🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸میخواهند #خودشان را جلوه بدهند 🔸
خداوند به بنی اسرائیل وعده داده بود که اکنون که از مصر بیرون آمدید، شهرهایی را در فلسطین فتح خواهید کرد. پیش از اینکه آن شهرها را فتح کنند و وارد آن شوند، قرار شد از دوازده سبطی که بودند، از هر سبط یک نفر مأمور شود تا به عنوان تاجر در آن آبادیها بگردند و گزارش بیاورند. این دوازده نفر مدتی با لباس مبدّل و به صورت پوششی در آن آبادیها گردش کردند و بازگشتند. ده نفر از آنان #مُرجف شدند؛ یعنی در هنگام گزارش دادن، دلها را خالی میکردند و به عنوان اینکه #حرف_تازهای زده باشند، مرتب مطالب #مأیوس_کننده میگفتند.
الآن هم میبینیم گاهی سخنرانها برای اینکه نشان بدهند که حساسیتشان زیاد است و نسبت به بدیها به شدت #حساس هستند، رکوردارِ گفتن نارسایی هستند. از این راه میخواهند خودشان را #جلوه بدهند و روی دست همه بلند شوند. اینها را مُرجف میگویند. در نویسندگان و گویندگان، کم هم نیستند.
این ده نفر از بنی اسرائیل، هرچه گفتند، روی دست همدیگر بلند شدند و #مبالغه درباره دشمن را به اوج خودش رساندند. مثلاً می گفتند آدمهایی دیدیم بلندقامت، با شانههای پهن و بازوهای گره خورده، شمشیر و نیزه و سپر و کلاهخود و اسبهایی چنین و چنان! مبالغه روی مبالغه!
#مُرجفین
💢 رهبر معظم انقلاب دارای نظریه تمدنی در حکمرانی است
✅ آیت الله عباس کعبی، عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری و نائب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در نشست تخصصی «بررسی سیره حکمرانی رهبر معظم انقلاب»:
🔹 رهبر معظم انقلاب از نظریه تمدنی و فکر فاخر در حکمرانی برخوردار است که رهبری در این نظریه تمدنی دوگانههایی مانند علم و ایمان، عقلانیت و معنویت، شریعتگرایی و مدنیت، جمهوریت و اسلامیت، عدالت و پیشرفت، اقتدار بازدارنده و قاطعیت و مرزبندی با دشمن و مهر و محبت و مدارای اجتماعی با مردم را در تفکر خود جمع کرده است.
🔹 خلاصه تفکر رهبری جمع تدین و تمدن است؛ برخی فکر میکنند اینها با هم قابل جمع نیستند، ولی اندیشه تابناک رهبری تدین و تمدن را جمع کرده؛ چرا که برگرفته از اجتهاد اصیل و سیره حکمرانی ایشان است.
#حکمرانی_مردمی
#گام_دوم_انقلاب
♨️ جایگاه #حلقه_های_میانی و حرکت های جهادی در برنامه هفتم توسعه
🌀 پنج شنبه 9تیر، ساعت 16
@gamedovomenghelab
14.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#محتوا
🔰 سخنان ابراهیم نورمحمدی (فعال فرهنگی) در اجتماع مردمی هستههای جهاد و پیشرفت
🔸 مقام معظم رهبری فرمودند: به کارهای فرهنگیتان پیوست اجتماعی بزنید.
🔸 جبهه جدیدی آغاز شد به نام جبههی فرهنگی اجتماعی ، جبههای که آهسته باید آحاد مردم جامعه را در برمیگرفت. جهاد سازندگی باید آحاد جامعه را درگیر کند و روح حاکم بشود.
🔸 امروز بلند میگوئیم دولتها به تنهایی نمیتوانند کاری بکنند، باید به توان مردم برسند. طراحی ساختارها باید بر مبنای پشتیبانی باشد و تسهیلگری؛ نه مالکیت و تصدیگری.
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 دادگاهی برای رسیدگی به اتهامات مدرسه
🔵 در کلیپ بالا دادگاه نمادینی برای محاکمه "مدرسه" برقرار شده است. اتهام مدرسه توسط مدعی العموم قرائت می شود. مدرسه در جایگاه متهم حاضر می شود؛
قتل خلاقیت، تفکر و هویت فردی دانش آموزان
📕 مدعی العموم اسناد متعددی را برای اثبات مدعایش ارائه می دهد.
✍ شما را به دیدن این نمایش دعوت می کنم.
#تحول_آموزشی
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥«فردوسی» میخواهیم تا «رستم» را روایت کند✊
🔸دهها سوژه مناسب در حوزه پیشرفت داریم که هیچکدامشان روایت نشدهاند
🔸هنر «روایت» محدود به کتاب نیست
🔸اهمیت پیشرفت نرمافزاری کمتر از پیشرفت سختافزاری نیست
🌀 دکتر سعید جلیلی
#فردوسی_ها_بپاخیزید
#جنگ_اراده_ها
#جنگ_روایت_ها
✍در بیانِ دوای هرزه گردیِ خیال
و طریقه تحصیل حضور قلب...
📚تهیه کتاب از طریق :
Shop.javanan.org
#معرفی_کتاب
#اخلاق_و_معنویت
❇️ ادله و مبانی مردمیسازی تربیت
🔹در سلسله مباحثی با عنوان «اندیشههای راهبردی تهذیب و تربیت» موضوع «جمع سپاری و مردمیسازی تربیت» توسط حجت الاسلام والمسلمین عالم زاده نوری معاون تهذیب و تربیت حوزه های علمیه مطرح می شود.
🔻عناوین مباحث مطرح شده:
◻️ مردمیسازی تربیت عامل رشد مدیران و مربیان تربیتی
◻️ احساس مسئولیت و رسالت اجتماعی درمان ضعف هویت
◻️ نقشآفرینی عمومی و مردمی، مقتضای ولایت مؤمنان
متن کامل:
https://hawzahnews.com/xbMjg
#مردمی_سازی_تربیت
#حکمرانی_مردمی
#قیام_جوانان_انقلابی
@gamedovomenghelab
گام دوم انقلاب
❇️ ادله و مبانی مردمیسازی تربیت 🔹در سلسله مباحثی با عنوان «اندیشههای راهبردی تهذیب و تربیت» موضوع
💢 ادله و مبانی مردمیسازی تربیت
🔰 حجتالاسلام والمسلمین عالم زاده نوری، معاون تهذیب و تربیت حوزههای علمیه:
📚 یکی از مهمترین پیامدها بلکه اهداف ثانویهی این رویه، کمک به تعالی و ارتقای مسئولان مدارس است. مردمی عمل کردن و کارسپاری با رویکرد راهبری، یکی از ممتازترین الگوهای تربیتی مدیران سازمانهاست.
📚 حتی در سطح خانواده، گرچه مادران و پدران گمان میکنند مشارکتدهی و مسئولیتبخشی به فرزندان بیشتر برای رشد و تربیت فرزندان است؛ اما میتوان ادعا کرد خود آنان پیش از فرزندانشان در مقام یک راهبر تربیتی رشد میکنند.
📚 اصولاً یکی از مهمترین موانع شکلگیری تربیت مسئولانه و درونزا، ضعف اولیا و مربیان در ایفای شأن یک «راهبر تربیتی» است که باید از یک مدیر تصدیگر و اقتدارگرا در جایگاه یک راهنما و راهبر تربیتی قرار گیرند.
📚 مسئولان باید از حیثت معرفتی توجیه شوند که کارسپاری به جوانان و راهبری تربیتی آنان گرچه آنان را به زحمت میاندازد و فکر و ذهنشان را مرتب درگیر میکند اما برای آنان سازنده است.
📚 طلاب حوزههای علمیه با هدف شورآفرین بنا کردن پایگاهی تربیتی از مدرسهی خود دغدغهی تشکیل یک جامعهی کوچک تربیتی را مشق میکنند. تلاش و همبستگی فکری و عملی برای تحقق این هدف بزرگ، موجب تقویت «ولایت و اخوت» و «روح جمعی» در میان طلاب میشود.