eitaa logo
گام دوم انقلاب
622 دنبال‌کننده
5.6هزار عکس
2.5هزار ویدیو
138 فایل
باولایت تا شهادت تا زنده ایم رزمنده ایم #گام_دوم_انقلاب 1_ خود سازی 2_ جامعه سازی 3_ تمدن سازی #کانال تحلیل سیاسی #کانال معرفت و بصیرت #کانال حمایت و اطاعت از ولایت و امامت ادمین: @hero_113
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️آیا ۵۰ دستور کرونایی رهبر انقلاب اجرا می‌شود؟ 🔸نشست مجازی «پروژه کرونا در منطق دشمن» با سخنرانی مهندس شکوهیان‌راد، متخصص مطالعات سایبرنتیک و مدرس دانشگاه تهران برگزار شد. 🔸 به گزارش راه مردم، مهندس محمدعلی شکوهیان‌راد با اشاره به اینکه «دشمن در آن نگاهی که در روایات‌مان تصریحش را داریم سعی می‌کند برای آخرالزمان مسئله تسلط بر سطح فیزیک از طریق ماورا را رقم بزند، طوری که در روایات داریم که دوره آخرالزمان را به دوره حضرت سلیمان شبیه می‌کنند» اظهار داشت: دشمن برای این فضا مکانیسم علمی در بایو‌سایبرنتیک طراحی کرده است. 🔸وی گفت : مسئله کرونا را باید از زاویه دشمن‌شناسی بررسی کرد و آخرالزمان را دید و نگاه استراتژیک داشت؛ باید از این فضای ملتهب و دوگانه‌سازی بیرون آمد؛ حضرت آقا ۵۰‌دستور مربوط به کرونا داشتند و باید این دستورات تجمیع شده و برای مقابله با کرونا استفاده کرد و پروتکل‌های سازمان بهداشت جهانی را اگر با نگاه حضرت آقا همخوانی داشتند اجرا کنیم.
✅فتنه در قرآن 🌹🌿بصیرت یعنی ضمن دشمن شناسی در دوست شناسی نیز نمره قابل قبول بگیری 👈«وَ ما يَسْتَوِي الْأَعْمى وَ الْبَصير» (سوره فاطر، آیه 19) «(هرگز) كور و بينا يكسان نيستند.» 1⃣- بصیرت؛ یعنی اینکه بدانی ممکن است همسرِ پیامبر، در برابرِ راهِ پیامبر ایستاده باشد؛ 2⃣- بصیرت؛ یعنی اینکه نگاهت به "شخصیت" ها نباشد؛ بلکه همواره به "شاخص"ها چشم بدوزی؛ 3⃣- بصیرت؛ یعنی اینکه بدانی حتی مسجد، می تواند "مسجد ضِرار" باشد و پیامبر (صلی الله علیه و آله) آن را خراب کند و به زباله دانیِ شهر تبدیل نماید؛ 4⃣- بصیرت؛ یعنی اینکه قرآنِ روی نیزه تو را از قرآنِ ناطق، منحرف نکند؛ 5⃣- بصیرت؛ یعنی اینکه بتوانی شترِ همسرِ رسول خدا را "پی"کنی و همزمان، حرمت حریم رسول الله(صلی الله علیه و آله) را نگه داری؛ 6⃣ بصیرت؛ یعنی اینکه بدانی جانباز صفین می تواند قاتل حسین(علیه السلام)در کربلا باشد؛ 7⃣ بصیرت؛ یعنی اینکه بدانی در جنگ با فتنه نمی توانی آغازگر باشی اما تا ضربه نهایی، نباید از پا بنشینی؛ 8⃣- بصیرت؛ یعنی اینکه" مالک اشتر"ها را به تندروی و "ابوموسی اشعری" ها را به اعتدال، نشناسی؛ 9⃣- بصیرت; یعنی اینکه بدانی "معاویه"ها، به سست عنصرهای سپاهِ امیرالمومنین(علیه السلام) " دل بسته اند؛ 0⃣1⃣- بصیرت یعنی ضمن دشمن شناسی در دوست شناسی نیز نمره قابل قبول بگیری ✍رجبعلی_بازیاد
🌴ولایت محوری و عناصر هویت ساز در دهه بصیرت ۱۴۰۰ ✅از ۹ تا ۱۹ دی ۱۴۰۰ به نام دهه بصیرت و میثاق با ولایت نام گذاری شده است. این دهه با رخدادهای مهمی مقارن است. ۱. ایام شهادت حضرت فاطمه علیها السلام شهیده راه ولایت، ۲.یوم الله قیام ۱۹ دی ۱۳۵۶ مردم بصیر و ولایت مدار قم، ۳.حماسه حضور و نقش آفرینی مردم در نهم دیماه ۱۳۸۸ در حمایت از انقلاب و ولایت، ۴. شهادت و تشییع با شکوه سرباز ولایت سردار سلیمانی، 🔹نقطه محوری هر یک از رخدادهای یاد شده بصیرت و ولایت مداری افراد یا مردم است. در واقع در طول تاریخ از شهادت حضرت زهرا تا تشییع با شکوه سردار سلیمانی نقطه محوری جریان ولایت است که پایه و اساس تشیع می باشد. از سوی دیگر در این دهه عناصر هویت ساز ملت ایران جمع شده است. مقام معظم رهبری "مسلمانی ما، عمق تاریخی ما، و انقلابی بودن ما را سه‌ عنصر اصلی که هویّت ملّت ما را تشکیل میدهد، می دانند. رخدادهای این دهه عمق تاریخ تشیع، اسلامی و انقلابی بودن مردم را به خوبی نشان می دهد. پاسداشت با شکوه این ایام افزون بر حفظ عناصر هویتی نظام اسلامی، هویت ساز برای نسل آینده خواهد بود.
🔴 عکسی از رییس‌جمهور که هیچ وقت از شبکه های ضد انقلاب مثل بی بی سی، من و تو و اینترنشنال نخواهید دید 🔹اقتدا کردن و نمازجماعت خواندن بی تکلف رییس جمهور ایران در یکی از مساجد محله های شهرقائم قم از مناطق کم برخوردار و محروم قم در کنار مردم نمازگزار 🔹 اگر رییس جمهور یک کشور دیگه بود که در یک مراسم مذهبی اینطور حضور پیدا میکرد کل دنیا را خبر میکردند که چنین رییس جمهوری دارند ولی ما...! 🔹 به کوری چشم دشمنان، ما این عکس رییس جمهور مردمی مان را به تمام دنیا می رسانیم.
🔴السلام علی الساکن فی اعماق الروح 🔹داره دوسال میشه ولی برخلاف دستور صریح حضرت آقا انتقام سخت حاج قاسم و ابو مهدی المهندس رو نگرفتن!!
33.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رجز خوانی حماسی محمد حسین پویانفر در جوار مزار سیدالشهدای مقاومت سلیمانی
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 روایت بغض‌آلود رهبر انقلاب از انتظار حاج‌قاسم پشت درب اتاق عمل جراحی و همراهی با خانواده دوست شهیدش
🔻خدایا مرا آنچنان بپذیر که شایسته تو باشم... 🔹معبود من، عشق من و معشوق من، دوستت دارم. بارها تو را دیدم و حس کردم، نمی‌توانم از تو جدا بمانم. بس است، بس. مرا بپذیر، اما آنچنان که شایسته تو باشم. 💠مجموعه تصویری وصیت نامه حاج قاسم سلیمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴دست‌نوشته شهید حاج قاسم سلیمانی درباره اشتیاق به شهادت، که در دیدار امروز از سوی خانواده شهید سلیمانی به رهبر انقلاب اهدا شد. 🔹 حاج قاسم: من به دنبال قاتلم می‌گردم و چقدر مشتاق دیدارشم، او مرا به قله سعادت خواهد رساند. بیا! خواهش می‌کنم بیا! تحملم تمام شد بیا! بیا با تیغ برهنه بُرنده، گلوی من آماده‌ی بریدن و خون من آماده جهیدن از جسم ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 وزیر اطلاعات: سران فتنه همدستان قاتلین شهید سلیمانی هستند