📸 تصاویر روسای قوه قضائیه پس از انقلاب، از آغاز تا کنون
🔺️ رهبرانقلاب: غایت مطلوب برای قوهی قضائیه در عرصهی عملی این است که وضع قوهی قضائیه به آنجا برسد که هر کسی در کشور، در جامعهی اسلامی احساس کرد که کسی میخواهد به او ظلم کند یا کسی به او ظلمی کرده است، تعدیای کرده است، دلخوش باشد به اینکه به قوهی قضائیه مراجعه میکنم و مشکل را برطرف میکنم. ۸۷/۴/۵
💻 @Khamenei_ir
🔰 اطلاعنگاشت | امتدادِ تحول
🔺️ شش انتظار رهبر انقلاب اسلامی از رئیس جدید دستگاه قضا
📥 نسخه قابل چاپ👇
https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=48225
#گام_دوم_انقلاب
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام
🔰#حزب_الله_این_است | باید انقلابی بمانیم تا بتوانیم راه را ادامه دهیم
🔹 انقلاب با کودتا و حرکت نظامی بوجود نیامد؛ این انقلاب به وسیلهی مردم بهوجود آمد؛ با عزم مردم با نیروی انقلاب مردم، با ایمان مردم بهوجود آمد... ۱۳۹۵/۳/۱۴
📜 مطالعه نسخه کامل خطِ۲۹۴:
farsi.khamenei.ir/news-content?id=48174
#گام_دوم_انقلاب
🔴 سامانه «یاران رئیسی» راهاندازی شد
🔹آیتالله رئیسی سامانهای را برای مشارکت مردم در معرفی اعضا و مدیران دولت سیزدهم معرفی کرد.
🔹در این سامانه که با عنوان «یاران رئیسی» راهاندازی شده، از همه نخبگان، فرهیختگان، گروهها، احزاب، تشکلها و آحاد مردم دعوت شده تا چنانچه فردی را در تراز دولت مردمی میشناسند نسبت به معرفی وی اقدام کنند.
🔸این سامانه با آدرس https://yaran.raisi.ir/managers در دسترس عموم مردم قرار گرفته است.
#گام_دوم_انقلاب
🔰 شرح حدیثی درباره عدالت براساس بیانات رهبرانقلاب:
🔸موفقیتِ «نظام اجتماعی» وابسته به عدالت است
حسینیه امام خمینی در سالروز شهادت آیتالله بهشتی و روز قوه قضائیه، میزبان دیدار رئیس و مسئولان این قوه با رهبرانقلاب بود. بنابر رسم همیشگی که عبارتی قرآنی یا حدیثی متناسب با موضوع دیدار، زینت بخش حسینیه امام است، در این دیدار حدیثی از حضرت علی (علیهالسّلام) بدین قرار نصب شده بود: «العَدلُ أساسٌ بِه قِوامُ العالَمِ». پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در این یادداشت به شرح این حدیث امیرالمؤمنین براساس بیانات حضرت آیتالله خامنهای پرداخته است:
عدالت در نظام اجتماعی آن وقت اهمیت پیدا میکند که جایگاه آن را در نظام آفرینش درک کنیم. رسول خدا(صلّیاللهعلیهوآله) در حدیثی اینچنین فرمودند: «بِالعَدلِ قامَتِ السَّماواتُ وَ الاَرض» یعنی «عالم و آسمان و زمین قائم به عدالت است.» ۸۱/۱۲/۱ «عدالت در بنیان عالم و آفرینش، نقش اساسی دارد؛ یعنی سنّت آفرینش، عدل است.» ۷/۴/۱۳۸۰ البته در این حدیث معنای عام عدل مدنظر است، «عدل همان معنای والا و برجستهای است که در زندگی شخصی و عمومی و جسم و جان و سنگ و چوب و همهی حوادث دنیا وجود دارد، یعنی یک موازنهی صحیح... معتدل بودن و به سمت عیب و خروج از حد نرفتن.» ۱/۱۱/۱۳۷۱ باتوجه به این مفهوم، حدیث اینچنین معنا مییابد که «آسمانها هم با همان اعتدال و عدالت و میزان بودن سر پا هستند.» ۱/۱۱/۱۳۷۱
در جامعه نیز همین قاعده جاری است: «نظام اجتماعی هم به عدالت وابسته است. اگر عدالت نباشد، هیچ چیز در جامعه نیست.» ۷/۴/۱۳۷۷ عدالت در شکل اجتماعی یعنی «توزیع عادلانهی امکانات موجود» ۸/۶/۱۳۸۴ علم و پیشرفت و امنیت باید باشد «اما جهت همهی اینها، عدالت است. ثروت هست؛ اما باید عدالت در جامعه تضمین شود.» ۱۲/۵/۷۶ و اگر عدالت نباشد «امنیت هم در خدمت طبقهی مرفّه و برخوردار و سوءاستفادهچی است... همهی خیرات به یک طرف میرود.» ۷/۴/۱۳۷۷ درواقع «هر نظام اجتماعی اگر به دنبال این سنّت طبیعی و قانون الهیِ آفرینش حرکت کرد، ماندگار و موفّق و کامیاب است.» ۷/۴/۱۳۸۰ و در نقطهی مقابل، حقیقت عالم این است که «ظلم نمیتواند استقرار پیدا کند و پایدار بماند و پایدار نخواهد ماند.» ۱/۱۲/۱۳۸۱
البته عدالت باید در همه زمینهها ترجمهی عملیاتی و اجرایی شود و این نیاز دارد به اینکه یک مجموعهای اجرای عدالت را در جامعه به عهده بگیرد، لذا «بنا بر دیدگاه الهی، در مجموع آفرینش، عدالت یک ریشهی تکوینی و طبیعی دارد. چه مرجعی باید این عدالت را تضمین کند؟ قوّهی قضاییّه.» ۷/۴/۱۳۸۰ پس وجود قوهی قضائیه برای تضمین عدالت در جامعه ضرورت دارد و قوهی قضائیه هم باید قدرت لازم و کافی داشته باشد: «اگر قوّهی قضاییّه حضور نداشته باشد، یا قدرت نداشته باشد، یا شجاعت نداشته باشد، یا امکان کار نداشته باشد، یا خدای نکرده دچار ضعفهای داخلی باشد، مطلقاً در جامعه عدالت تضمین ندارد.» ۷/۴/۱۳۸۰
در مجموع باید گفت که سنت آفرینش، عدالت است و همه چیز متوازن خلق شده است. اگر جامعهای طبق سنت تکوینی عدالتمحور، به سمت توازن و اعتدال حرکت کرد، پایدار پیش خواهد رفت و اگر دچار انحراف از اجرای عدالت بشود، منطبق بر قوانین تکوینی، سرنوشتی جز نابودی ندارد. برهمین اساس است که میگوییم «برای عدالت، منتظر امام زمانیم.» ۱۲/۵/۱۳۷۶ و در راه رسیدن به جامعهی عادلانه همه باید تلاش کنیم.
#گام_دوم_انقلاب
⭕️ پست ویژه
🔰 انقلاب اسلامی پرده ای از #ظهور
👤 استادعابدینی:
🌼 آیت الله احمدی میانجی میگفت:
«انقلاب اسلامیِ ما یک پرده ای از ظهور است» 🇮🇷
🌸 نسبت پرده ی نمایش با واقعیت چقدر است؟! اینکه بعضی ایراد میگیرند چرا همه احکام اسلام اجرا نمیشود؟
🌷 ایشان میگفت یک پردهای از احکام اسلام است، یک پردهای از اسلام است که امام (رحمة الله علیه) آغاز کرده است به سوی ظهور؛ این پرده ایست تا فقط عکسی از واقعیت را نشان بدهد. لذا فتنه ها و ریزش های انقلاب هم یک پرده و رقیقه ای از فتنه های عظیم ایام ظهور است. دیدیم که در این فتنههایی هم که مرتبط با این پرده است، خیلیها ریختند، و ممکن است در قلب ما هم تزلزل شده باشد، اگر این فتنه هر چقدر سنگینتر شود تزلزلها هم سنگینتر میشود.
🤲 ان شاء الله، خداوند تبارک و تعالی همه ما را حفظ بکند، نجات به این سادگیها نیست. یک عمل سنگین و یک بصیرت نافذ و یک تبعیت صحیح و یقینی را میطلبد که امام سجاد (علیه السلام) فرمود:
«فَلَا يَثْبُتُ عَلَيْهِ إِلَّا مَنْ قَوِيَ يَقِينُهُ، وَ صَحَّتْ مَعْرِفَتُهُ، وَ لَمْ يَجِدْ فِي نَفْسِهِ حَرَجاً مِمَّا قَضَيْنَا ، وَ سَلَّمَ لَنَا أَهْلَ الْبَيْتِ»
«کسی نجات می یابد که از آن چیزی که ما حکم میکنیم حرج در دل خودش نبیند و تسلیم ما باشد» و این تابعیت محض هم خیلی سنگین است.
🍃 و در روایت دیگری برای نجات میفرماید: «محبتتان را با مومنین و اهل حبّ ما محکمتر بکنید، و بغضتان را نسبت به کسانی که با ما دشمنی دارند شدّت ببخشید، که این ارتباط حبی میتواند نجاتدهنده شما باشد»
#ایران_قوی
#گام_دوم_انقلاب
📍 40 اقدام اقتصادی که رئیسی باید در بدو ورود به پاستور انجام دهد و زمینه های آن را فراهم کند:
1️⃣ ایجاد معاونت جنگ اقتصادی
2️⃣ انتصاب فردی در سمت معاونت جنگ اقتصادی که تواما جنگ و معیشت بداند
3️⃣ محوری کردن معاونت جنگ اقتصادی در کشور به عنوان سرفرماندهی معیشت مردم
4️⃣ حذف اسامی و برندها به زبان انگلیسی
5️⃣ ایجاد شرایط برای تبدیل تابلوها و سردرب تمام فروشگاه ها به زبان فارسی
6️⃣ جرم انگاری برای دارندگان کالاهای سرمایهای (مسکن زمین خودرو سکه و دلار)
7️⃣ زمینه چینی برای حذف دلار از معاملات داخلی و خارجی
8️⃣ تعیین مالیات بر سپرده ها و سود بانکی
9️⃣ زمینی چینی برای حذف دلار به عنوان مبنای قیمتگذاری
🔟 طراحی شبکه ارزی در کشور
1️⃣1️⃣ طراحی شبکه تولید در کشور
2️⃣1️⃣ ایجاد شرایط برای تولید تمام کالاها(صفر تا صد بدون واردات)
3️⃣1️⃣شروع به حذف واردات تا اعلام رسمی تولید صفر تا صد همه چیز در کشور
4️⃣1️⃣ عدم تمرکز روی بانک و بورس در تامین مالی
5️⃣1️⃣ طراحی شبکه هوشمند خرید،فروش و خدمات
6️⃣1️⃣ ساماندهی صدور جواز و پروانه کسب
7️⃣1️⃣ تمرکززدایی از بازار برای تامین کالا
8️⃣1️⃣ خودکفا کردن هر استان در تمام تولیدات(ایجاد وزارت تجارت داخلی)
9️⃣1️⃣ ایجاد مزیت نسبی صادرات استان به استان
0️⃣2️⃣ تعیین مالیات نزدیک به صفر تولید کنندگان
1️⃣2️⃣ تعیین مالیات بالای 50 درصد برای دلالها(بازار، بانک، ...)
2️⃣2️⃣ هزینه سازی برای درآمدزایی غیر از تولید
3️⃣2️⃣ برندسازی تمامی کالهای تولیدی در کشور
4️⃣2️⃣ تامین هزینه بیمه تولیدکنندگان
5️⃣2️⃣ الزام به ثبت اظهارنامه و پرداخت مالیات هر ایرانی در سال با تعیین سقف معافیت
6️⃣2️⃣ افزایش مالیات ثروتمندان
7️⃣2️⃣ اصلاح قوانین اجاره و تبدیل آنها به اجاره به شرط تملیک
8️⃣2️⃣ ایجاد مشوقهای لازم به کشاورزان
9️⃣2️⃣ شناسنانه دار کردن زمینه فعالیت هر ایرانی
0️⃣3️⃣ تلاش برای شکل گیری هرچه سریعتر باشگاه تحریمیها
1️⃣3️⃣ جرم انگاری برای خارج کنندگان ارز به هر نحو
2️⃣3️⃣ انجام معاملات با پول ملی کشورها
3️⃣3️⃣کوچک کردن شبکه بانکی به چند بانک محدود
4️⃣3️⃣ عدم صادرات نفت و در عوض سرمایه گزاری روی مشتقات نفتی
5️⃣3️⃣ فراهم کردن شرایط مطلوب اقتصادی در شهرهای مرزی نسبت به پایتخت و در رفاه قرار دادن مردم شهرهای مرزی
6️⃣3️⃣ جرم انگاری قاچاقهای محدود(مثلا کولبری)
7️⃣3️⃣ حذف مناطق آزاد تجاری
8️⃣3️⃣ تعیبن مالیات مضاعف بر استفاده کنندگان از کالاهای خارجی
9️⃣3️⃣ تامین مسکن رایگان برای مستضعفین و متاهلین جوان
0️⃣4️⃣ حذف هزینه های مازاد و اسرافی دولت ( فوتبال و پاداش هیئت مدیره های دولتی و ...)
#گام_دوم_انقلاب
📍 تغییر در مسیر انقلاب توسط محسنی اژه ای / آیت الله رئیسی 3 سال از اژه ای به عنوان معاون اول استفاده کرد
🔹 پس از آنکه حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای طی حکمی از سوی رهبرمعظم انقلاب به ریاست قوه قضاییه انتخاب شد، تخریب ها از جهات مختلف به سمت این حکم روانه شد! قبل از تحلیل چرایی این تخریب ها، خوب است با بخشی از سوابق و اقدامات ایشان آشنا شویم؛
1️⃣ حضور در قوه قضائیه به دعوت شهید قدوسی(دادستان کل انقلاب) از سال 1358
2️⃣ بازجویی مهدی هاشمی(برادر داماد آیت الله منتظری-قائم مقام و جانشین امام خمینی ره) که منجر به پخش تلویزیونی آن و تغییر درست در مسیر و آینده انقلاب شد! (کنار گذاشته شدن آیت الله منتظری از رهبری انقلاب بعد از امام خمینی ره)
3️⃣ نماینده قوه قضاییه در وزارت اطلاعات
4️⃣ دادستان کل ویژه روحانیت
5️⃣ قاضی یکی از بزرگترین دادگاه های فساد اداری مالی کشور (کرباسچی-شهردار اصلاح طلب تهران)؛ در میانه شدیدترین بمباران رسانه ای توسط جریان اصلاح طلب که در آن زمان حساس ترین مراکز کشور را در دست داشتند، حجت الاسلام اژه ای این دادگاه را بصورت علنی برگزار و کرباسچی را به 3سال زندان و 10 سال انفصال از خدمات دولتی و بازگرداندن تمامی اموال سرقت شده محکوم کرد.
6️⃣ قاضی پرونده اختلاس از بانک صادرات؛ حجت الاسلام اژه ای، متهمان این پرونده از جمله فاضل خداداد را به اعدام و مرتضی رفیق دوست را به زندان محکوم کرد.
7️⃣ وزیر اطلاعات؛ وی به همراه چند وزیر دیگر به دلیل اعتراض به احمدی نژاد برای تعلل در پذیرش توصیه برکناری مشایی توسط رهبر انقلاب، از سمت خود برکنار شد؛ 210 نماینده مجلس پس از برکناری در بیانیه ای از خدمات وی تقدیر کردند.
8️⃣ دادستان کل کشور
9️⃣ معاون اول قوه قضائیه و اکنون ریاست قوه قضائیه
🔸 با مطالعه بخشی از سوابق و اقدامات محسنی اژه ای متوجه میشویم، ایشان هر آنچه که یک رئیس قوه نیاز دارد را داراست. ولی 3 دسته افراد هستند که به حکم رهبر انقلاب حمله و اژه ای را تخریب میکنند؛
✅ دسته اول رسانه های بیگانه که به وظیفه ذاتی شان عمل میکنند و اتفاقا چراغ راه ما هستند. تخریب های این رسانه ها علیه رئیس جدید دستگاه قضا نشان می دهد، مسیر و راه درست است.
🔹 دسته دوم رسانه ها و گروه های داخلی همچون اصلاح طلبان و زخم خوردگان پرونده های قضایی و تیم رسانه ای احمدی نژاد که با اژه ای در دولت اختلاف نظر داشتند و همین اختلاف نظر منجر به برکناری وی از وزارت اطلاعات شد.
🔸 و در نهایت دسته سوم برخی نیروهای انقلابی و برخی عدالتخواهان.
✅ اولا؛ این حکم رهبر انقلاب است و بنا به روحیه ولایت پذیری این حکم باید قابل پذیرش باشد چراکه رهبری قطعا خیرالموجودین را انتخاب کردند.
🔹 ثانیاً؛ آن دسته از عدالتخواهانی که عملکرد تحول گرایانه آیت الله رئیسی در قوه قضائیه را ستایش میکردند باید بدانند که ایشان در 3سالی که این مسئولیت را داشتند از اژه ای به عنوان معاون اول خود بهره می بردند، بنابراین در این تحولی که در این مدت کوتاه اتفاق افتاد، اژه ای هم سهم قابل توجهی داشته است.
💢 ثالثاً انتقاد با تخریب متفاوت است، این متن به معنای آن نیست که اژه ای مصون از خطاست، قطعا ایشان اشتباهاتی در طول دوران مسئولیت هایشان داشته اند و اکنون هم اگر خطایی داشته باشند جریان انقلابی در خط مقدم انتقاد از ریاست جدید دستگاه قضایی خواهد بود.
#گام_دوم_انقلاب
6.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹ببينيد | زمزمه صلوات خاصه امام رضا (علیهالسلام) توسط رهبرانقلاب
#گام_دوم_انقلاب
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #فیلم_نوشت | همه نامزدها گفتند مشکلات اقتصادی راهحل دارد
🔻رهبر انقلاب: تنوّع سلیقهها در مناظرات مشاهده شد و پیدا بود؛ امّا همهی این نامزدهای محترم بر این معنا متّفق بودند که مشکلات اقتصادی کشور راه حل دارد؛ درست نقطهی مقابل آن چیزی که دشمن میخواهد اعلام کند که راه حلّی وجود ندارد. همه متّفق بودند راه حل دارد، منتها این [یکی] میگفت راه حلّ من درست است، آن [دیگری] میگفت راه حلّ من درست است؛ امّا همه وجود بنبست را انکار کردند؛ این خیلی چیز مهمّی است. ۱۴۰۰/۴/۷
#گام_دوم_انقلاب
🔰#به_رسم_آیه_ها | مشکلات کشور نتیجه کار نکردن است
🔹مشکلات ما حقیقتاً ناشی از این است که خودمان کم توجّهی کردیم: ظَهَرَ الْفَسَادُ فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِمَا كَسَبَتْ أَيْدِي النَّاس
📜 مطالعه نسخه کامل خطِ۲۹۵:
farsi.khamenei.ir/news-content?id=48237
#گام_دوم_انقلاب