🔻زمان واریز یارانه نقدی مهر ماه ۹۹ اعلام شد
🔹یکصد و شانزدهمین یارانه نقدی روز پنجشنبه ۱۷ مهر ماه به حساب سرپرستان خانوار واریز می شود
🏴@gamedovomeenqelab
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴ببینید | فیلم تروریست زخمی وهابی که در آن به همرزمانش توصیه میکند از سوریه به کشور آذربایجان نیایید!
♦️کانال های تجزیه طلبان پانترکیسم ! حقیقت تلخ است تلاش بیهوده ای در پیش گرفته اید در وارونه جلوه دادن حقایق! ضمنا مردم شیعه آذربایجان هیچگاه راضی به تلفظ واژه لیبی بجای آذربایجان در مورد کشورشان نیستند.
🏴@gamedovomeenqelab
🔴رشوه ها و هدایای «محمد امامی» به مدیران وقت بانک سرمایه و خانواده اش
🏴@gamedovomeenqelab
🔴در سالی که گذشت به جز آلمان هیچ کدام از کشورهای اروپایی در میان ۲۰ کشور نخست هدف صادرات ایران نبودهاند، که البته رقم صادرات ایران به آلمان هم تنها ۲۰۰ میلیون دلار بوده است!
اگر این رقم را با حجم صادرات ایران به عراق (حدودا ۹ میلیارد دلار) و چین (۹میلیارد و ۵۲۰ میلیون دلار) مقایسه کنید به اهمیت عراق برای ایران مخصوصا در جهت شکست سیاست فشارحداکثری پی میبرید.
🔹به ویژه اگر بدانید که رقم کلی صادرات سال گذشته ایران به مجموع ۲۸ کشور عضو اتحادیه اروپا تنها ۷۰۱ میلیون یورو بوده است که کاهش ۱۴ برابری نسبت به سال پیش از آن را نشان میدهد و به کمترین میزان خود در طول ۴۲ سال گذشته از زمان انقلاب ۵۷ رسیده است!
یعنی حجم صادرات ایران به عراق به تنهایی در حدود ۹ برابر تمام صادرات ایران به مجموع ۲۸ کشور عضو اتحادیه اروپاست.
🔹همین اعداد و ارقام خود گویای خیانت اروپا به ایران و قرار گرفتنش در کنار آمریکا به منظور اجرای سیاست غیرانسانی فشارحداکثری بر ضد مردم ایران است؛ آن هم در حالی که تروئیکای اروپا طبق برجام و قطعنامه تصویبی سازمان ملل متعهد شده است نفت ایران را بخرد و تبادلات تجاری با ایران را گسترش دهد.
🔹با این وجود اروپا نه تنها به تعهدات خود عمل نکرده، بلکه عملا تمام تلاش خود را به کار گرفته تا با ایفای نقشی مزورانه و منافقانه هم خود را مجری برجام نشان دهد و هم به بهانههای واهی راههای نفس کشیدن ملت ایران را تا حد جنایت تحریم دارو ببندد!
یقین داشته باشید که در روزهای آینده و این بار بر سر لغو تحریم تسلیحاتی یک بار دیگر اروپا چهره واقعی و ذات کثیف خود را نشان میدهد!
💬 amir salehi
🏴@gamedovomeenqelab
آمار کرونا - سهشنبه ۱۵ مهر ۹۹
🔴 رکوردشکنی دوباره #کرونا
🎥سخنگوی وزارت بهداشت: در 24 ساعت گذشته 4151 بیمار جدید کووید 19 در کشور شناسایی شد.
🔸متاسفانه در 24 ساعت گذشته 227 بیمار کووید 19 جان خود را از دست دادند.
🏴@gamedovomeenqelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انفجار شدید در ریف حلب سوریه
🏴@gamedovomeenqelab
⭕️ پانترکیسم شیعی؛ سادهسازیِ یک پدیدۀ پیچیده
گروهی از تحلیلگران، کنشهای حمایتی بخشی از انقلابیهای شمالغرب در قبال مسئلۀ آزادسازی قرهباغ را ذیل تعبیر مبهم #پانترکیسم_شیعی تفسیر میکنند! (+)
این تعبیر قناس و نارَس، فیالواقع حول یک تعریف از مفهوم #امنیت_ملی شکل گرفته است؛ با این توضیح و استدلال که:
اولاً دولت جمهوری آذربایجان، با رویکرد غربگرایانه و نزدیکیاش به اسرائیل، تهدیدی برای امنیت ملی ایران است؛
ثانیاً همۀ حمایتها از آزادسازی قرهباغ، مبنای قومیتی دارد.
چرا میگوییم این تعبیر و تفسیر از یک پدیدۀ فرهنگیِ دیرین و فراگیر (حمایت آذریهای ایران از آزادسازی قرهباغ) نارس و مبهم و البته موهوم است؟
🔸برای پاسخ به این پرسش، ناگزیر از مرور پارهای بدیهیاتِ مهم، پیرامون مسئلۀ آذربایجان و قرهباغ هستیم:
1. علیافها، استخوانِ قدرتطلبی را لای زخم قرهباغ نگه داشتهاند و سالهاست از این زخم، تغذیه میکنند و بقای دولتشان به تمدید وضعیت بحرانی قرهباغ بسته است.
2. روسیۀ پوتین دارد با مهرۀ علیاف و مسئلۀ قرهباغ، با غرب بازی میکند.
3. ترکیۀ اردوغان میخواهد از نمدِ قرهباغ، کلاهی برای بلندپروازیهای نوعثمانیگریاش ببافد.
4. رد پای اسرائیل مدتهاست در آن سوی ارس دیده میشود.
5. آمریکا که همهجا هست، در قفقاز هم لنگر انداخته است.
بله؛ معرکۀ عجیبی است و عقل میگوید لااقل یکی از اهداف و بهانههای این معرکهگیری، درگیرسازیِ جمهوری اسلامی ایران است. تبدیل شمال ارس به ترمینال قدرتطلبان و رقبا و دشمنان ایران، اتفاق کوچکی نیست. منازعه بر سر قرهباغ هم میتواند تله یا بهانهای باشد برای ضربه زدن یا زمینهسازی برای ضربه زدن به ایران.
🔹اینهمه، واقعیت دارد.
اما آیا همۀ واقعیت هم همین است؟
مبتلایان به #تحلیل_آسان، با پیش کشیدن تعبیری مانند پانترکیسم شیعی، و فروکاستن منازعۀ قرهباغ به «اختلاف مرزی دو کشورِ همسایه» از تلاش برای فهم ابعاد دیگرِ واقعیت، سر باز میزنند.
فهم واکنشهای همدلانۀ انقلابیهای استانهای آذرینشین ایران نسبت به اشغال قرهباغ، طبعاً با صورتبندیهای نابسندۀ صرفاً سیاسی و امنیتی، ممکن نخواهد بود. برای تحلیل یک وضعیتِ مهم تاریخی، فرهنگی و اعتقادی، نمیتوان از درِ دانشِ استانداردِ سیاسی وارد شد و با برچسبزنی، سر و تهِ قضیه را هم آورد.
🔸برای فهم چراییِ این واکنشهای همدلانه، باید در جامعۀ آذریهای ایران زیست و جهان معناییِ آنها را فهمید و مال خود کرد. کشف ذهنیت و بیناذهنیت آذریهای ایران در مسئلۀ قرهباغ، مقدمۀ تحلیل درستِ رفتار آنهاست؛ باید دانست که این ذهنیت، جدیدالولاده نیست و ریشه در تاریخ معاصر کشورمان دارد. قاعدۀ مذکور، نه در مورد خاص «نگرش آذریهای ایران به مسئلۀ قرهباغ» که در فرآیند تبیین هر مسئلۀ فرهنگی و اجتماعی عمدۀ دیگر هم صادق است. سادهاندیشانهترین رویکرد، رویکرد مرکزگرایانهای است که مستند به یکسری یافتۀ ضدونقیضِ اینترنتی، ماجراهایی با چند دهه قدمت را خلاصه کرد. ابداع ترکیبِ نامتجانس (پانترکیسم شیعی) هیچ کمکی به فهم ماجرا نخواهد کرد.
🔹انقلابیهای آذربایجانِ ایران، کمابیش در جریان معرکهگیریهای روسیه و ترکیه و آمریکا و اسرائیل در آن سوی ارس هستند و اتفاقاً با وسواس و مسئولیتپذیری بیشتری این معرکهگیریها را زیرنظر دارند. اما همۀ ماجرا را این نمیدانند؛ آنها واقعبینانه ضمن فهم این کشاکشهای سیاسی، خود را در موقعیتی فراسیاسی دیدهاند؛ موقعیتی آرمانی و اعتقادی و تاریخی که از قضا نسبت روشنتری با منافع ملی و آیندۀ جمهوری اسلامی ایران دارد.
احساس و علقۀ دینمدارانۀ انقلابیها نسبت به قرهباغ، برخلاف آنچه تهدیدگرایان مرکزنشین القا میکنند، فرصتی برای حفظ جایگاه ایران در مناسبات منطقۀ مهم قفقاز است. همان جایگاهی که با سهلانگاری و بدکارکردی مجموعههای سیاسی و فرهنگی کشور، در دهههای گذشته، تضعیف شده است.
به رنج و سعی کسی نعمتی به چنگ آورد
دگر کس آید و بی سعی و رنج بردارد
🔺 این واکنشهای همدلانه، نه از تعلقات قومی، که از باورهای آرمانی انقلاب اسلامی سرچشمه میگیرد.
اگر امروز ترکیه، روسیه، اسرائیل و آمریکا، دارند در غیاب ایران در زمین آذربایجان، مچاندازی میکنند، یکی از عواملش، قطعاً فعالیت مشکوک جریانِ تهدیدمحوریست که گسترۀ منافع ملی را چنان کوچک و نوکدماغی کرده که حتی نمیتواند شمال شهر تهران را پوشش دهد؛ چه رسد به گسترهای تمدنی!
به این بیفزایید تمدید حیات اندیشۀ تجزیهطلبی را که بیش از هر چیز، مرهونِ همین نگاهِ مرکزگرایانۀ تهدیدمحور به اقوام است.
🏴@gamedovomeenqelab
10.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ قبحی که شکست و صدایی که درنیامد
➖ روابط اعراب با اسرائیل، از جنگ شش روزه تا عادیسازی
🎙 بخشی از #مصاحبه_اختصاصی مستضعفین تیوی با #علیرضا_کمیلی:
💬 تحرکات هنرمندان و انقلابی و مردمی ما هم به شدت کم بوده است. ما کُلاّ در تبیین مسئله فلسطین، حتی برای نخبهها و انقلابیها هم مشکل داشتیم و داریم. لذا دغدغهای که الان نسبت به مسئله اربعین وجود دارد، خیلی بیشتر از دغدغهای است که نسبت به مسئله فلسطین، وجود دارد.
💬 ما باید این فرصتها را مغتنم بشماریم و تحرکاتمان را در ارتباطات با جهان اسلام، بیشتر کنیم. تحرک هم به این معنا نیست که سریع فردا برویم یک سایتی بزنیم، اول باید شناختمان را زیاد کنیم.
#فلسطین
#مسئله_اول
🏴@gamedovomeenqelab
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 اقتصاد #روسیه چگونه احیا شد؟
🏴@gamedovomeenqelab
⭕️ اقتصاد #روسیه چگونه احیا شد؟
➖آیا ما از تجریه فروپاشی شوروی درس خواهیم گرفت؟
◀️ پس از استعفای «گورباچف» در کریسمس سال ۱۹۹۱، قدرت به «یلتسین» رسید و اتحاد جماهیر شوروی رسماً منحل شد.
🔸یلتسین به دستور مشاوران غربی، سیاستهای اقتصادی موسوم به #شوک_درمانی اقتصادی را برای دگرگونی چشمگیر روسیه به سوی #سرمایه_داری وضع کرد.
🔹 این سیاستها شامل حذف #یارانهها و تسهیل #واردات بود. علاوه بر اینها یلتسین صنایع دولتی و کارخانجات را به قیمتی بسیار پایین #خصوصی_سازی کرد که اغلب که این شرکتها توسط «ثروتمندان» به غارت رفتند.
🔸 این امر به ایجاد یک طبقه #الیگارشی جدید منجر شد که تعداد اندکی سرمایهدار مهمترین صنایع روسیه و بخش بزرگی از ثروت آن را در اختیار گرفتند.
🔹 نتیجه مستقیم این سیاستها، تورم شدید، کاهش ارزش پول، افزایش شدید بیکاری و کاهش تولید بود.
🔸 با افزایش اعتراضات و اوجگیری بحران، بوریس یلتسین در سال نو ۱۹۹۹ استعفا کرد و نخستوزیرش «ولادیمیر پوتین» را به عنوان رئیسجمهور موقت منصوب کرد.
🔹 پوتین پس از وضع مالیات بر درآمد و حذف قوانین دست و پا گیر اداری شروع به بازپس گرفتن و کنترل صنایعی کرد که کمتر از ۱۵ سال قبل #خصوصی_سازی شده بود. این اقدام دولت روسیه نقطه شروع تحول مهمی بود که توانست روسیه را از بحران آن روزها نجات دهد.
🔺 بحران اقتصادی و معیشتی این روزهای کشور ما بی شباهت به دوران فروپاشی شوروی نیست. سیاستهای شوک درمانی با تاکید بر آزادسازی قیمتها و خصوصیسازی گسترده در هر کشوری که اجرا شده منجر به بحران شده است.
آیا ما از تجریه فروپاشی شوروی درس خواهیم گرفت؟
🏴@gamedovomeenqelab
🔴 تریبون یک طرفه ای به نام انصاف!
🔻چند روزی ست خبر خلع ید مدیرعامل متخلف و بی لیاقت نیشکر هفت تپه، امید تغییر سرنوشت این شرکت و کارگرانش را زنده کرده. کارگران همه از این پیروزی خوشحالند و البته با بیم و امید منتظر تصمیم های بعدی درباره شرکت هستند.
🔹اما امروز رسانه ای که نام انصاف را یدک می کشد، ولی مدتی ست تریبونش را یک طرفه در اختیار متخلفین قرار می دهد، به میان آمده تا اجماع برای نجات شرکت را تقابل سیاسی و موجب عدم استقبال سرمایه گذاران از واگذاری های بعدی سازمان خصوصی سازی و فراری دادن سرمایه از بخش تولید قلمداد کند و برای ادعایش هم متوسل به یک کارشناس اقتصادی شده تا این خلع ید را زدن زیر تعهد حاکمیت به بخش خصوصی عنوان کند.
🔹ما اینجا فقط چند سوال را مطرح می کنیم که توقع داریم رسانه مدعی انصاف و کارشناس اقتصادی اش به آن جواب دهند.
1⃣عامل تضعیف بازار سرمایه چیست؟ آیا غیر از این است که افزایش مواد اولیه، واردات بی رویه و حمایت ضعیف دولت از تولید کننده هزینه تولید را بالا برده و موجب تنزل سرمایه گذاری، تعطیلی و نیمه تعطیلی بنگاه های تولیدی و تجاری، افزودن ده ها هزار نفر به لشکر بیکاران و بالا رفتن نرخ فقر، بالا رفتن فاصله طبقاتی و افزایش شکاف اجتماعی شده؟ آیا چنین نیست که تبدیل بحران های اقتصادی به بحران های اجتماعی مزید بر علت فرار سرمایه داره شده و می شود؟
2⃣بله بازار سرمایه تضعیف شده. آیا مهمترین عامل تضعیف کننده تولید و سرمایه گذاری بحران ارزی سال های اخیر نبود که موجب رکود بازار و تورم بی سابقه شده و ضد تولید و ضد سرمایه گذاری ست؟ بحران ارزی چگونه به وجود آمد؟ نقش امثال اسدبیگی با فاکتور سازی جعلی و اظهار قیمت ده برابری! و دریافت صدها میلیون دلار ارز دولتی و فروش آن در بازار آزاد به جای هزینه کرد آن در تولید در بحران کمبود ارز کشور چیست؟
3⃣اسدبیگی ۵ سال تمام فقط مشغول زد و بند برای رسیدن به اهدافش از طریق اخذ وام های بانکی و ارز دولتی بوده و شرکت ثروتمند نیشکر هفت تپه و کارگرانش فقط واسطه یا بهتر بگویم قربانی برای رسیدن به این اهداف بودند. وی با کاهش سطح زیر کشت و تقلیل راندمان تناژ در هکتار به دلیل عدم تأمین نهاده های مورد نیاز کشاورزی، پایین بودن درصد استحصال کارخانه به علت عدم تأمین قطعات و دستگاه های مورد نیاز اورهال،... شرکت را زیان ده کرده و بماند که با استفاده از سکوی رسانه های تریبون فروشی مثل انصاف نیوز تلاش کرده کارگران را مقصر این زیان دهی معرفی کند! چنین سرمایه گذاری که استعدادی جز نابودی ثروت های عظیم اقتصادی و اجتماعی ندارند، باید زیانشان نادیده گرفته شده همچنان حفظ شوند و به خسارات خود ادامه دهند؟
4⃣برکناری مالک نیشکر هفت تپه و نیز کشت و صنعت مغان منافع چه کسانی را به خطر انداخته که از ترس ادامه دار شدن لغو خصوصی سازی های خسارت بار به تکاپو افتاده و قلم به مزدها را به صف می کنند؟
پ.ن: از دکتر افقه که استاد دانشگاه چمران اهواز است و از نزدیک شاهد هزینه سازی و بحران آفرینی اقتصادی و اجتماعی مالکان شرکت نیشکر در استان بوده، توقع می رفت اعتبار علمی خود را برای سیاسی کاری و قلم فروشی رسانه های بی انصاف هزینه نکند.
#انصاف_نیوز
📝 #رها_عبداللهی
🏴@gamedovomeenqelab
13.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مایکل لودرس معاون بنیاد اورینت آلمان:
📍دکترین نظامی ایران بر پایه "دفاع رو به جلو" بنا نهاده شده
🔻ایران با حضور منطقه ای خود اين پیام را میدهد که جنگ علیه ما، جنگ در همه منطقه خواهد بود، این ریسک را برای هر مهاجمی بالا میبرد!
🏴@gamedovomeenqelab