6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اهمیت ولزوم پرداختن به فقه نظام سیاسی از دیدگاه آیت الله محسن اراکی
🔰 بیانات مطرح شده در درس فقه الصلاة مورخه ۹۸/۹/۲ پیرامون اهمیت و لزوم پرداختن به فقه نظام سیاسی
#گام۲انقلاب
#وظایف_منتظران
حڪم ولایت و عقل مردم
✍️ ولایت از بستر مردم سالاری بر میخیزد نه پادشاهی. این را باید روزی هزار بار با خودمان مرور ڪنیم در این دنیای استڪباری مدرن. عدالت نیز از بستر چنین ولایتی است ڪه بر میخیزد. لیقوم الناس بالقسط.
✍️ مردمسالاری ولایی را درست بشناسیم، مردمسالاری ولایی یعنی مردمسالاری حقیقی. و این رخ نمیدهد مگر زمانی ڪه مردم بنا داشته باشند در همه سطوح عقل را بر صدر بنشاند. اگر بنا نباشد عقل حاڪم شود مردمسالاری یعنی ڪشڪ. یعنی وسط فضای ڪور چند قطبی و احساسی هر ڪس به خود اجازه دهد به اسم مردم تصمیم بگیرد و مثل هیتلر دیڪتاتوری ڪند. برای دیڪتاتورها احساساتی شدن فضا مفیدتر است. در هیجانات است ڪه عقل ڪور میشود و بر بستر عوام گرایی میتوان به سهولت استبداد ورزید.از این منظر آنارشیسم ڪه شورش مقابل نظام و قانون پادشاهی استڪباری دنیای مدرن است خودش پازل مستڪبرین را تڪمیل میڪند.
✍️ فڪر میڪنم این سوال از ریشه غلط است ڪه ڪسی بپرسد ؛ رهبری بین نظام و مردم ڪدام را انتخاب ڪرد؟ این مثل همان شعر ڪودڪی ما است ڪه من نبودم دستم بود تقصیر آستینم بود. نظام و قانون بر آمده از جان مردمند محصول مردمند. قانون مظهر عقل مردم است مظهر اراده مردم است. قانون خودش ساحت اول عدالت است و خیزشگاه عدالت مردمی. قانون نماد مردمسالاری حقیقی است مردمسالاری عقلانی. با این حساب سوال درست این است ڪه رهبر بین مردمسالاری عقلانی و مردمسالاری هیجانی و احساسی ڪدام را بر میگزیند؟ ڪدام را تقویت میڪند؟
✍️ رفقا با خودتان بیندیشید برای رهبر ساده تر بود ڪه بر موج نارضایتی عمومی سوار شود و دولتی ڪه سالها است مقابل گفتمان او قرار گرفته را خراب ڪند یا مظلومانه بایستد و از ساختار قانونی تصمیم گیری ڪشور دفاع ڪند؟ امام جامعه ڪه به جز مردم هدفی ندارد. چرا طرف مردم نایستاد؟ جواب ساده است مردم یعنی مردم با همه شوونشان. از جمله نظامشان و قانونشان ڪه از قضا نمایشگر عقلانیت آنها است.
✍️ ڪسانی ڪه از رهبری انتظار داشتند چنان نڪند و چنین ڪند، توجه ندارند ڪه تصمیم گیری های امامان جامعه ولایی سبڪ خاصی دارد. حڪم ولایت اجازه تضعیف مردمسالاری را به خود نمیدهد آنطور ڪه در فتنه هشتاد و هشت نداد و دقیقا به همین دلیل است ڪه اجازه تضعیف نظام و قانون را نیز نمیدهد همانطور ڪه امروز نداد. و اجازه امیدواری دشمن خارجی را نمیدهد ڪه با نابودی قوه عاقله و تصمیم گیر ڪشور قدمی به جلو بیاید. خلاصه این را هزار بار با خود مرور ڪنید ولایت از بستر مردمسالاری بر میخیزد نه پادشاهی.
✍ علی مهدیان
#گام۲انقلاب
#بصیرت
به نام خدا
نسبت به استیضاح و برکناری دولت تا یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی بنده قویا مخالفم ( با شخص کار ندارم ) و ترند گذاری در این مسیر مانند تبلیغات در فضای مجازی و رسانه کاملا حرکت در جبهه و سیاستهای دشمنان است.
🖋 #ابومحمدین
#گام۲انقلاب
#بصیرت
آیت الله مصباح یزدی در گفتگوی تفصیلی با KHAMENEI.IR در تبیین بیانیه گام دوم:
زحمت نوشتن یک سطر این بیانیه با نوشتن یک اعلامیه کامل زمان ابتدای انقلاب شاید مساوی باشد/ برخی مسئولین ما به آفتی مبتلا شدهاند که راه علاجش این است که جوانترها بیایند و مسئولیت را بپذیرند؛ اهتمام آقا به مسألهی جوان این است که اینهایی که آفتها را ندارند، سر کار بیایند/ آنچه در شخصیت حضرت آیتالله خامنهای بیشتر من را جذب میکند و تحت تأثیر قرار میدهد، وُسعت نظر ایشان در مقابل مخالفین است.
متن کامل:
http://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=43346
#گام۲انقلاب
#جوان_گرایی
🔍 #تبیین_و_تحلیل | گفتوگوی تفصیلی با آیتالله مصباح یزدی پیرامون تبیینِ بیانیه #گام_دوم_انقلاب؛
👈 «آفتزُدایی از انقلاب» مأموریت جوانان در گام دوم
🔻 رهبر انقلاب اسلامی در بیانیهی «گام دوم انقلاب» با مرور تجربهی ۴۰ سالهی انقلاب اسلامی اعلام کردند: انقلاب «وارد دوّمین مرحلهی خودسازی و جامعهپردازی و تمدّنسازی شده است». گام دومی که باید در چارچوب «نظریهی نظام انقلابی» و با «تلاش و مجاهدت جوانان ایران اسلامی» بهسوی تحقق آرمانِ «ایجاد تمدّن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمی (ارواحنافداه)» برداشته شود.
🔸️ به همین مناسبت پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در سلسله مطالب جدیدی به تبیین و تحلیل مبانی، جهتگیریها و ابعاد گوناگون این بیانیه میپردازد. در گفتوگوی پیشرو، آیتالله آقای مصباح یزدی از چهرههای برجسته و باسابقهی انقلاب، عضو سابق مجلس خبرگان رهبری و استاد حوزه در گفتگویی تفصیلی به تحلیل کلانِ این بیانیه و ابعا مختلف آن پرداخته است.
🔹️ موضوعاتی چون: تحلیل مسئلهی رهبری در انقلاب اسلامی، زمینهها و ضرورتهای صدور بیانیه در این مقطع زمانی، خصوصیات انقلاب اسلامی در مقایسه با سایر انقلابها، نسبت تبیینِ انقلاب در قالب دو گام با نظریهی فرآیند تحقق تمدن نوین اسلامی، اهمیت تربیتِ اسلامی نسل جوان و چگونگی آن، خطرِ افراط، مسئولیتپذیری و نقشآفرینی جوانان در گام دوم و اهمیت اطاعت از ولیفقیه از جملات موضوعات خواندنی مطرح شده در این گفتوگوی تفصیلی است.
#گام۲انقلاب
#وظایف_منتظران
#حجة الاسلام و المسلمين طوبائى از روحانيون شهر که امام جماعت مسجد کوشک #عباسعلى شيراز بود براى من نقل مى کرد: شب قبل که براى #نماز شب برخاستم مسائلى برایم پيش آمد که دانستم فردا با امری #عجيب مواجه مى شوم.
وقتى وارد #قبر شدم تا تلقين شهيد مورد نظر را انجام دهم، به محض ورود به قبر در چهره شهيد حالت تبسمى احساس کردم و فهميدم با #صحنه اى غير طبيعى روبرو هستم. وقتى خم شدم و تلقين شهيد را آغاز کردم، به محض اینكه به اسم مبارك امام #زمان(عج) رسيدم مشاهده کردم....
داستان کامل را در کانال زیر دنبال کنید👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/2590638082Cd5b472439f
http://eitaa.com/joinchat/2590638082Cd5b472439f
واقعا تاثیربرانگیزه و عجیب👆
⚠️فرق امام خمینی و امام خامنه ای؟؟
⭕️این است کہ امام خمینی،
#بهشتی داشت
#رجایی داشت
#مطهری داشت
#مفتح داشت
و خود #رهبر هم از بازو های امام بودند (امام خامنه ای)
❗️امام رهبر معظم انقلاب چطور...؟!
)هاشمی،خاتمی،روحانی،موسوی و...)
خودشان باید به جای #رجایی از مستضعفین دفاع کند
باید به جای #مطهری مبانی را بیان کند
به جای #مفتح با دانشگاهیان هم کلام شوند
باید به جای #بهشتی از گفتمان انقلاب دفاع کند..
🔴همه روشنگری کنیم... #روشنگری_حداکثری جلوی خونریزی و خسارت به کشور را میگیرد..
10.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ بازخوانی بررسی شخصیت هاشمی رفسنجانی | #پدرفتنه
🔻حال اتوبان بنامش کنید ، مجسمه عامون برایش بسازید ، هرچه کنید او پدرفتنه است و پدر فتنه میماند و تا ابد پدر فتنه خوانده خواهد شد
7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 بخش دیده نشده از توصیه رهبرانقلاب درباره استفاده از تجربه کمیتههای دهه۶۰
👈 مانند کمیتههای دهه۶۰، در همه محلهها حضور داشته باشید...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ آشیخ حسن!
اگر جنگ شده بود، غیر از این می شد؟
چند ماه قبل بود که روحانی در گیلان با آب و تاب و افتخار گفت: «رئیسجمهور فرانسه به من گفت ما درسال ۹۱ تصمیم به جنگ با ایران داشتیم، انتخاب شما تصمیم ما را عوض کرد.»
این سخن اولاند یعنی، ریاست جمهوری روحانی برای غربیها به اندازه حمله نظامیشان دستآورد خواهد داشت...
هرچند ادعای اولاند از این جهت که حمله نظامی خواهد کرد، لاف در غریبی و ... در بازار مسگرهاست...
اما بیائید فرض کنیم الان سال ۹۱ است و پنج کشور اروپایی به ایران حمله کردهاند، آیا غیر از این اتفاقات میافتاد:
تاسیسات هسته ای جمهوری اسلامی را با بمب از کار میانداختند.
مراکز اراک، نطنز و فردو تعطیل میشد.
قیمت دلار تا ۱۸هزار تومان بالا میرفت.
ارزاق عمومی مانند گوشت، مرغ و... گران میشد.
قیمت اجناس دیگر تا ۳برابر میرسید.
ارزش پول ملی پایین میآمد.
کالاهای اساسی کوپنی میشد.
خرید و فروش خانه راکد می شد.
کارخانهها تعطیل میشد.
۱۸ میلیارد دلار ارز از بین میرفت.
بیش از ۲۰۰۰ بانک، پمپ بنزین، فروشگاه بزرگ، ساختمان اداری و... در آتش میسوخت.
تعدادی از مردم و نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی کشته میشدند.
مردم از جهت روحی و روانی لطمه میدیدند.
و...
خب جناب روحانی! حالا با رییس جمهور شدن شما همه این اتفاقات افتاده، بدون اینکه غربیها هزینه ای کنند، تلفاتی بدهند و...
فقط یک نفوذی میتواند به این ننگ افتخار کند.