام میشد، دسترسی نامحدودی داشت.
🔹سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا نیز این گزارش را به دلیل داشتن اطلاعات متعلق به «تقریباً یک دهه پیش» رد کرده است.
🔹گزارش وبسایت خبری «سمافور،» بر اساس ایمیلهای منتشر شده، به جزئیات یک شبکه ارتباطی گسترده، موسوم به «ابتکار کارشناسان ایران» پرداخته است. این ایمیلها نشان میدهد این شبکه شامل یک مقام ایرانیتبار پنتاگون و همچنین تعدادی از افراد دانشگاهی است. در این مطلب ادعا شده است آنها به وزارت خارجه ایران گزارش و اطلاعات ارسال میکردند و به پیشبرد نقاط گفتوگوی تهران با سیاستگذاران آمریکایی کمک میکردند./ العالم
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 قتل عام نیمی از مردم ایران!
❌ سال ۱۲۹۶، زمان جنگ جهانی اول وقتی همه کشورها درگیر جنگ بودن، ایران با یه فاجعه بزرگ روبرو شد...
🔸پیشنهاد هستهای ایران به عربستان
🔹️منابع غربی از پیشنهاد ایران به عربستان جهت آموزش تمامی امور مربوط به ساخت و راهاندازی نیروگاه هستهای به ۶۰۰ کارشناس سعودی سخن گفتند.
🔹️بر اساس گمانهزنیها پیشنهاد ایران علاوه بر آموزش ۶۰۰ کارشناس شامل کمک به عربستان جهت آغاز ساخت یک نیروگاه اتمی کامل با اهداف علمی و صلحآمیز و بدون هرگونه شروط مالی، اقتصادی، امنیتی و سیاسی است.
🔶 ماجرای نماینده افغانستانیها در مجلس شورای اسلامی چه بود؟
‼️ چند روز گذشته خبری در شبکههای اجتماعی منتشر شد مبنی بر اینکه افغانها به دنبال ورود به مجلس شورای اسلامی ایران هستند!
❌ بررسیها نشان میدهد که این موضوع اولین بار در مطلبی با عنوان «ایستگاه بعد؛ مجلس شورای اسلامی» در شماره هفتم ماهنامه میدان آزادی مطرح شده است.
🔍 در جایی از این مطلب که نه خبر است و نه گزارش مستدل، خبرنگار مدعی شده که در صحبت با افغانهای مهاجر، آنها گفتهاند که «میخواهند وارد مجلس و دولت ایران شوند و سهم داشته باشند.» یعنی نه گوینده مشخص است و نه اصلا معلوم است که از چه مکالمهای به این برداشت رسیدهاند.
🔍 از طرفی طبق ماده ۲۸ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی کشور، کاندیداها باید دارای تابعیت(اصلی) ایران باشند و اشخاص غیرایرانی حتی پس از کسب تابعیت نمیتوانند در این انتخابات شرکت کنند.
🔍 در نهایت اینکه ماجرای حضور نماینده افغانستانیها در مجلس ایران پایه و اساس ندارد و چه بهتر رسانهها قبل از بازنشر متعدد یک خبر، اصل آن را بررسی کنند تا از انتشار گسترده خبری که صحیح نیست، جلوگیری کنند.