#گام_دوم
#فتوای_جهاد
بخش اول
بسم الله الرحمن الرحیم
✅بیانیه گام دوم انقلاب، مدرن ترین و متعالی ترین فتوای شیعه
انقلاب اسلامی تحولی شگرف در تاریخ تشیع به حساب می آید. شناخت این تحول شگرف بدون شناخت زمینه و زمانه ای که انقلاب اسلامی در آن واقع شده است شناختی ناقص خواهد بود. امری که به وفور می توان آن را حتی در بین مومنین به انقلاب آن را مشاهده کرد. کمتر می توان دید نیرویی را از درون انقلاب که هم شیعه را به عنوان بستر تحقق انقلاب اسلامی به خوبی بشناسد و هم دوران جدید را که انقلاب اسلامی در آن جوانه زده است. شناخت دقیق و عمیق انقلاب اسلامی لازمه درک صحیح بیانیه گام دوم انقلاب است.
✅هویت یابی پیش نیاز درک صحیح بیانیه
آن چیزی که به صورت معمول از بیانیه گام دوم تصویر می شود منبعث و مبتنی است بر مبانی و آموزه های شناختی ای که محصول دنیای مدرن، زمانه تحقق این بیانیه است. به عنوان مثال ما می توانیم با اتصاف این بیانیه به «مدرن ترین و متعالی ترین فتوای جهاد شیعه» بدون ذره ای پایبندی به لوازم واقعی و خارجی این وصف، که در طول تاریخ تشیع نمونه های دیگر آن چه آثاری در پی داشته است، با بیانی زیبا به سادگی از کنار آن بگذریم تا حدی که حتی ما را به عنوان فردی با بصیرت و انقلابی و پیرو خط رهبری، رسانه های دنیا مدرن از نوع انقلابی اش در سر خط خبرهای اصلی خود قرار دهند و این بلایی است که همین امروز هم ما در آنیم و رهایی از آن که یکی از زیر ساخت های فضای رسانه ای مدرن است با وصف «نخستین و ریشه ای ترین جهاد» در بیانیه بر عهده ما نهاده شده است.
انقلاب اسلامی اگر چه واقعه ای است که در دوران مدرنیته واقع شده و قطعا متاثر از آن، اما هرگز نسبت آن به این اقتضاء، همراهی و تسالم نبوده و نخواهد بود -کما اینکه به صراحت در متن بیانیه ذکر شده - و در پی طرحی نو در انداختن است. انقلاب اسلامی در تثبیت این طرح نو در مواجهه با نیروهای عامل مدرنیته تا حد قتال پیش رفته و در این نبرد جهانی تا حد زیادی سربلند بوده است.
به نظر می رسد بیرون آمدن از حجاب مدرنیته و نظر کردن به فرمانی که رهبر انقلاب آن را صادر کرده اند آغاز نخستین و ریشه ای ترین جهادی است که بر ما جوانان تکلیف شده است. این امر نیازمند یک بیداری و هوشیاری مضاعف است. اگاهی به وضعیت فعلی خود و شناخت دقیق آن مبتنی بر هویت یابی عمیق از خود، تضادی است که رفع آن گره بزرگی از کار ما خواهد گشود. وقوف به اهمیت و جایگاه این آگاهی یعنی علم به هویت انقلابی اسلامی جوان ایرانی که مخاطب این فرمان است بدون دریدن این حجاب میسر نخواهد بود و این امر محقق نخواهد شد مگر با شناخت جایگاه رفیع علم در منظومه اندیشه ای اسلام و به تبع آن رهبری که صادر کنند این بیانیه است.
جایگاه علم و دانش در آن حد است که به حق رهبری آن را به عنوان مطالبه اول، حتی بالاتر از معنویت که اساس و بنیان انقلاب اسلامی است، قرار می دهد. اگر چه واژه علم در این متن بارها به همراه فناوری ذکر شده است اما با بررسی بیانات رهبری مشخص می شود که مراد نظر ایشان قطعا فراتر از علوم ابزاری و مهندسی است و نظر ویژه به علوم انسانی و اجتماعی که ناظر به شناخت انسان و نرم افزار مدیریت جامعه و دولت است دارند. این مختصر مجال توصیف جایگاه علم نیست اما باید توجه داشت که در پس تک تک اعمال و سکنات انسان علم نهفته است و اساسا فاعل مرید نمی تواند بدون علم عمل کند اگر چه به علم خود آگاه نباشد و کسی که در پی تغییر است ناگزیر از آگاهی از آگاهی خود است.
✅فتوای جهاد یا سوژه شناختی؟
مساله دومی که پس از شناخت دقیق و عمیق هویت مخاطب پیام رخ می نماید شناخت ماهیت پیام است. این امر از آن رو در پی هویت یابی اولیه رخ می نماید که بسته به این که چه تعریفی از خود انقلابی مان بکنیم با ماهیت این پیام مواجه می شویم. اگر مروری بر مقالاتی که در رابطه با این بیانیه توسط نیروهای انقلابی به نگارش در آمده داشته باشیم خواهیم دید که عمده نظرگاهی که به این پیام می شود از دریچه دنیای مدرن است و به این پیام به عنوان یک موضوع برای شناخت نظر می کنند. البته که از ویژگی های دنیای مدرن تکثرگرایی و نسبی اندیشی و شک گرایی در شناخت است و در پی بررسی این همه نوشته های متعدد، آخر الامر از این که به صورت مشخص تکلیف من با این چند خط نوشته ای که در وصف آن این همه سروده شده دقیقا چه است، دستم خالی است. و این خود من هستم که باید بنشینم و از این همه وجوهات متکثر به آن چیزی که هیچ قطعیتی در آن نیست دل خوش باشم و سرگرم، شاید فرجی حاصل شود و باز هم دنبال جلوه های جدیدتری از این پیام می گردم باشد که با شخصیت با بصیرت تری نیز آشنا شوم.
ادامه دارد...
#جهاد_آخر
@lastjihad
#گام_دوم
#فتوای_جهاد
بخش دوم
پر واضح است که اگر بخواهیم بلایی که با دستان خود بر سر شعارهای سال های گذشته و پیام ها و بیانات تاکنون رهبری آورده ایم تکرار نشود نیازمندیم تا هر چه زودتر آن هویت انقلابی اسلامی خود را بیابیم تا بتوانیم مواجهه ای به حق تر با این واقعیت انکار و خاموش نشدنی داشته باشیم.
مخاطب این پیام ما جوانان مومن انقلابی ایران اسلامی هستیم. صادر کننده آن رهبر انقلاب اسلامی است که علاوه بر نقش رهبری انقلاب در جایگاه ولی فقیه، زعامت شیعیان جهان را هم به عهده دارند و اگر بخواهیم با ادبیاتی سنتی تر سخن بگوییم بزرگترین مرجع تقلید جهان تشیع در حال حاضر نیز هستند. آنچه در ادبیات دینی ما از پیام مشخص مرجع و ولی فقیه نسبت به مخاطبینش ذکر می شود فتوا نام دارد و از آن رو که مصدر پیام مخاطبین خود را دعوت به جهاد کرده است باید این پیام را فتوای جهاد نامید. هدف این جهاد هم همانطور که در خود پیام ذکر شده است آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمی (ارواحنافداه) است.
✅انقلابی جدید با انقلابی هایی تازه نفس
برای شناخت ماهیت پیام چیزی بیش از آنچه ذکر شد به نظر می رسد نیاز نباشد اما برای محقق کردن آن نیازمند قیام هستیم و در پی آن تفکر برای اقدام. این فتوا اگر چه خود داری وحدت کلی است و در پی تحقق یک امر خارجی است اما در درون خود اجرائی دارد که آن اجزا نیاز به نسبت یابی در مقیاس کل فتوا دارد. فرامین ذکر شده در این پیام برای محقق کردن هدفی است که آن هدف به صورت مجموعی و در صورت شناخت کلیت پیام و به شکل صحیح محقق خواهد شد. امری که تجربه تاریخی تشیع نیز گواه آن است که هرگاه امت اسلامی ملتزم به نسبت صحیح با رهبر دینی خود بوده است به پیروزی رسیده است.
فرامینی که در این فتوا گرد آمده برای کسانی که با ادبیات رهبری آشنا هستند تازگی ندارد و به کرات بدانها اشاره شده است و شاید بتوان جمع بندی بیانات 30 ساله رهبری دانست که به صورت یک کلام واحد امری در سن بلوغ انقلاب از ایشان صادر شده است. درک کلیت و عمق آن از پس یک نوشتار و یک مقاله و یک کتاب بر نمی آید. برای عمل به این فتوا نیاز به جمعیت های متشکل یا به تعبیر امام بزرگوار ما هسته های مقاومت است.
ابزار مورد نیاز برای تحقق آن نیز با جهادهایی که شیعه پیش از آن داشته متفاوت است اگر برای قتال نیاز به اسلحه و موشک و تانک و جنگنده بود سلاح این جهاد آن طور که از ظاهر آن بر می آید علم و معنویت و هنر است. تشخیص اینکه دقیقا چه تجهیزاتی برای این جهاد نیاز است هم خود نیاز به علم دارد. با توجه با این تجهیزات جایگاه نفرات و عِده مشخص می شود. پس از این دیگر با سابقه نمی شود برای خود ظاهر انقلابی درست کرد و فرماندهی انقلابی ها را به نام حزب و گروه خود زد چه رسد به فعالیت های قبل انتخاباتی. انقلابی ماندن نیازمند کسب این تجهیزات است و بدون آن نمی توان دم از انقلابی گری زد
در این فتوا رهبری برای ما ملاک های انقلابی بودن در دوره جدید را مشخص کرده است. پس از این، آن جوان ایرانی که در گوشه آزمایشگاه مشغول تدارک تعالی کشورش ایران است قطعا یک جوان انقلابی است اگر چه ظاهرش خلاف این باشد و اگر نیت خود را اصلاح کند قطعا در شمار مجاهدین فی سبیل الله نوشته خواهد شد. چنین شخصیتی هنگام راه رفتن بر بال ملائکه قدم خواهد زد و اگر مراقب احوال خویش باشد همچون رزمندگان هشت سال دفاع مقدس که یک شبه ره صد ساله را رفتند انگشت نمای بزرگان و عارفان واصلی چون حضرت روح الله خواهد شد.
اگر تاکنون با بیانات شیوای ایشان همچون داستان هایی زیبایی که نویسندگان ماهر با آن خوانندگان و شنوندگان را سحر می کنند مواجه می شدیم، به فتوای ولی فقیه دیگر مکلف هستیم و نمی توانیم از زیر بار شانه خالی کنیم به بهانه های واهی. به یاد بیاوریم پیروان خمینی را که یک جمله «حصر آبادان باید شکسته شود» با ایشان چه می کرد و یا در آن دوران خفقان پیام امام را که از کشوری دیگر بدون امکانات الکترونیکی و ارتباطی امروز در اسرع وقت به اقصی نقاط ایران منتقل می کردند. جهاد امروز ما به مراتب مشکل تر و پیچیده تر از مبارزات دهه پنجاه و قتال دهه شصت است اما به همان میزان امکانات نیز بیشتر است اگر چه اجر این جهاد آن طور که گفته اند جمع جهاد اکبر و جهاد کبیر است اما مسیر برای ما هموار تر است. آن طور که نوید داده شده است خلقت انسان چشم به راه قدم های ماست اگر باور کنیم خودمان را و به هنگام برخیزیم.
پی نوشت:
لازم به ذکر نیست اگر این سیاهه فقط بر بصیرت ما بیفزاید شایسته وصف #هو_الحجاب_الاکبر خواهد بود.
#محمدعلی_نظری
#جهاد_آخر
@lastjihad
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📎🔹️قاسمی در پاسخ به خبرنگار کیهان:
۱۵ توصیه در پیام «گام دوم» مربوط به سیاست خارجی و در کمیتهای در حال مطالعه است
🔸سخنگوی وزارت امور خارجه بااشاره به اینکه ۱۵ توصیه در سیاستهای جدیدی که توسط رهبر معظم انقلاب اعلام و گام دوم نامیده شد، درباره سیاست خارجی مطرح شده است،اظهار داشت: این موضوع در کمیتهای در حال مطالعه است.
▫بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه، صبح دوشنبه در نشست خبری با حضور خبرنگاران داخلی و خارجی به تشریح آخرین تحولات در عرصه سیاست خارجی پرداخت و به سؤالات مطرح شده پاسخ داد.
خبرنگار کیهان از قاسمی پرسید:«برنامه وزارت امور خارجه برای عملیاتی کردن بخشهای سیاست خارجی بیانیه گام دوم انقلاب چیست؟».
قاسمی در پاسخ گفت: در حدود ۱۵ توصیه در سیاستهای جدیدی که توسط رهبر معظم انقلاب اعلام و گام دوم نامیده شد، درباره سیاست خارجی مطرح شده است. تصورم این است بخش عمدهای از آنها از گذشته و در گذشته در حال اجرا بوده و باید با جدیت بیشتری و نگاه عمیق و دقیقتری این موارد پیگیری شود.
وی با بیان اینکه این موضوع در کمیتهای در حال مطالعه است، اظهار داشت: ما سعی خواهیم کرد که به عنوان مجری سیاست خارجی کشور همه این نکات را در فرآیندهای آتی سیاست خارجی و روابط دیپلماتیک در عرصه جهانی، بینالمللی و منطقهای با دقت تمام اجرا کنیم.
➖صبر ایران حدی دارد
سخنگوی وزارت خارجه بااشاره به اینستکس گفت: تاکنون در ثبت این سازوکار موفقیت لازم را از اروپا ندیدیم و با کندی بسیار پیش رفته است و البته این صرفا گام اول است، آنچه اهمیت دارد گامهای بعدی آنهاست و خواسته ما از آنها اجرایی کردن این سازوکار است.
قاسمی افزود: آنها نمیتوانند در این شرایط این انتظار را داشته باشند که تعهدات ایران کاملا اجرا شود، ما بارها به آنها تاکید کردیم که صبر ما حدی دارد...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/154960
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🖌 #یادداشت_روز
🔹افق ۱۴۳۷ چرا از نان شب واجبتر است؟
#محمد_ایمانی
🔸شأن نزول بیانیه اخیر رهبر انقلاب که افق ۱۴۳۷ شمسی (۲۰۵۹ میلادی) را نشانهگذاری میکند، چیست؟ بیانیه چه نسبتی با واقعیات دارد؟ و پشتوانه و تضمین آن کدام است؟
۱- بیانیه «گام دوم انقلاب»، همزمان با موقعیتشناسی با شکوه مردم در روز ۲۲ بهمن صادر شد. در روزی که ملت بزرگ ایران در بحبوحه طوفان فشارهای دشمن، مسابقه باریدن و جاری شدن با آسمان گذاشته بودند و زیر برف و باران، سرود سرزندگی میخواندند، حکیم انقلاب نقشه چهل ساله دوم انقلاب اسلامی را ترسیم میکرد. کدام هماهنگی میان امام و امت، از این آشکارتر، و کدام حجت برای مدیران، از این هماهنگی، مسئولیت برانگیزتر؟ رویشهای چند برابری در برابر ریزشها یک واقعیت است و به پشتوانه همین رویانندگی مدام انقلاب است که میشود چنان پیام مطمئنی را صادر کرد. حضور خیرهکننده مردم به ویژه جوانان در جشنی که دشمن وعده میداد هرگز برپا نخواهد شد، مجال بزرگی فراهم کرد تا رهبر انقلاب به پشتوانه همین مردم، از افق روشن و موفقیت قابل دسترس سخن بگوید. روح کلی بیانیه، تکیه به ظرفیتهای پایانناپذیر همین مردم به ویژه نخبگان و فناوران جوان به جای خوشبینی و اعتماد به دشمن است. مسیر بزرگراه تمدن اسلامی، حتما از عرض تمدن ضد انسانی غرب میگذرد؛ مستکبران ما را راحت نمیگذارند و تمدن ما نیز، ستمناپذیر و استکبارناپذیر است.
۲- اغلب مردم ما در زندگی شخصی، آیندهفروشی را نمیپذیرند و حتی در سختترین شرایط اهل آیندهنگری و سرمایهگذاری بلندمدت هستند. این رویکرد درست، دقیقا نقطه مقابل عمل برخی تکنوکراتمآبانی است که به عنوان مثال، ادعا میکردند با فروش بخشی ولو مهم از فناوری و توانمندی ملی، ۱۵۰ میلیارد دلار پول بلوکه شده را به انضمام ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایه خارجی به کشور میآورند اما در عمل، صندوق همیشه به راه «توسعه ملی» را خالی کردند و سهم صندوق از درآمدها در لایحه بودجه را از ۳۳ درصد (تکلیف قانونی) به ۱۰ درصد رساندند که با مخالفت رهبری روبرو شد. بنابراین، اتفاقا در همین شرایط دشوار اقتصادی فعلی که ترکیب تحمیل دشمن و کوتاهی برخی مدیران است، باید مبتنی بر ظرفیت انقلاب، به آیندهنگری و راهبردنگاری اهتمام مضاعف کرد؛ آن هم به پشتوانه همین مردم کف خیابان که مردم باور دارند نسخه انقلاب در صورت التزام مدیران، هر بنبستی را میشکند.
۳- بیانیه، اشارتی به نظریه «نظام انقلابی» دارد. اما نظام انقلابی چه توجیهی دارد؟ طیفی از سیاستبازان همواره مدعی بودهاند انقلاب با پیروزی در گام اول و تاسیس نظام جدید تمام میشود و ادامه انقلابیگری، معارض نظم و قانون و روال عادی امور است. پراید ۴۵ میلیونی و گوشت ۱۲۰ هزار تومانی، حاصل به هم رسیدن طیفهایی است که میان «روحیه جهادی و انقلابی» یا «اشرافیگری و عرض و طول بخشیدن به میز و موقعیت خویش»، دومی را برگزیدند و از منطق انقلاب و الزامات دائمی آنجا ماندند. در تلقی «ائتلاف التقاط و اشرافیت»، انقلاب باید در ۲۲ بهمن ۵۷ تمام شده باشد! انگار آرمانها محدود به دوره اعتراض برای برکناری رژیم پهلوی بوده و پس از آن باید یک رژیم مشابه با بزک دموکراتیکتر درست کرد و در عین حال، به همان ارزشهای ضد انسانی، طاغوتی و وابستهگرایانه برگشت! چنین تلقی -یا تلقین- کردند که باید از دوره انقلابیگری عبور کرد و به نُرمالیزاسیون در حوزه سیاست و فرهنگ رسید.
۴- چرا باید انقلابی ماند و همچنان بعد از چهل سال، انقلابی عمل کرد؟ چون ...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/154869
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🖌 #یادداشت_روز
🔹حرکت هوشمند با مسیریاب «گام دوم»
#محمد_صرفی
🔸یکی از کاربردیترین برنامهها و نرمافزارهایی که این روزها در سراسر دنیا تولید و استفاده میشود، برنامههای مسیریاب هستند. مسیریابها در ابتدا برنامههایی بسیار ساده و ابتدایی بودند که اغلب شامل یک نقشه بود. نقشهای که نشان میداد از نقطه الف به نقطه ب چگونه باید رفت و چه مسیر یا مسیرهای احتمالی برای رسیدن به مقصد وجود دارد. مسیریابها با گذر زمان و بنا به نیاز کاربران و پیچیدگیهای زندگی امروزی، ارتقا یافته و جزئیات و نکات بیشتری را به کاربر ارائه میدهند و به اصطلاح هوشمندتر شدهاند. چالشها، موانع، حجمبار ترافیک، شرایط جوی، تخمین زمانی، تشخیص مکانهای خاص و... از دیگر امکانات مسیریابهای جدید هستند.
حال فرض کنید شما در یک شهر عادی نیستید و میخواهید از نقطهای به نقطهای دیگر برسید. علاوه بر ترافیک، پیچیدگی و ناآشنایی با بخشهایی از مسیر، خطراتی خاص نیز شما را تهدید میکند. برخی تابلوها را به عمد عوض میکنند تا شما را گمراه کنند. راههای به ظاهر کوتاهتر و فریبندهای (اما در واقع بنبست) وجود دارد که برخی همراهان شما اصرار به استفاده از آنها دارند. کسانی هستند که رسماً و آشکارا میگویند نخواهند گذاشت شما به مقصد خود برسید و با تمام توان مانع شما خواهند شد، تا جایی که در برخی خیابانها خرده شیشه و میخ ریختهاند تا خودروی شما زمینگیر شود و در برخی خیابانها حتی مینگذاری نیز کردهاند! ذهن نسل جوانی که اهل بازیهای کامیپوتری است، با چنین فضاهایی بیگانه نیست و حداقل در بازی آن را دیده و تجربه کرده است.
پیچیدگی این شهر خیالی در برابر پیچیدگیهای دنیای واقعی امروز تقریباً هیچ است. وقتی در یک شهر بزرگ و شلوغ و امن، برای رفتن از نقطهای به نقطهای دیگر ، نیاز به مسیریاب وجود دارد و زندگی هوشمند استفاده از چنین امکانی را میطلبد، چگونه میتوان در سطحی بسیار وسیعتر و به مراتب پیچیدهتر و البته با هزار و یک چالش و خطر، بدون چنین برنامهای، پای در مسیر نهاد و گام برداشت؟ پیام رهبر انقلاب موسوم به «گام دوم»، همان برنامه مسیریاب است که برای حرکت چهل سال آینده کشور، نوشته نه، بلکه هوشمندانه، با دقت و جزئیات فراوان طراحی شده است. وقتی مسیر پر از چالش و راههای انحرافی است، حرکت بدون مسیریاب، در خوشبینانهترین حالت به خستگی، گم شدن و دور خود چرخیدن منجر میشود و با واقعبینی میتوان گفت چنین مسافری قربانی خواهد شد و هرگز به مقصد نخواهد رسید.
مسیریابها اگر چه طراحی دقیق، پیچیده و هوشمندانهای دارند که ناشی از بکارگیری فناوریهای مختلف و اطلاعاتی عمیق و دقیق است اما کار کردن با آنها ساده و راحت است. لازم نیست کاربر مهندس نرمافزار و فناوری اطلاعات باشد تا بتواند از این برنامه استفاده کند که اگر چنین بود، طراحی چنین برنامهای نقض غرض محسوب میشد. کافی است کاربر حداقلی از سواد را داشته باشد و بر اساس اطلاعات برنامه عمل کند و در طول راه، فریب مسیریابهای قلابی را نخورد. مسیریاب «گام دوم» نیز چنین است. نرمافزاری کامل و جامع که در عین هوشمندی بالا و پیچیدگیهای خاص خود در طراحی، استفاده از آن برای کاربر بسیار راحت است و کافی است اراده استفاده وجود داشته باشد. این سادگی در فهم و استفاده نیز خود یکی از دلایل هوشمندی بالای این برنامه است.
اگرچه نرمافزارها و برنامههای عمومی برای تمامی اقشار جامعه طراحی میشوند، اما...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/154769
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔹گزارش خبری تحلیلی کیهان
راهبرد «گام دوم» برای اجراست نه سخنرانی و همایش
http://kayhan.ir/fa/news/154766
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 نسبت مدعیان اصلاحات با بیانیه گام دوم فقط رفع حصر است
🔸 روزنامه همدلی دیروز در یادداشتی با عنوان «رفع خطای «حصر»» نوشت: «حصر «میرحسین موسوی»، «زهرا رهنورد» و «مهدی کروبی» در روز 25 بهمنماه و سکوت رسانهای، وارد نهمین سال خود شد...شکی نیست که حصر طی روندی غیرقانونی به اینجا رسیده.»
این روزنامه زنجیرهای در ادامه نوشت: «اگر روند حصر و ادامه آن یک خطا در نظر گرفته شود، باید یادآوری کرد که رهبر انقلاب پس از سالگرد 40 سالگی انقلاب در بیانیهای مهم عنوان کردند «انقلاب اسلامی همچون پدیدهای زنده آماده تصحیح خطاهای خویش است». اگر تصمیمگیرندگان در موضوع حصر با توجه به آنچه تاکنون اتفاق افتاده، بپذیرند که طولانی شدن حصر غیرقانونی بوده و در این روند خطاهایی وجود داشته، با بیانیه اخیر رهبر انقلاب و با تاسی از آن میتوانند در صدد رفع خطاهای گذشته برآیند و این خطای راهبردی را هرچه زودتر تصحیح کنند.»
با این یادداشت در روزنامه زنجیرهای در حقیقت «دم خروس» تیترهای زنجیرهای روزنامههای مدعی اصلاحات در پنج شنبه هفته گذشته بیرون زد. تیتر اصلی روزنامههای کشور در پنج شنبه هفته گذشته، به بیانیه راهبردی گام دوم انقلاب از سوی رهبر معظم انقلاب، اختصاص داشت. در این میان برخی روزنامههای زنجیرهای مدعی اصلاحات تنها بخشی از این بیانیه را تیتر یک خود کرده بودند که «انقلاب اسلامی آماده تصحیح خطاهای خویش است.» با اینکه روح بیانیه راهبردی رهبر معظم انقلاب، تماماً یادآوری بزرگی اتفاق انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن در طول چهل سال گذشته و همچنین امید به آینده، جوانان و مأموریتهای نسل بعدی بود.
در بخشی از بیانیه گام دوم انقلاب آمده بود: «بدانید که اگر بیتوجّهی به شعارهای انقلاب و غفلت از جریان انقلابی در برهههایی از تاریخ چهل ساله نمیبود -که متأسّفانه بود و خسارت بار هم بود- بیشک دستاوردهای انقلاب از این بسی بیشتر و کشور در مسیر رسیدن به آرمانهای بزرگ بسی جلوتر بود و بسیاری از مشکلات کنونی وجود نمیداشت.»
مدعیان اصلاحات به جهت آلوده بودن به رفتارهای قبیلهای و ترجیح دادن منافع شخصی و حزبی بر منافع ملی، یک بیانیه راهبردی و بسیار مهم را به ابزاری برای رفع حصر سران فتنه بدل کردهاند. این در حالی است که توبه و عذرخواهی، اولین و ابتداییترین انتظار افکار عمومی از سران فتنه است.
http://kayhan.ir/fa/news/154736
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹توهین بیشرمانه ارگان دولت به مقدسات به جای مسئولیتپذیری و پاسخگویی
🔸نسبت قبیلهگرایان مدعی اصلاحات با بیانیه گام دوم فقط رفع حصر است! برگ برنده دولت با گوشت ۱۲۰ هزار تومانی! تحریفی زشت برای تحمیل لوایح استعماری، علم غیب ندارید اما برای دیدن نتیجه برجام چشم که دارید! آقای اقتصاددان در فضای آرام و شاد پسابرجامی! شعور و آگاهی نخبگان را نگاه نکنید؛ منافع را بسنجید! و توهین بیشرمانه ارگان دولت به مقدسات به جای مسئولیت پذیری و پاسخگویی از جمله مطالب دیروز مطبوعات زنجیرهای بود.
▫روزنامه ایران روز گذشته در سرمقاله خود که بدون نام منتشر شده بود، نوشت: «هفته پیش کنفرانس «آسا» [آمریکایی، سعودی و اسرائیلی] درباره خاورمیانه در ورشو برگزار شد... آمریکاییها... تا آغاز این نشست چند گام از ادعاهای اولیه خود عقبنشینی کردند. ولی امیدشان این بود که از تنور ورشو نانی برای خودشان بپزند، فقط برایشان معلوم نبود که این تنور تا چه حد داغ شود که در پایان کنفرانس معلوم شد سردتر از آن بود که نان به دیواره تنور حتی بچسبد؛ لذا نان آنان داخل تنور افتاد و سوخت. پرسشی که اکنون باید طرح کرد این است که اگر برجام نبود این کنفرانس چه وضعیتی داشت که اکنون ندارد؟ خب به راحتی میتوان مدعی شد که هیچ فرقی نمیکرد و حتی از ترس قدرت تندروهای ایران برگزار هم نمیشد و حتی بالاتر از آن اینکه، اگر برجام نبود تا حالا عربستان سعودی و اسرائیل از صفحه روزگار محو و آمریکا نیز دچار فروپاشی شده بود و خلاصه همه چیز گل و بلبل بود، به احتمال فراوان میتوانستند بگویند تا کنون ظهور آقا امام زمان(ع) هم محقق شده بود و فقدان همه این خوبیها ناشی از پذیرش برجام است!»
▪️ظاهرا وقاحت حامیان برجام که در سایه عدم اقدام قضایی در مواجهه با این رفتار از سوی دستگاههای ذیربط، چندی پیش انتقادات ائمه جمعه به دولت را غیراخلاقی و غیرعقلانی! نامیده بود، به جایی رسیده است که حتی ظهور امام زمان(عج) را هم به تمسخر میگیرند!
از سوی دیگر دولتی که باید پاسخگوی اقدامات نسنجیدهاش از جمله خسارت محض برجام باشد، با فرار به جلو و مدعی و طلبکار شدن، تلاش میکند منتقدان خود را به عقب براند و وادار به انفعال و سکوت کند. ارگان دولت در حالی تلاش میکند منتقدان را به بیمنطقی متهم کند که افزایش عمر خلبانها را از دستاوردهای برجام شمرده بود!
ادامه مطلب 👇
http://kayhan.ir/fa/news/154736
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🖌 #یادداشت_میهمان
🔹دشمنِ خود را بشناس
دکتر #محمدحسین_محترم
🔸پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب دارای نکات بسیار مهمی برای ملت ایران و مسئولان امروز و جوانانی که فردا مسئولیت اداره کشور را برعهده میگیرند، بود و شاید نیاز به دهها مقاله و جلسه برای تبیین این پیام با تکیه بر تقابل دوگانه جدید«اسلام و استکبار» لازم باشد و جوانان و تشکلهای انقلابیِ آتش به اختیار باید به این ضرورت همت گمارند. هرچند این پیام همچون آبی سرد بر تمام سیاهنماییها و واژگونسازیهای دشمنان و جنگ روانی– رسانهای آمریکا و متحدانش علیه ملت ایران در یکسال گذشته بود و نشست ورشو را بهعنوان ماحصل تمام این تلاشهای خبیثانه به محاق برد، اما در این مجال محدود به این فراز و سؤال اصلی پیام حضرت آقا میپردازیم که چرا «ملّتهایی که به پا خاسته و انقلاب کردهاند بهجز تغییر حکومتها، نتوانستند آرمانهای انقلابی خود را حفظ کنند، امّا انقلاب پُرشکوه ملّت ایران توانسته به حرکت خود ادامه دهد»؟! علاوه بر عوامل مختلف، محوریترین عامل و آنچه که توانسته بزرگترین انقلاب جهان را بدون خیانت به آرمانهایش به چلّه پُرافتخار خود برساند، بصیرت مردم و رهبری انقلاب در مورد اهداف و سیاستهای پشت پرده نظام سلطه و استکبار جهانی و عدم اعتماد به هرگونه مذاکره و نتایج آن با دشمنان ملت ایران و در رأس آنها آمریکا و در یک کلمه «دشمنشناسی» است. نسلی که انقلاب را بهوجود آورد و آن را در گام دوم تحویل نسل بعدی داده، با استفاده از تجارب گذشته در سطوح ملی، منطقهای و در صحنه بینالمللی، آگاه بود که علت نافرجام همه انقلابهای دنیا که نتوانستند آرمانهای خود را حفظ کنند و از مسیر و اهداف اصلی خود منحرف شدند و شکست خوردند، انفعال و تسلیم برخی از انقلابیون دیروز و سیاستمداران امروزشان بوده است. در انقلابهای گذشته جهان و بهویژه انقلاب مشروطه ملت ایران اگر سران آنها تسلیم فشارها و پذیرش توافقات تحمیلی نظام سلطه نمیشدند و به مردم و آرمانهای انقلابشان پشت نمیکردند و یا انقلابیون تحت تاثیر فضاسازیهای دروغین نظام سلطه و خیانت دنبالههای داخلی آنها قرار نمیگرفتند، قطعا آن انقلابها و از جمله انقلاب مشروطه ایران نیز به انحراف کشیده نمیشد. اگر از تن دادن انقلابهای الجزایر و کبیر فرانسه و اکتبر شوروی به جاهطلبیهای استعمار و استثمار مردم و همچنین وادادگی و بعضاً، خیانت پشت پرده و جهالت برخی از سران انقلاب مشروطه ایران که منجر به ادامه تسلط استبداد و استکبار بر ملت ایران تا سال ۵۷ شد، بگذریم، مذاکرات پشت پرده برخی از شخصیتهای متزلزل انقلابی با آمریکاییها در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی و بعد از آن را باید مصادیقی از جهالت و یا خیانت آنها برای به انحراف کشاندن انقلاب اسلامی از آرمانهایش دانست که با هوشیاری و درایت رهبری انقلاب و دشمنشناسی و موقعیتشناسی مردم انقلابی خنثی و موجب حرکت انقلاب در مسیر آرمانهای اولیه و اصیل خود تاکنون شده است. خیانتهای دولت موقت و بنی صدر و قرارداد الجزایر در اوایل انقلاب و ماجراهایی مثل مک فارلین و ایران کنترا در طول جنگ تحمیلی و پذیرش سیاستهای تعدیل اقتصادی بانک جهانی و سیاست کنار زدن نیروهای انقلابی از صحنه مدیریت کشور با دستورالعمل صندوق بینالمللی پول در دولت سازندگی و مذاکرات و نامههای ذلتبار محرمانه به آمریکاییها در دولت اصلاحات و اکنون تلاشهای موذیانه جریان غربگرای نفوذی برای تحمیل قراردادهای تحمیلی همچون سند ۲۰۳۰ و معاهده پاریس و برجام و افایتیاف و اینستکس و... همگی بخشی از مصادیق فشارهای سیاسی- اقتصادی - رسانهای نظام سلطه برای تحمیل زیادهخواهیهای خود در پای میز مذاکره و به انحراف کشاندن انقلاب اسلامی است، اما تاکنون به مدد...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/154678
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🖇 #اخبار_کشور
🔹 تحلیل حسین شریعتمداری درباره بیانیه رهبر انقلاب
«گام دوم» از چهچیز سخن میگوید؟
🔸 مدیر مسئول روزنامه کیهان در تشریح بیانیه «گام دوم انقلاب» گفت: دشمن سعی میکند ما ندانیم در کدام نقطه ایستادهایم ولی رهبر معظم انقلاب نشان دادند ما در بلندای تاریخ هستیم.
حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان در گفتگو با خبرگزاری تسنیم، در تشریح بیانیه «گام دوم» رهبر معظم انقلاب اسلامی، با بیان اینکه این بیانیه در نوع خودش بینظیر است و اولین بار است که در تاریخ انقلاب اسلامی رهبر معظم انقلاب و بالاترین مقام نظام بیانیهای صادر میکنند و در آن از بایدها و نبایدها میگویند، اظهار داشت: رهبر انقلاب از یک سو تصویر روشنی از مسیری که در طول 40 سال گذشته طی کردیم تبیین کردند و به ترسیم نقطهای که امروزه در آن ایستادیم، پرداختند. ایشان نشان دادند از نقطه آغاز تاکنون گامهای بلندی برداشتیم و بسیاری از عقبههای سخت و نفسگیر را با موفقیت پشت سر گذاشتیم. امروز در بلندای تاریخ ایستادیم و اگر اینگونه نبود سراسیمگی و توطئهها و کینههای دشمنان هر روز شتاب بیشتری نمیگرفت.
وی افزود: مثلاً پمپئو در کنگره وقتی اهداف اجلاس ورشو را تشریح میکند، 26 بار در این سخنرانی از ایران نام میبرد. حضرت آقا از سوی دیگر نقشه راهی را که پیشِروی داریم بهعنوان گام دوم ترسیم کردند که مجموعهای از بایدها و نبایدها است. این مجموعه با بررسی نقاط قوت و بیان علت و چرایی برخی از نقاط ضعف ارائه شده است. رهبری بر این اصل بنیادین تأکید داشتند که انقلاب با سکون و بیتحرکی همخوانی ندارد. یکی از برجستهترین نکات بیانیه همین مسئله بود و میتوان آن را ترجمان دیگری از بیان پیشین حضرت آقا دانست که میفرمودند «من انقلابیام»؛ یعنی سکون و ایستادگی آفت انقلاب است.
شریعتمداری در ادامه تصریح کرد: این نکته دقیقاً در تقابل با اهداف اعلامشده دشمنان است که میگفتند «حالا که انقلاب کردید و نظام دلخواهتان را تأسیس کردید باید از حرکتهای انقلابی دست بردارید و به یک نظام نرمال تبدیل شوید» در حالی که انقلابی بودن موتور محرکه انقلاب است و اگر از انقلاب دست بکشیم آنچه را هم به دست آوردیم از دست خواهیم داد.
مدیر مسئول روزنامه کیهان خاطرنشان کرد: دشمنان در پی این بودند و آرزو داشتند انقلاب اسلامی 40سالگی را نبیند، در حالی که رهبر انقلاب برنامه و نقشه راه 40سال آینده و چندین دهه آینده را هم ترسیم میکنند و این ترسیم کاملاً منطقی و مبتنی بر دلایل بسیار روشن و همهفهم است. مخصوصاً حضرت آقا این بیانیه را بهعنوان یک دستورالعمل برای مسئولان صادر نکردند بلکه بیانیهای برای تودههای مردم بهویژه جوانان بود؛ نهتنها همه مردم ایران بلکه برای همه مسلمانان جهان صادر شده است.
وی افزود: این حاکی از این است که پیوند انقلاب و مردم و پیوند نظام با مردم یک پیوند مستحکم است. همانطور که حضرت امام میفرمودند مردم ولینعمت هستند، رهبر انقلاب هم روی همین مسئله تأکید کردند که مردمی بودن انقلاب و همراهی و همخوانی مردم با آن است که تاکنون ما را به این نقطه بلند تاریخ رسانده و از این پس همینگونه خواهد بود…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/154655
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 از تیتر تأمل برانگیز زنجیره ایها تا سانسور یک خبر مهم!
🔸 تیتر اصلی روزنامههای کشور در پنج شنبه هفته گذشته، به بیانیه راهبردی گام دوم انقلاب از سوی رهبر معظم انقلاب، اختصاص داشت.در این میان برخی روزنامههای زنجیرهای مدعی اصلاحات تنها بخشی از این بیانیه را تیتر یک خود کرده بودند که «انقلاب اسلامی آماده تصحیح خطاهای خویش است.» با اینکه روح بیانیه راهبردی رهبر معظم انقلاب، تماماً یادآوری بزرگی اتفاق انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن در طول چهل سال گذشته و همچنین امید به آینده، جوانان و مأموریتهای نسل بعدی بود، اما این روزنامهها بدون در نظر گرفتن روح سخنان رهبری که افتخار به گذشته و امید به آینده انقلاب است، تنها بخشی را برجسته کردند که موجب میشود روح این بیانیه کاملاً بهصورت وارونه به مخاطب ارائه شود.
لازم به ذکر است که در بخشی از بیانیه گام دوم انقلاب آمده بود:«بدانید که اگر بیتوجّهی به شعارهای انقلاب و غفلت از جریان انقلابی در برهههایی از تاریخ چهل ساله نمیبود -که متأسّفانه بود و خسارت بار هم بود- بیشک دستاوردهای انقلاب از این بسی بیشتر و کشور در مسیر رسیدن به آرمانهای بزرگ بسی جلوتر بود و بسیاری از مشکلات کنونی وجود نمیداشت.»علاوهبر این، چهارشنبه شب هفته گذشته در حمله انتحاری یک گروهک تروریستی به اتوبوس حامل یکی از یگانهای قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، جمعی از حافظین مرزهای میهن اسلامی شهید و تعدادی نیز زخمی شدند.متاسفانه برخی روزنامههای زنجیرهای مدعی اصلاحات در اقدامی مسبوق به سابقه، این خبر مهم را سانسور کردند. روزنامههای ایران، اعتماد، سازندگی، قانون، همدلی، شهروند و جهان صنعت در نیم تای صفحه اول خود هیچاشارهای به این حادثه تلخ نداشتند.گفتنی است در شهریور سال جاری برخی از روزنامههای زنجیرهای در اقدامی تأسف برانگیز، اقدام اقتدارآفرین سپاه پاسداران در سیلی موشکی به تروریستهای تکفیری را نیز سانسور کردند!
http://kayhan.ir/fa/news/154661
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🖌 #یادداشت_میهمان
🔹دشمنِ خود را بشناس
دکتر #محمدحسین_محترم
🔸پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب دارای نکات بسیار مهمی برای ملت ایران و مسئولان امروز و جوانانی که فردا مسئولیت اداره کشور را برعهده میگیرند، بود و شاید نیاز به دهها مقاله و جلسه برای تبیین این پیام با تکیه بر تقابل دوگانه جدید«اسلام و استکبار» لازم باشد و جوانان و تشکلهای انقلابیِ آتش به اختیار باید به این ضرورت همت گمارند. هرچند این پیام همچون آبی سرد بر تمام سیاهنماییها و واژگونسازیهای دشمنان و جنگ روانی– رسانهای آمریکا و متحدانش علیه ملت ایران در یکسال گذشته بود و نشست ورشو را بهعنوان ماحصل تمام این تلاشهای خبیثانه به محاق برد، اما در این مجال محدود به این فراز و سؤال اصلی پیام حضرت آقا میپردازیم که چرا «ملّتهایی که به پا خاسته و انقلاب کردهاند بهجز تغییر حکومتها، نتوانستند آرمانهای انقلابی خود را حفظ کنند، امّا انقلاب پُرشکوه ملّت ایران توانسته به حرکت خود ادامه دهد»؟! علاوه بر عوامل مختلف، محوریترین عامل و آنچه که توانسته بزرگترین انقلاب جهان را بدون خیانت به آرمانهایش به چلّه پُرافتخار خود برساند، بصیرت مردم و رهبری انقلاب در مورد اهداف و سیاستهای پشت پرده نظام سلطه و استکبار جهانی و عدم اعتماد به هرگونه مذاکره و نتایج آن با دشمنان ملت ایران و در رأس آنها آمریکا و در یک کلمه «دشمنشناسی» است. نسلی که انقلاب را بهوجود آورد و آن را در گام دوم تحویل نسل بعدی داده، با استفاده از تجارب گذشته در سطوح ملی، منطقهای و در صحنه بینالمللی، آگاه بود که علت نافرجام همه انقلابهای دنیا که نتوانستند آرمانهای خود را حفظ کنند و از مسیر و اهداف اصلی خود منحرف شدند و شکست خوردند، انفعال و تسلیم برخی از انقلابیون دیروز و سیاستمداران امروزشان بوده است. در انقلابهای گذشته جهان و بهویژه انقلاب مشروطه ملت ایران اگر سران آنها تسلیم فشارها و پذیرش توافقات تحمیلی نظام سلطه نمیشدند و به مردم و آرمانهای انقلابشان پشت نمیکردند و یا انقلابیون تحت تاثیر فضاسازیهای دروغین نظام سلطه و خیانت دنبالههای داخلی آنها قرار نمیگرفتند، قطعا آن انقلابها و از جمله انقلاب مشروطه ایران نیز به انحراف کشیده نمیشد. اگر از تن دادن انقلابهای الجزایر و کبیر فرانسه و اکتبر شوروی به جاهطلبیهای استعمار و استثمار مردم و همچنین وادادگی و بعضاً، خیانت پشت پرده و جهالت برخی از سران انقلاب مشروطه ایران که منجر به ادامه تسلط استبداد و استکبار بر ملت ایران تا سال ۵۷ شد، بگذریم، مذاکرات پشت پرده برخی از شخصیتهای متزلزل انقلابی با آمریکاییها در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی و بعد از آن را باید مصادیقی از جهالت و یا خیانت آنها برای به انحراف کشاندن انقلاب اسلامی از آرمانهایش دانست که با هوشیاری و درایت رهبری انقلاب و دشمنشناسی و موقعیتشناسی مردم انقلابی خنثی و موجب حرکت انقلاب در مسیر آرمانهای اولیه و اصیل خود تاکنون شده است. خیانتهای دولت موقت و بنی صدر و قرارداد الجزایر در اوایل انقلاب و ماجراهایی مثل مک فارلین و ایران کنترا در طول جنگ تحمیلی و پذیرش سیاستهای تعدیل اقتصادی بانک جهانی و سیاست کنار زدن نیروهای انقلابی از صحنه مدیریت کشور با دستورالعمل صندوق بینالمللی پول در دولت سازندگی و مذاکرات و نامههای ذلتبار محرمانه به آمریکاییها در دولت اصلاحات و اکنون تلاشهای موذیانه جریان غربگرای نفوذی برای تحمیل قراردادهای تحمیلی همچون سند ۲۰۳۰ و معاهده پاریس و برجام و افایتیاف و اینستکس و... همگی بخشی از مصادیق فشارهای سیاسی- اقتصادی - رسانهای نظام سلطه برای تحمیل زیادهخواهیهای خود در پای میز مذاکره و به انحراف کشاندن انقلاب اسلامی است، اما تاکنون به مدد...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/154678
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
سیستم عامل خوانش و تحقق بیانیه گام دوم انقلاب.mp3
12.46M
📜 سیستم عامل خوانش و تحقق بیانیه گام دوم انقلاب رهبری
(برشی از پرسش و پاسخی صمیمی در جمعی از فضلای قم)
#محسن_قنبریان
☑️ @m_ghanbarian
🌐بیانیه گام دوم انقلاب ۱
#محسن_قنبریان
✅هندسه بیانیه:
-اول ۸شعار جهانی و فطری انقلاب اسلامی که تاریخ مصرف ندارند در خوانشی تاریخی و پسینی با ذکر دستاوردهایی در این شعارها مرور میشود:
آزادی، اخلاق، معنویت، عدالت، استقلال، عزت، عقلانیت، برادری.
-دوم: مقابل این شعارها -که از دست نرفته و از آنها بر نگشته ایم- ۷مأموریت نسل جوان برای گام دوم شمارش میشود که دقیقا با آن ۸تا ست شده اند:
۱. علم و پژوهش
۲. معنویت و اخلاق
۳. اقتصاد
۴. عدالت و مبارزه با فساد
۵. استقلال و آزدی
۶. عزت ملی
۷. سبک زندگی
توگویی این ۷تا تحفظ آن ۸تا و رساندن آن شعارها به سطح آرمانی شان را برعهده دارد
✅مَف٘صل بیانیه
بین آن ۸شعار اساسی و ۷ماموریت نسل جوان برای گام دوم مفاصلی قرار دارد که دقیقا وجه اتصال گام اول و دوم و شعار و آرمان است از جمله آنها:
-انعطاف پذیری اما انفعال ناپذیری انقلاب
-آماده تصحیح خطاهای خویش بودن اما تجدید نظر ناپذیر بودن
-نظام ساز بودن انقلاب اما بدون رکود و تحجر در مواجه با موقعیت های نوبه نو
✅سیستم عامل بیانیه
خوانش و تحقق بیانیه یک سیستم عاملی می خواهد که در خود بیانیه موج می زند و آن تعادل "بُعد نهضت" با "بُعد نظام" در مسیر ۴۰ساله انقلاب و هم این تعادل در رهبر نهضت و نظام این انقلاب است.
جوانان مأمور به گام دوم در کنار امید به آینده و شانه زیر بار مسئولیت های آن بایسته ها بردن حتما باید این تعادل را در فکر و عمل خود بوجود آورند تا گام دوم برداشتنی شود
(توضیح کاملتر این سیستم عامل را در فایل نیم ساعتی "سیستم عامل خوانش و تحقق بیانیه گام دوم انقلاب" بشنوید)
☑️ @m_ghanbarian
💠توصیه بی نظیر رهبری درباره «بیانیه گام دوم» در جلسهای خصوصی
🔻آیتالله شبزندهدار صبح امروز در جلسه درس خارج فقه با اشاره به دیدار اخیرش با رهبر انقلاب روایتی از آنچه ایشان درباره «بیانیه گام دوم انقلاب» گفته بودند را نقل کرده است:
🔹ایشان فرمودند که من روی این بیانیه خیلی زحمت کشیدم و فرمودند من بنای بر این ندارم که اگر چیزی نوشتم یا مطلبی میگویم از دیگران درخواست کنم که روی آن کار کنند ولی راجع به این میگویم این کار را بکنند. این درخواست و مطالبه را ایشان دارند.
🔹من دیروز در مشهد به طلاب عرض کردم که این بیانیه را مثل کتب درسی به مباحثه بگذارید و بعد در راه نشر و تبیین و پیادهسازی آن تلاش کنید. خود ما هم هر روز یک بخشی از بیانیه را همینجا قرائت خواهیم کرد.
https://eitaa.com/khuzestan_whc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #آیت_الله_فاطمی_نیا :
امروز تضعیف رهبری بالاترین گناه و از شرب خمر حرام تر است
خدا ان شاء الله به ما توفیق بدهد یار رهبرمان باشیم و قدر این آقا را بدانیم.
🆔 @snn_ir
هدایت شده از مصباح دوستان
🔰 امروز نام رهبری ما، بر تارک بشریت می درخشد// بعد از معصومین، در طول تاریخ کسی به جامعیت ایشان وجود ندارد
👈 علامه مصباح در دیدار با حجت الاسلام حاج علی اکبری
🔻 روح همه برکاتی که نصیب این جامعه شد، به خاطر اخلاص امام (ره) بود که مخلصانه و با روی باز هرگونه مشکلی را به جان خرید و حتی از دست دادن فرزند خود را از الطاف خفیه الهی دانست.
🔻 خداوند با جانشین حضرت امام (ره) برای رهبری این امت، لطفش را بر جامعه تکمیل کرد، شاید حتی در بین دوستان نزدیک امام (ره) نیز کسی باور نمی کرد که ایشان، چنین ظرفیتی داشته باشد و بتواند به خوبی خلأ امام(ره) را پر کند.
🔻 خداوند چنان ایشان را در این چهل سال یاری داد که امروز نام ایشان بر تارک بشریت می درخشد. کجای عالم می توان نظیر ایشان را پیدا کنید؟
🔻🔻 در تاریخ بعد از معصومین (ع) ، نظیر ایشان را نمی توان یافت.
🔻 امام (ره) فرمود هنوز بوئی از اسلام در این کشور آمده است؛ لذا نباید توقع داشته باشیم در کشور هیچ نقص و کمبودی نباشد.
🔻🔻 برخی، این انقلاب را یک اتفاقی می دانند که صرفا ابعاد سیاسی و اقتصادی دارد؛ می گویند یک رژیمی ساقط شد، و رژیم دیگری جای آن سر کار آمده و حداکثر وظیفه ای که دارد این است که بتواند رفاه بیشتری برای مردم فراهم کند
🔻🔻 برخی حتی به دین هم ، نگاه مادی دارند؛ تنها فایده دین را کم شدن دزدی ها، جرم ها و جنایت ها و زندگی توأم با آرامش می دانند. این در حالی است که امام (ره) حتی عدالت اجتماعی را هدف اصلی نمی دانست بلکه وسیله می دانست برای رشد انسانی و الهی مردم.
🔻 اگر معلمان و مربیان جامعه، که وظیفه شان تعلیم و تزکیه، است، خودشان در شناخت و خودسازی ضعف داشته باشند، نمی توان توقع پیشرفت جامعه به سمت کمال را داشت
🔻 البته نمی توان توقع داشت که همگان رشد کرده و مانند سلمان فارسی شوند؛ تکامل، تدریجی است، اما باید مسیر صحیح را مشخص کرد و با برنامه ریزی به طرف آن هدف، حرکت کرد. اما اگر مسیر و خط، گم شود و منحرف شدیم، هرگز به هدف نمی رسیم؛ لذا چه بسا فردی انقلابی هم بوده، اما با توجیه خدمت به اسلام به دنبال کسب مقام و شهرت و ثروت بیشتری باشد.
🔻 هیچ کس در عالم مانند رهبری خون دل نمی خورد؛ همانگونه که جدش امیرالمؤمنین خون دل خورد. وظیفه این است که زمینه را برای شناخت و فهم و درک جامعه فراهم کنیم. خودمان را هم برای تحمل سختی ها آماده کنیم و بدانیم کار و تلاش همراه با صبر و استقامت، پیروزی نیز به دنبال می آورد.
🔻 اگر رهبری علیرغم همه سختی ها و مشکلات، و با وجودی که همه مشکلات را بهتر از ما می داند، آینده را بهتر از وضع فعلی دانسته و در عین حال جلوی قلدری های آمریکا، به خوبی موضع می گیرد، چون پشتش به وعده الهی گرم است.
🔻 اگر ما هم در راه خدا قدم گذاشتیم، می توانیم مستظهر به وعده الهی باشیم و با کمال قدرت و استقامت پیش برویم و خم به ابرو نیاوریم، وگرنه در همان قدم های اول با وجود مشکلات، دلسرد و ناامید می شویم و می گوییم باید خود امام زمان (عج) بیاید!
1 اسفندماه 97
http://eitaa.com/joinchat/1700003840C297847019d
https://sapp.ir/mesbahedustan
هدایت شده از مصباح دوستان
🔆 علامه مصباح امروز در جمع طلاب معصوميه: بيانيه گام دوم انقلاب، الهام الهي به رهبري بود // اين بيانيه بهترين راهنماي طلاب در انجام پژوهش است
🔻 حوزه قبل از انقلاب و بعد از انقلاب قابل مقايسه نيست؛ دستاوردهاي حوزه در دهه اول انقلاب، از دستاوردهاي يك قرن قبل از آن، بيشتر است.
🔻 هر چند در حوزه تحول صورت گرفته و كارهاي خوبي انجام شده، اما نسبت به اهدافي كه انقلاب مشخص كرده و انجام وظايفي كه حوزه در جامعه امروز دارد، فاصله بسياري داريم.
🔻 بهترين راهنماي ما در تحقيق و پژوهش ها بيانيه مهم رهبري ( #گام_دوم_انقلاب ) است كه عليرغم حجم اندك آن، حتي كلمات آن نيز بسيار بسيار دقيق و حساب شده به كار رفته است؛ خداوند را شكر مي كنيم كه چنين رهبري به ما عطا كرده و چنين مطالبي را به وي الهام نموده است .
🔻 متأسفانه در حوزه، گاهي هدف اصلي و قله را نمي بينيم و لذا به بيراهه مي رويم.
مشروح خبر به زودي ....
http://eitaa.com/joinchat/1700003840C297847019d
https://sapp.ir/mesbahedustan
🎙 #تبیین_و_تحلیل | مانیفست جمهوری اسلامی برای آینده
👈 یادداشتی از آقای علیرضا بلیغ
دانشجوی دکتری فلسفهی علم و فناوری
🏷 بمناسبت بیانیه #گام_دوم_انقلاب
🔻 «گام دوم انقلاب» روایتی است توأمان از «سرگذشت و سرنوشت یک ملت»؛ داستانی از آنچه بر ما رفته و از پس آن رؤیایی که ادامهی این داستان و همچون امکانی برای آینده پیش روی ماست. آنچه امام رحمهالله آن را با عنوان «اسلام ناب محمدی» نامید قرائتی اصیل از تشیع بود که شعار عدالت بر پیشانی آن میدرخشید.
🔸️ اهمیت عدالتمحورانهی تشیع، زمانی بیشتر میشود که روایت ما از انقلاب اسلامی در نسبت با وضع آن روز و امروزِ جهان شکل بگیرد؛ جهانی که پس از جنگهای جهانی، صورت دوقطبی یافته بود.
🔹️ انقلاب اسلامی ایران با تکیه بر ایدهی «معنویت سیاسی» پرچم عدالت را برافراشت؛ ایدهای بهظاهر متناقضنما که ممکن شده بود. این همان ایدهای است که فوکو آن را گمشدهی تاریخ فلسفه در مبدأ اول از یونان و در مبدأ دوم از آغاز مدرنیته و پایان قرون وسطی میداند.
🔸️ انقلاب، جرئت خواستن آیندهای را داشت که اگرچه از زبان انسان ایرانی بیان شد اما سرّ ضمیر جهانی را هویدا کرد. در این همسخنی است که امروز گفتار سیاسی جمهوری اسلامی همزمان که داعیهی استقلال و پاسداری از مرزهای ایرانزمین را دارد با همان گفتار، معادلات منطقه و جهان را نیز تغییر داده و نقشآفرینی میکند.
🔹️ این متن را میتوان «مانیفست جمهوری اسلامی برای آینده» قلمداد کرد اما گام برداشتن به سوی این آینده بهدرستی در پرتو یک بینش تاریخی است. به تعبیر یکی از متفکرین، «برای آنکه تیری را بیشتر پرتاب کنیم لازم است تا دستان را بیشتر به عقب بکشیم».
🔸️ دست یافتن به روایتی از سرگذشت ایران، نشانههای سرنوشت و امکانهای آینده را پیش چشم میآورد و این کاری است که رهبر انقلاب با بیان آنچه در این چهل سال و تا حدودی تاریخ معاصر بر ما گذشته، بر عهده گرفتهاند.
🔍 ادامه یادداشت جدید را بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=41725
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌄 لوح | ریشهای ترین جهاد
📝نخستین توصیهی من امید و نگاه خوشبینانه به آینده است. بدون این کلید اساسیِ همهی قفلها، هیچ گامی نمیتوان برداشت. در خود و دیگران نهال امید به آینده را پرورش دهید. این نخستین و ریشهایترین جهاد شما است. ۹۷/۱۱/۲۲
🚩مروری بر بیانیه #گام_دوم_انقلاب
💻 @Khamenei_ir
🎙 #تبیین_و_تحلیل | جبران اشتباه در همان ریل انقلاب
👈 یادداشتی از آقای عبدالله گنجی استاد دانشگاه، کارشناس مسائل سیاسی و فعال رسانهای
🏷 بمناسبت بیانیه #گام_دوم_انقلاب
🔻 هنگامی که این پیام را خواندم اولین نکته که با توجه به درک و تجربهی دوران امام رحمهالله و انقلاب دریافتم که این بیانیه بسیار شبیه به پیام استقامت امام در سال ۶۷ است؛ البته با این تفاوت که این پیام صرفاً برای استقامت نیست بلکه حرکت را نیز شامل میشود.
🔹️ در حقیقت حرکت مکمل استقامت است. دیگر خبری از پذیرش قطعنامههای آن دوره نیست و این جریان بدین معنی است که ما به درخت تنومندی تبدیل شدهایم و رهبر انقلاب اسلامی این تنومندی را که ما از کجا به کجا آمدهایم را در پیامشان ترسیم کردهاند.
🔸️ روی این سخنان با جوانان است که بایستی جایگزین نسل امروز شده و آینده را پیش ببرند. در حقیقت مخاطبان اصلی این نامه جوانان هستند. صداقت در آرمانها در این پیام به صورت جدی برجسته است.
🔹️ ما در واقع افرادی نبودیم که از طریق انقلاب دکانی درست کرده و شعارهایی بدهیم تا از این شعارها به عنوان ابزار برای تکیه زدن بر کرسی خود استفاده کنیم. اینها صداقتهایی بود که بر آن پافشاری کرده و ایستادیم و توفیق یافتیم.
🔸️ گذشتهای ترسیم شده است و بسیاری از نخبگان انقلاب این گذشته را دیدهاند -این موضوع توسط نسل اول و دوم انقلاب که برخی در قید حیات هستند، نقل شده است- این گذشته در پیوند نسلی به راحتی با چراغی که از آینده توسط رهبر انقلاب روشن شده، قادر است تا جوانان را در این مسیر با همان مبانی معرفتی پیش ببرد. نسل دوم و سوم انقلاب میتوانند با همین گذشتهای که ترسیم شده است جوانان همطراز انقلاب اسلامی را برای قرارگرفتن در گام دوم انقلاب تربیت کنند تا با همان هیبت و عظمت آینده را بسازند. نسل دوم و سوم انقلاب وظیفه دارند گذشتهای که ترسیم شده است را به نسل جوان منتقل کنند.
🔍 ادامه یادداشت جدید را بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=41701
هدایت شده از خبرگزاری فارس
«اوحدی» رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران:
🔹بیانیه گام دوم رهبر انقلاب خطاب به جوانان و عتاب به مسؤولان است.
🔹جوهر بیانیه مقام معظم رهبری به عنوان گام بزرگ دوم انقلاب این سه کلیدواژه است: خودسازی، جامعهسازی، تمدنسازی
🔹جزء وظایف خودمان میدانیم که خروجی کار فرهنگی آن قدر وزین و هنرمندانه ارائه شود که نتیجه و خروج آن تجلی ارزشهای مقدس انقلاب باشد.
🔹جهت تحقق هفت شاخص بیانیه گام دوم در بستر مدیریت جوانان تلاش کنیم.
fna.ir/brxx8o
@Farsna