2127896321_-1018109880.pdf
3.65M
🔰 خط حزبالله ۳۴۲ | انقلابی بمانید
🔻 شمارهی سیصد و چهل و دوم هفتهنامهی خط حزبالله با عنوان «انقلابی بمانید» منتشر شد.
🏴 خط حزبالله، در سالروز شهادت امام صادق علیهالسلام در سخنهفته خود با عنوان « #جریان_سازی برای #برپایی_حکومت اسلامی»، مروری بر سیره مبارزاتی آن امام همام داشته است.
👈 خط حزبالله به مناسبت دیدار اخیر نمایندگان مجلس شورای اسلامی با رهبر انقلاب، مروری بر ۲۰ توصیه مهم رهبر انقلاب به نمایندگان مجلس یازدهم برای انقلابی ماندن، داشته است.
🌷 شمارهی این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر شهید صیاد خدایی تقدیم میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ رهبر انقلاب: بعضی سوپرانقلابیها طاقت نیاوردند انقلابی بمانند‼️
⚠️ دوستان انقلابی مراقب خودمون باشیم
💠 امامِ مبارزهی سیاسی و فرهنگی
#معرفی_کتاب
🔻عنوان: پیشوای صادق
🔺تعداد صفحات: ۱۴۴
✍ کتاب «پیشوای صادق» که به قلم حضرت آیتالله العظمی خامنهای (مدّظلّهالعالی) نگاشته شده، در دو بخش تدوین شده است:
🔹 در بخش اول طرحی کلان و جامع از جریان امامت ارائه میشود. پس از گذشت چهارده قرن و با وجود آنکه تواریخ متعددی توسّط بزرگان شیعه در باب حیات فردی و اجتماعی امامان معصوم علیهمالسلام نوشته شده، اما علاوهبر فقدان یک تحلیل کلان، متأسفانه معمولاً تحلیلهایی کلیشهای و اشتباه از برخی فرازهای تاریخ پرفرازونشیب امامت، بر این تواریخ حاکم است.
🔹حضرت آیتالله خامنهای مبتنی بر معارف ناب امامشناسی و مستند به تاریخ و حدیث، چنین طرحی ارائه داده است. کتاب «پیشوای صادق» را میتوان اولین بخش از منظومهی این طرح دانست.
♦️ ایشان در این کتاب پس از تبیین فلسفهی امامت، جریان امامت را در بستر تاریخی به چهار دوره تقسیم کرده و سپس بهطور مبسوط وارد دورهی چهارم شده و پس از توضیح شرایط زمانهی امام سجاد و امام باقر علیهماالسلام و فعالیّتهای ایشان در مبارزهی حادّ سیاسی و تشکیلاتی، در نیمهی دوم کتاب، مجموعهی فعالیتهای فرهنگی و تشکیلاتی و سیاسی امام صادق علیهالسلام در امتداد ائمهی پیشین را تشریح مینماید.
🔺 در این بخش، مبارزات امام صادق علیهالسلام در سه محور تشریح شده است:
۱- تبیین و تبلیغ مسأله امامت
۲- تبلیغ و بیان احکام به شیوه فقه شیعی و نیز تفسیر قرآن به روال بینش شیعی
۳- وجود تشکیلات پنهانی ایدئولوژیک-سیاسی
🔉 دریافت کتاب گویا
#پیشوای_صادق
#حکومت_اسلامی
#جریان_امامت
@gamedovomenghelab
🎞 مجموعه #مستند #بزرگراه_همت
📌 تهیهکننده اباذر صالحیان و کارگردان سید احمد معصومینژاد
🔗 موضوع: فعالیتهای فرهنگی ناشناخته در گوشه و کنار ایران
✅ شنبه ٧ خرداد ساعت ۱۹:٣٠
❎ تکرار روز بعد ساعت ۰۶:٣٠ و ١٢:۰۰
🔰پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیه السلام با همکاری مؤسسه فرهنگ و تمدن توحیدی برگزار میکند:
💠آیین رونمایی از مجموعه دو جلدی
📖حکمرانی نوین
کنکاشی پیرامون هویت و کارکرد حلقه های میانی
🔸با حضور حاج سید احمد عبودتیان
دستیار ویژه رئیس جمهور در امر مردمی سازی دولت
🎙سخنرانها:
🔹حجتالاسلام والمسلمین احمد رهدار
رئیس موسسه مطالعات اسلامی فتوح اندیشه
🔸حجتالاسلام والمسلمین محسن قنبریان
پژوهشگر و استاد حوزه علمیه قم
🔹حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا فلاح شیروانی
دبیر کمیته مرکزی کرسیهای آزاداندیشی حوزه های علمیه
🗓زمان: یکشنبه مورخ هشتم خرداد ماه ساعت 17
📌مکان: سالن همایش سازمان تبلیغات اسلامی قم
🔴 همراه با ارائه بن تخفیف ۳۰% کتاب
🔰 لوح | گناه ترک فعل
🔻 رهبر انقلاب: از چه چیز #استغفار کنیم؟ یک دسته خلافهایی است که انجام دادهایم، یک دسته هم گناهانی است که به معنای ترک فعل است؛ فعل نیست؛ یک کاری را باید انجام میدادیم امّا انجام ندادیم. #خیلی_از_ماها #مبتلای به این آخری هستیم؛ خیلی کارها را باید انجام میدادیم، حرفی را باید میگفتیم، اقدامی را باید میکردیم، امضائی را باید میکردیم، امّا انجام ندادیم؛ بر اثر #تنبلی، بر اثر #کسالت، بر اثر #بیاعتنائی به وظیفه؛ این #گناه است؛ از این #سؤال میشود. ۱۴۰۱/۰۱/۲۳
📥 نسخه چاپ👇
https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=50334
#اخلاق_و_معنویت
🌼 خدایا کوتاهی های ما رو ببخش
31.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃 شرح حدیث | پرهیز از #تنبلی و #بیحوصلگی
➕ تأثیر منفی تنبلی و بیحوصلگی بر صبوری بر موضع حق و #ادای_حق.
📌 شرح حدیث توسّط حضرت آیتالله العظمی خامنهای (مدّظلّهالعالی) که در ابتدای جلسهی درس خارجفقه روز سهشنبه ۱۳۹۵/۹/۱۶ ارائه شده است.
🔗 پیوند فیلم باکیفیت بالا: khl.ink/f/35269
#اخلاق_و_معنویت
🌼 خدایا کوتاهی های ما را ببخش
🔅 از مصادیق «مردمیبودن» مسئولان، *جهاد تبیین برای مردم*
✅ *مردمیبودن یعنی چه؟*
مردمیبودن یعنی بامردم عادی معمولی مخلوط شدن، نشست وبرخاست کردن، هم گوش شنوا برای شنیدن حرف مردم داشتن، هم زبان گویابرای روشن کردن ذهن مردم داشتن. اینکه مابرویم در یک جمعی از مردم، یک داعیهای دارند، یک خواستهای دارند، حرفشان رابشنویم و بعد هم بگوییم «بله، صد درصد حق با شما است و این کسانی که گوش نمیکنند، عمل نمیکنند، چنین و چنان هستند»، نه، [کافی نیست]؛ یک وقتهایی هست یک گرهی درذهن مردم هست، شماها باید این گره را باز کنید؛ این «جهاد تبیین» که ماعرض کردیم. شامل این مواردمیشود. مشکلاتی وجود دارد؛ فرض کنید فلان قشر یک مطالبهای دارد، خب شما نمایندۀ مجلساید، ازمصرف کشور ودرآمد کشور مطّلعاید، میدانید که این عملی نیست؛ وقتی میدانید عملی نیست، منتظرنمانید که مثلاً فلان نمایندۀ اجرائی یا قضائی بیایدبگوید نمیتوانیم؛ نه، شمابگویید نمیشود؛ یعنی هم گوش برای شنیدن حرف مردم، هم زبان برای روشن کردن ذهن مردم داشته باشید. ممکن است درآن جمعی که مقابل شما هستند، دو نفر، سه نفر، ده نفر جماعتی هم بگویند «بروبابا! این هم [کاری نکرد]»! بگویند؛ شماها بایست [به وظیفۀ خودتان عمل کنید]. مردمیبودن یعنی این؛ اینکه میگوییم «مردمی»، مردمی، فقط این نیست که مامثلاً فرض کنید که همینور مدام شعار طرفداری ازمردم بدهیم؛ نه، بایدبه مردم کمک کنیم؛«کمک»،هم شنیدن حرف آنها است، هم اجراکردن خواستۀ آنهااست درصورت امکان، هم روشن کردن ذهن آنهااست درصورت وجوداشکال وعدم امکان.
🗓️ مبتنی بر بیانات آقا در دیدار نمایندگان 1401/3/4
🌀این شماره از نشریه حلقه وصل را بخوانید
@gamedovomenghelab
💥شماره 91 نشریه فرهنگی، تشکیلاتی «حلقهوصل» مساله حیاتی و مهم « #حلقههای_میانی» را مدنظر قرار داده و به محوریت فعالیتهای حلقههای میانی در محله و اقدامات محلهمحور پرداخته است.
#قیام_جوانان_انقلابی
#حلقات_میانی
#گام_دوم_انقلاب
🦋 @gamedovomenghelab
گام دوم انقلاب
🌀این شماره از نشریه حلقه وصل را بخوانید @gamedovomenghelab 💥شماره 91 نشریه فرهنگی، تشکیلاتی «حلقهو
🔺حلقههایِ اتصالِ خدمت و محبت
سرمقاله این شماره نشریه به قلم صادق یزدانی مدیرمسئول نشریه، به اهمیت فعالیت محلهمحوری در اثرسنجی فعالیتهای فرهنگی پرداخته است. یزدانی با اشاره به محدود شدن عرصه فعالیتها در فضای محله به امکان بررسی میزان اثربخشی عملیاتهای فرهنگی اشاره کرده است. همچنین شکلگیری حلقههای میانی در محلات را عاملی برای رفع مسائل و مشکلات محله دانسته و مینویسد: «اگر حلقه میانی بتواند سازماندهی دقیق مردمی ایجاد کند و برای رفع آسیبهای محله هم تلاش جدی داشته باشد، این امکان برایش فراهم خواهد شد تا به مرحله «تصميمسازي و هدايت مديران» در هر محله و منطقه برسد. مدیران محلی همواره بهدنبال کسانی میگردند که شبکهای از افراد فعال داشته باشند و بتوانند در بزنگاههای مختلف، نقشآفرینی کنند؛ پس در فرآیند تصمیمسازی نیز آنها را دخالت خواهند داد.»
🦋 @gamedovomenghelab
🔺همچنین در این شماره یادداشتی از استاد علیرضا #پناهیان درباره اهمیت حلقههای میانی به عنوان تنها راه پیشرفت کشور منتشر شده است.
سیدرضا موسوی هم طی یادداشتی با عنوان «گام دوم؛ گام معجزههای ایمانی» ذکر کرده است: «حلقههای میانی در چند سال گذشته با فرمان جهاد عمومی حرکتهای خودجوش آتش به اختیار به جوانان در همه عرصههای مرتبط با پیشرفت وارد مرحله جدیدی از فعالیت خود شده است که البته این حرکت در گام دوم بایستی انضباط پیدا کند، سرعت پیدا کند و پیشرفتش به سمت چشمانداز که همان تمدن ایرانی اسلامی است، محسوس شود.»
🦋 @gamedovomenghelab