eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
3.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ادامه انتفاضه دانشجویی در آمریکا علیه اسرائیل 🔹شمار جدیدی از دانشجویان دانشگاه کالیفرنیا به دانشجویان هم‌دانشگاهی خود که در اعتراض به جنایت‌های صهیونیست‌ها در محوطه این دانشگاه «چادر همبستگی» زده بودند، ملحق شده‌اند. 🔹شماری از شهروندان آمریکایی نیز با تجمع در میدان جکسون شهر نیواورلئان، بزرگترین شهر ایالت لوئیزیانا آمریکا با فلسطینیان غزه اعلام همبستگی کردند. نیروهای پلیس در این شهر تعدادی از تظاهرات کنندگان را بازداشت کرد.
11.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دست بالای حماس پس از عملیات وعده صادق 🔹کارشناس اسرائیلی: بعد از حمله ایران به اسرائیل مسائل تغییر و حماس اعتماد به نفس بیشتری پیدا کرده و راحت‌تر در مذاکرات نه می‌گوید.
تیم والیبال دانش‌آموزی ایران قهرمان جهان شد 🏐 تیم والیبال دانش آموزی ایران با شکست آلمان به مقام قهرمانی جهان در صربستان دست یافت تا شاگردان آرش صادقیانی با هفت برد متوالی بر روی سکو نخست دنیا قرار گیرند.
3.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستگیری فروشندگان سلاح گرم در فضای مجازی 🔹با رصد اطلاعاتی پلیس فتا تا کنون ۱۲ هزار کانال و صفحه تبلیغ و فروش انواع سلاح گرم در فضای مجازی شناسایی شده است و هزار و ۴۰۰ نفر نیز در این خصوص دستگیر شده‌اند.
تنگسیری: راهبرد ایران در خلیج‌ فارس صلح است فرمانده نیروی دریایی سپاه: 🔹راهبرد ایران در خلیج‌ فارس صلح، امنیت و دوستی است و بیگانگان در اینجا مخل امنیت هستند. 🔹۴۰ درصد گاز و ۶۲ درصد نفت منطقه در خلیج‌ فارس است. امروز امنیت تنگۀ هرمز و تردد روزانه ۸۳ فروند کشتی را برقرار کردیم.
در «وعده صادق» ۱۰ کشور به اسرائیل کمک کردند سخنگوی سپاه: 🔹در عملیات تنبیهی ۱۰ کشور در حوزه پدافندی به رژیم صهیونیستی کمک کردند و در پس این عملیات، پیروزی کشورمان بر سیستم پدافندی کشور‌های مطرح رقم خورد. 🔹امروز دست ما پر است و دشمن هم این نکته را می‌داند. عملیات وعده صادق با سلاح‌های تولید داخل صورت گرفت. عظمت این اقدام به صورتی بود که آن‌ها باید مدت ها عطش داشته باشند که این حمله چگونه بوده است. 🔹این عملیات نظامی، اقدامی غافلگیرکننده نبود و زمانی که اولین پهپاد پرتاب شد آن‌ها منتظر بودند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا