🔴 مدیریت هیئتی
✍️ #حسین_رضایی
🔹 متاسفانه با بی دقتی رسانه ای و همچنین هجمه های جریانات خاص، سال ها از مدیریت هیئتی به نام بی نظمی، شلختگی، عدم دقت و کار علمی نام برده می شود. و هرگاه می خواهند نمونه کار بی نظم و سوء مدیریت را نشان دهند با نام مدیریت هیئتی و حتی مدیریت جهادی خطاب می کنند. گواینکه هرجا مدیریت هیئتی و جهادی که خارج از ساختارها و بروکراسی رسمی اداری کشور بوده همراه با ضعف و بی نظمی بوده است.
🔸 حال آنکه فقط تماشای برگزاری هیئت های بزرگ در شرایط حساس کرونای امسال دقیقا خلاف گزاره مرسوم و غلط را ثابت می کند. آنچنان که مردمی ترین، منظم ترین و دقیق ترین مدیریت را همین هیئت ها انجام داده اند. مدیریتی چابک و پویا که سریع توانست در مواجه با تغییرات شرایط و اعمال پروتکل های بهداشتی خودش را تطبیق بدهد و بدون کوچکترین بی نظمی مراسماتی با شکوه و جمعیت قابل توجه را مدیریت کند. مدیریت هیئتی که کاملا خودجوش و مردم نهاد است، توانسته خارج از چارچوب های خشک رسمی و اداری مدلی موفق را ارائه دهد.
✅ در همین قضایای کرونا مدیریت دولت با تمامی امکانات و اختیارات در شلوغ شدن و اجتماع های پرتراکم مردم در دفاتر خدمات ارتباطی برای سهام عدالت، ازدحام مردم بدون رعایت پروتکل های بهداشتی در مراکز تعویض پلاک و امثالهم نمونه هایی از سوء مدیریت دولتی در همین مدت اخیر است. که با وجود امکانات و اطلاع رسانی های گسترده اما حتی بصورت حداقلی نتوانست امور را مدیریت کند و موجب تبعات جدی برای سلامتی مردم کشور گردید.
🔹 این مدیریت خسته و ناتوان که هرجا وارد شده جز بی نظمی و عصبانیت مردم را در پی نداشته تا جائیکه حتی در توزیع ساده یک سبدکالای معیشتی بحران می آفریند را با مدیریت مردمی و بومی هیئتی و جهادی قیاس کنیم. آنچنان که خود مردم کاملا پویا و منطبق بر نیازهای مردم عمل می کنند و در کمترین زمان و با کمترین امکانات و بودجه کار به بهترین شکل پیش می برند.
💢 نمونه های اخیر مدیریت هیئتی یا جهادی را نه تنها در برگزاری هیئات مذهبی در ماه محرم امسال، که در رزمایش همدلی و مواسات و کمک های مومنانه مردمی ، در عملکرد گروه های جهادی در ماجرای کرونا در تولید ماسک و ضدعفونی سطح شهر، حضور خودجوش گروه های جهادی در ماجراهای چون سیل و زلزله می توان نام برد.
#هیئت_قانون_مدار
🏴@gamedovomeenqelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴تقدیم به اون رفقایی که امسال محرم دیگه بین ما نیستند.....
🏴@gamedovomeenqelab
عزادار حقیقی - کتاب صوتی.mp3
34.87M
#کتاب_صوتی #عزادار_حقیقی 🏴
نویسنده: استاد محمد شجاعی
پخش آنلاین با کیفیت بالا ⬇️
soundcloud.com/master_shojae/azadare_haghighi
🏴@gamedovomeenqelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴روایتی از امام علی(ع) درباره حجاب زنان خطاب به مردم بصره در برنامه بدون توقف:
🔹«آیا حیا نمیکنید؟ آیا غیرت ندارید؟ در حالیکه زنان شما به بازارها میروند و جوانان خوش قیافه مزاحم آنان میشوند»
🏴@gamedovomeenqelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️اشتباه محاسباتی و راهبردی امام حسین!!!
🔥شبهات محرم(۴)
❌چرا وقتی امام حسین(ع) خبر شهادت مسلم را شنید؛ باز هم اصرار به ادامه مسیر داشت؟!؟
📽استاد پورآقایی
#محرم
#ما_ملت_امام_حسینیم
💠هر روز یک شبهه محرم در
🏴@gamedovomeenqelab
🔴 وابستگی کشور به واردات خوراک دام، پاشنه آشیل نظام در بزنگاههای سیاسی-اقتصادی و لزوم متنوع سازی مبادی وارداتی دانههای روغنی
🔰 در طول برنامههای توسعه بهمنظور تامین پروتئین مورد نیاز کشور و دستیابی به سطح مطلوبی از استانداردهای غذایی، اقدامات مختلفی جهت حمایت از تولید فرآوردههای دامی و صنعت طیور با ترغیب بخش خصوصی به سرمایه گذاری بخش خصوصی در زنجیره تولید این محصولات صورت گرفته است تا روند تامین محصولات پروتئینی کشور با مشکل مواجه نشود. اما با توجه به شرایط سیاسی و اقتصادی کشور، زنجیره تامین پروتئین کشور به دلیل مشکلات ناشی از سیاستگذاریهای اقتصادی در مدیریت واردات و بهرهوری پائین عوامل تولید و سرمایه در بخش دام و طیور همواره دچار مشکلات متعددی بوده است.
🔸 سهم بالای این فرآوردهها در سبد غذایی خانوارها و حساسیت جامعه در مقابل تغییرات قیمت این فرآوردهها باعث افزایش حساسیت دولتهای مختلف به منظور کاهش اثر عوامل بیثباتی قیمتها و متوازن ساختن عرضه و تقاضا در طول سال ها و اقدام در جهت تنظیم آن شده است. طی ماه های اخیر وضعیت تامین و توزیع محصولات پروتئینی و نهادههای دامی به دلیل کمبود تخصیص ارز دولتی به واردات، با مشکلات بسیاری روبرو شده است. اوایل سال جاری بسیاری از مرغداران به دلیل کمبود نهادههای دامی و کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار اقدام به معدومسازی جوجههای یکروزه خود کردند.
🔹 بررسی وضعیت هزینههای تولید فرآوردههای پروتئینی اعم از گوشت قرمز و گوشت مرغ نشاندهنده تاثیر جدی هزینههای تامین خوراک دام و طیور در قیمت نهایی این محصولات است. این در حالی است که وضعیت خوداتکایی کشور در نهادههای دام و طیور بهدلیل پائین بودن سطح تولید بالا بوده و این امر باعث افزایش ضربه پذیری زنجیره تولید این محصولات شده است. ذرت، کنجاله سویا و جو 3 نهاده اصلی و اثرگذار در جیره غذایی دام و طیور است که غالب نیاز کشور به این محصولات از طریق واردات تامین می شود. در جدول ضمیمه میزان تولید داخلی، واردات و میزان وابستگی کشور به این ۳ محصول در سال ۱۳۹۸ مشخص است.
🔻 همانطور که مشخص است در دو محصول کنجاله سویا و ذرت بیش از ۹۰ درصد وابستگی به واردات وجود دارد. ارزش واردات این میزان محصولات در سال حدود ۲.۸ میلیارد دلار برای کشور هزینه دارد. به همین منظور مشخص است در صورت وقوع هرنوع نوسان ارزی یا وجود اشکال در روند تامین این کالاها بخاطر #تحریم و... کل زنجیره تامین پروتئین کشور با مشکل مواجه خواهد شد.
🏴@gamedovomeenqelab
📊 تصویر جدولی که دولت روحانی، به نفع خود، سانسور میکند
🔹 ۳ شهریور ۹۹ | روحانی در مراسم بهرهبرداری از طرحهای وزارت نفت: ما یادگار بزرگی در گاز برای دولت بعدی گذاشتیم! همه فازهای پارس جنوبی، جز یک فاز، افتتاح شد! در گاز کاملاً خودکفا شدیم؛ اینها ارمغانهایی است که این دولت برای ملت و دولت بعدی دارد!
🏴@gamedovomeenqelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استوری| یک سال چندتا صدروزه؟!
🏴@gamedovomeenqelab
دورههای مشکوک سفارت هلند با عنوان آموزش زنان کارآفرین ایرانی
🔹سفارت هلند در تهران اطلاعیهای داده که برنامه چهار هفتهای آموزش برای زنان کارآفرین و فعال در حوزههای مرتبط با توسعه پایدار در ایران تدارک دیده است!
🔹در اطلاعیه سفارت هلند اعلام شده است که این آموزش به صورت رایگان خواهد بود!
🔹هلند از جمله کشورهایی است که دستگاههای امنیتی آن تلاشهای فراوانی برای مداخله در ایران دارند و بسیاری از افرادی که از ایران گریختند ذیل حمایت سازمانهای امنیتی و بنیادهایی مانند هیفوس، با پوششهایی مانند آموزش، پروژههای امنیتی را علیه ایران پیگیری میکنند.
🔹هلند همچنین از کشورهای اروپایی است که در اعمال تحریمهای آمریکا علیه ایران نقش فعال و پروپاقرصی دارد؛ حال جای سوال است که چرا کشوری که تمام تلاشش را برای تحریم ایران و فشار حداکثری به اقتصاد مردم به کار گرفته، سفارتش در ایران دورههای رایگان توسعه پایدار برای زنان ایرانی برگزار میکند؟!
🔹مناسب است نهادهای امنیتی و نظارتی با حساسیت بیشتری به بررسی ریشهها و واقعیتهای این پروژهها بپردازند تا جوانان و زنان ایرانی طعمه پروژههای امنیتی هلندیها در قالب برنامههای فانتزی آموزشی نشوند.
🏴@gamedovomeenqelab
❌روحانی گفته دستاورد های ما یادگاری برای دولت آینده است!
دولت تدبیر و امید یه جوری روی دیوار دولت نیومده ی بعدی رو خط خطی کرده که فقط هشت سال زمان میبره یادگاریاشو صاف کنه!😐
بیچاره دولت بعدی!
🏴@gamedovomeenqelab
💡نزدیک به دو هفته قبل، آمریکا اعلام کرد که ۴ نفت کش ایرانی را توقیف کرده است. چند روز بعد و در ۲۷ مرداد ماه، زنگنه اعلام کرد که این کشتیها حامل بنزینی بوده اند که ایران به ونزوئلا فروخته است و در واقع آمریکا بنزین مربوط به ونزوئلا را #توقیف کرده است.
🔶این تنها واکنشی بود که مقامات ایرانی نسبت به این گستاخی آمریکا داشته اند. و با این رفتار، طبیعتا طرف مقابل یعنی ونزوئلا ترجیح خواهد داد این تجارت را ادامه ندهد.
در این دولت، راههای تجارت جهانی ایران، یکی پس از دیگری بسته شده است. یکی را با فساد بهانه کردند، یکی را با #برجام و دیگری را با قولهای اروپایی و ... . این اندک تجارت را نیز با بی خیالی و بی غیرتی تمام تعطیل میکنند.
✅دکتر حمیدرضا مقصودی
#روشنگری
🏴@gamedovomeenqelab
✅چرا در جنگ روایت های هیات پیروز شدیم؟!
تاامروز در جنگ روایت های محرم پیروز بودیم. البته تا امروز؛ از اینرو خط توفیق این روزها را باید دقت کرد و مستحکم ادامه داد.
ضدانقلاب برنامه اش چه بود؟ تلاش کرد با جمع آوری تصاویری از هیات های بی اعتنا به پروتکل، نشان دهد هیات ها منشا توسعه کرونا می شوند. با این روش هیاتی ها را مقابل سلامتی مردم قرار دهند و دین گریزی مردم را مستقر سازند.
اما موفق نشدند. بی بی سی با استیصال آمار کرونا را با خیمه های عزا انتشار داد. یورو نیوز نیز از سر درماندگی آمار کرونا را با تصاویر زنان محجبه و درحال دعا منتشر کرد. دست به تحریف و دروغ هم زدند. از تحریف سخنان امام جمعه درباره توسعه عزاداری ها تا دروغ انتشار فیلم عزاداری سال های قبل.
اما چرا تاامروز در جنگ روایت ها شکست خوردند؟
🔻یکم. تدبیر رهبری. رهبرانقلاب با تاکید صریح و روشن بر رعایت پروتکل ها مسیر را روشن کردند. رهبری حتا به شکوه عزاداری ها نیز اشاره نکردند تا موجب تصمیم های سلیقه ای و شخصی نشود. در نهایت خودشان هم مجلس شان را مجازی کردند. انشالله روشن است که این تدبیر چه ثمره ای دارد؟ این اقدام یعنی حتا مناسک و شعائر نیز متوقف به ظواهر کلیشه ای نیست.
🔻دوم. همراه با تدبیر رهبری اقدام بخردانه مادحین سرشناس است. از کوچه گردی محمودکریمی تا حسینیه کوچه رسولی و سلحشور و دیگر هیات ها. هشتگ هرکوچه یک حسینیه سبک جدیدی در هیات داری بود. این سبک حتا از هیات خانگی نیز جلوتر بود. چون روابط عاطفی در هیات را انسانی تعریف می کرد و نه قومی و فامیلی.
🔻سوم نظم خودساخته و چشم نواز هیات های بزرگ در فضای باز بود. با اینکه به تصمیم ستاد نقد داشتند اما بر دیده گذاشتند. از هیات بنی فاطمه تا مطیعی و طاهری و حدادیان وغیره.
🔻چهارم اقدام خلاقانه هیات ها در خدمت رسانی بود که با هشتگ هایی شبیه هر هیات یک خدمت توسعه پیدا کرد. از روضه خواندن برای بیماران تا غذای نذری برای خانواده آنها و کمک به کادر درمان تا آزاد کردن زندانی ها و تا کمک مالی به آسیب دیده های کرونایی و غیره. آنقدر که بی بی سی و من وتو نتوانستند عصبانیت خود را از این اقدام بپوشانند.
این اقدام عینی در کنار تدابیر خبری برای وانمایی و خوانش رسانه ای باعث شد روایت تحریف و دروغ ضدانقلاب برای دوگانه پوچ سلامت و هیات بی ثمر بماند. در این بازنمایی چشم گیر حتا هیات هایی که دچار کم کاری و سهل انگاری شدند نیز نتوانستند مورد اعتنای ضدانقلاب قرار بگیرند.
همین خط را باید مستحکم ادامه داد.
#محسن_مهدیان
🏴@gamedovomeenqelab
🔴بازخوانی مطالبهای چندین ساله
بی توجهی به شبکه ملی اطلاعات؛ خیانتی غیرقابل بخشش
✍️معصومه نصیری ـ کارشناس رسانه
ما به شبکه ملی اطلاعات نیاز فوری داریم. داشتن شبکه ملی اطلاعات هم نیازمند داشتن مدیران با دغدغه و دارای نگاه بلندمدت است؛ مدیرانی که مقطعی و موردی، فکر نکرده و تصمیم نگیرند.
تجربه کشورهای دیگر در این زمینه نشان میدهد که نباید به مساله شبکه ملی اطلاعات، تقویت پیامرسانهای داخلی و موتورهای جستجوی بومی نگاه سلیقهای داشت. ما با نداشتن شبکه ملی اطلاعات به قدرتمند شدن سایر کشورها در برابر خودمان از طریق دسترسی بدون قید و شرطشان به اطلاعات ایرانیها از طریق اینترنت جهانی کمک کردهایم.
آنچه ما در کشورمان با نام شبکه ملی اطلاعات میشناسیم برخی در دنیا عناوین دیگری همچون شبکه ملی پهنباند (NBN) یا شبکه دولت الکترونیکی شناخته میشود.
در سال ۱۹۹۳ دولت کانادا طرحی را برای افزایش توسعه باند پهن و میزان اتصال شهروندان پایهریزی کرد. کره جنوبی در اواخر دهه ۹۰ طراحی شبکه پهن باند را با سرعت ۲ مگابایت بر ثانیه برای هر فرد آغاز کرد. دولت سوئد در سال ۱۹۹۹ سیاست توسعه شبکه های فیبر (باندپهن) را اجرایی کرد. دولت آلمان نیز در سال ۱۹۹۹ طرح « D21باند پهن» را برای حمایت و گسترش جامعه اطلاعاتی، به اجرا درآورد. دولت فرانسه نیز در سال ۲۰۰۱ راهبرد ملی با عنوان «پهنباند برای همه» را توسعه داد که تمرکز آن بر گسترش باند پهن در نواحی روستایی بود. چین، برزیل، انگلیس، هلند، استرالیا، هند، کویت، قطر و این اواخر عربستان سعودی و روسیه نیز شبکههایی مشابه ایجاد کردهاند.
شکل گیری شبکه ملی اطلاعات و اینترنت ملی خلاف رویه عملکرد جهانی نیست بلکه دقیقا حرکت در مسیری است که کشورهای پیشرو جهان مانند کره جنوبی، چین، روسیه، استرالیا و ... در آن قرار دارند.
توجه: شبکه ملی اطلاعات و اینترنت ملی به معنی قطع ارتباطات جهانی و اینترنت جهانی نیست. لازم است در این باره کارشناسان دقیق و شفاف با مردم سخن گفته و نگرانیها مبنی بر قطع دسترسیهای بینالمللی را برایشان مرتفع کنند.
🏴@gamedovomeenqelab
💫کنایاتِ « أبلغ من التّصريح» در کلام رهبری
✍#امیر_حمزه_مهرابی
سخنان رهبر معظم انقلاب در آغاز هفته دولت (2شهریور 99)در پاسخ به گزارش رئیس جمهور ( از طریق ارتباط تصویری) حاوی «#کنایات» و نکته های دقیق و مهمی بود که نباید به سادگی از کنار آن گذشت . پیشنهاد می کنم این بیانات بسیار ارزشمند و راهگشا را چند بار مرورکنید.
✅به اعتقاد اهل ادب و منطق، استفاده از «کنایه» برای بیان یک مطلب گویا تر و واضح تر از اشاره صریح و مستقیم به مطلب است . (الكناية أبلغ من التّصريح). استفاده از کنایه در فرمایشات ایشان (به عنوان یک اندیشمند بلیغ)به وفور یافت می شود . در اینجا به چند مورد اشاره می کنیم:
♦️آقای روحانی با مقایسه این دولت با دولت قبل مدعی شد:در طول ۷ سال گذشته ۴.۵ میلیون واحد مسکن ساخته شده است! در حالی که در دولت قبل تنها ۷۷۵ هزار واحد مسکن مهر به بهرهبرداری رسیده بود! و...
🔹 رهبر انقلاب فرمودند : خب امروز خبرهای بزرگ و مهمّی به وسیلهی رئیسجمهور محترم و آقایان وزرا داده شد که خیلی از آنها برای ما تازه بود؛ انتشار این خبرها و نقد این خبرها مهم است؛ با مردم مستقیم حرف بزنید و دستاوردهایتان را بگویید؛ مردم از گزارشهای صادقانه خرسند میشوند
در ادامه فرمودند : یک سال سه تا ۱۰۰ روز به اضافهی یک ۶۵ روز است.
👈کنایات:
1️⃣-«خیلی از آنها برای ما تازه بود».
کنایه از اینکه من با این شبکه اطلاعاتی گسترده هم، از این آمار شگفت انگیز بی خبرم
2️⃣-«نقد این خبرها مهم است ».
کنایه از اینکه نمی توان گزارش شما را به راحتی قبول کرد باید مورد واکاوی و نقد واقع شود
3️⃣-«مردم از گزارش های صادقانه خوشحال می شوند» .
قاعدتاً اگر مردم این گزارشات را در صحنه عمل مشاهده نکنند و با واقیت منطبق ندانند خوشحال نخواهند شد . به تعبیر دیگر اگر مردم از این گزارشات خوشحال نشدند، در صحت آن باید شک کرد
4️⃣-«یک سال سه تا ۱۰۰ روز به اضافهی یک ۶۵ روز است».
اشاره به وعده های روحانی که بیش از سه برابر آن مدت هنوز باقی مانده و اگر قرار است کاری بکنید هنوز یکسال فرصت دارید . اگر 7 سال به بهانه برجام کاری نکردید، حداقل یکسال باقی مانده کاری بکنید.
🔹به هنگام امضای برجام نیز در پاسخ به تبریک پر طمطراق روحانی به شکل مختصر و مفید فرمودند:
5️⃣-«دستیابی به آنچه مرقوم داشتهاید در خور تقدیر است»
ایشان به جای ابراز خوشحالی از امضای برجام یا تایید دستآوردهای خیالی مذکور در نامه رئیس جمهور، صرفا با کنایه فرموده اند اگر این دستآوردها محقق شود، قابل تقدیر است.
#امیرحمزه_مهرابی
🏴@gamedovomeenqelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 زنگنه: بعد از عمری خدمت به ما تهمت خیانت میزنند. من زبان دارم اما به دلیل مصالح سکوت میکنم
پ.ن:گوشه ای از خدمات بی نظیر ژنرال زنگنه در مدت وزارت👇
1⃣ خسارت ۱۸میلیارد دلاری کرسنت
2⃣ تعطیلی چند ساله کارت سوخت و احیای دوباره آن که باعث خسارت ۸۶۰هزار میلیارد تومانی شد.
3⃣ خسارت گازی حدود۲میلیارد دلاری به ترکمنستان
4⃣ تعطیلی ساخت پالایشگاه
و...
با وجود چنین کارنامه پرباری ما مردم قدر نشناسی هستیم که ایشان را متهم به خیانت می کنیم.
✍#علی_اصغر_سمیعی
🏴@gamedovomeenqelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ اندازه آتش به 1 میلیون هکتار رسید/هزاران صاعقه به زمین برخورد کرد....!
🔻پرچم های قرمز هشدار در کالیفرنیا برافراشته شد/گارد ملی این بار برای خاموش کردن آتش اعزام شد...!
🏴@gamedovomeenqelab
يافتن خداوند
«مَاذَا وَجَدَ مَنْ فَقَدَكَ وَ مَا الّذِى فَقَدَ مَنْ وَجَدَكَ؟».
امام حسين (ع) فرمود: «پروردگارا! آن كه تو را نيافت، چه يافت و آن كه تو را يافت، چه از دست داد؟».
(بحار الانوار، ج ۹۵ ص ۲۲۶ ح۳ )
🏴@gamedovomeenqelab
▪️به ایران میگن جنگ طلب
بررسی میکنی میبینی خودشون مدعی قویترین ارتش دنیا هستن
یا بزرگترین خریدار اسلحه جهان یا شرورترین و جنایتکارترین رژیم منطقه!
بله جلوی اینها ایستادن جنگ طلبی است!
✍علی سیستانی
🏴@gamedovomeenqelab
🔷 میزان تقاضا برای گوشت قرمز به پایینترین رقم از سال ۷۴ تاکنون رسید
🔺میزان تقاضای گوشت قرمز داخلی بین سالهای ۱۳۶۸ تا ۱۳۹۸ در حدود ۳۰۰ تا ۴۸۰ هزار تن در نوسان بوده و میزان تقاضای ۳۲۲ هزار تنی سال ۱۳۹۸ کمترین مقدار تقاضای گوشت قرمز داخلی از سال ۱۳۷۴ به بعد است. این آمارها نشان میدهد نابسامانیهای اقتصادی مستقیما بر سطح درآمد افراد تاثیر گذاشته و با همراهی افزایش قیمتها موجب کاهش قدرت خرید افراد شده است./ روزنامه فرهیختگان
#قدرت_خرید_مردم
#پسابرجام
🏴@gamedovomeenqelab