eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.1هزار عکس
13.4هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
حمله راکتی به پایگاه آمریکا در شرق سوریه 🔸منابع خبری گزارش دادند که حملات راکتی شدیدی به پایگاه آمریکا در میدان گازی کونیکو صورت گرفته است. 🔸این پایگاه در استان دیرالزور واقع در شرق سوریه قرار دارد.
شمار شهدای از ۲۴۰۰ نفر فراتر رفت 🔸وزارت بهداشت لبنان شامگاه امروز پنجشنبه خبر داد که در پی حملات رژیم صهیونیستی به این کشور، دو هزار ۴۱۲ نفر شهید و ۱۱ هزار و ۲۸۵ نفر نیز زخمی شدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❌ شایعه: اسماعیل قاآنی فرمانده سپاه قدس با پابند الکترونیکی در تشییع نیلفروشان شرکت کرد 🔹بعد از ظاهر شدن سردار اسماعیل قاآنی، فرمانده سپاه قدس (بعد از سه هفته غیبت در فضای عمومی)، حالا شایعاتی منتشر شده و گفته می‌شود که عکس او با پابند الکترونیکی در مراسم تشییع شهید نیلفروشان منتشر شده است. 🔹تصویر منتشر شده قدیمی است و ربطی به مراسم تشییع ندارد و دستکاری شده‌‌است. 🔹تصویر برای ۱۱ مهرماه سال ۱۴۰۲ و در سخنرانی رهبر معظم انقلاب برای میهمانان کنفرانس وحدت اسلامی گرفته و منتشر شده است.
2.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ابوعبیده سخنگوی گردان های القسام، هفته گذشته: 🔹اگر ترورها به مقاومت پایان می‌داد، ۹۰ سال پیش با شهادت عزالدین القسام، مقاومت به پایان می‌رسید
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻عوامل دستگاه های امنیتی اطلاعاتی اسراییل با ایجاد حسابهای کاربری به نام اتباع ایرانی در فضای مجازی، به اختلاف افکنی، دو قطبی سازی و تخریب هویت ایرانی اسلامی می پردازند.
🔻در تله‌ی شایعه‌ها نیفتید! شایعه به عنوان یک تکنیک‎، نقش مؤثرى در جنگ‏هاى روانى دارد؛ زیرا بدون آن که برچسب منفى تبلیغات بخورد، شنونده آن را مى‏پذیرد. بسیارى از اوقات ریشه‌ی شایعه حذف یا به فراموشى سپرده مى‏شود و شنونده نیز نمى‏تواند مدرک و سند بخواهد، چون گوینده هرگز ادعا نمى‏کند که مدرکى دارد. او فقط آنچه را شنیده تکرار مى‏کند. گاهی شایعه به منظور آگاهى یافتن از حقیقت مورد استفاده قرار می‌گیرد. بدین صورت که در صورت بی‌خبری، اخبار واقعى منتشر می‌شود تا طرف دیگر را مجبور به و انتشار حقیقت کند. گاهی نیز شایعه توسط سرویس های اطلاعاتی برای پیدا کردن سرنخی از مکان و یا احوال اشخاص صورت می گیرد تا از آن در اقدامات بعدی استفاده نمایند.
🔸هشدار ایران به اروپا 🔹دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل در واکنش به بیانیه اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس تاکید کرد که اروپا اکنون مسیر غلط و خطرناکی را در قبال ایران در پیش گرفته است.
🔸حزب الله تجمع صهیونیست‌ها را درهم کوبید 🔹مرکز اطلاع رسانی جنگ نیروهای مقاومت در بیانیه‌ای اعلام کرد: مجاهدان مقاومت اسلامی ساعت ۲۰:۴۵ دقیقه پنجشنبه شب هفده اکتبر در حمایت از ملت ثابت قدم فلسطین در نوار غزه و در حمایت از مقاومت دلیرانه و شرافتمندانه آنها و نیز در دفاع از لبنان و مردم آن تجمع نظامیان دشمن اسرائیلی را در دره «قطمون» در اطراف رمیش هدف حمله موشکی خود قرار دادند.
🔸بیانیه مهم اتاق عملیات مقاومت اسلامی لبنان 🔹اتاق عملیات مقاومت اسلامی لبنان در بیانیه‌ای با بر شمردن بخش‌های مختلف در مواجهه با ارتش اسرائیل، اعلام کرد که مجموع خسارات دشمن حدود ۵۵ کشته و بیش از ۵۰۰ زخمی از میان فرماندهان و سربازان ارتش دشمن اسرائیلی برآورد شده است. 🔹در این بیانیه همچنین آمده است: براساس دستورهای فرماندهی مقاومت اسلامی، اتاق عملیات مقاومت اسلامی اعلام می‌کند که به مرحله‌ای جدید و تصاعدی در مواجهه با دشمن اسرائیلی وارد شده است که در روزهای آتی بیشتر درباره آن صحبت خواهد شد.
🔸نامه ایران به شورای امنیت درباره ادعاهای بی‌اساس رژیم اسرائیل 🔹سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نامه‌ای به شورای امنیت و گوترش با بیان اینکه ایران به‌دنبال جنگ یا تشدید تنش در منطقه نیست، اعلام کرد: کاملاً آماده‌ایم تا از حاکمیت و تمامیت ارضی خود در برابر هرگونه تجاوزی، به‌ویژه از سوی رژیم صهیونیستی، دفاع کنیم.
418.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بن گویر، وزیر امنیت داخلی اشغالگر: ما در نیمه راه هستیم و با تمام تلاش برای پیروزی کامل در غزه، لبنان، ایران و کرانه باختری به کار خود ادامه خواهیم داد. . . واکنش ایران و لبنان: 👆😁