eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.4هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️کمپینی که به اسم ‎blockout2024 در دنیا راه افتاده، خیلی قشنگ داره انسانیت رو به همه یاد میده، هر سلبریتی که از مردم غزه حمایت نکنه رو بایکوت میکنن! ✖️این دیگه نیست که باهاش مخالفت کنید، همه مردم جهان به پا خواستن ✍ احمد قصری
واکنش مهدی سلحشور به جشن و محفل قرآنی در قم: 🔹تصویر باشکوه شادی مومنانه دختران عزیز قم در حریم خانم حضرت معصومه(س)، دشمن را ناامید کرد. 🔹این یعنی عظمت جامعه دیندار ایران. خدا قوت به بچه های حزب اللهی که این محفل بزرگ قرآن و جشن را برپا کردند.
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ناگفته‌های محسن رضایی از عملیات وعده صادق سردار محسن رضایی: 🔹در عملیات وعده صادق با اطلاع از توانایی رژیم صهیونیستی در زدن تعدادی از موشک‌ها، ما علاوه‌بر پاسخ دادن به زدن کنسولگری در سوریه باید قدرت‌نمایی هم می‌کردیم. 🔹بنابراین ۱۶۲ پهپاد، ۳۰ موشک کروز و ۱۰۰ موشک بالستیک به سمت رژیم صهیونیستی شلیک کردیم و در عین حال که پاسخ دادیم یک قدرت‌نمایی هم شد.
🔶 کاریکاتور روزنامه الوطن عمان‌ 🔹 روزنامه الوطن یکی از روزنامه‌‌های اصلی عمان و زیر نظر وزارت اعلام این کشور است.
2.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‼️گاهی پول نان و حقوق مردم را نداشتیم، اما برای به راحتی پول تخصیص داده می‌شد! سخنان تکان‌دهنده مشاور عالی وزیر کشور درباره تحدید نسل در دولت هاشمی: 🔸بیش از یک میلیارد دلار از بانک جهانی وام گرفتیم برای جلوگیری از بارداری. 🔸مرحوم هاشمی کاملاً تحدید جمعیت بودند. 🔸ما جایزه تحدید جمعیت را بردیم. کسی که در جمهوری اسلامی تحت تعقیب بود، کتابی منتشر کرد که چگونگی تحدید جمعیت را در ایران تبیین می‌کرد و این کتاب هم در ایران! و هم در سطح بین‌المللی برنده جایزه شد!
براندازی که گاو نباشه برانداز نیست 221 روز از پیش بینی این یابوها گذشت 😄
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کارشناس عرب زبان: سِرّ پیروزی ایران در مقاومتها این است که ایرانیان ولی فقیه دارند و ما ولی‌سفیه داریم.
3.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️شعار فارسی «مرگ بر اسرائیل» به تظاهرات حامیان فلسطین در شهر کپنهاگ دانمارک رسید!
گوگل فوتوز عکس عبدالحمید و فرخ‌نژاد رو یکی تشخیص داده 😄 مبارک فرخ نژاد
🔴یادتونه پارسال میگفتن عبدالحمید ممنوع الخروج شده و حج نمیتونه بره؟ هیچی دیگه عوضش امسال رفته ترکیه! 🔹وقتی که از همه کشورهای اطراف برای امورات درمانی میان ایران، ایشون رفته ترکیه. ان‌شاءالله که امورات درمانیه :))))
نه داداش ببین اینا یه مشت تروریست کودک کشن فامیلمون تو اطلاعاته گفت تو این عکس فدوی دستش تفنگه رسانه های آخوندا تفنگ رو با فتوشاپ به موبایل تبدیل کردند +هم اکنون در گروه برعندازان 😂
😏 اگر تصویر بود... گوگل تمام ۲۸ نفر کارمند عرب و مسلمانی که دیروز در اعتراض به قرارداد ۱/۳ میلیارد دلاری گوگل و اسرائیل در محیط کار به تحصن پرداخته بودند را اخراج کرد! در خبری دیگر یکی از پروفسورهای دانشگاه کلمبیا بخاطر انتشار مطالبی علیه دولت اسرائیل از کار اخراج شد!