eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
💢انصارالله در حال پاسخ به تجاوز نظامی آمریکا و انگلیس 🔹منابع بین‌المللی گزارش داده‌اند نیروهای انصارالله در حال شلیک موشک‌های بالیستیک به سمت مواضعی در دریای سرخ هستند. 🔹یک مقام انصارالله هم گفته که نیروهای این جنبش در حال پاسخ دادن به حملات آمریکا و انگلیس در دریای سرخ هستند. 🔹منابع یمنی از شنیدن صدای دو انفجار در وسط دریای سرخ در شمال جزیره هانش، محل استقرار ناو هواپیمابر آیزنهاور خبر می دهند.
💢عضو ارشد انصارالله: احوال ما را نپرسید، باید از حال مردم بپرسید؛ یا با هم پیروز می‌شویم یا با هم شهید 🔹️ عبدالسلام الجحاف از اعضای ارشد انصارالله در واکنش به حملات و بمباران‌های ائتلاف آمریکا و انگلیس: به وحشی‌گری آمریکا، انگلیس و اسرائیل پاسخ داده شد و اکنون نبرد بزرگی در دریای سرخ شعله‌ور است. 🔹️ تعدادی از ناوهای جنگی آمریکایی و انگلیسی مورد اصابت قرار گرفت. اینجا یمن است، ای احمق‌ها... 🔹️تا زمانی که شما منطقه را ترک نکنید، حملات خود را متوقف نمی‌کنیم و تا زمانی که ذلت را در شما نبینیم، از شکست شما دست برنمی‌داریم. اکنون بریتانیا و آمریکا را در دریا تنبیه می‌کند. 🔹️ احوال ما را نپرسید، باید از حال مردم غزه بپرسید ما تا پیروزی با غزه هستیم، با هر چه بتوانیم با آنها هستیم، با هم پیروز می‌شویم یا با هم شهید می شویم. غزه را رها نمی‌کنیم.
💢محمد البخیتی عضو شورای انصارالله یمن: آمریکا و انگلیس به‌زودی متوجه خواهند شد که تجاوز مستقیم به یمن بزرگ‌ترین حماقت آنها در تاریخشان است.
کشتی اطلاعاتی بهشاد دریای سرخ را ترک کرد و از باب المندب به سنت خلیج عدن رسیده تا در پناه ناو البرز ماموریت را ادامه دهد. حرکت چند ساعت پیش بهساد یعنی آنکه ایران از حمله احتمالی به یمن خبر داشته و در حال مدیریت میدان است. بهشاد با تجهیزاتی که دارد کمک بزرگی به ارتش یمن برای ادب کردن متجاوزان خواهد کرد. خروجش از مقابل ساحل الحدیده برای دور ماندن از خطرات احتمالی است.... به عبارت بهتر، ایران اطلاع کاملی از پاسخ یمنی‌ها دارد و می‌خواهد اجازه سوءاستفاده آمریکا و انگلیس را ندهد .
منابع عبری : جنگنده F-22 آمریکایی توسط یمنی ها منهدم شد. مشاور وزارت اطلاعات در دولت صنعا: ما تنها 7 دقیقه پس از حمله آمریکا و انگلیس به یمن پاسخ دادیم.
عبدالسلام جحاف عضو شورای انصارالله:اولین کشتی آمریکایی به فضل خداوند غرق شد
📸خبرنگار انگلیسی: انگلیس مانند یک دست نشانده به دنبال امریکا وارد این حمله شد. 🔹امریکا و انگلیس دیگر کشورهای متمدن نیستند.
پیام عامر یمنی به بلال خبرنگار فلسطینی: شرمنده بودیم که فقط بمبارون میشه، الان خیالمون راحت شد
آمریکا و انگلیس فکر می‌کردند در شورای امنیت می‌توانند مجوزی برای حمله به یمن بگیرند، اما هیچ مجوزی آنجا صادر نشد و به همین دلیل حالا می‌خواهند آب رفته را به جوی بازگردانند اما که یمنی‌ها با حمله خود ثابت کردند آمریکا بیش از یک ببر کاغذی نیست و هیچ توانمندی و قدرتی هم در حوزه نظامی آنگونه که تبلیغ می‌کنند ندارد. اقدام ارتش در حمله به ناوهای آمریکایی یک بدآموزی بسیار زیاد برای کشورهای دنیا داشت و حالا همه متوجه شدند می‌شود با آمریکا حمله کرد و آمریکایی‌ها قدرت و توانایی محدودی برای پاسخگویی دارند. بنابراین هیچ نگران حمله احتمالی آمریکا و انگلیس به یمن نباشید. آمریکایی‌ها همواره شعار عدم توسعه جنگ در منطقه را می‌دادند و حالا خود دارند جنگ را گسترش می‌دهند. باز شدن جبهه یمن تمام محاسبات فعلی و آینده آنها را به هم خواهد ریخت و اگر فکر می‌کنند با با یک ناو هواپیمابر و چند کشتی جنگی می‌توانند یمنی‌ها را ساکت کنند و یا فکر می‌کنند یک حمله محدود کرده تا هتک حرمتی که توسط یمنی‌ها صورت گرفت را باسازی کنند و بعد پیغام بدهند که تمایلی به ادامه درگیری ندارند سخت در اشتباه هستند.‌ یمنی‌ها واقعاً قصد دارند آمریکایی‌ها را در دریای سرخ باب المندب و خلیج عدن درگیر یک جنگ فرسایشی و تمام عیار کرده و آن‌ها را ادب کنند. کریم_جعفری
🔸واکنش ریاض به حمله علیه یمن 🔹وزارت خارجه عربستان سعودی در واکنش به حمله بامدادی آمریکا و انگلیس به یمن، گفت که ریاض با نگرانی این «عملیات نظامی» را دنبال می‌کند. 🔹وزارت خارجه عربستان تأکید کرد: ما بر حفظ امنیت و ثبات در دریای سرخ تاکید می‌کنیم و خواستار خویشتن‌داری و پرهیز از افزایش تنش هستیم. 🔹از سوی دیگر وال استریت ژورنال به نقل از یک دیپلمات آمریکایی که در طرح و آماده سازی این حمله مشارکت داشته، مدعی شد که ریاض به شدت با این حمله به دلیل تأثیر احتمالی بر گفت‌وگوهای صلح در بین عربستان و مخالف هستند.
🔸درخواست روسیه برای تشکیل جلسه فوری شورای امنیت درباره یمن 🔹در پی حملات تجاوزکارانه آمریکا و متحدانش به نقاطی در یمن، روسیه خواستار برگزاری نشست فوری شورای امنیت سازمان ملل برای بررسی این موضوع شد.
🔻کسی چه میداند شاید خداوند اراده کرده به دست فقیر ترین اعراب،قدرتمند ترین و ثروتمند ترین کشوری که جهان به خود دید را به زیر بکشند.