eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.2هزار دنبال‌کننده
21.7هزار عکس
11.4هزار ویدیو
209 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۷ آبان ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۷ آبان ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۷ آبان ۱۴۰۳
روز عجیب و شهدایی هستش امروز...
۲۷ آبان ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۷ آبان ۱۴۰۳
امروز سالگرد این سه شهید بزرگوار هستش شادی روح شهیدان مهدی و مجید زین‌الدین و شهید بابک نوری چنتا صلوات می‌فرستید؟ جهت ثبت صلوات / کلیک کنید 👉 (شهدا بدهکار کسی نمی‌مونن؛ سه تا شهید هستش صلواتا سه برابر باشه 😊 بسم‌الله)
۲۷ آبان ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۷ آبان ۱۴۰۳
23.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 صحنه‌ی جالب روبرو شدنِ شهید زین‌الدین با سرهنگ عراقی که به او سیلی زده بود یکی از زیباترین کلیپ‌هایی که برا شهدا تولید شده؛ قطعاً همینه 🔸 ۲۷ آبان؛ سالگرد عروج سردار شهید مهدی‌زین‌الدین که با برادرش مجید در کمین ضدانقلاب به شهادت رسید، گرامی‌باد
۲۷ آبان ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۷ آبان ۱۴۰۳
📢 دیدار سفیر جانباز ایران در لبنان با رهبر انقلاب 🔹️حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی، ظهر امروز یکشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۳ در حاشیه ملاقات‌های روزانه خود، با آقای مجتبی امانی، سفیر جانباز جمهوری اسلامی ایران در لبنان، دیدار و گفت‌وگو کردند. 🔹️آقای امانی که در جریان اقدام تروریستی رژیم صهیونی موسوم به «عملیات پیجری» از ناحیه چشم و دست مجروح و جانباز شده بود، در این دیدار گزارشی از آخرین وضعیت سلامت خود به محضر رهبر انقلاب ارائه کرد.
۲۷ آبان ۱۴۰۳
📢 آقای دیپلمات در وسط میدان 🔹️روایتی به مناسبت دیدار امروز سفیر جانباز جمهوری اسلامی ایران در لبنان با رهبر انقلاب 🔹«چشم راستم نیمه می‌بیند و امید است که بهتر شود؛ چشم چپ هم خوب است و التهاباتی دارد.» اینها را مجتبیٰ امانی -سفیر ایران در لبنان که در حادثه‌ی پیجرها مجروح شده و چند وقتی بود که دوران نقاهت را طی می‌کرد- به آقا می‌گوید، در ظهر میانه‌ی پاییز تهران. شعله‌ی جنگ که بالا می‌گیرد، تازه مشخّص می‌شود چه کسی اهل میدان است و چه کسی نیست؛ دیپلمات و رزمنده و پیر و جوان و مرد و زن هم ندارد. 🔹ممکن است پسربچّه‌ی تازه‌پوست‌ترکانده‌ای باشد که هنوز بالغ هم نشده امّا در بزنگاه، وسط میدان است و زخم‌چشیده؛ درست مانند آن پسرک سیزده چهارده ساله‌ی لبنانی حادثه‌ی پیجرها که وقتی متوجّه رفتار غیر‌عادی پیجر در دست دختردایی دوساله‌اش شده بود، او را بغل گرفته تا انفجار دست و انگشت او را زخم بزند و آسیبی به دختر معصوم نرسد. این مرحله از نبرد، دیگر این خط‌وربط‌ها حالی‌اش نیست؛ فقط مردها را مشخّص می‌کند. 🔹قصّه‌ی آقای سفیر و دیپلمات ایرانی هم همین است. مأمور و دیپلمات عالی‌رتبه‌ی وزارت امور خارجه‌ی جمهوری اسلامی که در اوج فشار دشمن صهیونی در کنار رزمندگان ماند و ماند و ماند تا آنکه بالاخره زخم صهیون بر تن او هم به یادگاری بنشیند. 🔹آقای امانی، اوّلین نفر نیست و آخرینش هم نخواهد بود. نشان به آن نشان که چندی قبل، وقتی به ملاقات جانبازان لبنانی مقاومت در یکی از بیمارستان‌های تهران رفتیم که برای مداوا به ایران اعزام شده بودند، یکی دیگر از همین قبیله را آنجا دیدیم؛ معتکف در تخت بیمارستان. زخم‌خورده‌ی حادثه‌ی حمله‌ی دشمن به کنسولگری ایران در دمشق بود که با وجود گذشت چند ماه از آن حادثه، هنوز داشت دوران نقاهت را پشت سر می‌گذاشت. دکتر حسین امیرعبداللّهیان که پیگیر درمانش بود، شهید شده بود؛ امّا او هنوز بر تخت بیمارستان، دوران درمان را طی می‌کرد. حالا هم مجتبیٰ امانی، سفیر و نماینده‌ی دیگری از وزارت خارجه‌ی جمهوری اسلامی ایران. 🔹حادثه که بالا بگیرد، دیگر خط‌وربط سیاسی و این دولت و آن دولت مهم نیست؛ در میدان بودن مهم است. خط‌وربط سیاسی که جای خود؛ حتّی جنسیّت و زن یا مرد بودن، پیر یا جوان بودن و فارس یا عرب بودن هم اهمّیّتی ندارد. نشان به آن نشان که همه‌ی جانبازان بستری در آن بیمارستان تهران، از زهرای چندساله تا محمّد شصت‌واندی‌ساله، جرم همگی‌شان ماندن در میدان بود؛ جرم همگی‌شان این بود که از عربده‌ی صهیون نهراسیده بودند و میدان را خالی نکرده بودند. 🔹مرد و زن این میدان همین رزمنده‌ها و زخم‌چشیده‌ها و زن‌ها و مردها و دیپلمات‌ها و غیردیپلمات‌هایی هستند که برای ماندن در میدان از همه چیز گذشته‌اند و منّتی هم بر سَر کسی ندارند؛ فرقی هم نمی‌کند که ایرانی باشند یا غزاوی یا لبنانی یا اهل هر نقطه‌ی دیگر از جهانی که امروز علیه نسل‌کشی انسان به دست جانیان صهیون به فریاد آمده‌اند. مرز این جماعت، عشق است و هر جا او باشد آنجا هم خاک آنها است که اصلاً در همین مرحله است که دیپلماسی و میدان یکی می‌شوند و نمی‌شود تفکیکشان کرد.
۲۷ آبان ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۷ آبان ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۸ آبان ۱۴۰۳
دانش‌آموز سروآبادی ۳۸ ربع سکه را به صاحبش بازگرداند 🔹مدیر آموزش و پرورش سروآباد سنندج: دانش‌آموز سروآبادی روز گذشته ۳۸ عدد ربع سکه پیدا می‌کند و پس از دیدن آگهی مفقودی اعلام شده صاحب آن را پیدا می‌کند و سکه‌ها را به وی پس می‌دهد. 🔹ارزش روز این تعداد سکه حدود پنج میلیارد ریال است.
۲۸ آبان ۱۴۰۳
تصویری از خیابانی در برلین و حمایت از فلسطین
۲۸ آبان ۱۴۰۳
ساخت مزارع GPU ▪️ستون فقرات توسعه هوش مصنوعی در ایران دبیر ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی: 🔹سازمان هوش مصنوعی بر ایجاد سکوهای پردازشگر گرافیکی GPU یا مزرعه جی‌پی‌یو و زیرساخت‌های داده‌ای متمرکز شده که این زیرساخت‌ها به عنوان ستون فقرات توسعه هوش مصنوعی، امکان انجام محاسبات پیچیده و پردازش حجم عظیمی از داده‌ها را فراهم می‌کنند. 🔹یکی از بزرگترین مشکلات ما در کشور کمبود تقاضا برای هوش مصنوعی است. بسیاری از شرکت‌ها هنوز اهمیت هوش مصنوعی را درک نکرده‌اند. شرکت‌های بزرگ باید بخش خصوصی و دانشگاه‌ها را برای رفع نیازهای خود به‌کار گیرند. 🔹در برنامه‌های ستاد هوش مصنوعی تاکید شده که باید یک آزمایشگاه ملی «نشنال لب» برای هوش مصنوعی در ستاد ایجاد شود. در برنامه هفتم توسعه به ایجاد شش «آزمایشگاه آفرینش‌های ملی (مام) فناوری» اشاره شده است.
۲۸ آبان ۱۴۰۳
چه کسی مسئول تولید این صحنه‌های دردآور است؟ ⚠️در خیابان‌های برخی شهرهای کوچک و بزرگ که راه میرویم متاسفانه بی‌حجابی‌ها و بدحجابی‌ها قلب انسان را به درد می‌آورد و ظاهرا این دستپخت انفعال مسئولین در این باب است! 💔اما صحنه‌هایی که قلب انسان رو بیش از پیش جریحه‌دار میکند کشف حجاب برخی از دختران نوجوان و حتی کودک پس از تعطیلی مدارس‌شان است! 🤔بیاید از خود بپرسیم این اتفاق حاصل چیست؟ طبیعی است که وقتی نهادهای حاکمیتی موضع قابل قبولی در مقابل یک ناهنجاری به نام «بی‌حجابی» نمیگیرند و بانوان بزرگسال به راحتی رو به کشف حجاب می‌آورند، برخی نوجوان نیز از بزرگسالان الگو برداری کرده و پس از تعطیلی مدارس به کشف حجاب اقدام میکنند... 🔊آقایان مسئول تعلل شما، در حال تربیت نسل جدید با چاشنی هنجارشکنی و قانون‌شکنی است! حواستان به این بدیهیات هست؟ ✍میلاد خورسندی
۲۸ آبان ۱۴۰۳
در زمینه قطع برق نمیشود به آقای پزشکیان خرده گرفت. کلا در هیچ زمینه ای نمیشود به ایشان خرده گرفت. ایشان گفته بود: هیچ برنامه ندارم! مدل این بود: حالا برویم به دولت ببینیم مملکت چه خبر است! بخشی از مردم هم این مدل را پسندیده و رای دادند. یکی از ابرچالش های ایران ناترازی انرژی بود که برنامه، پول و همت میخواهد. اما ریجستری آیفون که نیاز به برنامه ندارد، با یک امضا حل میشود. این موج نگرانی در مردم که در پاییز و زمستان هم باید برق قطع شود یعنی عقلای کشور فکری کنند. 🔹علیرضازادبر
۲۸ آبان ۱۴۰۳
۲۸ آبان ۱۴۰۳
🔺طعنه سنگین ایلان ماسک به حس استقلال زلنسکی و اوکراین 🔹‌️زلنسکی:آمریکا نمی تواند ما را مجبور کند که پای میز مذاکره بنشینیم. ما یک کشور مستقل هستیم. 🔹‌️ایلان ماسک:حس شوخ طبعی او شگفت انگیز است! 📍پ.ن: بله، برده‌ی آمریکا که باشی حرف زدن از استقلال کشورت یک نوع شوخی تلخ است!
۲۸ آبان ۱۴۰۳
😏این همون دنیای گفتمان غرب هست که رو سر مردم غزه و لبنان خراب میشه!
۲۸ آبان ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌این سوالای الکی چیه راجع به FATF و وام ازدواج و هوشمندسازی و بریکس می‌پرسید؟! 😅دغدغه اصلی مردم الان فقط رفع فیلترینگ و ریجستری آیفونه!
۲۸ آبان ۱۴۰۳
⭕️‏موقعی ساکت باشید که بچه ها در حال خواب باشن، نه در حال کشته شدن! ✍ صاد
۲۸ آبان ۱۴۰۳
💢اگر قرار بود وقاحت در یک جمله خلاصه بشه در این جمله خلاصه میشد! 🔹 قتل عام هزاران نفر انسان بیگناه در غزه و لبنان، غصب خونه و زندگی مردم و شکنجه افراد عادی، خطوط قرمز رو رد نکرده؟!
۲۸ آبان ۱۴۰۳
۲۸ آبان ۱۴۰۳
🔻تکنیک های عملیات روانی 🔻سير طرح حمله به عراق در قالب ‌پنجره‌ی اورتون(Overton Window) پنجره‌ی اورتون یک مفهوم سیاسی است که توضیح می‌دهد چگونه می‌توان افکار عمومی را درباره‌ی یک موضوع به صورت مرحله به مرحله تغییر داد به صورتی که ایده‌های غیرممکن، در طولانی مدت پذیرفته شوند. سير طرح حمله به عراق، به خوبی استفاده‌ی دولت آمریکا و رسانه‌های همسو با آن از این شیوه را به خوبی اثبات می‌کند. در ابتدا مطرح كردن حمله به عراق پس از حمله‌ی ناموفق به افغانستان نزد افکار عمومی آمریکا غيرقابل تصور می‌نمود؛ پس از مدتي حمله به عراق به دليل حمايت از گروه‌هاي فلسطيني و پرتاب موشک به سوي سرزمين‌هاي اشغالي مطرح شد. از آنجايي که مردم آمريکا فقط به خاطر تأمين امنيت اسرائيل بايد متحمل جنگ می‌شدند، اين ديدگاه افراطي به نظر می‌رسید؛ اما دولت و رسانه‌ها کوتاه نیامدند و حمله به عراق را به بهانه‌ی نبود دموکراسي و نقض حقوق بشر و متهم کردن صدام به داشتن ارتباط با القاعده و تروريست‌هايي که منافع آمريکا را تهديد مي‌کنند، نزد افکار عمومی قابل قبول نمودند. در مرحله‌ی بعدی حمله به عراق به دليل امکان دستيابي صدام به سلاح‌هاي کشتار جمعي و کاربرد آن توسط تروريست‌ها عليه منافع و شهروندان آمريکايي نزد افکار عمومی معقول و بديهي به نظر می‌رسید. پس از مدت کوتاهی طرح اين نکته که دولت صدام توانايي بهره‌گيري از سلاح‌هاي کشتار جمعي بر ضد امنيت جهاني را طي کمتر از 45دقيقه دارد، موجب پرطرفدار شدن ديدگاه حمله به عراق شد. در نهایت سياست حمله تصويب شد و عمليات نظامي حتي بدون مجوز سازمان ملل انجام گرفت. در واقع دولت آمریکا برای رسیدن به اهداف سیاسی خود، در مرحله‌ی اول افکار عمومی را مورد هدف قرار می دهد. این ديدگاه در مواردی چون ادعای امارات بر جزایر سه گانه ، تغییر نام خلیج فارس به خلیج عربی و حمله به ایران در حال اجراست .
۲۸ آبان ۱۴۰۳
۲۸ آبان ۱۴۰۳