📍ارئول مارک گرچت تحلیلگر اسبق سازمان سیا در امور خاورمیانه:
✅ولی فقیه و آیت الله خامنه ای از جمله قدرتمندترین افراد در جهان کنونی است.
@hafezenevelayat
✅برای بعضی ها نامش مقام معظم رهبری است،
🔴اما من در روزگاری که نامرد ها پشت میز ریاست نشسته اند،
او را اینگونه خطاب میکنیم،
⚡️نائب المهدی امامنا الخامنه ای⚡️
@hafezenevelayat
⚡️شی جینگ پینگ رئیس جمهور چین خطاب به رهبر معظم انقلاب اسلامی:⚡️
✅سخنان شما حکیمانه و دوراندیشانه است.
دولت و ملت چین نسبت به جنابعالی نگاه دوستانه و صمیمانه ای دارند.
@hafezenevelayat
بخشی از وصیتنامه شهیدمجیدمحمدی:
ما که رفتیم!
مادری پیر دارم و زنی و۳بچه قدو نیم قد!😢
از دار دنیا چیزی ندارم الا یک پیام!
✅یقه تان را میگیریم اگر ولایت فقیه راتنها بگذارید.
@hafezenevelayat
از #رهبری میخواید که جای قوه قضاییه حکم بده، جای قوه مقننه قانون گذاری کنه و جای دولت اجرا کنه؟
🔴تبریک میگم شما دیکتاتوری میخواین. گرمین حالیتون نیست.😒
@hafezenevelayat
➖ امروز ۲۵ آذر ۹۸ در مملکت چه خبر است؟
◀️ امروز روز دعوای مخالفان و موافقانِ FATF در فضای رسانهای بود؛ برخی از روزنامههای اصولگرا تلاش مضاعف دولت و اصلاحطلبان در روزهای اخیر برای تصویب لوایح "#پالرمو" و "#CFT" را انتخاباتی خواندند. اصلاح طلبان نیز مانند روزها و ماههای قبل همچنان بر لزومِ پیوستن به FATF میگویند.
🔸بحثهای گذشته نشان میدهد که بهجز عدهی اندکی از کارشناسان دلسوز، اغلب مخالفان و موافقان بدون اطلاع از جزئیات (و بلکه کلیات) این لوایح، و صرفاً با اغراض سیاسی در این باره موضعگیری میکنند.
🔹 خبرهایی هم از "خساراتِ سیل به استان خوزستان" تا "نشست خبری سخنگوی قوهقضائیه در تهران" و "صدور حکم اعدام رئیس جمهور پیشینِ پاکستان" منتشر شده .
🔺 خبرهای دیگری هم هست که اگر حوصلهی بررسی خبرگزاریها و روزنامهها را ندارید، میتوانید سرخط خبرها را در لینک زیر ببینید.
https://plink.ir/pD6Fg
@hafezenevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ سازمان «تجارت جهانی» یا سازمان «فقر جهانی»؟
◀️ چندی پیش رسانهها خبر از دستور #روحانی برای پیوستن به سازمان تجارت جهانی (#WTO) دادند.
🔹گذشته از ماهیت و ساز و کارهای WTO، در این ویدئو چند مورد از تجربه «آفریقای جنوبی» در پیوستن به این سازمان را ببینید:
➖ممنوعیت پرداخت یارانه
➖بازپرداخت وام با بهره سنگین
➖آزادی کامل بازار و سوداگری
➖محدودیت سطح دستمزد و شکاف طبقاتی
@hafezenevelayat
مادری خود یک فعالیت اجتماعی مهم و مستتر است
🎯 مهمترین و اولین شغل یک زن مادری است. همانطور که رهبر انقلاب اسلامی نیز فرمودهاند: «آن شغلی که شما بیرون از خانه دارید، اگر شما نکردید، ده نفر دیگر آنجا ایستادهاند و آن کار را انجام خواهند داد. بنابراین اولویت با این کاری است که بدیل ندارد؛ تعیّن با این است.»
🔻 ما در این یادداشت میخواهیم بگوییم چرا برای یک زن مادری کردن بر هر شغل بیرون از خانهای مقدم و ارجح است.
💪 مادران نیرویهای آینده جامعه را پرورش میدهند
کودکان امروز، نیروهای آینده جامعه را تشکیل میدهند و از این لحاظ که آینده کشور به زودی به دست این کودکان اداره میشود، تربیت و پرورششان از اهمیت بسیاری برخوردار است. بیشترین سهم پرورش و تربیت یک کودک متعلق به مادر است.
👩👧👦 کاری که مادر برای فرزندش انجام میدهد، هیچکس دیگری نمیتواند آن را انجام دهد
ممکن است مادربزرگ، پدربزرگ و مهدکودک از عهده نگهداری کودک بربیایند و حتی به لحاظ محبت نیز کودک را سیراب کنند اما تنها مادر است که میتواند غذای روح کودکش را تامین کند. البته این به این معنا نیست که مادران گرامی از کسی برای نگهداری کودکان کمک نگیرند، بلکه منظور ما سپردن تمام وقت و دائمی کودک نوپا به دیگران، به منظور رفتن به سرکار و انجام شغلی بیرون از خانه است. آنچه که یک مادر به راحتی میتواند به کودکش بدهد، دیگران به سختی نیز نمیتوانند برایش فراهم کنند.
👶 سالهای اولیه زندگی کودک بسیار اهمیت دارد
سالهای اولیه زندگی یک انسان، از اهیت بسیار بالایی برخوردار است. امروزه تسهیلگران و مشاوران کودک تاکید بسیار زیادی بر سه سال اول زندگی کودک دارند. بعضیها حتی به شش سال اول اشاره میکنند و باور بیشتر مشاوران کودک بر این اساس استوار است که سالهای اولیه مهمترین زمان برای شکلگیری شخصیت کودک است. حال تصور کنید این سالهای بسیار مهم زندگی کودک که در آینده بر روابط اجتماعی، شخصی، شغلی، تحصیلی و .... آنقدر اثرگذار است، چگونه و از آن مهمتر در کنار چه کسی میگذرد؟ چه کسی برای این شکلگیری شخصیت بهتر و لایقتر از مادر است؟
👑 خودتان فراموش نکنید چه کار مهمی میکنید!
کار بار ارزش پرورش و تربیت یک کودک را بی ارزش، ساده و بی اهمیت جلوه ندهید. به بهانههای مختلف هم به خودتان هم به اطرافیانتان یادآوری کنید که مادری کردن ارزشمندترین کاری است که یک زن میتواند در طول زندگیاش انجام دهد و چه خوب است اگر تمام و کمال از پس این وظیفه الهی برآید و اگر به ظاهر در خانه ماندهاید، انتخاب و تصمیم خودتان است نه جبر و فشار مادر شدن.
#خانه_داری
#مهارتهای_زندگی
@hafezenevelayat
🔴بازخوانی یک مطالبهی بر زمینمانده رهبر انقلاب از مسئولین
درمان یک زخم کهنه
🔰«#مشکلات_معیشتی، امروز چیزی است که #آحاد_مردم، همه آن را احساس میکنند؛ یک بخشی از مردم بهشدّت و واقعاً زیر فشارند؛ گرانی هست؛ در مواد غذایی، گوشت، تخممرغ، مرغ، بقیّهی چیزهای لازم در زندگی، اجارهبهای مسکن، در وسایل منزل، وسایل دیگر و امثال اینها، گرانی فراوان است. خب اینها واقعاً فشار میآورد روی مردم.»22/5/97
🔶 به نظر میرسد آنچه عامل اصلی است و در حقیقت، دشمن از آن سوءاستفاده میکند، مشکلات و #ضعفهای_درونی است. «اینجوری نیست که ما هیچ اشکالی نداریم، هیچ مشکلی در کار ماها نیست، فقط #دشمن_خارجی است که دارد [مشکل ایجاد میکند]؛ نه، مگس روی زخم مینشیند؛ زخم را خوب کنید، زخم را نگذارید به وجود بیاید. ما اگر مشکل داخلی نداشته باشیم، آمریکا نمیتواند هیچ غلطی بکند» 19/10/96 بنابراین برای حل مشکلات اقتصادی تمرکز بر حل زخمها و ضعفهای درونی اقتصاد امری ضروری و اجتنابناپذیر است.
🔷 یکی از اصلیترین زخمهای #اقتصاد_کشور که این روزها نیز بحث آن در محافل رسانهای و سیاسی گرم است، #اصلاح_ساختار_بودجه است که یکی از اقدامات مهم در این زمینه، «جدایی بودجه از نفت» است، آن هم در شرایطی که هدف دشمن، جلوگیری از فروش نفت و به صفر رساندن صادرات آن است. در طرف مقابل، قطع این وابستگی، یکی از قدیمیترین مطالبات اقتصادی رهبر انقلاب از مسئولان نیز هست: «من از دههی ۷۰ از دولت مرحوم آقای هاشمی (رحمة الله علیه) -برادر عزیز و رفیق عزیزمان- به خود او و به وزرائش میگفتم باید کاری کنیم که ما وابستگیمان را به نفت بتدریج کم کنیم.» 28/8/98
◽️ضرورت حل فوری این مشکل، در کنار مشکلات عدیدهی دیگری که در نظام بودجهبندی کشور وجود دارد، موجب شد تا رهبر انقلاب، «شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا» را در جلسهی 19/7/97 مکلف به اصلاح فرآیند #بودجهبندی کشور کنند. دو ماه بعد نیز رهبر انقلاب دستور اصلاح ساختاری #بودجه را در آذرماه سال 97 خطاب به دستگاههای مربوطه صادر کردند.
◾️همچنین رهبر انقلاب در 22 بهمن 97 در #بیانیهی_گام_دوم ضمن مرور مسیر طیشده در چهل سال گذشته و ترسیم افق آیندهی کشور در بخش اقتصادی، فهرستی از «بیماریهای مزمن اقتصادی» که منجر به از قبیل بیکاری جوانها و فقر درآمدی در طبقهی ضعیف برشمردند. یکی از همین 7 مشکل مزمن اقتصادی که در بیانیه بر آن تأکید شده، در کنار وابستگی به نفت، «بودجهبندی معیوب و نامتوازن» است.
☑️ برنامهی عملی در این زمینه قرار بود از ابتدای سال 98 آغاز شود. «قرار بر این شد که در چهار ماه اوّل سال ۹۸، #مجلس و دولت با همکاری [همدیگر،] مشکل ساختاری بودجه را برطرف کنند.» 8/3/98 متأسفانه اما با گذشت 8 ماه از سال 98، رهبر انقلاب در دیدار کارآفرینان و #تولیدکنندگان در 28 آبان امسال در اینباره فرمودند: «ما الان در زمینهی #بودجهریزی واقعاً مشکل داریم. بنده هم، سفارش کردهام، تأکید هم کردهام، چهار ماه هم از اوّل سال فرصت دادیم که در این چهار ماه، نظام بودجه را اصلاح کنید؛ خب نشده دیگر.» 28/8/98
❇️ این روزها که بهمناسبت آغاز بررسی لایحهی بودجهی سال 98 در مجلس شورای اسلامی، بحث دربارهی بودجهی کشور داغ شده است، مجلس و دولت با تنظیم یک بودجهی سالانهی متناسب با شرایط تحریم و منطبق با سیاستهای #اقتصاد_مقاومتی، میتوانند بخش عمدهای از فشار حداکثری که معیشت و سفرههای زندگی مردم را هدف گرفته است را کاهش دهند.
@hafezenevelayat
🔺تکاپوی بیصدا در اردوگاه اصلاحات؛
🔴بازی در افکار عمومی، لیست چینی در پس پرده/ مرعشی، دست مولاوردی و موسوی لاری را رو کرد/ به اندازه کافی کاندیدا داریم/ حتما هم لیست میدهیم/ خیلی دستمان را رو نمیکنیم که رو دست نخوریم
@hafezenevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 گرهای وا نشد از دولت دکانداران!
⏯ شعرخوانی محمدمهدی سیار
@hafezenevelayat
32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 هنرنمایی قهرمان عصر جدید در آیین تکریم خانواده شهدای مدافع امنیت
@hafezenevelayat
🔴📷 کدام استانها بیشترین تعطیلی را از آغاز سال تحصیلی جدید داشتند؟/ پایتخت؛ رکورددار تعطیلات شد
@hafezenevelayat
29.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹چیست جز تحریم و آشوب و بلا سوغات غرب!؟
🎥 شعرخوانی انتقادی میثم مطیعی
@hafezenevelayat
🔰 یکی از بزرگترین جهات معنوی خدمت به خلق الله است
💢 این است که برای انسان جاودان میماند و در عالم دیگر به درد انسان میخورد. اموالیه که انسان بگذارد و برود به درد انسان نمیخورد.
📅 امام خمینی(ره) | ۱۸ اردیبهشت ۱۳۶۲
@hafezenevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وضعیت این روزهای خوزستان رو دیدید!؟
حالا این وعدههای حسن روحانی رو هم ببینید...!
@hafezenevelayat
#سرمقاله روزنامه #صبحنو
🔴بیعمل محروم ماند از لطف حق
🔺در دوره عجیبی از بیعملی و شعار قرار داریم. قیمت کالاها و خدمات بهطور محسوسی در حال افزایش هستند. مقامات اجرایی کشور که در روزهای اول افزایش قیمت بنزین با حضورهای رسانهای، پررنگ و غلیظ خود در سخنرانیهای حماسی، مدعی جلوگیری از افزایش قیمتها و فشار اقتصادی به مردم بودند، حالا آرامآرام و به تدریج از تریبونها دور شده و حضورشان کمرنگ شده و خبری از پیگیریهای وعدههایی که داده بودند نیست؛ این وسط دود این نابسامانیها به چشم مردم میرود.
🔺زمزمههای تغییر قیمت بعضی دیگر از حاملهای سوخت هم به بلبشوی مدیریتی فعلی کشور دامن زده است. زمزمههایی که هرچند گاهوبیگاه از جانب مسوولان با ربط و بیربط، قویاً تکذیب میشوند اما افکار عمومی مردمی که یک شبه سه برابر شدن قیمت بنزین را تجربه کردهاند، به این سادگی قانع نمیشوند و مردم در این میان، به امور روزمره خود مشغولاند تا در روزگاری که فشارهای مختلف اقتصادی، آلودگی هوا و امثالهم؛ آنها را هر روز چروکیدهتر میکند، شاهد بیعملی کسانی باشند که صفر تا صد مملکت را از بارش برف و باران تا آب خوردن به تحریم گره زده و برای پافشاری بر خواست و تصمیم خود بعضاً دست به حرکتهای انتحاری هم زده یا خواهند زد.
💢گویی سرنوشت ۸۰میلیون ایرانی صرفاً ابزاری برای پروژههای شخصی و سیاسی است.
@hafezenevelayat
🔴 فتنه انتخاباتی
✍🏻 #قاسم_اکبری
🔺هر قدر در فتنه بنزینی، دشمنان و ایادی داخلی شان به دنبال کشاندن مردم به خیابان ها و کارزار اغتشاشات بودند، در فتنه انتخاباتی پیش رو هدف اصلی آنان کاهش حضور و جلوگیری از به میدان آمدن مردم در انتخابات است.
بنابراین تمام تحرکات دشمنان و منافقین داخلی را بایستی در ذیل حمله به مشارکت مردم در انتخابات و زیرسئوال بردن مشروعیت نظام تحلیل کرد.
🔺پس باید آماده یورش خنّاسان به شورای نگهبان، سازوکار انتخابات، صحّت انتخابات، زمان انتخابات و... باشیم .
@hafezenevelayat
🔴 حراج اموال دولت با تکرار خصوصی سازی خاموش!
🔰 رقم ۵۰ هزار میلیارد تومان فروش اموال مازاد دولت از کجا ظهور کرد؟ این میزان فروش چه تبعاتی دارد؟
🔹در بودجه ۹۹ ردیف فروش اموال مازاد دولت به عنوان درآمد جدید وارد شده است. فروش دارایی های دولت در بودجه ۹۸ که عموما شرکت های دولتی هستند، حدود ۴ هزار میلیارد تومان بوده اما در بودجه ۹۹ این رقم به حدود ۵۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.
1⃣ این میزان از فروش اموال، فارغ از آنکه راه غلطی برای جبران کسری بودجه دولت است، دولت به جای آن می توانست هزینه های خود را کاهش دهد و معافیت های زائد مالیاتی را حذف کند ولی راه بسیار ساده ای را انتخاب کرده است!
2⃣ این کار اقتصاد سیاسی پر رنگی دارد. سازوکاری که دولت برای فروش این اموال در دست دارد - که به دنبال آن است از شورای سران مصوبه و مجوز بگیرد- چیزی شبیه خصوصی و چه بسا بدتر است و لذا از الان می توان پیش بینی کرد که این اموال به چه کسانی خواهد رسید.
3⃣ مضاف برآنکه این نوع توزیع رانت ، خونریزی هایی مانند اعتراضات کارگری در خصوصی سازی را ندارد، چرا که عمومااین اموال مازاد از جنس املاک است.
4⃣ این رقم بیش از میزان درآمدهای نفتی است که در بودجه پیش بینی کرده است لذا این فروش اموال عملا چاه نفت دیگر، سرمایه فروشی و خالی کردن دست دولت است.
@hafezenevelayat
🔴 سعودی مجبور به توافق است
✍🏻 #احمد_جانجان
🔰از آنجا که عربستان سعودی در آستانه واگذاری سهام آرامکو است، امکان ادامه دادن جنگ با یمن را نخواهد داشت چرا که از لحظه عرضه سهام آرامکو در بورس، هر موشکی که به تاسیسات این شرکت اصابت کند، همان لحظه بر قیمت سهام این شرکت میلیاردها دلار اثر منفی خواهد گذاشت پس سعودی مجبور به توافق است!
حالا توجه شما را به چند گزاره خبری جلب میکنم:
🔻سفر "خالد بن سلمان" و دیدار با وزیرخارجه عمان که سفیر ویژه سلطان قابوس برای ایران است.
🔻گویا یک هواپیما نماینده ویژه"عبدالملک بدر الدین الحوثی" را به مسقط برده تا "خالد بن سلمان" تحت نظارت "یوسف بن علوی" گفتوگوی مستقیمی با فرستاده رهبر انصارالله یمن داشته باشد.
🔻خالد بن سلمان حامل سه پرونده است:
1⃣ درخواست از "سلطان قابوس" برای همکاری بیشتر با "عمران خان" برای وساطت میان ایران و سعودی
2⃣ پایان دادن جنگ در یمن و آغاز گفتگو با انصارالله
3⃣ پایان دادن به جنگ نیابتی بین سعودی و عمان در استان المهره یمن
💢سعودی در برابر یمن زانو زده و تمامی شروط را پذیرفته!
@hafezenevelayat