#آیات_موضوعی_خانوادگی
🌺جزء ۱۲ قرآن
✅موضوع : تربیت فرزندان در نگاه قرآن (بخش اول مباحث امروز)
✨وَهِيَ تَجْرِي بِهِمْ فِي مَوْجٍ كَالْجِبالِ وَ نادى نُوحٌ ابْنَهُ وَ كانَ فِي مَعْزِلٍ يا بُنَيَّ ارْكَبْ مَعَنا وَ لا تَكُنْ مَعَ الْكافِرِينَ «هود/۴۲»
و آن (كشتى) آنها را از لابلاى امواجى همچون كوه پيش مىبرد. (در اين هنگام) نوح، فرزندش را كه در گوشهاى قرار داشت صدا زد (وگفت:) اى پسرم! (ايمان بياور و) با ما سوار شو و با كافران مباش.
✨قالَ سَآوِي إِلى جَبَلٍ يَعْصِمُنِي مِنَ الْماءِ قالَ لا عاصِمَ الْيَوْمَ مِنْ أَمْرِ اللَّهِ إِلَّا مَنْ رَحِمَ وَ حالَ بَيْنَهُمَا الْمَوْجُ فَكانَ مِنَ الْمُغْرَقِينَ «هود/۴۳»
(پسر نوح) گفت: بزودى به كوهى پناه مىبرم تا مرا از آب حفظ كند. (نوح) گفت: امروز جز (براى افراد مؤمن) و كسانى كه مورد رحم قرار گرفتهاند، هيچ حافظ (و پناهگاهى) در مقابل قهر الهى نيست. (در اين هنگام) موجى ميان آن دو جدايى انداخت و او (پسر نوح) غرق گرديد.
🌺🌺🌺
🚨نکات مهم داستان زندگی حضرت نوح که در مباحث خانواده میخواهیم از آن بهره بگیریم .
👈داستان پسر حضرت نوح است که جزو غرق شدگان شد حالا چرا ؟
1⃣یک دلیلش میتواند اشاره به #مادر همین پسر باشد که جزو ناصالحان بوده که درسوره تحریم به این نکته اشاره شده
✨ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلًا لِلَّذِينَ كَفَرُوا امْرَأَتَ نُوحٍ وَ امْرَأَتَ لُوطٍ كانَتا تَحْتَ عَبْدَيْنِ مِنْ عِبادِنا صالِحَيْنِ فَخانَتاهُما فَلَمْ يُغْنِيا عَنْهُما مِنَ اللَّهِ شَيْئاً وَ قِيلَ ادْخُلَا النَّارَ مَعَ الدَّاخِلِينَ «تحریم/۱۰»
خداوند براى كسانىكه كفر ورزيدند، همسر نوح و همسر لوط را مثال زده است كه اين دو زن، همسر (و از خانواده) دو بنده صالح از بندگان ما بودند، ولى به آن دو خيانت كردند. پس در برابر (كيفر) خداوند، براى آن دو زن هيچ كارى از آن دو پيامبر ساخته نبود و به آنان گفته شد: به آتش وارد شويد با وارد شوندگان.
🚨پس انتخاب همسر خیلی مهم است و در تربیت فرزندان هم نقش دارد.
2⃣دلیل دیگر انحراف پسر حضرت نوح میتواند #همنشینان_نامناسب باشد که در تفسیر نور آقای قرائتی آمده است که :
👈 همنشينى با كافران، حتّى پسر پيامبر را نيز از آئين حقّ جدا مىسازد. «لا تَكُنْ مَعَ الْكافِرِينَ» سعدى در اين باره مىگويد:
پسر نوح با بدان بنشست
خاندان نبوّتش گم شد
👈 سالم بودن خانواده به تنهايى كافى نيست، محيط كفرآلود مايهى بسيارى از انحرافات مىشود. «لا تَكُنْ مَعَ الْكافِرِينَ
🚨پس معلوم میشود که والدین بایستی به دوستان و همنشینان فرزندانشان حساس باشند.
➖➖➖
🚨درباره این قسمت آیه "انه عمل غیر صالح" هم مطرح شده
قرائتهای مختلفی در عبارت «عمل غیر صالح» موجود در آیه ۴۶ سوره هود وجود دارد.
👈 مشهور آنرا به صورت اسمی«عَمَلٌ غَیْرُ صالِح» یعنی به رفع «راء» قرائت نموده و معتقدند، اگر چه پسر نوح از خانواده او است، ولى صالح نیست؛ براى اینکه او از نظر عمل، غیر صالح است. و اگر خداى تعالى او را عمل غیر صالح خوانده از باب مبالغه است. همانطور که وقتى بخواهى در عدالت شخصی مبالغه کنى، میگویى او سرا پا عدالت است: «هو عدل»، یعنى او آنقدر داراى عدالت است که میتوان گفت او خود عدالت است. فرزند نوح(ع) نیز آنقدر با بدان نشست و در اعمال زشت و افکار نادرستشان غوطهور شد که گویى وجودش تبدیل به یک عمل غیر صالح شد.
👈اما گروهی دیگر آنرا به صورت فعلی و به کسر "میم" و فتح "لام" و به فتح "راء"، قرائت کردهاند: «عمِلَ غیرَ صالح». و تقدیر آن چنین است: «عمِلَ عملا غیرَ صالح». در این قرائت موصوف حذف شد و صفت جایگزین آن شد؛ یعنی او عمل غیر صالح انجام داده است؛ عمل مشرکانه، کفرآمیز و تکذیب که همه اینها اعمال غیر صالح است. و بدین سبب از مجموعه اطرافیان نوح(ع) که خصوص صالحان از خواص حضرتشان بودند خارج شد.
📚برگرفته از نکات قرآنی استاد قرائتی
@hagigatevasel
#آیات_موضوعی_خانوادگی
🌺جزء ۱۲ قرآن
✅نکات قرآنی در رابطه با تربیت فرزندان (بخش دوم مباحث امروز )
✨إِذْ قالُوا لَيُوسُفُ وَ أَخُوهُ أَحَبُّ إِلى أَبِينا مِنَّا وَ نَحْنُ عُصْبَةٌ إِنَّ أَبانا لَفِي ضَلالٍ مُبِينٍ «یوسف/۸»
آنگاه كه (برادران او) گفتند: همانا يوسف و برادرش (بنيامين) نزد پدرمان از ما كه گروهى نيرومند هستيم محبوبترند. همانا پدرمان (در اين علاقه به آن دو) در گمراهى روشنى است.
اقْتُلُوا يُوسُفَ أَوِ اطْرَحُوهُ أَرْضاً يَخْلُ لَكُمْ وَجْهُ أَبِيكُمْ وَ تَكُونُوا مِنْ بَعْدِهِ قَوْماً صالِحِينَ «یوسف/۹»
(برادران به يكديگر گفتند:) يوسف را بكشيد يا او را به سرزمينى دور بيافكنيد تا توجّه پدرتان مخصوص شما شود و پس از انجام طرح (با توبه) گروهى شايسته باشيد.
🚨آیات سوره یوسف به نکات مهمی در رابطه با تربیت فرزندان اشاره میکند،
1⃣اول اینکه والدین سعی کنند که #عدالت بین فرزندان خود را رعایت کنند
2⃣دوم اینکه والدین سعی کنند که اگر تفاوتی هم بین فرزندانشان قائل میشوند علت آن را به فرزندان خود توضیح دهند تا مشکلی ایجاد نشود در خانواده
🔺اما داستان زندگی حضرت یوسف از این قرار است که:
دو نفر از پسران حضرت يعقوب، ( #يوسف و بنيامين) از يك مادر و بقيه از مادرى ديگر بودند. علاقه پدر به يوسف، به دليل #خردسال بودن يا به دليل #كمالاتى كه داشت، موجب #حسادت_برادران شده بود.
🚨فرق است ميان تبعيض و تفاوت. تبعيض؛ برترى دادن بدون دليل است. ولى تفاوت؛ برترى بر اساس لياقت است. مثلًا نمرههاى يك معلّم، تفاوت دارد، ولى اين تفاوت حكيمانه است، نه ظالمانه.
👈علاقهى حضرت يعقوب به يوسف، حكيمانه بود نه ظالمانه، ولى برادران يوسف، اين علاقه را بىدليل پنداشتند و گفتند: «إِنَّ أَبانا لَفِي ضَلالٍ مُبِينٍ»
👈- حسادت موجب مىگردد افراد بزرگسال سن و شخصيّت خود را فراموش كرده و با كودكان كينه توزى كنند. (با توجّه به اينكه يوسف كوچكتر بود، بزرگترها به او حسادت ورزيدند) لَيُوسُفُ ... أَحَبُّ إِلى أَبِينا*
👈 اگر فرزندان احساس تبعيض كنند، آتش حسادت در ميان آنان شعلهور مىشود. «أَحَبُّ إِلى أَبِينا مِنَّا»
👈 حضرت يعقوب به همه فرزندان محبّت داشت. منتها یوسف را بیشتر دوست داشت قرآن میفرماید: «أَحَبُّ إِلى أَبِينا مِنَّا» (برادران مىگفتند: يوسف محبوبتر است، يعنى ما نيز محبوب هستيم)
👈و چون علت این علاقه را یعقوب نبی به فرزندانش توضیح نداده بود باعث حسادت بین فرزندان شد تاجایی که تصمیم به قتل یوسف کردند.
📚برگرفته از نکات قرآنی استاد قرائتی
@hagigatevasel
#آیات_موضوعی_خانوادگی
🌺جزء ۱۲ قرآن
✅موضوع : نکات قرآنی در رابطه با تربیت فرزندان (بخش سوم امروز)
✨أَرْسِلْهُ مَعَنا غَداً يَرْتَعْ وَ يَلْعَبْ وَ إِنَّا لَهُ لَحافِظُونَ «یوسف/۱۲»
او را فردا با ما بفرست تا (در صحرا) بگردد و بازى كند و قطعاً ما نگهبانان (خوبى) براى او خواهيم بود.
🌺🌺🌺
✅در داستان زندگی حضرت یوسف نکات خوبی در رابطه با تربیت فرزندان میبینیم
🚨 در این بخش بررسی نقش بازی در تربیت کودک
1⃣برادران یوسف از حربه بازی و گردش برای دور کردن یوسف از پدر استفاده کردند و حضرت یعقوب موافقت کرد معلوم میشود که #بازی یکی از نیازهای کودک است و والدین بایستی به آن توجه کافی را داشته باشند .
👈 انسان، نيازمند تفريح و ورزش است و چنانكه در اين آيه مشاهده مىشود قوىترين منطقى كه توانست حضرت يعقوب را تسليم خواسته فرزندان كند، اين بود كه يوسف نياز به تفريح دارد.
✅✅در روايات آمده است: مؤمن بايد زمانى را براى تفريح و بهرهبردارى از لذّتهاى حلال اختصاص دهد تا به وسيلهى آن، بر انجام ساير كارها موفّق گردد. «نهج البلاغه/حکمت ۳۹۰»
2⃣اما یک نکته هم باید توجه داشت اینکه گاهی بازی فقط اسم رمز است یعنی فقط از اسم بازی دشمنان استفاده میکنند برای پیشبرد اهداف خود .
👈نه تنها ديروز، بلكه امروز و حتّى آينده نيز به نام ورزش به نام بازى به نام تفریح و شادی ، جوانان را از اهداف اصلی جدا و در غفلت نگه خواهند داشت. بازىها را جدّى مىگيرند تا جدّىها بازى تلقّى شود.
👈استكبار و توطئهگران، نه تنها از ورزش و شادی و تفریح سوءاستفاده مىكنند، بلكه با هر نام پسنديده و مقبول ديگرى نيز، اهداف شوم خود را تعقيب مىكنند. باید مراقب بود✅
🔺نکته های قرآنی:
👈- تفريح فرزند بايد با اجازهى پدر باشد. «أَرْسِلْهُ»
👈کودک و جوان، نيازمند تفريح و ورزش است. «يَرْتَعْ وَ يَلْعَبْ»
👈 برادران از وسيلهاى مباح و منطقى براى فريبدادن سوءاستفاده كردند. أَرْسِلْهُ ... يَرْتَعْ وَ يَلْعَبْ
👈- اگر پدر و مربّيان دلسوز براى اوقات فراغت و تفريح و بازى كودكان و نوجوانان برنامهريزى مناسب داشته باشند، ديگران نمىتوانند از اين فرصت سوءاستفاده كنند. (برادران يوسف از نياز يوسف به ورزش سوء استفاده كردند) «يَرْتَعْ وَ يَلْعَبْ»*
👈- در بازى و تفريح كودكان مواظب باشيم آسيب نبينند. «لَحافِظُونَ»*
👈- گاه اصرار زياد بر يك موضوع نشان دهنده نقشه و توطئه است. (در آيه قبل «إِنَّا لَهُ لَناصِحُونَ» و در اين آيه «إِنَّا لَهُ لَحافِظُونَ»)
📚برگرفته از نکته های استاد قرائتی
#آیات_موضوعی_خانوادگی
🌹جزء ۱۳ قرآن
✅موضوع : تاثیر تشکر و قدردانی در خانواده
✨وَ إِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَ لَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذابِي لَشَدِيدٌ «ابراهیم/۷»
و (نيز به يادآور) هنگامى كه پروردگارتان اعلام فرمود: همانا اگر شكر كنيد، قطعاً (نعمتهاى) شما را مىافزايم، و اگر كفران كنيد البتّه عذاب من سخت است.
✅این آیه درباره نعمتهای خدای متعال گفته شده اما میتوان در زندگی خانوادگی هم از آن بهره جست .چراکه
🌹امام رضا (ع) ميفرمود: هر كه سپاس مردم نعمت دهنده را نگويد، سپاس خداي بزرگ را نگفته است.
📚وسائل الشیعه،حدیث ۲۱۶۳۷
🌹تشکر به معنای اظهار تقدیر و تجلیل در برابر نعمت ظاهری یا معنوی است که از سوی منعم به فرد میرسد .
👈در مقابل آن کفران به معنای پوشاندن نعمت و تقدیر نکردن از نعمت دادن مُنعم است
✅✅نقش تشکر در تحکیم بنیاد خانواده تا جایی است که امام صادق علیه السلام آن را ملاک بهترین همسر معرفی کرده و فرموده اند :
🌹بهترین همسران شما زنی است که اگر به او عطا شود مراتب سپاس را به جا آورد و اگر چیزی از او دریغ شود، راضی باشد .📚مستدرک الوسائل ،ج۱۴،ص۱۶۱
✅برخی آثار تشکر از همسر که در منابع دینی مورد توجه قرار گرفته :
1⃣بقای نعمت
همسری که از زحمات همسر خود قدردانی میکند بیش از همه خود را در تداوم لطف همسر بهره مند میسازد .
2⃣افزایش نعمت
همسری که از زحمات همسر خود تشکر میکند به مثابه تقویت کننده ای است که رفتار خوب شوهرش را تقویت میکند و باعث افزایش ان میسود
3⃣تقویت محبت
تشکر و قدردانی از همدیگر باعث تشدید علاقه و محبت بین همسران میشود
🚨انواع سپاسگذاری:
✅تشکر گفتاری، تشکر عملی
🌹 #تشکر_گفتاری و کلامی همین کلمات محبت آمیزی است که بین همسران به کار گرفته میشود. مثلا با کلمه متشکرم یا مثلا خیلی خوشحالم کردی خیلی ممنونم خیلی بهت افتخار میکنم و..
🌹 #تشکر_رفتاری هم میتواند شامل نگاه محبت آمیز لبخند زدن، هدیه دادن و ..باشد .
🚨اما یک نکته مهم دیگر
❓❓اگر همسری کلی تلاش کرد و زحمت کشید اما همسرش از او قدردانی نکند، اون وقت چی ؟؟
✅✅ اینجا دیگه مرحله آزمایش انسان است .
👈اولا نبایستی ناامید شود .
👈بلکه باید با خدا معامله کرد.
توقع خود را از مردم کم کرد
و پاداش کار خود را از خدا طلب کند
🌹خدا خیلی عادل است ذره ای عمل صالح از دید او مخفی نمی ماند.
✨فَمَنْ يَعْمَلْ مِثْقالَ ذَرَّةٍ خَيْراً يَرَهُ «زلزال/۷»
✨وَ مَنْ يَعْمَلْ مِثْقالَ ذَرَّةٍ شَرًّا يَرَهُ «زلزال/۸»
پس هر كس به مقدار ذرّهاى كار نيك كرده باشد همان را ببيند. و هركس هم وزن ذرهاى كار بد كرده باشد آن را ببيند.
📝برگرفته از سایت راسخون با اضافاتی
@hagigatevasel
#آیات_موضوعی_خانوادگی
🌹جزء ۱۴ قرآن
✅✅بهشت جایی که از کینه خبری نیست
إِنَّ الْمُتَّقِينَ فِي جَنَّاتٍ وَ عُيُونٍ «حجر/۴۵»
ادْخُلُوها بِسَلامٍ آمِنِينَ «حجر/۴۶»
🌹✨وَ نَزَعْنا ما فِي صُدُورِهِمْ مِنْ غِلٍّ إِخْواناً عَلى سُرُرٍ مُتَقابِلِينَ «حجر/۴۷»
و ما هرگونه كينهاى در سينههاى آنان را بركندهايم، (در نتيجه آنان) برادرانه بر تختها روبروى يكديگرند
✅✅راه درمان کینه راهم خود قرآن مشخص کرده
🌹خداوند در قرآن طریقه درمان کینه را بیان کرده آنجا که فرموده: "ادْفَعْ بِالَّتى هِىَ احْسَنُ فَاذَا الَّذِى بَیْنَكَ وَ بَیْنَهُ عَداوَةٌ كَانَّهُ وَلِىُّ حَمیْمٌ"(فصلت/۱۲) با نیكى، بدى را دفع كن، تا دشمنان سرسخت همچون دوستان، گرم و صمیمى شوند.
👈در این آیه خداوند، ما را متوجه می سازد که همه انسانها تشنه محبت هستند حتی کسانی که دلهایشان سرشار از کینه و عداوت است؛ بنابراین با #محبت و نیکی می توان کینه ها را برطرف ساخت.
🔺یکی از مسائلی که در زندگی خانوادگی در میان همسران خیلی مهم است بحث #گذشت است و #عدم_کینه نگه داشتن است .
🔺کینه قلب و روح انسان را آلوده میکند، و زندگی را بر کام انسان و خانواده اش تلخ میکند .برای همین است که خداوند در وصف نعمتهای بهشتی عدم کینه را ذکر میکند .
🚨درمان کینه از دل خویش هم به آن است که بدانی یکی از صفات جمال الهی عفو و بخشش است
🌹 و خدای متعال، #رحمان و #رحیم است خیلی زود راضی می شود و هرگز کینه بندگان خویش را به دل نمی گیرد.
🌹پس مؤمنین نیز به عنوان خلیفه الله در زمین باید بتوانند خود را به اخلاق خدایی آراسته کنند .
🌹و اهل گذشت و بردباری باشند . نرم خو و اهل مدارا باشند .
🌹این جوری با این اخلاق زیبا زندگی هایشان نیز بهتر و مستحکم تر میشود.
🔺 راهکارهای درمان کینه را از بعد روانشناسی در کانال حقیقت واصل آوردیم میتونید ببینید و بخونید👇
@hagigatevasel
🚨در آیات قرآن در داستان حضرت یوسف ، در اواخر جزء ۱۲ و اوایل جزء ۱۳ مسئله خیانت زلیخا و پاکی یوسف مطرح شده
🚨با کمی تامل در این داستان قرآنی به دست میاد
1⃣ در این داستان با مردی مواجه میشیم که غیرت زیادی نداره حتی وقتی متوجه خیانت همسرش میشه راحت از آن عبور میکنه فقط به یوسف میگه جایی نگو، این میشه که زلیخا دوباره به کارش ادامه میده حتی زنان مصری را اینبار دعوت میکنه و با کمال وقاحت به کارش افتخار میکنه
👈پس #غیرت مرد و توجه مرد در این جور مسائل در سالم ماندن همسرش اهمیت داره
پوتیفال عزیز مصر میتونست وقتی متوجه شد محبت خودش را به همسرش زیادتر کنه میتونست ارتباط اون را با به یوسف کمتر کنه ..
2⃣نکته دیگه در داستان یوسف هست که میبینیم که یوسف از کودکی به عنوان یک غلام در خانه زلیخا بزرگ میشه دائم جلوی چشم زلیخا هست
👈 خب یکی از عوامل انحراف زلیخا میتونه #دیدار_زیاد یوسف باشه
👈به عبارتی مراوده های زیاد میتونه زمینه گناه و انحراف انسانها را فراهم کنه
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨کنترل نگاه
نگویید که ما خودمان را کنترل می کنیم!
✅✅✅دختر و پسرها ببینند
❓❓آیا از حضرت یوسف بالاترید؟؟
❓❓آیا از حضرت مریم قوی ترید؟؟
❓❓آیا از حضرت موسی قوی ترید؟؟
موضوع:#کنترل_نگاه
نوع محتوا:#استدلالی_دینی
رده سنی:#نوجوان #جوان #بزرگسال
مخاطب:#کم_حجاب #محجبه
#ارتباط
⛔️گام اول
مرد مجازی: سلام خواهرم
زن مجازی: سلام (هر چه باشد جواب سلام واجب است!)
مرد مجازی: خواهری من قصد مزاحمت ندارم. فقط بهعنوان برادرتان درخواستی دارم.
زن مجازی: (باکمی تعلل و تأمل) خواهش میکنم، بفرمایید!😏
مرد مجازی: من رفتار شمارا در گروهها دیدهام. شما واقعاً خانم موقر و فهمیدهای هستید. من در فضای مجازی به دنبال کسی مثل شما هستم که مثل خواهرم مواظبم باشد و نگذارد در لغزشگاهها دچار لغزش شوم! به راهنمایی شما در این فضای آلوده در برخورد با نامحرمان خیلی نیاز دارم!😢
زن مجازی: حرف عجیبی میزنید! چه نیازی هست که شما با یک نامحرم ارتباط آلوده داشته باشد تا از ارتباطهای آلوده دیگر در امان بمانید؟😐
مرد مجازی: نه اینطور قضاوت نکنید! من به دنبال آلودگی و هوس و این حرفها نیستم. از وقار شما در برخورد با دیگران خوشم آمده. خانمهای زیادی سعی کردهاند با من ارتباط برقرار کنند اما من خودم را از همه آلودگیها نجات دادهام شکر خدا. به دنبال نقطه اتکایی برای فرار از وسوسههای فضای مجازی میگردم!😞
زن مجازی: ببخشید من معذورم. من قبل از اینکه غریقی را نجات بدهم خودم به ورطه نابودی کشیده میشوم. لطفاً پیام ندهید چون بلاک میکنم!😡
مرد مجازی: اجازه میدهید فقط پیامهای مذهبی برای شما ارسال کنم؟
زن مجازی: اشکال ندارد. من استفاده میکنم. اما حق چت کردن ندارید چون پاسخ نمیدهم!😒
مرد مجازی: حتماً! حتماً!…
⛔️گام دوم
مرد مجازی: ببخشید خواهر سؤالی دارم. شما متأهل هستید؟ چون جواب هیچکدام از سؤالاتی که از شما میپرسم نمیدهید!
زن مجازی: بله. من متأهلم و همسرم از همه تعاملات من در این فضا خبر دارد.
مرد مجازی: من هم متأهل هستم.
زن مجازی: پس شما متأهل هستید؟ شرمآور است که با وجودیکه متأهل هستید به دنبال زنهای دیگر هستید. ولی من ترجیح میدهم همه انرژی و وقتم را برای همسرم صرف کنم.😠
مرد مجازی: شما دوباره برگشتید به پله اول! من که گفتم دنبال یک مشاور روحی هستم. چرا از کمک به من مضایقه میکنید؟😭
⛔️گام سوم
مرد مجازی: آبجی لطفاً کمی درباره هدف زندگی برای من توضیح بدهید. من احساس پوچی میکنم…
و پاسخ زن مجازی…😊
مرد مجازی: خیلی عالی توضیح دادید. کسانی مثل شما حقیقتاً کمیاباند. من قدردان شما هستم!
⛔️گام چهارم:
مرد مجازی: خواهرم رفتارهای خانمم جدیداً کلافه کننده است. نمیدانم چطور باید با او رفتار کنم تا زندگیام لذتبخش شود…شما که خانم هستید لطفاً من را راهنمایی کنید!
و پاسخ زن مجازی…😇
⛔️گام پنجم:
مرد مجازی: ایکاش به خانمم تفهیم میکردم که مثل شما فکر کند، مثل شما صحبت کند و مثل شما رفتار کند…
و پاسخ زن مجازی درحالیکه در دلش قند آب میشود…😌
⛔️گام ششم…😌😌
⛔️گام هفتم…😌😌😌♥️
⛔️گام هشتم…♥️♥️♥️
….
🔥💔گام آخر:
اکنون دیگر زن، یک هویت مجازی نیست. واقعیتی است ویرانه که در کنجی نشسته و با حسرت تمام به خرابههای زندگیاش نگاه میکند؛ و هرازگاهی قطره اشکی، صورتش را خیس میکند…
همه لحظات شاد زندگی او و همسرش از مقابل چشمان خیسش رژه میروند اما دیگر کار از کار از گذشته است…
سرمایههای بزرگی را به خاطر چیزی ازدستداده است که واقعیتی جز گناه و خیانت و دروغ نداشته است…
نویسنده؛
این داستان واقعی بود. برای یکی از آشنایان اتفاق افتاده است و روال رابطه ناصحیح به همین صورت بازسازیشده در داستان بوده است؛ و هرروز این داستانهای واقعی تکرار خواهد شد اگر یقین نداشته باشم که شیطان گامبهگام ما را به نیستی و فنا نزدیک میکند…
یَا أَیُّهَا الَّذِینَ امَنُوا لَا تَتَّبِعُوا خُطُوَاتِ الشَّیْطَانِ وَمَن یَتَّبِعْ خُطُوَاتِ الشَّیْطَانِ فَإِنَّهُ یَأْمُرُ بِالْفَحْشَاء وَالْمُنكَرِ (سوره نور، آیه ۲۱)
🔰
👆این اتفاقی هست که متاسفانه واسه خیلیا داره تو فضای مجازی میوفته
❌
خصوصا ضربه رو خانوم های متاهل زمانی میخورن که واقعا دیگه دیر شده
خیلی طول میکشه تا بخوان دل بکنن و ارتباط رو قطع کنن و دوباره مثل قبل بشن وبه آرامش قبل برسن ...
✅ تو این فضا خیلییی آماده باشید برای وسوسه های شیطان....