هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌷 رهبر انقلاب: حزب الله از یک جمع کوچک به تشکیلات عظیم و قدرتمند تبدیل شده است/ حزب الله در نزدیک به چهل سال، در نوبتهای مختلف رژیم صهیونیستی را وادار به عقبنشینی کرده است/ مقاومت فلسطین از سال ۱۳۸۸ تا امروز ۹ بار در درگیری با رژیم صهیونیستی غلبه پیدا کرده است/ انشاءاللّه دنیا و منطقه روزی را خواهد دید که به طور واضح رژیم صهیونیستی از دست این مجاهدین فی سبیلاللّه شکست بخورد
🔹️رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار اعضای مجلس خبرگان:
✏️ حزباللّه در طول این سالهای متمادی و نزدیک به ۴۰ سال، یک بار رژیم صهیونیستی را از بیروت وادار به عقبنشینی کرد، یک بار از صیدا وادار به عقبنشینی کرد، یکبار از شهر صور وادار به عقبنشینی کرد، یک بار هم به کلی جنوب لبنان را و شهرها و روستاها و بلندیهای لبنان را از وجود نحس رژیم صهیونیستی تخلیه کرده؛ یعنی این توانایی به مرور همینطور افزایش پیدا کرده.
✏️ حزباللّه از یک جمع کوچک مجاهد فیسبیلاللّه تبدیل شدند به یک تشکیلات عظیمی که یک چنین قدرتی دارد، یک چنین توانایی دارد که میتواند در نوبتهای مختلف این دشمنی را که مسلح به سلاح نظامی، تبلیغاتی، سیاسی و اقتصادی است، مستظهر به ورود فسّاق و فجّار بزرگ دنیا مثل همین رؤسای جمهور آمریکا و امثال اینهاست، توانسته این دشمن را به عقبنشینی وادار کند و آن را شکست بدهد. این تجربهی ماست، دیدیم.
✏️ عین همین تجربه در مورد مقاومت فلسطین اتفاق افتاده است. آنها هم از سال ۱۳۸۸ تا امروز ۹ بار با رژیم صهیونیستی درگیری داشتند. در همهی این ۹ بار اینها غلبه پیدا کردند. امروز هم مقاومت فلسطین غلبه پیدا کرده بر رژیم صهیونیستی بر خلاف آنچه که در ظاهر امر انسان سطحی مشاهده میکند.
✏️ چون که او مقصودش این بود حماس را ریشهکن کند و نتوانسته بکند. این همه انسان را قتلعام کرده، چهرهی زشت خودش را به همهی دنیا نشان داده، خباثت خودش را به همه ثابت کرده، خودش را محکوم کرده، خودش را منزوی کرده. به خیال خود رهبران مقاومت را رهبران حماس را به شهادت رسانده، به خیال اینکه حماس تمام شد. درعینحال حماس دارد هم چنان میجنگد. هم چنان دارد مبارزه میکند. این معنایش شکست رژیم صهیونیستی است.
✏️ درباره حزباللّه هم همین جور است. حزبالله قوی است. حالا یک عدّهای در خود لبنان و جاهای دیگر، به گمان اینکه حزباللّه ضعیف شده، زبان به قَدْح کارهای حزباللّه باز کردند. اشتباه میکنند، اینها دچار توهماند، حزباللّه قوی است، دارد مبارزه میکند.
✏️ بله، شخصیت برجسته و مهمی مثل جناب سیّد حسن نصراللّه یا جناب سیّد هاشم صفیالدین و امثال اینها در بین آنها نیستند؛ اما تشکیلات با مردان خودش با قدرت معنوی خودش با روحیهی خودش بحمداللّه حضور دارد و دشمن نتوانسته بر این تشکیلات فائق بیاید و انشاءاللّه نخواهد توانست و انشاءاللّه دنیا و منطقه روزی را خواهد دید که به طور واضح رژیم صهیونیستی از دست این مجاهدین فی سبیلاللّه شکست بخورد انشاءاللّه. ۱۴۰۳/۸/۱۷
🖼 #بسته_خبری | #خط_دیدار
💻 Farsi.Khamenei.ir
موسسه ترجمان گام دوم با همکاری مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور برگزار میکند:
رویداد ملی ایده پردازی مشارکت مردمی
(در راستای ارائه مدل های تخصصی مشارکت مردم جهت حل مسائل کشور در سطوح ملی و محلی)
حوزه های تخصصی ایده ها:
اقتصادی - حکمرانی- سلامت - سیاسی - فرهنگی - اجتماعی - امنیتی - فضای مجازی - تعلیم و تربیت - حقوق و قضا - امور بین الملل و...
🔻آخرین مهلت ارسال آثار: ۳۰ آذر
⬅️ اطلاعات بیشتر وارسال ایده از طریق:
🌐 tarjomangd.ir/idea
📣 #انعکاس| ظرفیتهای نقشآفرینی مردم در نظارت عمومی بر تصمیمسازان، تصمیمگیران و فعالان فرهنگی
🔸 ارائه دهندگان:
👤 رحیم آبفروش
دبیر جامعه ایمانی مشعر
👤 محمدعلی غفوریان
مدیر اندیشکده تعاون و حکمرانی مردمی
👤 سعید غلامی
معاون راهبردی بنیاد خاتمالاوصیاء
👤 حسامالدین حائریزاده
معاون و عضو هیئت علمی اندیشکده یقین
👤 محمدهادی هوشیار
پژوهشگر مدیریت راهبردی و شبکهسازی
با حضور جمعی از مسئولان فرهنگی، صاحبنظران و فعالان مردمی
📆 یکشنبه، ۲۰ آبان ۱۴۰۳، ساعت ۱۴:۳۰ الی ۱۷
🏢 خ انقلاب اسلامی، بین چهارراه ولیعصر و خیابان برادران مظفر شمالی، پلاک ۹۰۷، خانه اندیشهورزان ایران، سالن کنفرانس طبقه دوم
📞 جهت حضور به شماره ۰۹۱۹۲۸۹۹۹۷۸ پیام دهید.
#مردمی_سازی
الكافي عن المفضّل : سَمِعتُ أبا عَبدِاللّه ِ عليه السلام يَقولُ : لا يَفتَرِقُ رَجُلانِ عَلَى الهِجرانِ إلاَّ استَوجَبَ أحَدُهُمَا البَراءَةَ وَاللَّعنَةَ ، ورُبَّمَا استَحَقَّ ذلِكَ كِلاهُما .فَقالَ لَهُ مُعَتِّبٌ : جَعَلَنِي اللّه ُ فِداكَ ، هذَا الظّالِمُ ، فَما بالُ المَظلومِ ؟ قالَ : لِأَنَّهُ لا يَدعو أخاهُ إلى صِلَتِهِ ، ولا يَتَغامَسُ لَهُ عَن كَلامِهِ ؛ سَمِعتُ أبي يَقولُ : إذا تَنازَعَ اثنانِ فَعازَّ أحَدُهُمَا الآخَرَ فَليَرجِعِ المَظلومُ إلى صاحِبِهِ حَتّى يَقولَ لِصاحِبِهِ : أي أخي ، أنَا الظّالِمُ ؛ حَتّى يَقطَعَ الهِجرانَ بَينَهُ وبَينَ صاحِبِهِ ، فَإِنَّ اللّه َ تَبارَكَ وتَعالى حَكَمٌ عَدلٌ يَأخُذُ لِلمَظلومِ مِنَ الظّالِمِ .
حديث
الكافى ـ به نقل از مُفَضَّل ـ : شنيدم كه امام صادق عليه السلام مى فرمود : «هرگاه دو تَن از يكديگر بِبُرند ، يكى از آن دو ، مستوجب دورى [از رحمت خدا] و لعنت مى شود و چه بسا كه هر دوىِ آنان مستحقّ لعنت شوند» .مُعتِّب به ايشان گفت : خدا مرا قربانت كند ! اين يك [كه از برادرش بريده است]، ستمكار است. اما ستمديده چه گناهى دارد ؟ فرمود : «زيرا برادرش را به پيوند فرا نمى خواند و سخن [ناخوشايند ]او را نشنيده نمى گيرد . شنيدم پدرم مى گفت : هرگاه دو تن نزاع كنند و يكى ديگرى را مغلوب اقتدار خود سازد ، [لازم است] آن ستمديده به سوى دوستش بازگردد ، و تا آن جا [كوتاه بيايد] كه به او بگويد : "اى برادر! من ستمكارم" ، تا آن كه هجران ميان خود و دوستش را برطرف سازد كه خداوند متعال ، داورى عادل است و حقّ ستمديده را از ستمكار مى گيرد»
🔺ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی در آستانه ورود به گام دوم شورا برگزار می کند:
اولین همایش ملّی حکمرانی در نظام تعلیم و تربیت
🔺امتیاز پذیرش و ثبت مقالات در isc و مقالات برتر در نشریات علمی پژوهشی
🔶 حکمرانی تربیت رسمی عمومی:
۱. نظریهها و الگوهای حکمرانی تربیت با رویکرد اسلامی و بومی
۲. بازخوانی انتقادی سند تحول آموزش و پرورش؛ محتوا و اجرا
۳. نظام مسائل حکمرانی تعلیم و تربیت
۴. وضعیت ساحت های تربیتی مبتنی بر سند تحول آموزش و پرورش؛ چالش ها و راهکارها
۵. ساماندهی و ارتقاء امور پرورشی مدارس
۶. وضعیت سیاستها و برنامه های تربیتی سایر کشورها
۷. حکمرانی نظام تعلیم و تربیت در عصر دیجیتال؛ چالش ها و فرصت ها
۸. چالشهای ساختاری و مدیریتی در حکمرانی نظام تعلیم و تربیت کشور
۹. راهکارهای تقویت هویت، امید و اعتماد به نفس در میان دانشآموزان
۱۰. تقویت مدارس دولتی؛ چالشها و راهکارها
۱۱. و....
🔶 حکمرانی تربیت غیررسمی:
۱. ساماندهی نسبت بین خانواده و نظام تعلیم و تربیت
۲. نقش شبکه فعالان تربیتی و حلقه های میانی در حکمرانی نظام تعلیم و تربیت
۳. تقسیم کار ملی و هم افزایی نهادها در حکمرانی تعلیم و تربیت
۴. بهرهگیری از مشارکت مردم و ظرفیت اقوام در بهسازی حکمرانی نظام تعلیم و تربیت
۵. نقش رسانه ها در الگوسازی تربیتی
۶. بازبینی و ارزیابی آموزشگاههای آزاد، کنکوری و زبان خارجی
۷. و...
🔶 حکمرانی تربیت رسمی تخصصی (آموزش عالی)
۱. حکمرانی فرهنگی و تربیتی دانشگاه؛
۲. و....
✨ زمان برگزاری: ۱۸ آذرماه ۱۴۰۳
📆مهلت ارسال اصل مقالات: ۶ آذر ۱۴۰۳
🔻ورود به سامانه همایش:👇
💻egc.sccr.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥روایت ما ایرانیان
💠 حضرت آیت الله جوادی آملی حفظه الله تعالی:
🔰سرتاسر آمریکا را بشکافید، یک اثر باستانی پیدا نمیکنید؛ هر جای ایران را بشکافید اثر باستانی داریم.
🔰ما هم تاریخ داریم، هم جغرافیا.
🔰کتب اربعه شیعه را ما نوشتیم.
🔰حتی صحاح سته اهل سنت را هم ما نوشتیم.
🔰ما رفتیم حوزه علمیه نجف حوزه نجف کردیم.
📌ما خیلی مردم بزرگی هستیم...✌️
💯 قطعات مهمی از #روایت_ایران، خالی از چنین عباراتی از حکیمان معاصر کشورمان هستند. تا باد چنین بادا....
#روایت_ایران
#نظم_نوین_جهانی
#ما_میتوانیم
#ژئوپلتیک
@gamedovomenghelab
عنه صلى الله عليه و آله : المؤمنُ يألَفُ ويُؤلَفُ ، ولا خيرَ فيمَن لا يألَفُ ولا يُؤلَفُ ، وخيرُ النّاسِ أنفَعهُمْ للنّاسِ . [كنز العمّال : ۶۷۹ ]
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : مؤمن الفت مى گيرد و با او الفت مى گيرند و كسى كه الفت نگيرد و الفت پذير نباشد از خير و بركت بى بهره است. و بهترين مردمان كسى است كه براى مردم سودمندتر باشد.
#الفت
#اخوت
#قیام_جوانان_انقلابی
🔰مدرسه پاییزه آفلاین:«رویداد زنشناخت بر اساس الگوی سوم زن»
💢سرفصلها:
۱. الگوی زن در گفتمان انقلاب اسلامی؛
۲. چیستی و ماهیت مفهوم الگوی سوم؛
۳. نظریه جنسی اسلام؛
۴. امکان و ضرورت مبناکاوی مسأله جنسیت بر بستر حکمت اسلامی؛
۵. جنسیت در زبان قرآن و الهیات فمینیستی؛
۶. راهکارهای حضور موثر زنان در شبکههای اجتماعی مطابق الگوی سوم زن؛
۷. الگوی سوم زن مسلمان در رسانههای غربی؛
۸. نقش زنان در فریضه جهاد تبیین؛
و...
🔺با حضور اساتید مبرز؛
🔺مجموع ساعت دوره: ۲۰ ساعت
💢شرایط دوره:
▫️ارسال خلاصه از صوتها؛
▫️پرداخت هزینه ۱۵۰ هزار تومان.
🔺صوتها به صورت آفلاین در پیامرسان ایتا بارگذاری خواهد شد که پس از ثبت نام لینک دسترسی به مطالب در اختیار شرکت کنندگان قرار خواهد گرفت.
🔺همچنین به جهت استفاده هر چه بیشتر شرکتکنندگان مقالات و برخی از فایلهای رایگان در اختیار آنان قرار خواهد گرفت.
💢مزایای دوره:
▫️استفاده علمی از دوره؛
▫️اعطای گواهی معتبر؛
▫️استفاده از افراد برتر در طرحهای پژوهشی مرتبط.
💢زمانبندی دوره:
▫️ثبتنام دوره: از تاریخ 1۸ الی ۳۰ آبان ۱۴۰۳
▫️ شروع دوره: از ۱ الی ۱۵ آذرماه ۱۴۰۳
▫️ارسال یادداشتها و صدور گواهی: از ۱۵ الی ۳۰ آذرماه ۱۴۰۳
💢لینک ثبت نام
https://survey.porsline.ir/s/esHkXvOz
@gamedovomenghelab
سرنوشت به سراغمان میآید...!
علیرضا شفاه
ماجرای ۷ اکتبر برای ما یک حادثه بود. در خبرها گفته شد که هیچکس در ایران خبر نداشت که این عملیات به وقوع خواهد پیوست. تنظیمات سیاسی، ملی و حتی نظامی ما به گونهای نبود که ما همگامِ با حادثه باشیم. این حادثه زمان را برای همه در دنیا و مخصوصاً برای ما بیش از بقیه گسست و پاره کرد. ما با یک گسستی در زمان مواجه شدیم. ما خودمان برنامههایی داشتیم برای مواجهه خودمان، اما این برنامهها روی یک پیوستار منظم حرکت میکرد.
اندیشهای در تنظیم و حکمرانی وجود دارد که گمان میکند حکمرانی به معنای رعایت کردن نظمها، مراقبت از آرامش صحنه و مراقبت از این است که هر چیزی مثل یک چرخدنده سرجای خودش به آرامی کار کند. در این معنا حکمرانی یعنی رگولاتوری، حکمرانی یعنی سیاستگذاریهای معقول و دقیقی که مثل ساعت کار میکنند و هرچقدر ما با این نظمها بیشتر همراه باشیم حکمران موفقتری هستیم.
حادثهای مانند ۷ اکتبر به ما و به همه یک مطلب بسیار مهم میگوید و آن این است که حکمرانی پیش از هر چیزی استقبال از بینظمی است نه استقبال از نظم. آمادگی برای حادثهها است نه مراقبت از روال پیوستهی امور. ما سالهاست که نمیتوانیم مبدأ نظم کشور خود باشیم. مبدأ نظم بودن غیر از منظم بودن است. ما یک لحظه و حیاتی داریم که نظمها را کشف میکنیم.
ما وقتی تحریم شدیم هم از این نپرسیدیم که نظم تازه را چگونه باید به وجود بیاوریم. هنوز در مراکز کارشناسانهی ما از این سؤال میشود که ما چطور میتوانیم دوباره در نظم اقتصادی جهان نقشی داشته باشیم؟ ملتها دو دستهاند. آنها که آمادهی حادثهای -که حتی میدانند برایشان اتفاق میافتد- نیستند و اینها مجبورند نظمهای موجود را کشف کنند و درجایی بنشینند. و کشورهایی که میدانند برای انسان، حادثه اتفاق میافتد و با یادآوری هرروزهی آن حادثه نحوی از زندگی را آغاز میکنند.
نظمی که ما در آن زندگی میکردهایم تا همین لحظه، نظمی متناسب با ملت ایران نیست. تمام علوم مخصوصاً علوم دقیقه، وابسته است به آمادگی دانشمندان برای دیدار با امری که قابل محاسبه نیست. دانشمندان وقتی با بزرگترین مجهولات روبرو میشوند دستگاههای محاسباتی را پایهگذاری میکنند. میخواهم بگویم این مطلب بنیانهای فلسفی دارد.
ملتی که شجاعت مواجهه با سرنوشت خود را دارد، موفق میشود نظمهای قدرتمندی را شکل دهد و زندگیِ مرفهی داشته باشد. هر اندازه ما گرفتار امرِ موجود و بالفعل باشیم، قدرت اقتصادیِ ما تضعیف خواهد شد. مهمترین چیزی که امام خمینی (ره) پایهگذاری کرد این بود که تمام اسلام یعنی قدرتِ سیاسی. این مسئله به لحاظ فلسفی بسیار عمیق و قابل بحث است. درکِ عمومی ما از دینداری خلاف این نگاه است. ما دربارهی اینکه چطور ممکن است استقبال از قدرت، خودِ پرستش خدا باشد، خط دراماتیک درستی نداریم.
💡مسئله مسکن و شهرسازی و راهکار انقلاب اسلامی
[زیستشهرهای نوین مولد؛ الگویی همافزا برای حل مشکلات مسکن، اشتغال و جمعیت]
⭕️ پخش زنده از کانال شیپا
ششمین کارگاه آموزشی دوره MPA با رویکرد حکمرانی مردمی با ارائه:
💎 دکتر عباس جهانبخش
- مدیر اندیشکده زیستشهر اسلامی
- عضو هیات علمی معماری و شهرسازی دانشگاه هنر اصفهان
سرفصلهای کارگاه:
1️⃣ رویای اجتماعی و روایت اغلال
2️⃣ فضا، تسهیلگر سبک زندگی و جامعه مطلوب
3️⃣ آمایش سرزمین: انسانمحور یا سرمایهمحور؟
4️⃣ شهر و خانه مولد
✅ ثبتنام از طریق آیدی زیر (همراه با گواهی معتبر)👇
@mpa_shipaa
⏱ پنجشنبه ۲۴ آبان، ساعت ۱۳ تا ۱۸
سامانه سنا (سامانه نشریات ایران)، توسط سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران راهاندازی و در دسترس است که در آن متن کامل نشریات ایران از دوره قاجار تاکنون بطور تمام متن در دسترس کاربران میباشد.
این پروژه بخشی از پروژه کتابخانه ملی با عنوان «حافظه ملی در خانه هر ایرانی» با هدف «توزیع عادلانه» و «دسترسی آزاد به اطلاعات» است. پژوهشگران، دانشجویان و هر ایرانی علاقمند به گذشته و تاریخ این کشور میتواند از متن کامل نشریات اسکن شده در این سامانه استفاده کند.
این سامانه حاوی ۱) نشریات دوره قاجاریه (۱۱۹۳ - ۱۳۰۴ ق.)
۲) نشريات دوره پهلوی اول (۱۳۰۴ - ۱۳۲۰ ش.) ۳) نشريات دوره پهلوی دوم (۱۳۲۰ - ۱۳۵۷ ش.) ۴) نشریات پس از انقلاب (۱۳۵۷ش) و ۵) نشریات لاتین است
https://sana.nlai.ir
🔖 #حضرت_فاطمه
🥀 *شهادت حضرت فاطمه* سلاماللهعلیها
◼️ در دل تاریک شب، چند نفرِ معدود در قبرستان بقیع یا هر نقطۀ دیگر، بر سر قبر غریب مظلومی گرد آمده بودند.
علی جسد پاکیزۀ دختر مظلوم پیغمبر را در خاک گذاشت.
بچهها گریه کردند، همراهان اشک ریختند.
*اما خود علی میداند چه میکند. میداند که با وجودِ دریغ بزرگی که دل او را میفشارد، در حال انجام چه رسالت پیامبخش عظیمی در تاریخ اسلام است.*
بدن زهرا را در میان قبر گذاشت، خاک بر روی قبر ریختند و بلند شدند...
📜 حدیث میگوید: *«فَلَمَّا نَفَضَ یَدَهُ مِن تُرابِ القَبرِ هاجَ بِهِ الحُزنُ»* وقتیکه علی خاکها را بر روی قبر شهیــ🥀ــد عزیزش، شهید هجدهسالهاش، همرزم و همفکر و همکار و شریک زندگیاش ریخت، به تعبیری گویا غمهای عالم به دل علیبنابیطالب هجوم آوردند، علی غمگین شد. غمگینی علی بهخاطر ازدستدادن یک رفیق راه است، علی همرزمی و همگامی از فاطمه نزدیکتر ندارد، و او را از دست داده است.
این حرفهای دیگر که برگردم جواب یتیمهایت را چه بدهم، اینها خیالبافی است.
▪️علی احساس کرد که امانت پیغمبر و شریک راه و مؤمن صادقی که نُه سال در همۀ سختیها با او بوده است، از دستش رفت. علی در قبرستان چنین حالتی دارد و با این حالت از قبرستان بیرون میآید...
🎤 بیانات مقام معظّم رهبری در تاریخ: ۱۳۵۹/۱/۱۰
📚 *کتاب [حلقۀ سوم «انسان ۲۵۰ساله»](https://sahba.ir/product/انسان-250-ساله-حلقه-سوم/)
┅┅🍁✿❀🥀❀✿🍁┅┅
🏴 @gamedovomenghelab
❞ گروه فرهنگی_تبلیغی آقانجفی قوچانی(ره) ❝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ_تصویری | از هم خبر داریم؟!
💠 برشی از سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین #عابدینی در #شب_اول ایام فاطمیه اول۱۴۴۶
📆دوشنبه | ۲۱آبانماه ۱۴۰۳
📍هیات میثاق با شهدا
🤔پاسخ خوبی چیست؟!
🔺هل جزاء الاحسان الا الاحسان
سوال است. به آن می گویند استفهام انکاری؛ یعنی خداوند پاسخ این سوال را به وجدان مخاطبش حواله داده است. گویا پرسیده است مگر پاسخ خوبی جز خوبی چیز دیگری می تواند باشد؟ یعنی پاسخ خوبی را با خوبی دادن که، یک قاعده انسانی است. نیاز به گفتن دین ندارد. اگر بدی را با نیکی جواب دادی دیندار هستی.
اما اگر خوبی را با بدی پاسخ دادی، ای بسا بتوان گفت که اصلا داخل در دایره آدمیزاد نیستی.
✅کانال رسم رفاقت
#ولایت_مومنین
#اخوت
#رفاقت
برخی کلینیکهای روانشناسی و مشاوره از تکنیک جالبی برای درمان افسردگی استفاده میکنند: تکنیک مواجهه با یک تلخی واقعی بزرگ.
آنها اردوهای بازدید از غسالخانه و سردخانه و نشستن در قبرهای قبرستان را راه اندازی کردهاند. در همین تهران گروه گروه زن و مرد (غالباً) مرفه افسرده را به گورستانها میبرند. ویدئوهای عجیبی از گریه و فریاد این افراد موجود است و مهمتر اینکه واقعا جواب میدهد!
زندگی نرمال و روتین برای انسان مدرن آغاز پوچی و بیمعنایی است. هرچند که تلاش کند از طریق تفریحات غیرمتعارف آنرا بپوشاند.
نبود یک رنج واقعی که تلاش را برای فرا رفتن و غلبه بر آن برانگیزد و قلب زندگی را به تپش وا دارد، سرآغاز افسردگی بسیاری از مردم است.
زندگی، آنگاه که به مجموعهای از عادات تکرار شونده در شرایط ثبات و نرمال بدل شد، انسان را به خود ویرانسازی سوق میدهد. ما از زندگی چه میخواهیم؟ رسیدن به این مرحله؟!
زندگی نه همان مرحله، که تلاش برای دست و پنجه نرم کردن با مراحلی است که گمان میکنیم باید زودتر از آنها عبور کنیم. زندگی، خود خود خود همین مراحل تو در تو است. در انتهای این مسیر پر پیچ و خم، جادهای است که دیگر زندگی نیست.
بسیاری از آنها که به آن جاده صاف میرسند، تمام خوشیشان بهیاد آوردن خاطرات مراحل پیشین است.
زندگی همان شور و حرارتی است که انسان را در درگیر شدن و پنجه در پنجه شدن با رنجها سر پا نگه میدارد. آزادی حقیقی آزادی در رقم زدن زندگی و ساختن آرزوهاست، نه در مصرف آرزوهای از پیش آماده شده.
آنها که میگویند از دل جنگ، زندگی میجوشد، بیراه نمیگویند. حقیقت انسانی زندگی در مواجهه با تلخی جنگ از دلها جوانه میزند... غزه و لبنان این روزها سرزمین حقیقیترین زندگیها هستند.
#یادگاری
✍ وحید یامین پور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ_تصویری | رِبّی یعنی جمعی که به هم متصل شده اند!
💠 برشی از سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین #عابدینی در #شب_دوم ایام فاطمیه اول۱۴۴۶
📍هیئت #میثاق_با_شهدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️ مسئله تربیت سیاسی
▫️آیا به ارتباط مدرسه ایرانی با مقاومت فکر کردهایم؟
▫️نهاد مدرسه ذاتا سیاسی است و تربیت رسمی غیر سیاسی یک تناقض بزرگ است!
#حبیب_رحیمپورازغدی
✨ مدرســـه تـ؋ــــکر و نــوآوری نگــــــاهـ
#اطلاعیه
📢 رصدخانه عدالت اجتماعی مرکز رشد دانشگاه امام صادق علیهالسلام برگزار میکند:
💠 سلسله جلسات متنخوانی عدالت | دوره سوم
📚 کتاب «عدالت اجتماعی و فکر اسلامی معاصر»
🔸 جلسات متنخوانی در دوره سوم خود با محوریت نقد و بررسی این کتاب تلاش میکند از مسیر یک مباحثه علمی و گفتگو، فهمی دقیقتر از مختصات، گستره و عمق نظریه اسلامی عدالت اجتماعی را واکاوی نماید.
🔰 محورهای بحث و گفتگو:
➖ مختصات نظریه عدالت اجتماعی
➖ نقدی بر نظریه های عدالت اجتماعی معاصر
➖ نظریه عدالت اجتماعی در فکر اسلامی معاصر
🗓️ یکشنبهها | ساعت ۱۳
🏢 دانشگاه امام صادق علیهالسلام
📞 جهت شرکت در جلسات، نام و نام خانوادگی، دانشگاه و رشته تحصیلی خود را به شماره ۰۹۳۳۳۰۶۳۷۶۲ پیامک کنید.
♦️لازم به ذکر است امکان شرکت به صورت مجازی برای ثبتنام کنندگان بیرون از دانشگاه مقدور است.
#عدالت_اجتماعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴در این روزها و شبها خیلی بجاست که یادی کنیم از این رویای صادق _ پیروزی نزدیک است.
🔹خاطره سردار زاهدی از خوابی که یکی از مسئولین حزب الله لبنان دیده بود و پاسخ عالم ربانی شیخ جعفر ناصری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دعوا سر سربند یا فاطمه(س) بود
مرحوم ملامحسن فیض کاشانی میگوید #غایت بسیاری از احکام شریعت، #الفت_بین_مؤمنین است و اگر ماموریت انبیاء در ساحت علم، دعوت به #توحید باشد، ماموریت آنها در ساحت عمل، #اتحاد_مؤمنین و الفت و محبت بین آنهاست.
حالا از این زاویه همه تکالیف شرعی را مرور کنیم. کدام عمل عبادی بهتر و بیشتر این غایت را محقق میکند؟
دیدن شرع و دین در این نقشه کلّی است که اولویت و اهمیت احکام در هر عصر را معلوم و دین را معنا میکند.
#یادگاری
✍ وحید یامین پور
🔖 درسگفتار: "الفت در برابر ارادهی معطوف به غلبه"
▪️ تلاشی برای پیدا کردن خود در جهان امروز
📚 با ارائه دکتر وحید یامین پور
⏱ ۱۵ جلسه آفلاین ( ۳۲۰ دقیقه)
🌐 بصورت درسگفتار
📃 همراه با بسته مکمل
🔻 مشاهده جزئیات و ثبت نام:
🌐 https://e-mehrab.ir/component/moojla/coursedetail/4584
💠 مرکز آموزشی مهراب
📲 @e_mehrab_ir
🔺️مبالغ حاصل از فروش دورهها صرفاً برای کارهای فرهنگی هزینه میشود و هیچ فردی نفع شخصی ندارد.
#الفت #اخوت #ولایت
@gamedovomenghelab
ایام فاطمیه، تنها مسئله در و دیوار نیست، این یک گوشه است؛ گوشه دیگری هم دارد....mp3
1.74M
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 در جنگی که در صدر اسلام بود، ندا در دادند
منافقین به اینکه پیغمبر شهید شد
لکن بعضی گفتند: اگر شما پیغمبر را میپرستید
به شهادت او ترتیب اثر بدهید
اگر خدا را میپرستید، خدا هست
ولو پیغمبر رحلت بفرمایند...
@gamedovomenghelab