🌺ایثار و شکر🌺
🔶شفیق بلخی از مردی پرسید: تهیدستانتان چه می کنند؟
گفت: اگر یابند بخورند و اگر نیابند، بردباری کنند.
شفیق گفت: همه چنین می کنند
مرد گفت: شما چگونه اید؟
شفیق گفت: اگر یابیم ایثار کنیم و اگر نیابیم شکر بگزاریم.
============
💠حکایات پندآموز
@gamytakhoda
🌹🌹با آنها هیچ تفاوتی ندارم🌹🌹
ما در قرارگاه عملياتي والفجر 10 در خدمت ايشان (مقام معظم رهبري) بوديم. خوب رئيس جمهور مملكت تشريف آوردند به قرارگاه تاكتيكي، و عمليات هم موفقيت آميز بود. همه خوشحال بودند و ميخواستند خوشحالي خود را از حضور ايشان اظهار كنند.
براي غذاي ظهر رفته بودند و يك مقدار بيش از آنچه بود تهيه ديده بودند و آوردند، در آن چادري كه براي آقا در نظر گرفته بودند. شش نفر بيشتر نبوديم.
آقا محسن و من و آقاي شمخاني، آقاي رحيم صفوي و به نظرم آقاي غلامپور و همچنين آقاي جعفري.
غذا را كه آوردند آقا فرمودند:
خوب فلاني، من به شما كه داريد تلاش ميكنيد، زحمت ميكشيد، كار ميكنيد و بدنتان نياز به انرژي دارد، نميگويم چرا اين غذا را ميخوريد. من قبول دارم كه بايد از اين بيشتر را برايتان بياورند ولي آيا بقيهي پرسنل شما هم از اين غذاها استفاده ميكنند؟! مانديم ديگر! تا آن كه آقا فرمودند:
حالا من ميخورم به خاطر اين كه شما دانسته باشيد كه من مايلم كه شما به خودتان برسيد ولي هر چيز جايي و مكاني دارد و الآن كه شما اين طور كردهايد ميگويند حال رئيس جمهور مملكت آمده اين طور برايش تهيه ديدهاند. براي ما همان غذاي سرباز را بياوريد كه ببينند كه من چه دارم ميخورم. من كه رئيس جمهور هستم و آمدم اين جا با آنها هيچ تفاوتي ندارم. چون اگر اين طور نباشد حضور ما تشريفاتي ميشود. بعد هم تذكراتي دادند كه در حفظ بيت المال همّت كنيد.
--------------
💠حكايت نامهي سلالهي زهرا (س)/ حسن صدري مازندراني
@gamytakhoda
فوائد روزه برای درمان سرطان خون و سلامت قلب و....pdf
307K
✅ روزه و درمان بیماریهای خونی
روزه ماه رمضان.
یکی از آموزههای اسلام است که مورد توافق تمام مذهب اسلامی است که بر طبق آن یک فرد مسلمان از صبح تا غروب امساک کرده و غذا نمیخورد. در روایات ادله و فلسفههای متعددی برای روزه گرفتن بیان شده است که یکی از آنها صحت بدن است.
این فلسفه روزه، شاید در هزار و چهارصد سال پیش چندان برای مسلمانان آشکار نبود و شاید مشرکین و منافقین زمانی که از آن اطلاع پیدا کرده، آن را ریش خنده کردهاند که چگونه، گرسنگی میتواند صحت و سلامتی بدن را به همراه بیاورد، ولی اکنون تحقیقات دانشمندان نشان میدهد که روزه سبب سلامت قلب شده و سرطان خون و بیماری صرع را درمان میکند.
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
💬سوال
مقدار مسافت شرعی چقدر است؟ تمام مراجع
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✍️پاسخ
میزان و مقدار مسافت شرعی:
🌷آیات عظام امام، صافی، نوری، فاضل، گلپایگانی،بهجت:
مقدار مسافت شرعی 22 و نیم کیلومتر است.
🌷امام خامنه ای:مقدار مسافت شرعی 20 ونیم کیلومتراست.
🌷آیات عظام خوئی، تبریزی، سیستانی ، وحید:
مقدار مسافت شرعی 22 کیلومتر است.
🌷آیات عظام مکارم، مظاهری:
مقدار مسافت شرعی 21 و نیم کیلومتر است.
🌷آیت الله زنجانی:
مقدار مسافت شرعی 20 کیلومتر است.
@ahkameshirin
هر چقدر گناهان جديد شود بلا ها هم جديد مي شود.mp3
2.43M
💬 هر چقدر گناهان جديد شود بلا ها هم جديد مي شود.
✅ #حجت_الاسلام_محمدی
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
💥 با اینكه پیامبران و امامان معصومند، پس چرا استغفار و گریه می كنند؟
✍ اگر سالن بزرگی را با نور كمی روشن كردیم جز اجناس و اشیای بزرگ را نخواهیم دید، ولی اگر همین سالن را با نور زیاد روشن كردیم حتی یك پوست تخمه دیده خواهد شد.
نور افراد عادی كم است، لذا تنها گناهان { کبیره و برخی گناهان صغیره } خود را می بینند، ولی پیامبران و امامان معصوم كه از نور ایمان بسیار بالایی برخوردارند حتی اگر یك لحظه از عمرشان را به اعلی درجه ممكن بهره نگیرند، دست به دعا و گریه برمی دارند.
👈 مثال دیگر: دراز كردن پا برای كسی كه درد پا دارد، نه حرام است نه مكروه، ولی می بینیم كه گرفتاران به درد پا به هنگام دراز كردن پا از اطرافیان خود عذرخواهی می كنند، زیرا برای آنان احترامی قائلند كه حتی از كار مباح خود شرمنده هستند.
👈 مثال دیگر: گاهی افرادی كه در تلویزیون مشغول نقل اخبارند سرفه می كنند و فوراً از تمام بینندگان عذرخواهی می كنند، با اینكه سرفه كردن گناه ندارد ولی چون خودشان را در محضر مردم می بینند، عذرخواهی می كنند. اولیای خدا نسبت به ذات مقدس او چنان معرفت و شناختی دارند كه اگر عبادات جن و انس را نیز داشته باشند، خودشان را مقصر می دانند.
📖 پرسش های مهم پاسخ های کوتاه، استاد محسن قرائتی
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
🌺جبران کردن اشتباه شیخ🌺
می گویند از روستایی کسی خدمت شیخ مفید رسید ودر مورد زنی حامله که فوت کرده وفرزندش زنده است سؤال کرد که: «آیا باید شکم این زن را پاره کرده وطفل را بیرون آوریم ویا این که با آن بچّه، او را دفن کنیم؟»
شیخ مفید فرمود: «با همان بچّه او را دفن کنید».
پس آن مرد برگشت. در وسط راه دید مرد اسب سواری از پُشت سر، سریع می آید، وقتی به نزدیک مرد رسید، گفت: «ای مرد! شیخ مفید فرموده است که شکم آن زن را پاره کنید وطفل را بیرون بیاورید وزن را دفن کنید».
آن مرد نیز همین کار را کرد. پس از مدّتی اتّفاق را برای شیخ مفید بیان کردند، شیخ فرمود: «من کسی را نفرستادم ومعلوم است که آن شخص صاحب الامر (علیه السلام) بوده است. حالا که در احکام دینی اشتباه می کنم همان بهتر که دیگر احکام دینی را بیان نکنم».
پس به خانه رفتند ودرب خانه را بستند وبیرون نیامدند.
ناگاه از حضرت ولی عصر (علیه السلام) نامه ای برای شیخ مفید آمد که: «بر شما واجب است تا احکام دینی را بیان کنید وما هم شما را همراهی کنیم ومواظب باشیم که اشتباه نکنید».
پس شیخ مفید دوباره شروع به بیان احکام دین کرد.
💠نجم الثاقب
@gamytakhoda
13.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : اگر جاذبه های دنیایی را قطع کنیم دریافت افاضات الهی ساده خواهد بود
👤 #حجت_الاسلام_والمسلمین_عابدینی
☑️ @samtekhoda3