eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
رهبر انصار الله یمن: واکنش امروز ایران قوی بود/ دشمن در تحقق اهداف خود شکست خورد 🔹️ایران کشور تحت امر و تسلیم غرب نیست بلکه یک کشور آزاد و مستقل است که نهضت اسلامی را بر اساس استقلال ایجاد کرده است. 🔹تجاوز به ایران یک رسوایی برای ایالات متحده و حجت و دلیلی مبنی بر آن است که این کشور فریب استراتژیک انجام می دهد. 🔹دشمن در تحقق اهداف تجاوز خود که آمریکا نیز برای آن تلاش می کند، به لطف مقاومت ایران و انسجام و واکنش ویرانگر آن ، شکست خورده است. واکنش قوی و قدرتمند ایرانیان دشمن را در وضعیتی بی سابقه قرار داده است. واکنش امروز ایران، یکی از مهم ترین عملیات ها بود و فریاد دشمن اسرائیلی را برآورد در حالی که سعی می کند حقایق را در مورد آن تحریف کند.
کنایه یک کاربر آمریکایی به واکنش‌های اسرائیل در مورد ادعای دروغ هدف قرار دادن بیمارستان 🔹️اسرائیل پس از بمباران ۳۶ بیمارستان، فهمید که حقوق بین‌المل و قانون جهانی هم وجود دارد.
نماینده کنگره آمریکا: اولین بار که به نتانیاهو دست دادم، دستانم را نشستم تا اول سر فرزندانم را نوازش کنم
نماینده کنگره آمریکا: به نتانیاهو بابت بمباران مسالمت آمیز ایران تبریک‌ می‌گویم
سناتور آمریکایی: اجازه بدهید شفاف بگویم، به فرستادن حتی یک سرباز به جنگ با ایران رای نخواهم داد
برنی سندرز سناتور آمریکایی: ترامپ سال ۲۰۱۶ گفته بود جنگ عراق بزرگترین اشتباه آمریکا بود 🔹️او درست می‌گفت، حالا هم نباید آن اشتباه را با دخالت در جنگ با ایران تکرار کند.
کنایه یک کاربر به حمله به ایران از طریق آسمان سوریه: دقیقا به همین دلیل بود که اسرائیلی‌ها ۱۴ سال به سوریه حمله کردند و مردم آن را کشتند
با انتشار تصویری از حمله اسرائیل به بیمارستان در غزه: برای اسرائیلی‌ها تنها چیزی که مهم نیست، بیمارستان است
معمولا در هر جنگی دو طرف تلفات دارند اما فقط اسرائیل است که با اقدامات خود آن قدر پیش همه همه جهان منفور شده که همه از دیدن این صحنه‌ها در تل‌آویو لذت می‌برند
پیام سخنگوی وزارت خارجه در توصیف روحیه ایرانیان 🔹️‏یک نوازنده‌ی ویولن، در میان رعد و برق ناشی از پرتابه‌های اسرائیل متجاوز بر فراز مناطق مسکونی تهران، آهنگ عاشقانه می‌نوازد. 🔹️این‌جا ‎ایران است: سرافراز، جسور، متمدن، هنرمند، پویا، صلح‌دوست، میهن‌دوست، عاشق زندگی،… و مصمم به دفاع از سرزمینی که در برابر سختی‌ها و دشمنی‌های بی‌شمار سر خم نکرده است. 🔹️برای ‎ایرانیان، جنگ تجاوزکارانه‌ی نتانیاهو یادآور جنگ تحمیلی صدام در سال ۱۳۵۹ است. 🔹️ما همگی مصمم‌ به دفاع مقتدرانه از میهن عزیزمان و کرامت خود در برابر دشمنی نسل‌کش که در ایدئولوژی توسعه‌طلبانه‌ و جنگ‌افروزانه‌اش حد و مرزی نمی‌شناسد، هستیم.
غریب‌آبادی: نقش گروسی در تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران در قالب سندی به شورای امنیت منعکس می‌شود 🔹معاون وزیر خارجه ایران: مدیرکل آژانس تاکنون بعد از چندین حمله رژیم صهیونیستی به تاسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران، این حملات را محکوم نکرده است. 🔹کاملا مشخص است که گروسی به ابزار دست رژیم صهیونیستی و آمریکا تبدیل شده و با اقدامات خود، شریک جنایت تجاوز و حمله مسلحانه بوده و در برابر خون‌هایی که ریخته شده است، مسئولیت دارد. 🔹گروسی ثابت کرده که صلاحیت اداره سازمان‌های بین‌المللی را ندارد.