9.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه اعصاب بچه نداری، به «بهشت» فکر هم نکن!
#کلیپ | #استاد_شجاعی
منبع: جلسه ۵۵۹ از مبحث خانواده آسمانی
@ostad_shojae I montazer.ir
7.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰اقدامات مهم #شهید_رییسی در حوزه زنان و خانواده
⬅️ رییس جمهور تراز را با شهید جمهورمان ،خواهیم سنجید ...
بعد از شما ، هرکسی لایق نشستن بر صندلی ریاست جمهوری نخواهد بود ...
#انتخابات
#شهید_جمهور
#شهید_رئیسی
#سیدالشهدای_خدمت
#تمدن_اسلامی
#حرمت_حریم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 ظاهراً نظام ارزشی «بیبی عصمت» (مادر شهید رئیسی) با همه ما فرق دارد!.
شاید خیلی از مادران، دوست داشته باشند که پسر فقیر و یتیمشان، رئیس مملکت و نفر اول کشور شود؛ اما بیبی عصمت، پسرش رئیس مملکت هم که شده میگوید:
«از همان بچگی، دوست داشتم خادم امام حسین بشه، خادم امام رضا بشه، روضهخون بشه، منبری بشه!»
انگار مقامات و مناصب ظاهری پسرش اصلا به چشمش نیامده!!.
🔻براستی، این زنان خانهنشین بیاسم و رسم ولی بزرگ اندیش و انسان ساز، در کجای الگوسازیها و گرته برداریهای ما قرار دارند؟!
✍️ روح الله شمسی کوشکی
5.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک روز نامه ای از دانش آموزان سرخ پوست ایالت آمریکا به همراه هدیه ای به دست امام رسید
در نامه از ایشان خواسته بودند تا یادگاری هرچند کوچک برای یادبود برای آنان ارسال کنند
شما هم دوست دارید ادامه این داستان بدونید؟؟
#امام
#روح_الله
#امام_خمینی
💥زنان ایرانی بر روی سکوی اول مصرف لوازم آرایش در جهان
🔹ایران در رتبه اول پر مصرفترین کشورهای دنیا از نظر مصرف مواد آرایشی است، این درحالیست که بیش از ۸۰ درصد کالاهای بازار غیر بهداشتی هستند.
🔹این درحالیست که مدیرکل امور فراوردههای آرایشی و بهداشتی سازمان غذاودارو از استفاده از مواد اولیه با گرید صنعتی و فلزات سنگین برای پایین آمدن هزینه تولید لوازم آرایشی غیر مجاز خبر داد که برای سلامتی به شدت خطرناک است.
🔘. به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علي(ع) و حضرت فاطمه(س)؛ اول ذيحجة
در فرهنگ اسلامی، خانواده نخستین كانونی است که شخصیت افراد در آن شکل میگیرد. خانواده شکل کوچکی از اجتماع و جامعه است و هر انسانی قبل از هر جا، ابتدا در خانواده تربیت میشود. در واقع خانواده یک کشور کوچکی است که مدیریت و اداره آن خیلی مهم است. یک خانواده برای اینکه محکم بماند باید حواسش به دشمن باشد.
🔹امروز دشمن روی سُستکردن بنیان خانواده خیلی کار میکند؛ دشمنی که باعث شده است که کانون خانواده در غرب از هم پاشیده شود.
🔖وظایف ما برای تحکیم بنیان خانواده
🔹۱. ابراز محبت: شخصی کنار امام صادق(ع) نشسته بود فردی از کنار آنها عبور کرده شخصی که کنار امام صادق(ع) نشسته بود به ایشان گفت: یابن رسول الله! من ایشان را خیلی دوست دارم. امام صادق(ع) فرمودند: به او بگو، پیامبر(ص) فرمود: «إِذَا أَحَبَّ أَحَدُكُمْ أَخَاهُ فَلْیُعْلِمْهُ»(وسائل الشیعه، ج۱۲، ص۵۵).
🔹 درست است که دوستی در قلب است ولی در روایات آمده است نسبت به همسر و فرزندانتان دوستی را اعلام کنید و لذا پیامبر(ص) فرمود: مرد اگر به همسرش بگوید من تو را دوست دارم این جمله هیچگاه از دلش پاک نمیشود(قَوْلُ الرَّجُلِ لِلْمِرَّةِ: إِنِّی أُحِبُّكِ. لَا یَذْهَبُ مِنْ قَلْبِهَا أَبْدَاهُ(الکافی، ج۵، ص ۵۶۹)). متأسفانه بسیاری از خانوادهها فقر عاطفی دارند. اگر روزی چندبار امام حسن(ع) و امام حسین(ع) خدمت پیامبر(ص) میرسیدند، حضرت آنها را میبوسید. شخصی که آنجا بود تعجب کرد و گفت: یا رسول الله! هر بار که شما اینها را میبینید به آنها محبت میکنید؟ من ده اولاد دارم که هنوز یکبار این حرکت را انجام ندادهام! پیامبر گرامی اسلام(ص) فرمودند: «مَنْ لَا یَرْحَمْ لَا یُرْحَمْ»(وسائل الشیعه، ج ۴، ص۱۹۷)؛ کسی که رحم ندارد خدا هم به او رحم نمیکند.
📌ادامه دارد...
🔻بیانات حجت الاسلام والمسلمین قاسم خانی امام جمعه شهرستان خوی در خطبه دوم آیین عبادی سیاسی نماز جمعه خوی[ ۱۸ خرداد ماه ۱۴۰۳ ]: ( بخش سوم )
🔹۲. معاشرت نیکو (احترام و تشکر متقابل): قرآن کریم میفرماید: «وَعَاشِرُوهُنَّ بِالْمَعْرُوفِ»(نساء:19)-با همسرتان خوب برخورد کنید-. پیامبر(ص) فرمودند: «أَحْسَنُ النَّاسِ إِیمَاناً أَحْسَنُهُمْ خُلُقاً وَ أَلْطَفُهُمْ بِأَهْلِهِ وَ أَنَا أَلْطَفُكُمْ بِأَهْلِی»(وسائل الشیعه، ج ۱۲، ص۱۵۳). بعضی از افراد میگویند: همسر من(چه مرد و چه زن) اهل فحاشی، بددهانی، زخمزبان و بهانهجویی است.
🔹در روایات داریم اگر کسی به همسرش بگوید: من که در خانه تو خیر ندیدم، اعمال آن روز او حبط میشود(أَیُّمَا امْرَأَةٍ قَالَتْ لِزَوْجِهَا مَا رَأَیْتُ مِنْكَ خَیْراً قَطُّ فَقَدْ حَبِطَ عَمَلُهَا(مکارمالاخلاق، ص215)).
🔹همچنان که فرمودند: «زنان را كسى گرامى نمىدارد، مگر انسانِ بزرگوار، و كسى به آنان اهانت نمىكند، مگر انسان پَست»(ما أكرَمَ النِّساءَ إلّا كَریمٌ، و ما أهانَهُنَّ إلّا لَئیم(كنز العمّال: ج16، ص371)). بیشتر اهانتها در گفتار است. امام سجاد(ع) فرمودند: اگر کسی خوب و محترمانه حرف بزند پنج اثر دارد: ۱- ثروت را زیاد میکند، ۲- رزق را رشد میدهد، ۳- مرگ انسان را به تأخیر میاندازد، ۴- آدم را نزد خانوادهاش محبوب میکند، ۵- آدم را بهشتی میکند(الْقَوْلُ الْحَسَنُ یُثْرِی الْمَالَ وَ یُنْمِی الرِّزْقَ وَ یُنْسِی فِی الْأَجَلِ وَ یُحَبِّبُ إِلَى الْأَهْلِ وَ یُدْخِلُ الْجَنَّةَ(الخصال، ج ۱، ص ۳۱۷)).
🔹یکی از مهمترین ابعاد احترام متقابل، تشکر و قدرشناسی متقابل است. امام سجاد(ع) فرمودند: «خداوند متعال در روز قیامت به یكى از بندگان خود مىفرماید: آیا از فلانى سپاسگزارى كردى؟ عرض مىكند: نه]، بلكه از تو سپاسگزارى كردم. خداوند مىفرماید: چون از او تشكّر نكردهاى از من هم نیز تشكّر نكردهاى؛ شاکرترین شما از خدا، شاکرترین شما از مردم است. (... لَمْ تَشْكُرْنِی إِذْ لَمْ تَشْكُرْهُ ثُمَّ قَالَ أَشْكَرُكُمْ لِلَّهِ أَشْكَرُكُمْ لِلنَّاسِ(الکافی، ج2، ص99)).
🔹۳. همکاری متقابل: رسول خدا(ص) به امیرالمؤمنین(ع) که در حال کمک به همسرشان، حضرت صدیقه طاهره(س) بودند، فرمودند: «خدمت به خانواده، از خصال افراد صدیق یا شهید یا کسی است که خدای متعال خیر دنیا و آخرت را برای او اراده فرموده است»(یا عَلِىُّ لَا یَخْدُمُ الْعِیَالَ إِلَّا صَدِّیقُ أَوْ شَهِیدُ أَوْ رَجُلُ یُرِیدُ اللَّهُ بِهِ خَیْرَ الدُّنْیَا وَ الْآخِرَةِ(جامع الاخبار، ص ۱۰۲). صدیق در قرآن وصف حضرت یوسف(ع) است.
🔹همچنین حضرت فرمودند: «بانویی که خانهداری میکند، مورد نظر الهی قرار دارد و کسی که مورد نظر الهی است، گرفتار عذاب الهی نخواهد شد»«اَیُّمَا امْرَأَةٍ رَفَعَتْ مِنْ بَیْتِ زَوْجِهَا شَیْئاً مِنْ مَوْضِعٍ مَوْضِعٍ ترید بِهِ صَلَاحاً نَظَرَ اللَّهُ إِلَهاً وَ مَنْ نَظَرَ اللَّهُ إِلَیْهِ لَمْ یُعَذِّبْهُ»(تنبیه الخواطر، ج ۲، ص ۱۲۲)).
🔹۴. صبر بر ناملایمات: زندگی فراز و نشیب دارد. در زندگی انبیاء و ائمه و اولیای الهی فقر، بیماری، مرگ اولاد جوان و... بوده است. حضرت سلیمان(ع) با آن همه عظمتش که خدا چیزی برای او کم نگذاشت ولی به او فرزند نداد، تنها یک فرزند داشت که فلج بود و قرآن میگوید: مثل جسدی بود(نک: تفسیر نمونه، ج19، ص280- 281). در زندگی ایوب(ع) بلایا و مصائب بسیاری بود از جمله داغ اولاد، بیماری همسر و بیماری خودش. حضرت ابراهیم(ع) تا سنین کهنسالی فرزند نداشت. برخیشان(مانند حضرت نوح(ع)، هود(ع)، لوط(ع)، پیامبر اسلام(ص) و برخی از ائمه(ع)) همسران ناسازگار و یا برخی فرزندان بد داشتند.
📌ادامه دارد ...
🔻بیانات حجت الاسلام والمسلمین قاسم خانی امام جمعه شهرستان خوی در خطبه دوم آیین عبادی سیاسی نماز جمعه خوی[ ۱۸ خرداد ماه ۱۴۰۳ ]: ( بخش چهارم )
🔹ناملایمات در زندگی سه نوع است: ۱-گاهی ناملایمات مالی است، ۲- گاهی ناملایمات جسمی است، ۳-گاهی هم سوء خلق است. این ناملایمات در زندگیهای همه کم و بیش وجود دارد. امام باقر(ع) فرمودند: «وقتی امیرالمؤمنین با حضرت زهرا(ع) ازدواج کردند، حضرت خانه را با رمل و شن فرش کردند و یک پوستین گوسفند را زیرانداز نمودند(لَمَّا تَزَوَّجَ عَلِیٌّ فَاطِمَةَ ع بَسَطَ الْبَیْتَ كَثِیباً وَ كَانَ فِرَاشُهُمَا إِهَابَ كَبْش(مکارم الاخلاق، ص131)). شخص امیرالمؤمنین(ع) فرمودند: حضرت زهرا(س) آنقدر در خانه زحمت میکشید و آن قدر با مَشك، آب كشید كه بند آن در سینهاش ردّ انداخته بود، و چندان دستاس كرد كه دستهایش تاول زده بود، و چندان خانه را رُفت و روب كرد كه لباسهایش رنگِ خاك به خود گرفته بودند، و آنقدر زیر دیگ را آتش افروخته بود كه جامههایش تیرهرنگ شده بودند. از این كار، رنج و آسیب سختى به او میرسید»(مکارم الاخلاق، ص280).
🔹علاوه بر این چهار مورد، موارد دیگری مثل: (۵) کسب رضایت؛ (۶) تغافل و رازداری؛ (۷) رعایت حقوق میتوان اشاره کرد. در مجموع خانواده ما قطعاً سرنوشت یکی از چهار نوع خانواده ذیل را خواهد داشت، مراقب باشیم که از نوع خانوادههای آسمانی باشیم.
🔖چهار نوع خانواده در قرآن
قرآن به چهار نوع خانواده اشاره فرموده است:
🔹۱. خانوادهای که زوجین هردو خوب و پسندیده هستند، مثل خانواده آسمانی امیرالمؤمنین و حضرت زهرا علیهما السلام که سوره (هل اتی) در شأنشان نازل شده است. همچنین خانواده حضرت ابراهیم(ع) و خانواده حضرت یحیی(ع)(انبیاء: 90).
🔹۲. خانوادهای که زوجین هر دو بد هستند، مثل خانواده ابولهب(نک: سوره لهب).
🔹۳. خانوادهای که مرد آن خوب است ولی زن خانواده خوب نیستند، مثل خانواده حضرت نوح(ع) و لوط(ع)(تحریم:10).
🔹۴. خانوادهای که مرد آن بد و زن آن خوب است، مثل: آسیه همسر فرعون(تحریم:11).
📌پایان
یادداشت رسیده | تأثیر پدر بر شکلگیری هویت دختر در جامعه

حوزه/ اما پدرانی که نقش طبیعی خود را به عنوان حامی جنسیت دختران نادیده میگیرند آسیب زیادی به روحیه دختر میرسانند و روند رشد عادی او را برای معاشرت با دیگران و زندگی اجتماعی به خطر میاندازند. عدم رابطه صحیح با پدر سبب بروز افسردگی در دختران شده و آنها را به شخصی تبدیل میکند که باید بخشی از عمر خود را صرف بازپسگیری جنسیت خود کند.
یادداشت رسیده | رابطه عاطفی پدران و ارتباط آن با سلامت روانی دختران

حوزه/ پدر اولین مردی است که دختر در زندگی خود با او آشنا میشود، بنابراین کیفیت ارتباط او با پدرش می تواند در شکلگیری ذهنیت او نسبت به مردان و ارتباطی که در آینده با همسرش خواهد داشت مؤثر باشد