eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.3هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
13.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨هشدار کلیپ دارای صحنه های نامناسب برای افراد زیر ۱۸ می باشد🔞 💢تصاویری کمیاب از لحظات حمله به اردوگاه اشرف منافقین توسط نیروهای ویژه سپاه با لباس مبدل نیروهای آمریکایی در سال ۱۳۹۰ 🔹در این حمله ۵۲ نفر به هلاکت رسیده و ۷ نفر نیز مفقود شدند. 🔹سردار سلیمانی در آن زمان بیان کردند که، این عملیات مهم تر از عملیات مرصاد است و در واقع وعده خداوند محقق شده است. 📌این تصاویر توسط رسانه های معاند و وابسته به منافقین منتشر شده است
همه ثبت‌نام‌کنندگان کاندیدای ریاست‌جمهوری
نکات جالب در رابطه با ثبت نامی های چهاردهمین دوره ریاست جمهوری
📌کلاه برداری از طریق هک پیامرسان ها👇 ⚠️ اگر کسی به صورت پیامکی یا از طریق پیامرسانها از شما تقاضای وجه کرد، حتما اول با او تماس بگیرید و مطمئن شوید که پیام او از طرف کلاهبرداران نبوده. 🔹 کلاهبرداران با هک نرم افزار پیامرسان یک شخص، پیامی را برای مخاطبین وی ارسال کرده و تقاضای انتقال وجه می کنند. 🔹 مخاطبین نیز به زعم اینکه ارسال کننده پیام دوست یا فامیل آنهاست، اقدام به انتقال وجه می کنند و مورد کلاه برداری قرار می گیرند. 🔹 اگر شما هم فریب خوردید: 1️⃣ ابتدا به دفتر خدمات الکترونیک قضائی مراجعه کرده و با شرح ماجرا شکایت نامه ای را بر اساس نام و شماره کارت شخص کلاه بردار بنویسید. 2️⃣ پس از آن دستور قضائی صادر می شود و باید با این دستور قضائی به پلیس فتا مراجعه کرده و تشکیل پرونده دهید. 3️⃣ تمامی حسابهای شخص کلاهبردار توسط پلیس مسدود شده و انشاالله وجه انتقالی عودت داده می شود.