eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
رسانه عبری: طرح ترور محمد السنوار در خان‌یونس شکست خورد 🔹روزنامه یدیعوت آحارانوت در خبری از تلاش ارتش اسرائیل در هدف قرار دادن محمد السنوار در خان‌یونس خبر داد اما مدعی شد هنوز اطلاعات کاملی از نتایج این عملیات منتشر نشده است.
ترامپ: آماده‌ام به اختلافات با ایران پایان دهم 🔹رئیس جمهور آمریکا در عربستان مدعی شد: من آماده‌ام تا به درگیری‌های گذشته و اختلافات عمیقمان با ایران پایان دهم. 🔹می‌خواهم با ایران به توافق برسم تا دنیا جای امن‌تری شود.
5.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ترامپ:‌ می‌خواستند اسم این خلیج را بگذراند خلیج ایران، من نگذاشتم با زیرنویس فارسی
3.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وزیر آموزش و پرورش: حداکثر یک هفته با تغییر ساعت مدارس درگیر هستیم 🔹️در همین هفته هم استانداران می‌توانند ساعت مدنظر خودشان را اعلام کنند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🎥 بامداد خونین غزه، ۳۶ شهید و ده‌ها زخمی طی چند ساعت 🔹اردوگاه جبالیا در شمال غزه طی ساعات گذشته شاهد حملات سنگین هوایی و توپخانه‌ای ارتش اشغالگر اسرائیل بود. 🔹چندین خانه هدف قرار گرفته و بر روی ساکنانش آوار شده است. 🔹طی این جنایات تا این لحظه بیش از ۳۶ نفر شهید و ده‌ها تن دیگر زخمی شده‌اند. 🔹همچنین تعدادی نیز مفقود هستند و امدادگران با کمک مردم در حال آواربرداری و جست‌وجوی پیکرهای مانده در زیر آوار هستند.
326.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فرار تعداد زیادی از زندانیان زندان «الجدیده» در پایتخت لیبی 🔹زندانیان زندان «الجدیده» با سوءاستفاده از درگیری و نا امنی در شهر طرابلس، پا به فرار گذاشتند.
292.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بازگشت صدای گلوله و بمب به پایتخت لیبی 🔹پایتخت لیبی بار دیگر شاهد افزایش تنش‌های امنیتی و درگیری‌های مسلحانه میان نیروهای وابسته به دولت وحدت ملی و دستگاه‌های امنیتی از جمله پلیس قضایی و نیروی الردع است. 🔹به‌گفته منابع محلی، نیروهای دولت وحدت ملی تلاش دارند کنترل زندان‌ها و مقرهای امنیتی در مناطق جنوبی و مرکزی طرابلس را در دست بگیرند.
اعتراف کارشناس اسرائیلی به صحیح بودن نام خلیج فارس 🔹نوعم بنعط، کارشناس عبری زبان در صفحه ایکس خود(توییتر سابق)نوشت: خلیج فارس یا عربی؟ 🔹کاریکاتوری از محمد طحانی ایرانی، در روزنامه ایرانی ابتکار چاپ شده است که در آن ایرانی‌ها ورود ترامپ و رهبران عرب را به خلیج ممنوع می‌کنند تا نام آن «خلیج فارس» باقی بماند و نه عربی 🔹همه این‌ها در پس‌زمینه صحبت‌های ترامپ است که اعلام کرده است قصد دارد این منطقه را به عنوان خلیج عربی معرفی کند. 🔹اما به هر حال، این دریا، سالهای زیادی است که خلیج فارس نامیده می‌شد و استفاده از نام خلیج عربی تنها از زمان ریاست‌جمهوری جمال عبدالناصر در مصر آغاز شد که سیاست پان‌عربیسم را دنبال می‌کرد.
رئیس بنیاد شهید: ۱۳۵ هزار ایثارگر مشکل مسکن دارند
هاآرتص: ۴۰ درصد از اسرائیلی‌ها به ترک سرزمین‌های اشغالی فکر می‌کنند 🔹به گزارش روزنامه صهیونیستی هاآرتص، حدود ۶۰ هزار صهیونیست در سال ۲۰۲۴ از سرزمین‌های اشغالی مهاجرت کرده‌اند و بازنگشته‌اند؛ رقمی که بیش از دو برابر تعداد مهاجران در سال ۲۰۲۳ است.