eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
سخنگوی وزارت امور خارجه هند گفته ایران داداشمونه گوشت بدخواهشو میریزیم چرخ گوشت همبرگر درست میکنیم میدیم به گربه هامون، ایران کار درستی کرده پاکستانو زده درکش میکنیم دمش گرم😂😎
🔴تمرین مشترک نیروی دریایی ارتش ایران و پاکستان برگزار شد😎🇮🇷
12.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌🔴 سفیر آمریکا عملا حاکم عراق است! 🔻همسر فوأد حسین، وزیرخارجه عراق یهودی است! 🔰 مسعود اسداللهی - کارشناس مسائل سیاسی: ✖️فقط اسمی از دولت عراق باقی مانده و دولت فعلی، هیچ اراده‌ای از خودش ندارد؛ ✖️وزیر امور خارجه این کشور هم آمده که سیاست خارجی عراق را به سمتی ببرد که آمریکا و اسرائیل می‌خواهند. ✖️چندی قبل یکی از فرماندهان حشدالشعبی در وسط بغداد هدف قرار گرفت ولی وزیر امور خارجه هیچ واکنشی نشان داد، ✖️اما در قبال حمله دیشب سپاه، سفیرشان را فرا خوانده‌اند و کاردار سفارت ایران را احضار کرده‌اند. ✖️برخی افراد در مسئولیت‌های جدیدشان، استحاله شده‌اند و عملا، سفیر آمریکا حاکم عراق شده و وزرای کابینه این کشور را احضار می‌کند.
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢سردار حاجی‌زاده: نزدیک ۹۰ نفر از بهترین عزیزانمان را در کرمان از دست دادیم، اگر ۹ میلیون تروریست هم کشته شوند جای این‌ها را نخواهد گرفت.
💢شاه دزد را بشناسید...! 🔹جمع کل اختلاس هایی که در کشور اتفاق افتاده چقدر است...؟ 🔹با ۳۵میلیارد دلار چه کارهایی در کشور میشد انجام داد...؟
27.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴برخی از کشتی های عبوری از باب المندب برای اولین بار در معرفی نامه الکترونیکی خود عبارتی با عنوان "با اسرائیل ارتباطی نداریم" ثبت کرده اند!
593.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥معاون سیاسی و امنیتی استانداری سیستان و بلوچستان در ارتباط با انفجارهای بامداد امروز در سراوان گفت: ساعت ۴:۳۰ بامداد امروز یکی از روستاهای مرزی سراوان چند انفجار رخ داده است. 🔹به گفته وی، این انفجارها نتیجه اصابت موشک از سمت پاکستان است اظهار کرد و در این انفجارها ۳ زن و ۴ کودک جان باخته‌اند که همگی اتباع غیرایرانی هستند. یک انفجار دیگر نیز در نزدیکی شهر سراوان داشتیم که کسی در آن آسیب ندیده است.
📸تصاویر سه کودک از اتباع غیرایرانی که در حملات پاکستان به روستاهای مرزی ایران جان باخته‌اند
آمار جان باختگان سراوان به ۹ نفر رسید 🔹معاون امنیتی انتظامی استانداری سیستان و بلوچستان: دو نفر مرد نیز جزو جان باختگان حمله موشکی صبح امروز در یکی از روستاهای مرزی سراوان هستند، که آمار به ۹ نفر رسید.
گزارش مهم ادعایی صهیونیست‌ها از نفوذ ایران در پلتفرم‌های اسرئیلی 🔹سازمان اطلاعات و امنیت داخلی اسرائیل اعلام کرد نهادهای اطلاعاتی جمهوری اسلامی به تازگی هرچه بیشتر از شهروندان اسرائیلی و پلتفرم‌های آنلاین برای گردآوری اطلاعات درباره مقامات و شخصیت‌های بانفوذ در جامعه اسرائیل استفاده می‌کنند. 🔹بر اساس بیانیه شین بِت، نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی از جمله شهروندان را به گرفتن عکس و فیلم از محل زندگی مقامات و افراد بانفوذ اجتماعی کشاند‌ه‌اند، بدون آن‌که این افراد از عوامل پشت پرده ماجرا آگاه باشند. 🔹شین‌ بت در بیانیه خود نوشته که نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی در پلتفرم‌های آنلاین اسرائیلی نفوذ کرده و خود نیز با ایجاد پلتفرم‌های مجازی فعالیت‌های مربوط به خانواده اسرائیلی‌های ربوده شده به غزه را تبلیغ می‌کنند. 🔹براساس این بیانیه، نهادهای اطلاعاتی ایران از جمله پیشنهاد تجمع در نزدیکی محل زندگی خانواده‌های گروگان‌ها و حتی ارسال دسته گل و پیام محبت به این خانه‌ها را داده‌اند. 🔹این بیانیه مدعی است که در پشت پرده فعالیت دست‌کم یک چهارم از پلتفرم‌های مجازی در دوره اخیر در اسرائیل، وزارت اطلاعات ایران قرار دارد.
رئیس‌جمهور وارد فیروزکوه شد 🔹طبق اعلام فرمانداری فیروزکوه، بازدید از سد نمرود و دیدار با نخبگان از برنامه‌های رئیس‌جمهور است.
قطر از توافق برای ارسال دارو به غزه خبر داد 🔹سخنگوی وزارت امور خارجه قطر: طی ساعات گذشته در اجرای توافقی که اعلام شد، دارو و کمک‌ها وارد غزه شد. 🔹هاآرتص به نقل از یک منبع اسرائیلی در عین حال گزارش داد که نتانیاهو مقامات امنیتی را از جزئیات توافق برای انتقال دارو به غزه مطلع نکرد.