8.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عاقبت رادیکالیسم
🚨شهیندخت مولاوردی را بهتر بشناسیم
🔴@gamedovomeenqelab
🔺نزدیک شدن رژیم صهیونیستی به برگزاری چهارمین انتخابات پارلمانی در 2 سال اخیر
▪️با رأی مثبت نمایندگان احزاب اپوزیسیون، طرح انحلال پارلمان رژیم صهیونیستی در کمیته بررسیکننده تصویب شد تا برای رأیگیری نهایی به صحن عمومی برود.
🔹این طرح دوشنبه آینده در صحن عمومی کنست به رأی گذاشته میشود. تاریخ پیشنهادی برای برگزاری چهارمین انتخابات در کمتر از دو سال نیز ۲۶ اسفند است.
#افول
🔴@gamedovomeenqelab
▪️گرانیهای یک سال اخیر که دولت قبول دارد!
🔹قیمت کف بازار از قیمت رسمی وزارت صمت بالاتر است.
🔴@gamedovomeenqelab
دروغگویی بی اندازه ترامپ و جایگزین کردن منافع مالی و شخصی به جای منافع ملی آمریکا موجب بی اعتمادی دوستان و متحدان به آمریکا شد، آیا جو بایدن می تواند اعتماد دوباره آنان به آمریکا را احیا کند، در حالی که آنان به اصل نظام دموکراتیک آمریکا بی اعتماد شده اند که شاید در ۲۰۲۴ و ۲۰۲۸ ترامپ های دیگری تولید کند
⭕️جوزف نای، استاد دانشگاه هاروارد
پراجکت سیندیکیت
دوستان و متحدان امریکا اعتماد خود را به واشنگتن از دست داده اند. زیرا اعتماد رابطه نزدیکی با راستگویی دارد و دونالد ترامپ در این زمینه اصلا خوشنام نبود. البته همه روسای جمهوری امریکا دروغ گفته اند اما هرگز دروغگویی های آنها در حدی نبوده است که اعتماد به آنها را پایین بیاورد. نظرسنجی های بین المللی نیز نشان می دهد، قدرت نرم امریکا در دوره ریاست جمهوری ترامپ بشدت پایین آمده است.
اما آیا جو بایدن، رئیس جمهوری منتخب امریکا میتواند این اعتماد را احیا کند؟ در کوتاه مدت میتوان گفت بله. ایجاد تغییرات در سبک و سیاق سیاستهای امریکا می تواند جایگاه این کشور را نزد بیشتر کشورها بهبود بخشد. ترامپ با همه روسای جمهوری پیشین امریکا تفاوت داشت چرا که ریاست جمهوری امریکا در حقیقت اولین پست سیاسی او بود و پیش از آن در دنیای املاک و مستغلات خود در شهر نیویورک فعالیت میکرد. او پیش تر از طریق برنامه تلویزیونی اش اظهارتی را بیان می کرد که توجه رسانهها را به خود جلب و همین مساله به او کمک می کرد تا کنترل بیشتری بر خواستههای خود داشته باشد، اما برعکس در نقطه مقابل او بایدن سیاستمداری حرفهای و مجرب است که بواسطه دههها حضور در سنای امریکا و ۸ سال معاونت رئیس جمهوری، تجربه طولانی مدت در سیاست خارجی دارد. بایدن از زمان انتخابات تاکنون و اظهارات و انتصابات اولیهای که داشته است، تاثیر مثبتی بر متحدان امریکا داشته است و آنها را نسبت به راهی که وی در پیش خواهد گرفت، مطمئن کرده است. مشکل ترامپ با متحدان امریکا، شعار "نخست امریکا" نبود. زیرا هر رئیس جمهوری در پی ارتقای منافع ملی خود است، اما مساله مهم اخلاق سیاسی هر رئیس جمهوری این است که این منافع ملی را چگونه تعریف می کند.
ترامپ در این خصوص تعاریف محدود خود را داشت. به گفته جان بولتون، مشاور امنیت ملی سابق ترامپ، وی گاهی منافع ملی را با منافع شخصی، سیاسی و مالی خود اشتباه می گرفت. در حالی که همواره روسای جمهوری امریکا، بویژه بعد از زمان هری ترومن اغلب دیدگاه های گسترده ای در مورد منافع ملی داشته اند و آن را با منافع شخصی خود اشتباه نگرفته اند. ترومن در دوره خود متوجه شد، کمک به دیگران در جهت منافع ملی امریکا است و بنابراین حتی در طرح مارشال، از نام خود نیز گذشت تا بتواند به بازسازی اروپای پس از جنگ جهانی کمک کند.
در مقابل ترامپ هیچ احترامی برای اتحاد و چند جانبه گرایی قائل نبوده و رفتارهای او در جلسات گروه هفت یا ناتو نیز بیانگر همین امر بود. او حتی زمانی که شروع به وارد آوردن فشارهای اقتصادی بر چین کرد، کاری که واقعا به نفع امریکا بود، نتوانست کاری از پیش ببرد، زیرا همزمان شروع به وضع تعرفه هایی برای متحدان امریکا کرد. از همین رو بود که پس از بروز مساله هوآوی، این تردید جهانی به وجود آمد که آیا مخالفت ترامپ با غول فناوری چین واقعا به دلیل نگرانی های امنیتی است یا بیش از آن دلایل تجاری دارد؟
خروج ترامپ از سازمان بهداشت جهانی و توافق آب و هوایی پاریس، بی اعتمادی جهانی به تعهد امریکا نسبت به مقابله با تهدیدهای جهانی مانند گرم شدن کره زمین یا بیماری های همه گیر را بیش از پیش کرد. برنامه بایدن برای بازگشت به هر دوی اینها و سخنان اطمینان بخش او درباره ناتو، می تواند تاثیر سریعی بر بازگرداندن این اعتمادها داشته باشد.
اما بایدن همچنان با یک مشکل بزرگ رو به رو خواهد بود. و آن اینکه، اکنون بسیاری از متحدان امریکا این سوال را از خود می پرسند که چه بر سر دموکراسی امریکا آمده است. چگونه می توان به کشوری که در سال ۲۰۱۶ رئیس جمهوری مثل ترامپ را به وجود آورد، اعتماد کرد تا در سال های ۲۰۲۴ و ۲۰۲۸ ترامپی دیگر به وجود نیاورد.
ادامه👇👇👇👇
🔴@gamedovomeenqelab
گام دوم انقلاب
دروغگویی بی اندازه ترامپ و جایگزین کردن منافع مالی و شخصی به جای منافع ملی آمریکا موجب بی اعتمادی دو
بخش دوم مقاله «دروغگویی بی اندازه ترامپ و جایگزین کردن منافع مالی و شخصی به جای منافع ملی آمریکا موجب بی اعتمادی دوستان و متحدان به آمریکا شد، آیا جو بایدن می تواند اعتماد دوباره آنان به آمریکا را احیا کند، در حالی که آنان به اصل نظام دموکراتیک آمریکا بی اعتماد شده اند که شاید در ۲۰۲۴ و ۲۰۲۸ ترامپ های دیگری تولید کند»
حال باید پرسید آیا دموکراسی امریکایی رو به زوال است؟ باید گفت، کاهش اعتماد به دولت از دوره ترامپ شروع نشد. نزدیک به نیم قرن است که اعتماد به دولت امریکا اندک اندک رو به کاهش گذاشته است. پس از موفقیت های امریکا در جنگ جهانی دوم، سه چهارم امریکایی ها به دولت خود اعتماد زیادی داشتند. اما این اعتماد بعد از جنگ ویتنام و رسوایی واترگیت در دهه های ۱۹۶۰ و ۱۹۷۰ کاهش یافت و تقریبا به یک چهارم رسید. شاید بهترین نمایش مقاومت فرهنگ دموکراتیک امریکایی ها انتخابات سال ۲۰۲۰ باشد. با وجود کرونا، شاهد حضور بی سابقه مردم امریکا پای صندوق های رای بودیم که نشان دهنده علاقه آنها به انجام صادقانه وظایف شهروندی خود بود.
پس از انتخابات نیز ترامپ با همه تلاشی که کرد، نتوانست از شکایت های خود راه به جایی ببرد و قانونگذاران مقابل او و اعمال فشارهایش مقاومت کردند. با این حال امریکایی ها از جمله بایدن، همچنان با نگرانی متحدان امریکا در مورد اینکه آیا می توان به آنها اعتماد کرد یا نه مواجه هستند چرا که در حال حاضر تردیدهایی نسبت به قطب بندیهای سیاسی در امریکا وجود دارد. این نگرانی وجود دارد که ترامپ پس از خروج از کاخ سفید سعی در کنترل حزب جمهوری خواه داشته باشد و کار بایدن را در سنایی با اکثریت جمهوریخواه سخت کند. بنابراین برای بازیابی اعتماد کشورهای جهان به امریکا از این به بعد بستگی دارد، ببینیم مهارت سیاسی بایدن در مدیریت سیاسی کشورش که امروز در فضایی دو قطبی سیر می کند، چگونه است.
https://www.project-syndicate.org/commentary/can-joe-biden-restore-trust-in-america-by-joseph-s-nye-2020-12
🔴@gamedovomeenqelab
در واکنش به حمایت دیپلمات روس از ایران؛
🔻رژیم صهیونیستی سفیر روسیه را فراخواند
▪️خبرنگار المیادین گزارش داده که وزارت خارجه رژیم صهیونیستی سفیر روسیه در تل آویو را فراخوانده است.
▪️این اقدام در واکنش به اظهارات سفیر روسیه صورت میپذیرد. او در مصاحبهای تاکید کرده بود که این اسرائیل است که امنیت منطقه را با تهدید مواجه میکند نه ایران.
▪️آناتولی ویکتوروف در مصاحبه با روزنامههای صهیونیستی جروزالم پست و معاریو همچنین در مورد بیثباتی خاورمیانه گفته بود که این مساله نه در اقدامات ایران، بلکه در عدم پایبندی (اسرائیل) به قطعنامههای سازمان ملل متحد، نزاع اسرائیلی- عربی و عدم درک متقابل کشورها ریشه دارد.
🔴@gamedovomeenqelab
🔴 عصبانیت رسانه های مزدور استکباری از افشاگری انقلابی دکتر شیخی سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس، علیه سازمان جهانی بهداشت(WHO) و بیل گیتس
✅ امام خمینی (ره) :
دشمن باید ما را تکذیب کند. اگر خوب بگوید معلوم می شود خیانتکاریم!
جلد ٩ ص۵٢٧
#توطئه_واکسن_کواکس
🔴@gamedovomeenqelab
🔴بودجه برخی شرکتهای دولتی بین ۲۰۰۰ تا ۶۰۰۰ برابر بودجه نهادهای عمومی است!
🔻"نود اقتصادی" نوشت:
🔹جنجال رسانهای این روزها علیه بودجه نهادهای عمومی درحالی از سوی برخی رسانهها صورت میگیرد که بررسیها نشان میدهد بودجه این نهادهای عمومی که بیشترین تمرکز رسانهای بر روی آنها وجود دارد در مقایسه با بودجه شرکتهای دولتی که از نظارت و شفافیت فراری هستند، رقم بسیار ناچیزی است.
🔹برای مثال در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ درحالی بودجه ۹ شرکت دولتی شرکت پالایش نفت آبادان، شرکت ملی نفت ایران، شرکت پالایش نفت اراک، شرکت ملی گاز ایران، شرکت مادرتخصصی بازرگانی دولتی ایران، بیمه مرکزی، شرکت بیمه ایران، شرکت توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی و شرکت پخش فرآوردههای نفتی حدود ۴۲۰ هزار میلیارد تومان است که کل بودجه هفت نهاد عمومی شامل سازمان تبلیغات اسلامی، دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر، شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، ستاد اقامه نماز و سازمان حج و زیارت تنها ۷۴۴ میلیارد تومان یا به عبارتی معادل ۲/. درصد (کمتر از نیم درصد) بودجه این ۹ شرکت است.
🔸همچنین مقایسه بودجه یکی از شرکتهای دولتی با بودجه برخی نهادهای عمومی نیز نشان میدهد برای مثال بودجه ۷۳ هزار و ۶۴۲ میلیارد تومانی شرکت ملی نفت ایران ۲۰۴ برابر بودجه سازمان تبلیغات اسلامی، ۳۵۹ برابر بودجه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، ۹۸۲ برابر بودجه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، ۲۰۸۰ برابر بودجه ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر، ۲۰۸۰ برابر بودجه شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، ۳۵۰۷ برابر بودجه ستاد اقامه نماز و ۶۵۷۵ برابر بودجه سازمان حج و زیارت است.
🔴@gamedovomeenqelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ایرانیها حق دارند از ما آمریکاییها خوششان نیاید
"جسی ونتورا" کارشناس سیاسی و فرماندار سابق ایالت مینهسوتای آمریکا:
🔹چرا آمریکا فکر میکند میتواند راه بیفتد دور دنیا چهرههای برجسته و رهبران کشورهای دیگر را ترور کند؟
🔹ایرانیها حق دارند از ما خوششان نیاید زیرا ما با براندازی دولت منتخب مردم در دهه ۵۰، آنها را ۲۰ سال گرفتار [محمدرضا] شاه کردیم که یک دیکتاتور بود!
🔴@gamedovomeenqelab
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایست✋🏻💔
👈 این کلیپ برسه بدست مسئولین‼️
پ.ن: باید بدونیم ک برای امنیت و آزادی ما بعضیا چه کشیدن..!
🔴@gamedovomeenqelab
🔘توئیت نجاح محمد علی
☑️ اگر همه دنیا یکجا باشد و ایران جای دگر بی تردید کنار ایران خواهم ایستاد،چه برحق باشد چه ناحق. والله اگر تمام عمرم دربه در این فرودگاه تا آن فرودگاه باشم و کارتون خوابی کنم امکان ندارد انتخابی غیر ایران داشته باشم! تکه تکه ام کنید هم علیه ایران نمیایستم!
فدای ایران و ایرانی 🌹
🔴@gamedovomeenqelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻موتورهای کپسول اسپیس ایکس عمل نکردند😂
ابرقدرت هم موتورهاش کار نکرد🤦♂
اسپیس ایکس قرار بود با فضانوردان و با سرمایه گذاری تسلا بره مریخ
🔻مدیر شرکت space_X ایلان ماسک هست که یکی مشاوران ترامپ هم هست
🔴بنظرمیرسه آدم فضایی ها به ترامپ زنگ زدن واسه مذاکره
ترامپ اینا خواستن راهی سفر بشن که باشکست مواجه شدن😂
🔴@gamedovomeenqelab