زمزمه کلام وحی؛
☘🥀☘🥀☘🥀☘🥀☘
فَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنِ افْتَرَي عَلَي اللّهِ كَذِباً أَوْ كَذَّبَ بِآيَاتِهِ أُوْلَـئِكَ يَنَالُهُمْ نَصِيبُهُم مِّنَ الْكِتَابِ حَتَّي إِذَا جَاءتْهُمْ رُسُلُنَا يَتَوَفَّوْنَهُمْ قَالُواْ أَيْنَ مَا كُنتُمْ تَدْعُونَ مِن دُونِ اللّهِ قَالُواْ ضَلُّواْ عَنَّا وَشَهِدُواْ عَلَي أَنفُسِهِمْ أَنَّهُمْ كَانُواْ كَافِرِينَ (37)
پس كيست ستمكارتر از كسى كه بر خداوند دروغ بندد، يا آيات او را تكذيب كند؟ آنان بهره ى خود را از (دنيا به مقدارى كه در) كتاب (الهى كه براى آنان نوشته شده) خواهند برد، تا آنكه چون فرستادگان ما براى گرفتن جانشان به سراغ آنان آيند، گويند: كجاست آنچه (و آنكه) به جاى خداوند مى خوانديد؟ گويند: همه از ديد ما ناپديد ونابود شدند. و آنان عليه خود شهادت مى دهند كه كافر بوده اند.
🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿
@gamedovoom
نکته آیه شریفه؛
🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼
مراد از افترا بر خداوند در آيات قرآن، معمولاً شرك به خداوند است. (92) البتّه حلال كردن و حرام دانستن چيزى بدون دليل هم بدعت و افترا بر خداست، چنانكه تكذيب پيامبران نيز نوعى نسبت دروغ به خدا دادن است.
در قرآن، 15 مرتبه افرادى به عنوان ظالم ترين مردم معرّفى شده اند، يعنى كسانى كه هم به خود و شخصيّت خود ظلم كرده اند و هم به اجتماع، و ريشه ى همه آنها شرك، كفر و عناد بوده است. (93)
عبارت «نصيبهم من الكتاب»، شامل رزق و روزى، حيات و مرگ، سعادت و شقاوت در دنيا و جزاى اعمال و عقوبات در روز قيامت مى شود كه در لوح محفوظ الهى ثبت شده است. (94)
-----
92) تفسير الميزان
93) تفسير نمونه، ج 5، ص 184
94) تفسير اثنى عشرى
💐💐💐💐💐💐💐💐💐
@gamedovoom
زمزمه کلام وحی؛
🌳🌳🌳🌳🍃🍃
لَهُم مِّن جَهَنَّمَ مِهَادٌ وَمِن فَوْقِهِمْ غَوَاشٍ وَكَذَلِكَ نَجْزِي الظَّالِمِينَ (41)
براى مجرمان، از جهنّم بسترهايى است و از بالاى سرشان پوشش هايى (از آتش)، و اينگونه ستمگران را كيفر مى دهيم.
🌹🌴🌹🌴🌹🌴🌹🌴🌹🌴
@gamedovoom
نکته آیه شریفه؛
🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹
«مِهاد» از «مَهد»، به معناى بستر است. تعبير به «مهاد» براى دوزخيان، نوعى تمسخر واستهزاى آنان است، يعنى آرامگاه شان دوزخ است. (104) «غَواش» جمع «غاشية»، به معناى پوشش است و به خيمه نيز گفته مى شود.
خداوند از گروه عنود و اعراض كننده، در آيه ى 37 اين سوره به عنوان كافر، در آيه 40 به عنوان مجرم و در اينجا به عنوان ظالم ياد كرده است، زيرا آنكه آيات الهى را تكذيب كند، شايسته همه ى اين القاب است. چنانكه در آيه 254 سوره ى بقره مى خوانيم: «والكافرون هم الظّالمون»
پيامبر صلى الله عليه وآله پس از تلاوت اين آيه فرمودند: جهنّم داراى طبقاتى از بالا و پائين است كه معلوم نيست طبقات بالا بيشتر است يا طبقات پائين و كافران در ميان طبقات قرار داشته و همواره در فشار مى باشند. همچنين حضرت فرمودند: زيرانداز و روانداز كافران در قبر، آتش جهنّم است. (105)
-----
104) تفسير فى ظلال القرآن
105) تفسير نمونه
🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
@gamedovoom
پیام آیه شریفه؛
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
1⃣- دوزخ، سراسر وجود كفّار را از همه ى جوانب فرامى گيرد. «لهم من جهنّم مهاد و... غواش» چنانكه در آيات ديگر نيز مى خوانيم: «و انّ جهنّم لمحيطة بالكافرين» (106) ، «لهم من فوقهم ظلل من النار و من تحتهم ظلل» (107) و «يوم يغشاهم العذاب من فوقهم و من تحت أرجلهم» (108)
-----
106) عنكبوت، 54
107) زمر، 16
108) عنكبوت، 55
💐💐💐💐💐💐
@gamedovoom
💐🌺🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🌺💐
#احیای_سبک_زندگی_اسلامی
#ظروف
بسم الله الرحمن الرحیم
ظروف آلومینیوم از آن دست مضراتی است که باید به سرعت برای پخت و پز از آنها دوری کرد.
بهترین ظروف برای پخت و پز عبارتند از:
#ظروف_سنگی(برای انواع خورشت ،آبگوشت،هلیم و....بسیار مناسب استاست که علاوه بر سالم بودن غذا را بهتر پخت کرده و خوش طعم تر میشود)
📌 امام رضا علیه السلام در مسیر طوس در شهر نیشابور به کوهی تکیه زدند و به آن دعا کردند و دستور دادند از سنگ آن ظرف تهیه کنند و در غیر آن غذا نپزند.
#ظروف_سفالین_لعابدار
#ظروف_مسی(که باید حتما قلع اندود یا همان سفید شده باشد چرا که بدون رویه قلع در صورت پخت غذا ،مس اکسید شده و مضر خواهد بود)
🔸 ظروفی مانند پیرکس و سرامیک هم ضرری ندارند.
اینها بهترین ظروف برای غذا هستند که علاوه بر حفظ خواص غذا ،مضراتی نداشته و باعث حفظ سلامتی خواهند بود و همچنین پخت غذا در این ظروف خواصی هم دارد که موجب حفظ سلامتی خواهند بود
@gamedovoom
⭕️وبلاگنویسی در مقابل اسلام هراسی
‼️آیا وبلاگنویسی در عصر شبكههای اجتماعی مرده است؟ در یك كلمه: خیر! اما این روزها یك وبلاگ برای جذب مخاطب نهتنها خوب كه باید عالی باشد.
وبلاگ حرفهایترین ابزار رسانهای جهت تولید و انتشار محتوا برای برندسازی شخصی است. و فعالیت در شبكههای اجتماعی مهمترین ابزار صاحبان وبلاگهای موفق در جهت گسترش دامنه مخاطبان است.
💢 بهواسطه الگوریتمهای سئو و رقابتهای تجاری غولهای فناوری اطلاعات، كلید واژهها و پستهایی كه در وبلاگها قرار میگیرند در موتورهای جستوجو بیشتر از محتوای اشتراكگذاری شده در شبكههای اجتماعی قابلیت ارجاع دهی پیدا میكنند.
وبلاگها در عین اینكه میتوانند منبع مهمی برای دانش افزایی باشند آزادترین قالب رسانهای هستند. و رعایت شرط ارائه محتوای با كیفیت در كنار نبود محدودیت و كلیشههای موجود در رسانه رسمی تضمینكننده تاثیرگذاری آنها در طول زمان است. البته شكی نیست كه یك وبلاگنویس حرفهای از ابزارها و تكنیكهایی از قبیل ویدئوبلاگ، میكروبلاگینگ و... برای پشتیبانی از محتوای نوشتاری خود استفاده میكند.
ادمه دارد....
🛑ادامه پست قبل👇👇👇
💢بلاگینگ پس از دو دهه بیش از هر زمانی به بلوغ خود رسیده و به یك كسب و كار درآمدزا در صنعت رسانه برای صاحبان آن نیز بدل شده است. افراد زیادی در حوزههای مختلف از گردشگری، مد، آشپزی و ... تا تولید محتوا در حوزههای دین، فلسفه، ادبیات و سیاست در جهان به بیان روزانه ایدهها میپردازند و مخاطبان فراوانی را نیز جذب خود كردهاند.
هر چند در سالهای ابتدایی ظهور وبلاگ، زبان فارسی جزو زبانهای اصلی وبلاگنویسی در جهان به شمار میرفت، اما با گسترش استفاده از شبكههای اجتماعی روند وبلاگنویسی در ایران رشد معكوس داشته است، در حالی كه این روند در كشورهای توسعه یافته با یك تعادل منطقی در تناسب با شبكههای اجتماعی رشد كرده است.
💢در حوزه وبلاگ نویسی به زبانهای دیگر تقریبا وبلاگ شاخص ایرانی وجود ندارد. و به ندرت نمونههای انگشتشماری از برخی ایرانیان مهاجر دیده میشود. یكی از این وبلاگها متعلق به هدی كاتبی، دختر ایرانی الاصل متولد آمریكاست كه به دلیل فعالیت در حوزه مد و لباس و بیان نظرات انتقادی در حوزه سیاست و مقابله با اسلام هراسی در وبلاگش با عنوان joojooazad.com مورد توجه قرار گرفته است.
💢با توجه به حجم بالای ایران هراسی، وبلاگها میتوانند حقایقی را برای مخاطبان آشكار كنند كه صرف هزینههای فراوان در رسانههای رسمی قادر به جریان سازی و بیان آنها نیست. در سالهای اخیر بهدلیل افت وبلاگنویسی به زبان فارسی، در یك سیاستگذاری غلط، توجه و توان نهادهای دستاندركار در دیپلماسی مجازی نیز صرف فعالیت در شبكههای اجتماعی شده كه فارغ از اینكه در همان هم چقدر موفق بودهاند، یك خطای راهبردی صورت گرفته است. لذا در یك بازنگری، برنامهریزی برای رشد و تقویت وبلاگ نویسی به زبانهای دیگر باید در دستور كار سیاستگذاران قرار گیرد. نباید این نكته مهم را از نظر دور داشت كه دولت و نهادهای حاكمیتی تنها وظیفه بسترسازی دارند. وبلاگنویسی یك امر درونی مبتنی بر خلاقیتهای فردی است. هر گونه اقدام دستوری در این فضا باعث افت مخاطب، هزینههای فراوان و تاثیر معكوس میشود.
💢دانشجویان، دانشآموزان و طلاب علوم دینی بهترین اقشاری هستند كه میتوانند به این حوزه ورود كرده و با شناخت ادراكات مخاطبین خود محتواهای فرهنگی، هنری، سیاسی، دینی و ایدئولوژیك را به زبانهای مختلف بهخصوص انگلیسی و عربی تولید كنند. این موضوع ضمن اینكه به رشد و تقویت یادگیری زبان در افراد كمك میكند، باعث شبكهسازی و ارتباطگیری در حوزههای تخصصی و علاقهمندیهای شخصی و حرفهای نیز میشود. دانشجویان و طلاب غیرایرانی مقیم ایران و نسل مهاجران ایرانی خارج از كشور نیز از ظرفیتهایی هستند كه بایستی برای آنها برنامه ریزی جدی داشت.
#دیپلماسی_رسانه_ای
@gamedovoom
#بنر. ✉ «« دعوتنامه»
💐💐💐💐💐💐
🅾 جهادگران عرصه فضای مجازی سلام و عرض ادب؛
👈 نظر به توصیه های اساسی رهبر فرزانه انقلاب(مد) در بیانیه مهم #گام_دوم انقلاب که شامل؛
📌امید به آینده
📌علم وپژوهش
📌معنویت واخلاق
📌اقتصاد
📌عدالت ومبارزه با فساد
📌استقلال وآزادی
📌عزت ملی، روابط خارجی و مرزبندی با دشمن
📌و سبک زندگی اسلامی است
این حقیرحسب دستورآتش به اختیاردر کانال بسوی گامدوم با شناسه ی
@gamedovoom
💢 سعی دارم ضمن افتخار میزبانی از برخی دلاورمردان وشیرزنان ایران اسلامی، در حد دانش قلیل و تجربه ناقابلم در شاخه های؛👇👇
⭕ پیشگیری از آسیبها وجرائم سایبری
و
⭕ تجربه کار باجوانان
در عمل به توصیه های سپهسالار امام زمان(ع) قدم بردارم💯
حالیه مستدعی است 🙏 دعوت این حقیر را به جهت ارشاد یا حداقل همراهی در این سنگر #جهاد_کبیر قبول فرمایید. باشدکه این قلیل به سربازیش مقبول افتد انشاالله
🤲
🛑 الاحقر قاسمی ذبیح اله.
ک.ارشد حقوق جزا،
مدرس پیشگیری از جرائم وآسیبهای فم
بازنشسته فتا.ج.ا.ا.
لینکدعوت خصوصی👇👇👇👇
https://sapp.ir/joinchannel/OXVcqGSCZ1Yy4N3DLpe7g2WE
💢چند راهکار برای ایجاد بسترهای امن برای کودکان و نوجوانان در فضای مجازی
🔺مطمئنا، اینترنت، یکسره بد نیست و مزایا و منافع خود را دارد؛ شما همین حالا دارید این مطلب را به لطف اینترنت دریافت و مطالعه میکنید بنابراین بهتر است در مواجهه با این چاقوی دولبه، به فکر آموزش بهرهگیری صحیح از آن باشیم تا عجولانه و به سادگی نه خود را از چنین امکان و فرصتی محروم کرده باشیم و نه با تهدیدها و آسیبهای موجود در آن، دچار زیان و گرفتاری گردیم.
🔹مهمترین اقدامات در جهت تامین مولفه امنیت کودکان در فضای مجازی
🔸تربیت کودکانی با کنترل کننده درونی؛
🔺وقتی پلیس درونِ کودک، فعال است، حتی اگر در فضایی ناامن هم سیر کند، میتوان روی توانایی او در کنترل خود و اجتناب از فضاها و گزینههای نامناسب و خطرآفرین، حساب کرد
🔺توانایی خویشتنداری، مبتنی بر داشتن کنترلکننده درونی، خُلق و خویی است که بر اساس نوع تربیت و رفتار والدین در کودکان شکل میگیرد و بر میزان قانونپذیری آنان و اجتناب از تخلف، تقلب و رفتارهای ضداجتماعی کودکان تاثیر مستقیم دارد.
ادامه دارد....
بسوی گام دوم
💢چند راهکار برای ایجاد بسترهای امن برای کودکان و نوجوانان در فضای مجازی 🔺مطمئنا، اینترنت، یکسره بد
ادامه پست قبل👇👇👇
اهمیت این نوع تربیت در آن است که والدین و مدیران از مداخله حضوری و مستقیم در فعالیتهای اینترنتی کودکان اجتناب کرده و با دادن اطمینان خاطر به کودکان، ضمن افزایش سطح عزت نفس آنان، زمینه را برای انتخاب آگاهانه، آزادانه و مثبت آنان فراهم میکنند.
🔸میزان سطح هوش هیجانی کودکان و نوجوانان
🔺هوش هیجانی، به عنوان یکی از مهمترین فاکتورهای تاثیرگذار بر احساس، ادراک و عملکرد کودکان، میتواند هدایت کننده خوبی برای کودکان در فضای اینترنت باشد. کودکی که از مولفههای مختلف هوش هیجانی برخوردار است، خودآگاهی بیشتری داشته و درک روشنتری از احساسات و تمایلات خود دارد بنابراین وب سایتهایی که با تبلیغات پر زرق و برق خود به دنبال ایجاد نیازهای کاذب در کودکان هستند، نمی توانند به سادگی او را جذب خود کنند.
🔺همچنین، کودک، با برخورداری از مولفه دیگرآگاهی، میتواند با درک احساس، دغدغه و خواسته ی والدین و نگریستن به امور از زاویه ی دید آنها، در برابر بسیاری از وسوسهها و درهای بازی که اینترنت به او عرضه میکند، مقاومت کرده و سالم بماند.
🔸در کنار نکات فوق در بحث تامین امنیت، فعالیتهایی را که میکوشند تا فضای مجازی را تا جایی که امکان دارد از آسیبها و ضررهای موجود پاکیزه کرده و محیطی سالم و امن را فراهم آورند، باید افزایش داد.
🔺 قابلیت نظارت، فعالسازی و غیرفعال نمودن برقراری تماس و ارسال پیامک، محدود کردن میزان مصرف برنامهها و تعریف دسترسیهای مجاز به تنظیمات نرمافزاری و سختافزاری، تنها بخشی از مواردی است که میتواند به مثابه ی سدی محکم در برابر خطرات فضای مجازی، عمل کند.
@gamedovoom
زمزمه کلام وحی؛
🌱🌺🌱🌺🌱🌺🌱🌺
وَالَّذِينَ آمَنُواْ وَعَمِلُواْ الصَّالِحَاتِ لاَ نُكَلِّفُ نَفْساً إِلاَّ وُسْعَهَا أُوْلَـئِكَ أَصْحَابُ الْجَنَّةِ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ (42)
و كسانى كه ايمان آورده و كارهاى شايسته انجام داده اند، (هر اندازه عمل كرده اند مى پذيريم، زيرا) هيچ كس را جز به مقدار توانش تكليف نمى كنيم. آنان همدم بهشتند، همانان در آن جاودانند.
🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳
@gamedovoom