فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوتاهی دولت در اصلاح قیمت بنزین
آيت الله رييسی: دولت بر اساس قانون چند سال وظیفه داشت نسبت به مدیریت سوخت اقدام کند و در این چند سال اقدام نکرد یعنی وظیفه قانون و مصرح در قانون را چند سال به تأخیر انداخت.
در مورد اجرای این طرح غير از اقناع افكار عمومي و نخبگان مسائل دیگری نیز وجود دارد که در زمان مناسبی به این مسائل خواهیم پرداخت.
@hafezenevelayat
۱ آذر ۱۳۹۸
🔴تحلیل ویژه
⏪رمزگشايي از دليل تعلل در استقرار شبكه ملي اطلاعات با روايت وزير خارجه آمريكا از علت تحريم وزير ارتباطات؟
پمپئو در توييتي مهم رسماً اعلام كرد كه دليل تحريم جهرمي، محدوديت موقت! اينترنت در ايران بعد از آشوبهاي مسلحانه است
اين در حالي است كه پيشتر بسياري از كارشناسان فضاي مجازي معتقد بودند فعاليت بيقانون شبكههاي اجتماعي خارجي و عدم تدوين قوانين امنيت سايبري كه در همه دنيا عادي است، ناشي از برخي توافقات بينالمللي است تا عدم امكان احراز هويت مجرمان اينترنتي برخلاف همه كشورهاي جهان در ايران زمينه سازماندهي آشوبهاي امنيتي، اقتصادي و فرهنگي را مهيا كند
اوج نگراني آمريكا از محدوديت اينترنت ايران درحاليكه آمريكا حتي از تحريم دارو نيز غفلت نكرده، نشان از عمق خسارت كساني است كه با مغلطههايي مانند «اينترنت ملي نداريم» از ملي شدن فضاي مجازي و بومی سازی شبکه های اجتماعی سر باز زدهاند
@hafezenevelayat
۱ آذر ۱۳۹۸
۱ آذر ۱۳۹۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فریبکاری به روایت تصویر
مراقب انتخاب هامون باشیم...
@hafezenevelayat
۱ آذر ۱۳۹۸
#درد_دلی از سر بغض و ناراحتی!
🔴آقایان نهادها و سازمان های انقلابی فعال در فضای مجازی، با میلیاردها میلیارد بیت المال چه کردید؟!/گل بگیرید درب این سازمانهای بی مصرف را!
متأسفانه ایتا امشب #مجبور شد ورودیش رو ببنده
با دولت که نمیشه حرفی بزنم
اما یه سوال از نهادهای انقلابی دارم
با اون همه بودجه ای که برای فضای مجازی در اختيار داشتید چکار کردین؟!
آیا نیرو تربیت کردید؟!
آیا تشکیلات ساختید؟!
آیا نتیجه مثبتی داشتید؟!
که بشه به ما مردم گزارش بدین
🔴اگه آره پس این یه هفته کجا بودن کسانی که این همه بودجه گرفتند و وقتی نیازشون داریم غیب میشن؟!
اینکه حزب اللهی ها رو ببرید تو توئیتر و مشغول کنید و در فضای داخلی فعال نباشند، چه نتیجه ای داده؟!
هربار که اغتشاش شده، با یه بستن اینترنت که وابسته های به شما هم بسته شدن! 😡
میشه یکی بیاد جواب مارو بده؟!
با ما هم که الحمدلله کار نمیکنید و تنها شرطتون هم اینه که باید بیایم ذیل شماها(عمرا)
اما از شما میپرسم
کو اون همه سازمان ها و نهادهای مدعی مدیریت فضای مجازی؟!
کو او همه نیرویی که میگین تربیت کردین؟!
کو اون همه بیت المال میلیاردی که خرج شده؟!
🔸️ یعنی الان ایتا باید #مجبور بشه به خاطر 100 تا سرور، محدودیت ثبت نام ایجاد کنه و روی همین چند میلیون نگه داره؟!
🔴خداییش رسالت شماها چیه؟
🔹توئیت بازی و دورهمی توئیتری و...
🔹 یا حمایت از فعالین فضای مجازی انقلابی(چنتا مثال بزنم که از خجالت آب بشن برخیها)
🔹 یا هدر دادن بیت المال
چه کسی الان باید از ایتا حمایت میکرد؟
من، یا دولت يا شمااااااااا؟!
یکی به ما بگه
کی قراره دستور رهبری مبنی بر حمایت از داخلی ها عملی بشه، یا اصلا توسط کجا باید حمایت بشه؟!
دولت یا شمااااااااا؟؟
بروید خودتان گل بگیرید درب اسمهای بزرگ و گنده و البته بی مصرف سازمانهای بی خودی فعالتان را!
پ.ن: متاسفانه این چندروز برخی فشار میآورند که آقا توئیتر و اینستاگرام رو باز کنید تا ما بتونیم فعاليت کنیم، خب بسم الله، فردا و پسفردا باز است، ببینم میخواین کجای دنیا رو بگیرید با اون شبکه سازی های مخوفتون😏
دلم خونه از دست خودی هایی که میفهمند، اما عمل نمیکنند.
@hafezenevelayat
۱ آذر ۱۳۹۸
منم اومدم به وظیفهم در قبال تولیدات انقلابی عمل کنم
شما چی؟!
شما فیلم فاخر #منطقه_پرواز_ممنوع رو دیدین؟!
باید ما حمایت کنیم، تا بیشتر بسازند
@hafezenevelayat
۱ آذر ۱۳۹۸
sedayeenghelab073.mp3
4.08M
🔹آنچه که درباره شبکه ملی اطلاعات باید بدانید
💠 چه کسانی اجازه راهاندازی #شبکه_ملی_اطلاعات را نمیدهند؟
@hafezenevelayat
۱ آذر ۱۳۹۸
9.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌟 #پیشنهاد_ویژه
🎥 آیا رهبری نحوهی اجرای سهمیهبندی و گرانی بنزین را تایید کردند؟
#گرانی_بنزین
#سهمیه_بندی
@hafezenevelayat
۱ آذر ۱۳۹۸
#تحلیل_خوب
🔴 آیا رهبر خود را فدا کرد؟‼️
🔹بعضی از دوستان ولایی و انقلابی نتونستن حرفهای رهبری در حمایت از طرح سهمیهبندی بنزین رو هضم کنن، شروع کردن به تفسیرهای مختلف
یکی گفت رهبری خودش رو فدا کرد
یکی گفت رهبری خواست اشتباهی که رخ داده رو تقسیم کنه، (تقسیم تقصیر)
یکی گفت این امتحان ولایتمداری ما بود
یکی گفت حرکت منفعلانهای بود
و حرفهای مختلف دیگه...
🔺درحالیکه حمایت رهبری از مصوبه سران نشانه #اقتدار نظام هستش. یعنی وقتی نظام یک تصمیمی میگیره انقدر قدرت داره که اجراش کنه، اگه با نارضایتی یه عده این تصمیم قانونی لغو بشه، دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه. از فردا هرکی با هر قانونی مخالفت کرد باید قانون عوض بشه. بخاطر همین همه منتظر مجلس بودن که ساعت 9صبح یکشنبه دوفوریت یا سهفوریت لغو این مصوبه رو مطرح کنن، رهبری ساعت هفت صبح، در درس خارجفقهشون از این طرح حمایت کردن. نگذاشتن کار به مجلس برسه
🔹نکته دوم اینکه، رهبری از ساختارهای تصمیمگیری کشورش حمایت کرد. بعضیا فکر کردن رهبری از شخص روحانی حمایت کرد. درحالیکه ایشون از سران سه قوه که یکی از اونها به انتخاب مستقیم رهبری انتخاب شده، دونفر دیگر هم به انتخاب مردم. رهبری باید از ساختارهای نظامش دفاع کنه. جای تعجب داره بعضیا اینطوری تحلیل کردن که رهبری میاد خودش این طرح رو لغو میکنه. مگه بچهبازیه؟
🔺اشکال اساسی که نارضایتی مردم رو بهمراه داشت، عدم تبیین این طرح بود. اگر طرح درست تبیین میشد و مردم میدونستن قراره چه اتفاقی بیفته این ناراحتی پیش نمیومد. کمااینکه خود رهبری هم فرمودن، برخی از مردم خیال میکنن به ضررشون هست. این نکته یعنی رئیس جمهور درست تببین نکرد این طرح رو. درجلسه جمعه هم ایشون به رئیس جمهور گفته بودن، بهتر بود هزینههای حمایتی رو قبل از اجرا شدن طرح به مردم میدادید
🔹دلیل دیگهای که بعضیا حرفهای رهبری رو نفهمیدن، ناآگاهی از وضعیت دولت، بودجه، اقتصاد، مضرات طرح قبلی، مزایایی طرح جدید و در نهایت ضرورت اجراشدن این طرح بود، که اگر کسی به این نکات واقف بود، منتظر همین عکسالعمل از رهبری میبود.
🖌 #حسین_دارابی
@hafezenevelayat
۱ آذر ۱۳۹۸
🔻 تحلیلگران بخوانند:
🔴 درسهایی از #رفتار_سیاسی پیامبر(ص)
🔻 از همان ابتدایی که #حکومت_پیامبر(ص) در #جامعهی_نوپای مدینه شکل گرفت، دشمنان آن هم شروع به کار کردند. پیامبر(ص) در دوران حکومت خود، حداقل با سه گروه دشمن مواجه بود:
1️⃣ دشمن اول، قبایل نیمه وحشی: که اطراف مدینه زندگی میکردند «و تمام زندگی آنها عبارت از جنگ و خونریزی و غارت و به جان هم افتادن و از همدیگر قاپیدن است.» ۸۰/۲/۲۸؛
پیامبر «در هر کدام از آنها اگر نشانهی صلاح و هدایت بود، #پیمان بست ... و بر #عهد و پیمان خودش، بسیار پافشاری میکرد و پایدار بود.» اما آنهایی که شریر و #غیرقابل_اعتماد بودند، «پیغمبر سراغ آنها رفت و آنها را منکوب کرد و سر جای خودشان نشاند..»
2️⃣ دشمن دوم، #اشراف_مکه و اهل قریش: «پیغمبر احساس کرد اگر بنشیند تا آنها سراغش بیایند، یقیناً آنها فرصت خواهند یافت؛ لذا سراغ آنها رفت؛ منتها به طرف مکه حرکت نکرد. راه کاروانىِ آنها از نزدیکی مدینه عبور میکرد؛ پیغمبر تعرّض خودش را به آنها شروع کرد، که جنگ بدر، مهمترینِ این تعرّضها در اوّلِ کار بود. پیغمبر تعرّض را شروع کرد؛ آنها هم با تعصّب و پیگیری و لجاجت به جنگ آن حضرت آمدند. تقریباً چهار، پنج سال وضع اینگونه بود؛ یعنی پیغمبر آنها را به حال خودشان رها نمیکرد؛ آنها هم امیدوار بودند که بتوانند این مولود جدید - یعنی نظام اسلامی - را که از آن احساس خطر میکردند، ریشه کن کنند. #جنگ_اُحد و جنگهای متعدّد دیگری که اتّفاق افتاد، در همین زمینه بود.» آخرین جنگ پیامبر(ص) با این دشمنان، #جنگ_خندق بود و پس از آن، ماجرای #صلح_حدیبیه پیش آمد و پیامبر(ص) با آنان پیمان صلح امضا کرد. اما سال هشتم بعثت، «که کفّار #نقض_عهد کرده بودند، پیغمبر رفت و مکه را فتح کرد، که فتحی عظیم و حاکی از تسلّط و اقتدار آن حضرت بود.»
3️⃣ دشمن سوم، یهودیها: «یعنی #بیگانگانِ_نامطمئنی که علیالعجاله حاضر شدند با پیغمبر در مدینه زندگی کنند؛ اما دست از موذیگری و اخلالگری و تخریب برنمیداشتند... پیغمبر تا آنجایی که میتوانست، با اینها مدارا کرد؛ اما بعد که دید اینها مدارابردار نیستند، مجازاتشان کرد. هرکدام از این سه قبیله عملی انجام دادند و پیغمبر بر طبق آن عمل، آنها را مجازات کرد. اوّل، #بنیقینقاع بودند که به پیغمبر خیانت کردند؛ پیغمبر سراغشان رفت و فرمود باید از آنجا بروید؛ اینها را کوچ داد و از آن منطقه بیرون کرد و تمام امکاناتشان برای مسلمانها ماند. دستهی دوم، #بنینضیر بودند. اینها هم خیانت کردند لذا پیغمبر فرمود مقداری از وسایلتان را بردارید و بروید؛ اینها هم مجبور شدند و رفتند.
🔹دستهی سوم #بنیقریظه بودند که پیغمبر امان و اجازهشان داد تا بمانند؛ اینها را بیرون نکرد؛ با اینها پیمان بست تا در جنگ خندق نگذارند دشمن از طرف محلاتشان وارد مدینه شود؛ اما اینها ناجوانمردی کردند و با دشمن پیمان بستند تا در کنار آنها به پیغمبر حمله کنند!... بعد که قریش و همپیمانانشان شکست خوردند و از خندق جدا شدند و به طرف مکه رفتند، پیغمبر به مدینه برگشت. همان روزی که برگشت، نماز ظهر را خواند و فرمود نماز عصر را جلوِ قلعههای بنیقریظه میخوانیم؛ راه بیفتیم به آنجا برویم؛ یعنی حتّی یک شب هم معطل نکرد؛ رفت و آنها را محاصره کرد. بیستوپنج روز بین اینها محاصره و درگیری بود؛ بعد پیغمبر همهی مردان جنگی اینها را به قتل رساند؛ چون خیانتشان بزرگتر بود و قابل اصلاح نبودند.» بنابراین در هیچکدام از این قضایا، پیغمبر #نقض_عهد نکرد اما در مقابل نقض عهد آنان، ساکت نماند و پاسخ خیانتشان را با #اقتدار کامل داد.
@hafezenevelayat
۱ آذر ۱۳۹۸
✨✨🌟✨✨✨
#گزیده_منبر_عالی
🔺حدیثی که آشیخ مرتضای زاهد را پریشان حال کرد⁉️
✅آیت الله شیخ مرتضی زاهد، برای نماز خواندن آماده شده بود، آن شب یکی از درسهای اخلاق وی برقرار بود، به طور معمول در این جلسات، ابتدا دوستان نمازهای مغرب و عشا را به امامت او می خواندند و بعد، سخنان و موعظه های آن عالم عارف از روی کتب حدیثی شروع می شد؛ اما آن شب، نمازهای او عادی نبود. به خوبی پیدا بود فکر و حواسش جمع و جور نیست؛ انگار چیزی فکر و اندیشه او را به خود مشغول کرده بود. این حالت، در منبر و در صحبت های او بیشتر مشهود بود، همه فهمیده بودند فکر و حواسش جای دیگری است.
آن جلسه تمام شد؛ اما پریشانی های ایشان حتی در خیابان هم، ادامه داشت، دوستان و رفقای او نیز با نگرانی می گفتند: بیایید برویم دکتر، چرا این طور شده اید؟!
و آقا شیخ مرتضی فقط جواب می داد: نه، نگران نباشید؛ چیزی نیست.
چند روز بعد که دوستان دوباره آقا شیخ مرتضی را دیدند، حال ایشان هنوز خوب نشده بود که گفتند: برای شما مشکلی پیش آمده که چنین شده اید!؟ اما او باز هم در پاسخ می گفت: نگران نباشید.
یکی از دوستان با ناراحتی گفت: چه می فرمایید آقا! شما حواس پرتی پیدا کرده اید؛ ما را نگران کرده اید! ما حق داریم نگران باشیم و بدانیم چه شده است!
آقا شیخ مرتضی که چاره ای جز جواب دادن نداشت، با همان حال و هوای پریشان و نگرانش جواب داد: راستش چند روز پیش، حدیثی را خواندم؛ آن حدیث من را پریشان حال کرده ،در آن حدیث، پیامبر خدا صلی الله علیه و آله به حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام می فرماید: یا علی به اندازه ای که تو با خوبی ها و راه های هدایت آشنایی داری، شیطان نیز به همان اندازه با همه بدی ها و راه های گمراهی و ضلالت در زمین و آسمان آشنایی دارد...
و سپس آقا شیخ مرتضی زاهد با نگرانی و اضطراب، به آرامی و زیر لب گفت: «... و من با این شیطان چه کنم؟»🌿
#استاد_عالے
@hafezenevelayat
۱ آذر ۱۳۹۸