دیدار و گفتگوی وزرای خارجه ایران و مصر در قاهره پایتخت مصر.
┄┅♦️ گام دوم انقلاب♦️┅┄
🔴@gamedovomeenqelab
2.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آلمان مدرن و پیشرفته به روایت خانم ایرانی!!!
┄┅♦️ گام دوم انقلاب♦️┅┄
🔴@gamedovomeenqelab
522.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ برق سیزدهمین اجلاس اکو در تهران رفت!
با این مدیریت ضعیف آبروی کشور رو بردن
این اجلاس با حضور وزرای کشورهای عضو اکو در حال برگزاری بود.
┄┅♦️ گام دوم انقلاب♦️┅┄
🔴@gamedovomeenqelab
این حجم از خیانت یا بی تدبیری بخدا طبیعی نیست
آن از قطع شدن سی دقیقه ای برق ورزشگاه آزادی در یک مسابقه بین المللی هنگام پخش زنده و حضور رئیس جمهور !
این هم قطعی برق در اجلاس اکو دقیقا هنگام سخنرانی وزیر حمل و نقل قزاقستان!
بعد بگویید این اتفاقات به تغییرات ژئو پلیتیکی و راهبردی و جنگ کریدورها ربط ندارد!
قرار است چه پیامی به چه کسی مخابره شود؟
هنوز یک ماه نمی شود که ترامپ در عربستان سعودی ؛ قطعی برق در کشورمان را نشانه ناکارآمدی و ضعف ایران دانست و آن را تمسخر کرد.
اگر به وفاقتان بر نمی خورد و آبروی کشور هم برایتان مهم نیست ؛ برای آبروی خودتان هم که شده اجازه تکرار این افتضاحات را ندهید!
┄┅♦️ گام دوم انقلاب♦️┅┄
🔴@gamedovomeenqelab
4.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پاسکال کویسارد، هماهنگکننده سازمان پزشکان بدون مرز:
▪️اگر در جهنم طبقات مختلفی وجود داشته باشد، ما در غزه در آخرین طبقه این جهنم هستیم!
┄┅♦️ گام دوم انقلاب♦️┅┄
🔴@gamedovomeenqelab
🔴پس از اصفهان، سگگردانی در آذربایجان غربی هم ممنوع شد
دادستان ارومیه: هر گونه سگگردانی در سطح شهر ارومیه اعم از پارکها، اماکن عمومی و وسائط نقلیه ممنوع است و با آن برخورد جدی خواهد شد.
┄┅♦️ گام دوم انقلاب♦️┅┄
🔴@gamedovomeenqelab
🔴جواد کاظمیان یه استوری گذاشته گفته حالا چند تا ورزشکارمون تجاوز کردن دیگه، این اتفاقات همهجای دنیا طبیعیه شاید واسه خودمون هم اتفاق میفتاد که تجاوز کنیم زیاد بزرگش نکنیم و هشتگ انسانیت!
🔹شما جماعت سلبریتی کجا بزرگ شدین، با کیا رفت و آمد می کنین که تجاوز گروهی براتون طبیعیه؟!
┄┅♦️ گام دوم انقلاب♦️┅┄
🔴@gamedovomeenqelab
🔴پزشکان بدون مرز: روز گذشته ده ها فلسطینی در حالی که منتظر دریافت غذا از مراکز آمریکایی توزیع بودند، شهید و صدها نفر زخمی شدند.
┄┅♦️ گام دوم انقلاب♦️┅┄
🔴@gamedovomeenqelab
🔴 امام را بسمت لیبرالها و منحرفین مصادره نکنید
سخنانی از سید حسن مصطفوی نوه امام خمینی منتشر شده که نمیتوان بیخیال از کنار آن گذشت. او گفته نه امام را بزک کنید و نه بد جلوه دهید و سپس از امثال هاشمی رفسنجانی و یوسفی صانعی و محتشمی پور و....بعنوان بهترین یاران امام نام میبرد...
اولین متهم بد جلوه دادن نام امام خود ایشان هستند که امکانات و بودجه در اختیار خود را محل ارتزاق و جولانگاه فتنه گران و لیبرال ها و دشمنان امام کرده اند. امثال هاشمی رفسنجانی و یوسفی صانعی و....با فتنه هایی که پس از امام راحل در مملکت بپا کردند بزرگترین خائنین به میراث امام بودند. امام بزگترین دشمن جریان لیبرال در داخل کشور بود و خطر لیبرالها را از منافقین بیشتر میدیدند.
یاران صدیق و واقعی امام خمینی امثال آیت الله خامنه ای و شهید بهشتی و شهید مطهری و شهید باهنر و مفتح و....بودند که همان اویل انقلاب دشمنان بدنبال حذف و بشهادت رساندن آنها بودند و با امثال هاشمی و صانعی و دعائی و....دشمنان امام کاری نداشتند.
کاش از موسسه تحت مدیریت سید حسن مصطفوی یک حسابرسی بشود که چه میزان ازین بودجه ها و امکانتش بصورت اساسی برای معرفی افکار و اندیشه ها و چهره واقعی امام خمینی هزینه شده است.
این سالها امام راحل ما خیلی مظلوم و غریب شده اند و کمتر نسل های جدید با این مرد بزرگ تاریخ آشنایی دارند.
┄┅♦️ گام دوم انقلاب♦️┅┄
🔴@gamedovomeenqelab
دلیل؟ تجربه
میگویند غنیسازی نکنید، اما نمیگویند که ایران در زمان رژیم پهلوی با یک میلیارد دلار، از پول مردم، شریک پروژه غنیسازی شرکت Eurodif در فرانسه شد؛ نه اورانیومی تحویل گرفت و نه سودی از سهام! تاکنون هم صدها میلیون یورو از سود این سهام، به مردم ایران باید پرداخت می شد که نشده است!
✍احمد کارآمد
┄┅♦️ گام دوم انقلاب♦️┅┄
🔴@gamedovomeenqelab
🔴رسانه های روسی: اوکراین خواهان آتش بس بی قید و شرط سی روزه است که روسیه بارها آن را رد کرده است و این آتش بس را فرصتی برای بازسازی توان ارتش اوکراین می داند.
┄┅♦️ گام دوم انقلاب♦️┅┄
🔴@gamedovomeenqelab