روحانی: ناچار به تعطیلی فراگیر هستیم
رئیس جمهور در جلسه هیأت دولت:
🔹امروز وظیفه اصلی دولت حفظ سلامت مردم و مهار ویروس کروناست.
🔹با توجه به گسترش بیماری، افزایش ابتلا و مرگومیر و فشار سنگین به بخش بهداشت و درمان، دولت ناچار است مطابق نظر کارشناسان، سیاستها و محدودیتهای جدیدی مقرر کند و با تعطیلی فراگیر، مانع پیشروی این ویروس مخرب شود.
#کرونا
🔴@gamedovomeenqelab
💢 آقای بی بی سی بالاخره کدام؟!
⬅️بی بی سی ۴ آبان: فرد شماره دوم القاعده در غزنی کشته شد.
⬅️بی بی سی ۲۴ آبان: اسرائیل مرد شماره دو القاعده را به نیابت از آمریکا در تهران کشته است.
این اطلاع رسانی صدای حبیب بابایی _ فعال رسانه ای خارج از کشور را هم در آورده است. او گفته: اگر بی بی سی بخواهد می تواند یکبار مرگ نفر دوم القاعده ابومحمد المصری را در افغانستان تایید کند و می توانند آدم مرده را زنده کند و در ایران توسط اسرائیل ترور کنند و #خبر_دروغ مرگ آن را با آب و تاب بیشتری پخش کند و به #شعور_بینندگان خود توهین کند؛ همان که دروغگو حافظه ندارد زبان هم استخوان ندارد.
💠حتی در عصر رسانه و شفافیت اطلاع رسانی هم می توان یک فرد را در فاصله ۲۰ روز دو بار کُشت! و ژست احترام به مخاطب و بی طرفی گرفت.
✍️معصومه نصیری
🔴@gamedovomeenqelab
⭕️ جو بایدن و مأموریتی شاید ناممکن
حبیب حسینی فرد
دونالد ترامپ اولین رهبر یک کشور دارای نظامی دمکراسی نیست که پس از اعلام نتایج انتخابات از قبول شکست خود سرباز میزند. یکی از موارد برجسته در این زمینه به انتخابات سال ۲۰۰۶ ایتالیا برمیگردد. در آن سال، نخستوزیر ایتالیا، سیلویو برلوسکونی، مردی که به لحاظ رویکردهای اخلاقی و سیاسی و نسبتش با دمکراسی و زنان و ... شباهتهای زیادی با ترامپ دارد حاضر نشد پیروزی رقیب، رمانو پرودی را در انتخابات مجلس ملی بپذیرید و ۲۵ هزار رای بیشتر پرودی را حاصل تقلب میدانست. پس از بازشماریها و رای دیوان عالی کشور نهایتا برلسکونی به نتیجه آرا تمکین کرد. در تاریخ انتخابات آمریکا اما وضعیتی مشابه این روزها تقریبا سابقه نداشته است.
آخرین رئیس جمهوری در آمریکا که یک دورهای شد جرج بوش بود که انتخابات سال ۱۹۹۲ را به بیل کلینتون باخت. و طرفه این که گرچه بوش هم از حزب جمهوریخواه بود، ولی رفتار و رویکردش در قبول شکست خود و در کل سیاستها شباهتی با رفتار کنونی ترامپ نداشت.
جرج بوش گرچه به کارنامه ۴ سالهاش انتقادهای متفاوتی مطرح است، ولی او در دورهای رئیس جمهور بود که شوروی در هم شکست و عبور از جنگ سرد و دنیای دو قطبی در دستور کار قرار گرفت. و بوش نقش محوری آمریکا را در این میدان جدی گرفت، با اکتورهای مختلف بینالمللی از در گفتوگو و تفاهم و توافق درآمد، مدیریت گذار به دوران پساشوروی کم و بیش خوب انجام شد. و او در عین حال حامی مناسبات اقتصادی و تجارت گسترده بینالمللی با جهان هم بود و ...
و روزی که هم که در نوامبر ۱۹۹۰ بازی را ۴۳ به ۳۷ درصد به کلینتون باخت، نه پیشاپیش شکست احتمالی خود را صرفا نتیجه تقلب تبلیغ کرد و نه زمانی که نتایج اعلام شدند از قبول آبرومندانه آن سرباز زد. او انتقال آرام و توام با شان و احترام قدرت به رقیب پیروز را در همان سنت قدیمی دمکراسیها و بخشی مهم از ارزشهای آن دید و در پیامی که برای کلینتون فرستاد، نوشت: «ما به شان و اقتدار نظام دموکراتیک کشورمان احترام میگذاریم و همگی پشت سر رئیس جمهور منتخب میایستیم و برای او همه چیزهای نیک را آرزو میکنیم.» و دو رئیس جمهور در دوران بعد هم بر بستر درکی که از "منافع آمریکا" داشتند، به رغم اختلافات حزبی رابطهای مبتنی بر احترام برقرار کردند و تا آنجا که میتوانستند بر نمایندگان احزاب خود در کنگره در راستای رسیدن به اجماع و توافق اثرگذار میشدند.
شاید تصور شود که رفتار و رویکرد به شدت متفاوت ترامپ در عدم قبول شکست خود به اختلاف کمش با رقیب (۶۹ میلیون در برابر ۷۴ میلیون رای بایدن) و میزان آرایی برمیگردد که کمتر نامزد شکستخوردهای در تاریخ دمکراسی آمریکا از آن خود کرده است. بوش در برابر ۴۴ میلیون رای کلینتون به ۳۹ میلیون رای دست یافت.
ولی رای رقیب پیروز (بایدن) هم در تاریخ دمکراسی آمریکا بی سابقه است.
به عبارتی مشکل ترامپ این است که اصولا با قبول شکست میانهای ندارد. حتی در معاملات تجاری شرکتش هم دائم با پروندههای مختلف پای دادگاهها را به میان کشیده و اغلب هم قبول رای دادگاهها را با اکراه پذیرفته است.
این که جامعه آمریکا و حزب جمهوریخواهی هم در تاثیر و تاثر از یکدیگر در این سالها به شدت متفاوت و قطبی شدهاند و تلفیقی از تندروی تی پارتی و پوپولیسم و ملیگرایی مبتنی بر آرای هسته سفیدپوست جامعه آمریکا در حزب دست بالا را پیدا کرده نیز در تبیین تفاوت رویکرد جرج بوش پدر و ترامپ قابل تاکید و مکث هستند.
حدود ۷۰ میلیون نفر از جمعیت آمریکا دوباره به کسی رای دادند که در تحریف واقعیات کم نمیآورد، در هجمه به دوست و دشمن ملاحظه و شرمی نداشت و سیاستورزی را از بسیاری از جنبههای مدنی که در دوران معاصر جا افتاده بود تهی کرد. همین رفتار و رویکردها شاید علت آن بود که هیچگاه محبوبیت ترامپ بر خلاف اسلافش از ۵۰ درصد بالاتر نرود. ولی همان پایگاه رای او که حالا بسی فزونتر شده، به حرف و حدیث او در هماوردی با "الیت فاسد" در واشینگتن که آمریکا را به روندهای گلوبالیزاسیون و به چین و به جریان مهاجرت فروخته است باور داشت و حالا بیش ازپیش به او وفادار شدهاند.
نابرابریهای اجتماعی و از دسترفتن فرصتهای شغلی در پیامد جهانیشدن و لختی خود اقتصاد آمریکا در دمسازکردن خود با روندهای نوین به گونهای که رشتههای با امکانات اشتغال کمتر مثلا در آی تی و حوزه سایبر شاخص آن شدهاند، ترس از دسترفتن فرادستی فرهنگی و سیاسی سفیدپوستان مسیحی در جامعه آمریکا با تغییرات در ترکیب جمعیتی کشور به سود مهاجران، و نیز شماری عوامل کوچک و بزرگ دیگر بخشی از جامعه را که روزگاری پایگاه رای دمکراتها بود حالا به مرید ترامپ و تندروترین گرایش درون حزب جمهوریخواه بدل کرده است، گرایشی که برای مشکلات گلوبال راهحلهای ملی و انزواجویانه
👇👇👇👇
ادامه در پس بعدی
ارائه می دهد و هواداران خود را تشویق میکند که در شهروندان آمریکایی با رنگ پوست و مذهب و فکر متفاوت یا کسانی که به انعطاف و رواداری درگستره فرهنگی و اجتماعی و دخالت بیشتر دولت در تامین اجتماعی یا در اتخاذ سیاستی پییشروتر در عرصه خارجی باور دارند به دیده "غیرخودی" بنگرد.
دانا میلبنک، ستوننویس معروف روزنامه واشینگتن پست روزی که در نوامبر ۲۰۱۶ به طرز غیرمترقبهای پیروزی دونالد ترامپ بر هیلاری کلینتون اعلام شد، نامهای به دخترش که نگران دمکراسی در آمریکا شده بود، نوشت
https://www.washingtonpost.com/opinions/to-my-daughter-you-are-going-to-be-okay/2016/11/09/2508487e-a6af-11e6-ba59-a7d93165c6d4_story.html
و به او امید داد که «انسانهای بسیاری وجود دارند، در میان خود جمهوریخواهان هم، که با هرگونه رویکرد اقتدارگرایانه دونالد ترامپ از در مقابله درخواهند آمد.»
۴ سال بعدمیلبنک امیدواریش را از دست نداده، ولی در نامهای جدی به دخترش
https://www.washingtonpost.com/opinions/2020/11/04/my-daughter-ill-keep-fighting-no-matter-what/
مینویسد که ۶۹ میلیون رای ترامپ برایش قابل تصور نبوده. قابل تصور نبوده که یک سوم لاتینو (مهاجران و مهاجرتباران آمده از آمریکای جنوبی و مرکزی) به رغم سیاستهای ضدمهاجرتی ترامپ به او رای بدهند، برایش قابل تصور نبوده که ترامپ به رغم گرایشهای زنستیزانه و اظهاراتی در این راستا که در دهه ۱۹۵۰ ممکن بود از سیاستمداری بشنوی رای قابل اعتنایی در میان زنان به دست آورده است.
او در ادامه مینویسد: «ترامپ شاید ازصحنه سیاسی حذف شود، ولی ترامپیسم باقی خواهد ماند. در برابر آمریکا کوهی از مشکلات و کار وجود دارد تا بتوان دوباره توان گفتمان مدنی، همحسی، سازش و همکاری را احیا کرد.»
آیا بایدن آدم این میدان است؟ و آیا او در انجام بخشی از کارهای مورد اشاره میلبنک موفق خواهد بود؟ و آیا اقدامات او در آن حد تاثیرگذار خواهند بود که آمریکا در سال ۲۰۲۴ با ورژن جدید و تهاجمیتر از ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری و در کنگره و مجالس ایالات روبرو نباشد؟ در ادامه در این باره خواهم نوشت.
🔴@gamedovomeenqelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو روز پیش ویدیویی با عنوان آب گرفتگی بیمارستانی در اهواز منتشر شد؛نکته مهم در انتشار این ویدیو عدم ذکر نام بیمارستان یا متناقض بودن نام ها بود بعبارتی خبری جعلی با استفاده از تکنیک کلی گویی برای طفره رفتن از واقعیت! اما حقیقت چه بود این ویدیو سه روز پیش توسط عزیز الربیعی منتشر شد که مربوط به کشور عراق و شهر بصره بود نه ایران
🔴@gamedovomeenqelab
⭕️سران فتنه کرونایی شدند!
🔹برخی رسانههای نزدیک به سران فتنه از مثبت شدن نتیجه تست کرونای میرحسین موسوی و زهرا رهنورد خبر دادند، سوالی که مطرح میشود این است چگونه سران فتنه که بارها گفته شده در حصر خانگی به سر میبرند به کرونا مبتلا شدند؟ گفتنی است به تازگی نیز تصاویر مهمانی لاکچری کروبی و دیدوبازدیدهای او حاشیه ساز شده بود.
#فتنه۸۸
#حصر_خانگی
#کرونا
🔴@gamedovomeenqelab
🛑 سرکرده گروهک تجزیهطلب الاحوازیه: اینترنشنال به ما کمک کرده است
«حبیب اسیود» سرکرده گروهک تجزیهطلب الاحوازیه در اعترافاتش بعد دستگیری، با اذعان به کمک عوامل شبکه «ایران اینترنشنال» به این گروهک برای تاسیس شبکه تلویزیونی، گفت: “این شبکه با پولهای عربستان اداره میشود و فقط برای تأسیس آن 30 میلیون یورو صرف شده است!”
🔴@gamedovomeenqelab
🛑 «ربع پهلوی» فقط اونجاش که دم از عدالت و برابری میزنه! 😐😅
🔹 شازده! تو و خاندانت اونقدر با بقیه برابرتر!! بودین، این همه ساله از پولی که همراهتون از مملکت دزدیدین و فرار کردین میخورین و هنوز تموم نشده!!! 😬😐
🔴@gamedovomeenqelab
❌ سلبریتیها پیادهنظامِ سیاسیون
🇱🇷در هفته اخیر، بازار انتخابات آمریکا در بین برخی سلبریتیها داغ بود! خانم کارگردانی که از پیروزی بایدن که از دیدگاه او نویدِ شکست پوپولیستهاست کِیفش کوک شده، با استناد به حرف زیباکلامِ آمریکاپرست، نتایج آمریکا را نشان از قدرت قانون و نه قدرت حاکمیت میخواند. از آنسو، عموی برنامه کودکونوجوان، با مادرش کلیپی بازی میکند که پیروزی بایدن را برابر با ارزانی و مهیاشدن شرایط ازدواج میداند.
❌ چرا؟ چون برخی از مسئولین حل مشکلات را به ″مذاکره″ گره زدهاند و بایدن نویدِ بازگشت به میز مذاکره است.
و برخی از سلبریتیها دانسته یا ندانسته پیادهنظامِ القای ″طلبِ مذاکره″ در بین عموم مردم هستند.
⛔️ نگرانی آنجا شدت میگیرد که در گفتههای رییس انجمن داروسازان ایران درمورد واکسن کرونا، بوی کاسبی بلند میشود و چندین سلبریتی آگاهانه یا ناآگاهانه آن را پخش میکند! "واکسن کرونا اگر به تولید انبوه برسد ابتدا در کشور سازنده و بعد کشورهایی که رابطه نزدیکتری با آمریکا دارند پخش میشود و در نهایت به ایران میرسد!!!!"
💢 آرزو برای پیروزی بایدن و خوشحالی از قانونمداری کشور متخاصم و بعد دریافت واکسن را منوط به رابطه نزدیک با کشور سازنده بیان کردن یک اتفاق است؟! حضور ″پررنگ و اطلاعرسانی″ سلبریتیها در بین عموم نیز اتفاقی است؟!
🔴@gamedovomeenqelab
Clip-Panahian-YekDonyayeJadid-64k.mp3
2.09M
🪐 یک دنیای جدید
🔻برای چند لحظه زندگی کردن در این دنیای تازه را تخیل کنید ...
#کلیپ_صوتی
🔴@gamedovomeenqelab
❓به واکسن کرونا اعتماد دارید؟
👈 بیش از نیمی از ۶۰ هزار شرکت کننده از مخاطبان کانال خبرفوری میگویند، خیر!
🔴@gamedovomeenqelab
⭕️ عبدالله گنجی، مدیر مسئول روزنامه جوان:
🔹نمی فهمم چرا اونهایی که می گویند رئیس جمهور در ایران هیچ کاره یا تدارکاتچی است یا دولت پنهان مانع اوست اینقدر برای انتخابات 1400 تلاش و برنامه ریزی و جلسه برگزار می کنند؟اگر دولت هیچ کاره است چرا می گویند جلیلی با ظریف فرق می کند؟چرا براشون رئیسی و روحانی متفاوت است؟
🔴@gamedovomeenqelab