پیام آیه شریفه؛
🌠🌠🌠🌠
1⃣- پيامبران، اسوه ى مردم در دنيا و شاهد بر مردم در آخرتند. «من كلّ اُمّة بشهيد»
2⃣- لازمه ى گواه بودن، علم داشتن است، پس انبيا از كارهاى ما آگاهند. «بشهيدٍ»
3⃣- پيامبر اسلام اشرف انبياست، چون انبيا بر اعمال اُمّت خود گواهند، ولى پيامبر اسلام بر اعمال انبيا گواه است. «جئناك بك على هؤلاء شهيدا»
💥💥💥💥💥
@gamedovoom
به سبک زندگی اسلامی تا احیاءتمدن اسلامبچی برای ظهور منجی عالم علیه السلام
🌺🌺🌺🌺🌺
بسم الله الرحمن الرحیم
دستورهاى طبّى نهگانه
در كتاب فقه الرضا عليه السلام دستورهاى نُهگانه طبّى به اين شرح سفارش شده است :
1. امساك رأس همه داروهاست ومعده خانه دردها واستفاده از غذاهاى خوبى را كه عادت دارى ترك نكن.
2. تا زمانى كه بدنت تحمّل دارد از مصرف دارو خوددارى كن.
3. هر زمان گرسنه شدى غذا بخور وهر وقت تشنه شدى آب بنوش وهرگاه نياز به دستشويى داشتى دستشويى برو وتا ضرورتى نباشد (با همسرت) آميزش مكن وهر زمان نياز به خواب داشتى بخواب؛ اگر به اين دستورها عمل كنى همواره بدنت سالم خواهد بود.
4. خداوند متعال تا زمانى كه مقدّر كرده بيمارى ادامه داشته باشد به دارو اجازه تأثير نمىدهد. پس از آن، اجازه تأثير داده وبا آن دارو شفا عنايت مىكند. مگر اينكه قبل از انقضاى آن مدّت، دعايى كنى يا صدقهاى بدهى، يا كار خيرى انجام دهى كه خداوند نيز به دارو اجازه تأثير مىدهد.
5. شفاى هر دردى در عسل است. هر كس ناشتا يك انگشت عسل بخورد بلغم وسودا را برطرف مىكند وچنانچه با كُندر خورده شود، ذهن را صاف مىكند. آب سرد حرارت صفرا را فرو مىنشاند وغذا را هضم مىكند واخلاط موجود در دهانه معده را ذوب كرده وتب را برطرف مىكند.
6. اگر چيزى بدن را فربه كند ماساژ دادن ولباسهاى نرم پوشيدن وحمّام رفتن واستعمال بوى خوش است. واگر مرده را ماساژ دادند وزنده شد
بعيد نيست. وصدقه دادن بلاهاى آسمانى را دور مىكند وقضاى حتمى را برطرف مىسازد.
7. چيزى مانند دعا وصدقه دادن وآب سرد، بيمارى را برطرف نمىكند.
8. حدّاكثر پرهيز وامساك چهارده روز است. وپرهيز اين نيست كه چيزى نخورى، بلكه به معناى كمتر خوردن است، زيرا سلامتى وبيمارى در بدن انسان در حال درگيرى ومبارزهاند. پس هر زمان سلامتى بر بيمارى غلبه كند بيمار به غذا اشتها پيدا مىكند؛ بنابراين، هر زمان به غذا اشتها داشت غذايش دهيد كه شايد شفايش در آن طعام باشد.
9. شفاى هر دردى در قرآن است؛ پس بيماران خود را با صدقه مداوا كنيد واز قرآن شفا بطلبيد كه هر كس را قرآن شفا ندهد هيچ چيزى سبب شفاى او نمی شود.(۱)
۱: فقه الرضا ص ۳۴۰
🖌به قلم استاد گرانمایه طب اسلامی ودوست عزیزم سعید مهدوی
#زیست_مومنانه
#سبک_زندگی_اسلامی
#طب_اسلامی
@gamedovoom
توئیت گردی👇👇👇
دخترا شلواراشون تا ۱۵ ،۲۰ سانت مچ پاشون لخته تاپ هاشون یقه ها کاملا باز و دیگه نگم، مانتوهاجلو باز ناف وخشتک کاملا بیرون چیزی به اسم روسری رسما نداریم فقط یه باند پارچه ای که دور گردن شل میندازن آستین رسما حذف شده بعد میگن نه به حجاب اجباری منظورتون دقیقا کدوم قسمته که حجاب داره؟
"زهرا موسوی"
@gamedovoom
زمزمه کلام وحی؛
✳✳✳✳✳
يَوْمَئِذٍ يَوَدُّ الَّذِينَ كَفَرُواْ وَعَصَوُاْ الرَّسُولَ لَوْ تُسَوَّي بِهِمُ الأَرْضُ وَلاَ يَكْتُمُونَ اللّهَ حَدِيثاً (42)
در چنين روز، كسانى كه كفر ورزيدند و پيامبر را نافرمانى كردند، آرزو مى كنند كه اى كاش با زمين يكسان مى شدند و هيچ سخنى را نمى توانند از خدا كتمان كنند.
✴✴✴✴✴✴
@gamedovoom
نکته آیه شریفه؛
🌺🌺🌺🌺🌺🌺
كفّار معصيت كار، پيش از اقامه ى شهود، منكر گناه و فساد خود مى شوند و در پى راه فرارند و مى گويند: «واللّه ربّنا ما كنّا مشركين»[290] به خدا سوگند ما مشرك نبوديم. ولى وقتى گواهان حقايق را گفتند، ديگر جايى براى كتمان نيست.
در آيات قرآن، آرزوهاى حسرت بار گناهكاران به اين گونه مطرح است:
كاش خاك بودم. كاش در خاك محو بودم. كاش با فلانى دوست نمى شدم. كاش در دنيا اهل تعقّل و فكر بودم. كاش با همان مرگ، فانى شده بودم...
-----
290) انعام، 23.
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
@gamedovoom
پیام آیه شریفه؛
💐💐💐💐💐💐
1⃣- نافرمانى از دستورهاى حكومتى پيامبر، در رديف كفر به خداست. «كفروا و عصوا الرسول»
2⃣- روز قيامت، روز حسرت و آرزوست. «يودّ... لوتسوّى»
3⃣- روز قيامت، هيچ سخن و مطلبى پوشيده نمى ماند. «لايكتمون اللّه حديثا»
🌠🌠🌠🌠🌠🌠
@gamedovoom
دعای مختصر در روز نهم؛
اَللَّـهُمَّ اجْعَلْ لي فيهِ نَصيباً مِنْ رَحْمَتِكَ الْواسِعَةِ،
خدايا براي من در اين ماه بهرهاي از رحمت گستردهات قرار ده،
وَاهْدِني فيهِ لِبَراهينِكَ السّاطِعَةِ، وَخُذْ بِناصِيَتي اِلي مَرْضاتِكَ الْجامِعَةِ،
و به جانب دلايل درخشانت راهنمايي كن،و به سوي خشنودي فراگيرت متوجه كن،
بِمَحَبَّتِكَ يا اَمَلَ الْمُشْتاقينَ.
به مهرت اي آرزوي مشتاقان.
sapp.ir/sheidayehosein
⭕️ محسن غفاری مدیر انقلابی پیامرسان ایتا در دانشگاه قم:
🔸 ایتا یک پیامرسان دانشگاهی است.
🔸 ایدههای جدیدی مانند ترندینگ و هشتگ را اجرا کرده ایم؛ هچنین جستجوی پیشرفته در تمام کانالهای عمومی از قابلیتهای نوینی است که در ایتا اجرا شده است. ایتا از پیام رسانهای پر رونق کشور است و از لحاظ گردش اطلاعات و حجم کاربر، دومین پیام رسان برتر کشور است و تنها در کانالهای عمومی، روزانه ۳۴میلیون پیج ویو صورت میگیرد.
🔸 نسبت به ایتا بیمهری شد. مرکز ملی فضای مجازی اعلام کرد که از پیامرسانهای بالای یک میلیون کاربر فعال حمایت میکند و سازمانهای دولتی از این پیامرسانها استفاده کنند ولی با وجود اینکه ایتا مدت زیادی است که از حجم ۱میلیون کاربر گذشته است، مورد کم لطفی قرار گرفت.
🔸 حمایت لازم از پیامرسانهای داخلی صورت نگرفته است. وزارت ارتباطات بنا شد پهنای باند و وام در اختیار پیامرسانهای ایرانی قرار دهد که ایتا از وام استفاده نکرد و پهنای باند نیز به طور درستی اختصاص نیافت و تنها ۱۰دیتاسنتر و تعدادی رک برای دیتاسنترها از وزارت به پیام رسانها اختصاص پیدا کرد.
🔸 پیامرسانهای ایرانی قطعا امنیت بالاتری نسبت به پیامرسانهای خارجی دارند. قطعا در پیام رسانهای ایرانی پیگیری موارد قضایی و مجرمانه بسیار راحت تر است و این سبب میشود که امنیت مردم بیشتر تامین شود؛ البته طبق دستور دادستانی اطلاعات اشخاص تحت هیچ شرایطی در اختیار هیچ نهاد و ارگانی قرار نمیگیرد و تنها در خصوص پیگیریهای خاص قضایی از اطلاعات استفاده میشود. سلطه و سیطره کشورها اغلب از حالت نظامی خارج شده است و به فضای مجازی کشیده شده است و هرکسی بتواند در این فضا تاثیرگذاری بیشتری داشته باشد، موفق تر خواهد بود.در اتفاقات اخیر دیدیم که اینستاگرام به دلیل قوانین خود، صفحه افراد مربوط به سپاه پاسداران و صفحههای انقلابی را مسدود کرد؛ آنها طبق سیاستها و قوانین خود رفتار میکنند.
🔸 در حوزه نرم افزار، جوانان و نخبگان کشور توانستند موفق عمل کنند ولی هنوز در بخش سخت افزاری که همان زیرساخت شبکه ملی اطلاعات کشور است، ضعف داریم و گاهی در این خصوص کوتاهی هایی نیز صورت میگیرد.
🔸 میتوانیم به مرور با اضافه کردن خدماتی از قبیل پرداخت و خدمات دولت الکترونیک، مخاطبان داخلی را جذب کنیم، در کشور چین این اتفاق رخ داده است و ما نیز میتوانیم این اقدامات را انجام دهیم، البته انجام آن نیاز به یک همت اساسی و حمایت مسئولین دارد
🆔 @gamedovoom
زمزمه کلام وحی؛
🌳🌳🌳🌳🌳🌳
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ لاَ تَقْرَبُواْ الصَّلاَةَ وَأَنتُمْ سُكَارَي حَتَّيَ تَعْلَمُواْ مَا تَقُولُونَ وَلاَ جُنُباً إِلاَّ عَابِرِي سَبِيلٍ حَتَّيَ تَغْتَسِلُواْ وَإِن كُنتُم مَّرْضَي أَوْ عَلَي سَفَرٍ أَوْ جَاء أَحَدٌ مِّنكُم مِّن الْغَآئِطِ أَوْ لاَمَسْتُمُ النِّسَاء فَلَمْ تَجِدُواْ مَاء فَتَيَمَّمُواْ صَعِيداً طَيِّباً فَامْسَحُواْ بِوُجُوهِكُمْ وَأَيْدِيكُمْ إِنَّ اللّهَ كَانَ عَفُوّاً غَفُوراً (43)
اى كسانى كه ايمان آورده ايد! در حال مستى به نماز نزديك نشويد، تا آنكه بدانيد چه مى گوييد. و نيز در حال جنابت نزديك (مكان) نماز، (مسجد) نشويد، مگر به طور عبورى (و بى توقّف) تا اينكه غسل كنيد. و اگر بيمار يا در سفر بوديد، يا يكى از شما از جاى گودى (كنايه از قضاى حاجت) آمد، يا تماسى (و آميزش جنسى) با زنان داشتيد و (در اين موارد) آب نيافتيد، پس بر زمين (و خاك) پاك و دلپسندى تيمّم كنيد، (دو كف دست بر خاك زنيد) آنگاه صورت و دست هايتان را مسح كنيد، همانا خداوند، بخشنده و آمرزنده است.
🌺🌺🌺🌺🌺🌺
@gamedovoom
نکته آیه شریفه؛
💐💐💐💐💐💐💐
چون تحريم شراب، در صدر اسلام به صورت تدريجى انجام گرفت. ابتدا شراب به عنوان نوشابه نامطلوب معرّفى شد؛ «ومن الثمرات النخيل و الاعناب تتّخذون منه سَكراً و رزقاً حسنا»[291] سپس اين آيه نازل شد[292] ونماز در حال مستى را نهى كرد، آنگاه زيان آن را بيش از منافعش دانست، «يسئلونك عن الخمر و الميسر قل فيهما اثم كبير و منافع للنّاس و اثمهما اكبر من نفعهما»[293] سپس از مصرف آن به عنوان عنصرى پليد و شيطانى نهى شد. «انّما الخمر و الميسر... رجس من عمل الشيطان»[294]
در روايات[295] آمده كه از نماز در حالت خواب آلودگى و كسالت و سنگينى پرهيز كنيد. آيات ديگر نيز، نماز از روى كسالت را از نشانه هاى منافقان دانسته است.[296]
«غائط» يعنى مكان گود. چون در قديم گودال هايى براى قضاى حاجت فراهم مى كردند، غائط كنايه از رفتن براى تخلّى است.
امام صادق عليه السلام فرمود: «صَعيد»، موضع بلندى است كه آب از آنجا جارى شود.
ام[297]ام صادق عليه السلام فرمود: مقصود از «لامستم» جماع است، ولى خداوند ستّار است و ستر را دوست دارد.[298]
-----
291) نحل، 67.
292) تفسير عيّاشى، ج 1، ص 242.
293) بقره، 219.
294) مائده، 90.
295) كافى، ج 3، ص 371.
296) نساء، 142 و توبه، 54.
297) بحار، ج 76، ص 347.
298) وسائل، ج 20، ص 133.
🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
@gamedovoom
پیام آیه شریفه؛
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
1⃣- مقام نماز به حدى رفيع است كه شرابخوار نبايد به آن نزديك شود. «لاتقربوا الصلوة و انتم سُكارى»
2⃣- در نماز، تنها اذكار وحركات كافى نيست، توجّه وشعور لازم است. «حتى تعلموا...»
3⃣- عبادات ناآگاهانه، بى ارزش است، گرچه تكليف را ساقط مى كند. «حتى تعلموا ما تقولون»
4⃣- در مسجد، نبايد با حالت جنابت وارد شد. «ولا جنبا...»
5⃣- در غسل، شستن تمام بدن لازم است. چون در آيه نام عضو خاصّى برده نشده است. «تغتسلوا»
6⃣- احتمال خطر وضرر، يا تكليف را از انسان برمى دارد و يا سبب تخفيف تكليف مى شود. «و ان كنتم مرضى... فتيمّموا»
7⃣- در تعبيرات و گفتار، بايد ادب را رعايت كرد. (تعبير برگشت از گودى براى قضاى حاجت و لمس زنان، كنايه از آميزش جنسى است وگرنه تنها لمس سبب وضو نمى شود.)[299] «من الغائط او لامستم النار»
8⃣- احكام خدا، ترخيص دارد ولى تعطيل ندارد. اگر آب نبود، بايد تيمم كرد. «فلم تجدوا ماءً فتيمّموا»
9⃣- شرط ارتباط با خدا از طريق نماز، طهارت و پاكى است، وضو يا تيمّم. «فلم تجدوا ماء فتيمّموا»
🔟- تيمّم بايد بر خاك پاك باشد. «صعيداً طيّباً»
1⃣1⃣- تخفيف احكام، نمودى از رحمت و مغفرت الهى است. «فلم تجدوا ماءً فتيمّموا... غفوراً رحيماً»
-----
299) تهذيب الاحكام، ج 1، ص 22.
⭐🍀⭐🍀⭐🍀⭐🍀
@gamedovoom