🌼 امام سجاد علیه السلام:
ابوالفضل العباس نزد خداوند جایگاهی دارد که همه شهدا روز قیامت به آن غبطه می خورند.
📗 بحارالانوار ج۲۲ ص۲۷۴
🔴کانال گام دوم انقلاب ✌️
🔴https://eitaa.com/joinchat/3861577738C3c3b839fff
4_5911033545249266210.mp3
5.38M
✅ بسیار مهم حتما گوش بدید
⚡️ زمین درسراشیبی ظهور افتاده
و ما به سرعت به لحظه ی باشکوه ظهور نزدیک میشیم....
👤 استاد شجاعی
🔴کانال گام دوم انقلاب ✌️
🔴https://eitaa.com/joinchat/3861577738C3c3b839fff
🔴مهمترین جمله رهبر انقلاب در یک نظرسنجی
کاربران پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR جمله حضرت آیتالله خامنهای، *درباره علاج مشکلات کشور به وسیله دولت جوان حزباللهی را به عنوان مهمترین جمله رهبر انقلاب در سال ۱۳۹۹ انتخاب کردند.*
بیش از ۱۳۵ هزار نظر در مرحله پایانی فراخوان انتخاب جمله سال دریافت شد و کاربران به ترتیب سه جملهی زیر را به عنوان مهمترین و بهیادماندنیترین جملات رهبر انقلاب در سالی که گذشت، برگزیدند:
۱- دولت جوان حزب اللهی علاج مشکلات کشور است
۲- همه بدانند؛ علاج همه مشکلات در داخل کشور است
۳- گرانی شب عید را علاج کنید؛ وضعیت معیشت مردم غصه بزرگی است
رای دادن و مشاهده نتایج:👇
http://khl.ink/uiho4
🔴کانال گام دوم انقلاب ✌️
🔴https://eitaa.com/joinchat/3861577738C3c3b839fff
شایدبراتون جالب باشه الان که در مورد حکم #عیسی_شریفی معاون قالیباف در شهرداری صحبت میکنیم و اقدام محکم قوه قضائیه روستایش میکنم بدونیدکارشناس فنی این پرونده سنگین دکتر #سعید_محمد بود که با وجود فشار زیاد وتهدیدها پرونده رو با جزئیات کامل به دستگاه قضایی ارائه داد.
وقتی دستت پاک باشه،فساد رو ریشه کن میکنی
🔴کانال گام دوم انقلاب ✌️
🔴https://eitaa.com/joinchat/3861577738C3c3b839fff
🔴 چرا آمریکا نباید در مقابل ایران دست از پا خطا کند؟!
🔹 یک کارشناس امور هسته ای و سیاست خارجی آمریکا می گوید واشنگتن حتی نباید به فکر حمله به ایران باشد، زیرا هر گونه تلاش برای تهاجم به ایران و اشغال آن، فاجعه بار خواهد بود.
🔸 "زاکر کِک" در مقاله ای در نشریه نشنال اینترست آمریکا نوشت، ایران می تواند هزینه ها و تلفاتی سهمگین به آمریکا وارد کند.
✅ تنها راه نظامی که واقعا می تواند ایران را از دست یابی به سلاح های اتمی بازدارد، این است که آمریکا به ایران حمله و آن را اشغال کند و رژیمی طرفدار واشنگتن در این کشور برسر کار آورد تا برنامه های اتمی آن را متوقف کند. با وجود حمایت های گسترده برای ممانعت از فعالیت های اتمی ایران، این گزینه ای است که هیچ ناظر جدی، هرگز آن را پیشنهاد نمی کند.
🔹 بخشی از این مساله قطعا به دلیل خستگی بیش از حد آمریکا به دنبال جنگ های عراق و افغانستان است. اما مساله جدی تر از این حرف ها است. می توان گفت ارتش ایران قطعا ضعیف تر از نیروهای مسلح آمریکا است اما ارتش آمریکا قادر نیست به همان سرعت و شدتی که در عراق و افغانستان عمل کرد، ایران را اشغال کند. در حقیقت تهران قادر است هزینه هایی بسیار گزاف، حتی پیش از اشغال، به ارتش آمریکا وارد کند.
🔸 توانایی ایران در دفاع از خود مقابل تهاجم آمریکا، ابتدا از جغرافیای خشن آن آغاز می شود. "استراتفور" که یک شرکت خصوصی اطلاعاتی است، می گوید "ایران یک دژ مستحکم است که از سه جهت در احاطه کوه ها است و در ضلع چهارم آن اقیانوس قرار گرفته و در مرکز، بیابان های گسترده قرار دارند؛ اشغال ایران بسیار دشوار است."
💢 "قدرت بازدارندگی آب" همواره تهاجم را برای طرفِ مهاجم دشوار کرده است، و در همین حال تهاجمات آبی-خاکی کار را به ویژه چالش برانگیز کرده است. آمریکا به معنای واقعی قویا ترجیح می دهد از طریق یکی از مرزهای خشکی، به ایران حمله کند نظیر آن چه که در اشغال عراق در سال 2003 انجام داد. اما در این خصوص گزینه های چندانی وجود ندارد.
🔴کانال گام دوم انقلاب ✌️
🔴https://eitaa.com/joinchat/3861577738C3c3b839fff
551595937(10).mp3
3.99M
🛑 #انتخابات_در_نهج_البلاغه
قسمت اول
🎧 #استاد_امیدیان
✅ "همچنان كه شركت در انتخابات يك وظيفه است،
گزينش خوب و آگاهانه هم يك وظيفه است"
رهبر معظم انقلاب
🛑 #دومینوی_حقیقت
🔴کانال گام دوم انقلاب ✌️
🔴https://eitaa.com/joinchat/3861577738C3c3b839fff
᪥࿐࿇🌺🌺࿇࿐᪥
امشب شب میلاد علمدار حسین است
میلاد علمدار وفادار حسین است
گر بود علی محرم اسرار محمد
عباس علی محرم اسرار حسین است
⚜ میلاد با سعادت حضرت ابالفضل عباس علیه السلام گرامیباد.
🔴کانال گام دوم انقلاب ✌️
🔴https://eitaa.com/joinchat/3861577738C3c3b839fff
🔺تو جنگ تیر میخورن، تو صلح فحش!
#روز_پاسدار
🔴کانال گام دوم انقلاب ✌️
🔴https://eitaa.com/joinchat/3861577738C3c3b839fff
اون چیزی که زبان بلد های دنیا و فارغ التحصیلان انگلیس بلد بودن بشکنن،گردن مردم بود با سقوط عامدانه بورس و بی ثبات سازی های اجتماعی،اقتصادی وسیاسی و دل مادرهای زیاد وقتی فرزندشون در فضای مجازی رها سقوط میکرد!
امام جامعه فرمودند شکست جریان تحریم با شکست جریان تحریف رقم خواهد خورد
🔴کانال گام دوم انقلاب ✌️
🔴https://eitaa.com/joinchat/3861577738C3c3b839fff
▪️کل مانیفست اصلاحطلبان رادیکال ذلیل مقابل آمریکا رو میتونید در این یادداشت جناب خرّم از فعالان سیاسی این جریان ببینید.
تازه این صراحت لهجهشون هست که بابتش عذرخواهی هم کردن!!
🔴کانال گام دوم انقلاب ✌️
🔴https://eitaa.com/joinchat/3861577738C3c3b839fff
🔺این تصاویر خلاصه ای از نحوه اداره کشور توسط دولت است؛
اولا برای برگزاری یک جلسه ساده در هوای آزاد تمهیدات اولیه را رعایت نکرده و به هواشناسی مراجعه نمیکنند...
دوما وقتی بعد باراش باران متوجه اشتباهشان شدند، هیچ اقدامی برای رفعش انجام نمیدهند...
مثل همین هفت هشت سال مدیریتشان بر کشور!
✍ محمد میرزایی
➕والله کسی عقده خیس شدن شما رو نداره ژنرالهای عزیز!
ما میگیم برای حل مشکلات مردم از اینکه زیر باران به مناطق محروم برید پرهیز نکنید!
نه اینکه توی حیاط خودتون، زیر باران بشینید و حرفهای صد تا یک غاز گوش کنید و یوهویی جوری شوآف کنید که همه فکر کنن بیسروصدا واکسن زدید!
✍ سیاوش آقاجانی
🔴کانال گام دوم انقلاب ✌️
🔴https://eitaa.com/joinchat/3861577738C3c3b839fff