✅ آیا میدانستید که
مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره) از بانیان تأسیس اولیه مدارس دخترانه در تهران بوده ؛البته نه از نوع غربی
✍ نحوه تعامل شهید آیتالله شیخ فضلالله نوری با مهمترین رویداد دوران خود، یعنی «مشروطیت»، بیش از قرنی است که کماکان در معرض نقض و ابرام قرار دارد و این شاهدی است بر این اندیشه که کردار نخبگان، در دایره زمان نمیگنجد و دامنه آن به ادوار بعدی تعمیم مییابد.در گفتوشنودی که پیش روی شماست، دکتر یعقوب توکلی، تاریخپژوه معاصر، ابعاد این مقوله را بررسی و به حقایقی جدید، اشاره می کند.
💠 دکتر توکلی :
شیخ فضلالله نوری نادیدههایی را دیده بود که دیگران نتوانستند ببینند، یکی از نکات جالب توجه در کارنامه شیخ فضلالله این بود که شیخ یکی از بانیان تأسیس اولیه مدارس دخترانه در تهران بود؛ البته نه از نوع غربی و فرنگی.
این واقعیتی است که "مونیکا رینگر" در کتاب «دین و گفتمان اصلاح فرهنگی در دوران قاجار» آن را مطرح میکند. این حقیقت، به توجه شیخ فضلالله به مسئله آموزش دختران اشاره دارد.در واقع #مراجع کسانی هستند که تأثیر فرهنگی عمیق در زندگی مردم داشتند.ایشان در تهران به طور جدی با فعالیتهایی که علیه اسلام و فرهنگ اسلامی اتفاق میافتد مقابله میکند[از جمله طرح فساد انگیز مدارس دخترانه غربی]و [برای مقابله]امکانات و منابع برای تحصیل دختران را[در قالب مدارس جدید دخترانه اسلامی] فراهم مینماید.
این در حالی است که در فضای ادبیات روشنفکری، شیخ به عنوان نماد تحجر و احیاناَ سدی در برابر هرگونه تغییر معرفی میشد،!
✅ کامل گفتگو در 👇
http://www.iichs.ir/s/5915
سلامت جنسی جلسه اول .mp3
13.16M
💚❤️💛💙💜 #هدیه استاد پوراحمد به اعضای محترم کانال #همسران_خوب
❇️ اولین جلسه مجموعه آموزشی اصول تربیتی و دینی برای #سلامت_جنسی_فرزندان
⛔️ این فایل صوتی مناسب زوجین و پدر و مادرها است و برای مجردها توصیه نمیشود.
🌹🍃 کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
🔴 #رهبر_انقلاب:
💠 بعضی از زنها تاب سختیهای زندگی مردشان را نمیآورند. غرغر میکنند که این چه وضعی است و اینها. اما هستند #خانمهایی که نه تنها نق نمیزنند، بلکه حتی دلگرمی هم میدهند، به مرد میگویند ناراحت نباش، چیزی نیست. #صبر میکنیم، میگذرد. چنین زنهایی واقعاً قیمت دارند.
💠الحمدلله از این جهت خدای متعال به من هم #لطف کرده است. #عیال من چنین خانمی است.
💠وقتی در #زندان بودم، به دیدن من که میآمد، از اوضاع و احوال میپرسیدم، میگفت اصلاً و ابداً ناراحتی و #مشکلی ندارم، با اینکه ما بچهی کوچک هم داشتیم. بعدها که من از #زندان بیرون آمدم، فهمیدم که چه مشکلاتی داشته، مریض بوده، بیپول بوده، #سختی فراوان کشیده، اما اصلاً و ابداً یک ذرهاش هم در زندان به من منتقل نمیشد.
💠خدا میداند که بعضی از این #حوادثی را که برای ایشان پیش آمده بود؛ من بعد از انقلاب فهمیدم، یعنی همینطور در خلال صحبت به مناسبتی پیش آمد که گفتند. وقتی هم گفتند، من دیدم واقعاً #طاقت نمیآورم، میگفتم چطور اینها را آن موقع به من نمیگفتی.
💠 مرحوم مادرم به خانم من میگفت که تو چرا ساکتی، چیزی بگو، آه و ناله کن، چون تو همهاش احساس راحتی میکنی، او هم دلگرم میشود و به دنبال این کارها میرود! به هر حال، ایشان نعمت بزرگی است؛ خدا را شکر میکنم.
۱۳۸۰/۱۲/۲۲
📙 کتاب یاد و یادگار؛ روایتهایی از دیدارهای رهبر انقلاب با همسر مکرمه حضرت امام خمینی(ره)؛ انتشارات انقلاب اسلامی
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 #کلیپ_تصویری
💢 #تربیت امری اکتشافی است.
📝 چگونه #خوب و #بد را به فرزندمان آموزش بدهیم؟
🌐استاد تراشیون
#رهبر_معظم_انقلاب
❌فرهنگ وارداتی...
🤵🏻"رسم بعضی از تمدنها و فرهنگهای وارداتی، این چیزی بود که اروپاییها اینجا وارد کردند، که باید حتماً جوانها بگذارند تا تحصیلاتشان تمام بشود، شغل بگیرند، نمیدانم شغل هم، حتماً شغل اداری باشد، بعد ازدواج کنند.
👰🏻 دخترها هم در سن اوایل بلوغ، که اصلاً معنی ندارد ازدواج، باید بمانند تا یک زن بزرگی بشوند، همهچیز دنیا را تجربه کنند، بعد ازدواج کنند. این رسم اروپاییها بود، خیلی هم چیز بدی بود. چون آنها هم که ازدواج را تأخیر میانداختند، نه از باب این تأخیر میانداختند که معتقد بودند جوانها در سنین جوانی نیاز جنسی ندارند، نخیر، کاملاً هم درک میکردند و قبول میکردند که نیاز جنسی هست، منتها معتقد بودند که نیاز جنسی را در دوران جوانی بایستی جوانها آزادانه تأمین کنند؛ یعنی همان چیزی که از نظر ما فساد و فسق و گناه و موجب خراب کردنِ وضع اجتماع است.
💕برای همین هم بود که زن و شوهر اروپایی و اروپاییمنش، پیوندشان یک پیوند محکم نبود... زن و شوهر، دوران جوانیشان را گذراندهاند ـ نمیگویم همه، خیلیها اینجور بودند و اینجورند ـ بدون اینکه به همدیگر احتیاج داشته باشند، بعد هم سرِ سیری با هم ازدواج کردهاند... اسلام این را قبول ندارد. ۱۳۶۲/۱۲/۱۹"
#ازدواج_در_وقت_نیاز
#پدرانه
#تربیتی
پدر برای #دختر:
👧 نقش اولین جنس مخالف را دارد.
دختر در کنارِ پدر؛ قدرت، مقاومت، توانمندی و... را میآموزد.
👈 پدر به دختر اجازه #ریسک کردن، جسارت و تلاش برای کارهای نو را میدهد.
👈 حتما دختر باید ساعتهایی از روز را در کنار پدرش باشد تا ابعاد دیگر وجودش رشد کند.
پدر برای #پسر:
👦 نقش الگو و راهنما دارد. پسر در کنار پدر ابعاد مردانهاش رشد و بارور میشود.
پدر نسبت به مادر بیشتر تحمل دارد تا تلاش و ایستادگی را از فرزندش طلب کند.
👈 حتما باید پسر ساعتهایی از روز را در کنار پدرش باشد تا ابعاد دیگر وجودش رشد کند و به مردی و #مردانگی برسد.
🔻مادران شاکله و محور تربیت در خانواده هستند
🔸معصومه ظهیری معاون فرهنگی حوزههای علمیه خواهران کشور در گفتوگویی با اشاره به مسئله مهم تربیت فرزند، گفت: باغبانی وجود انسانها، تربیت و مربی بودن سخت ولی کاری بسیار ظریف، اثرگذار و عمیقی است.
🔸وی با اشاره به آیه ۳۴ سوره نساء افزود: خداوند تربیت و قوام خانواده یعنی مدیریت برای حاصل شدن امور تربیتی را به مردان سپرده است و آنها را متولی امور برنامه ریزی قرار داده است.
🔸این استاد حوزه خواهران با اشاره به مجری برنامههای تربیتی در خانواده، عنوان کرد: مجری برنامههای تربیتی و اثرگذاری در این برنامهریزی و همچنین مشارکت در برنامهریزی بهتر، مادران هستند.
➕ ادامه متن:
http://kowsarnews.ir/news/view/85071
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تلاش شبکه ضد خانواده *من و تو* برای تضعیف جایگاه مقدس مادری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کلاهی که به نام برابری زن و مرد بر سر زنان رفت!
🔻کارشناس یکی از شبکههای ماهوارهای که رویکرد ضداسلامی دارد، از تجربه کاری خود در امریکا و نادیده گرفتن تفاوتهای زن و مرد در جامعه غربی ابراز ناراحتی و به تبعات منفی نگاه برابر به زن و مرد اعتراف کرد.
آیه وَاضربوهنّ - .mp3
19.22M
💢 یکی از پربحثترین آیات قرآن در کلام استاد مطهری ( صوت بالا👆):
🔹آیه معروف «واضربوهن» که بسیار مورد ایراد غیرمسلمانان واقع شده و برای بسیاری سوالانگیز است؛ ارائه در جمع انجمن اسلامی پزشکان
📙 کتاب نظام خانوادگی اسلام، ص ۴۰-۵۰
🔻کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری»
http://eitaa.com/motahari_ir
🔻 طلبه افسرده به درد جامعه نمیخورد
🔸 حجتالاسلاموالمسلمین علیرضا پناهیان، استاد حوزه و دانشگاه، در همایش طلیعه حضور ویژه طلاب خواهر جدیدالورود مدارس علمیه خوزستان با بیان اینکه لازمه یک طلبه موفق، حضور پرنشاط در جامعه است، اظهار داشت: طلبهای که افسرده باشد به درد جامعه نمیخورد؛ از این رو به نحوی زندگی کنید که اولاً به آن نشاط الهی دست یابید و دوما دیگران را هم به راه پرنشاط الهی دعوت کنید.
🔸 وی با بیان اینکه تظاهرات خشم و احساسات منفی باید کنار گذاشته شود، گفت: بهترین دین جذاب و محبوب همان اسلام است که باید به بهترین نحو ممکن توسط شما طلاب به جهان معرفی شود.
🔸 این استاد حوزه و دانشگاه، کنترل زبان را بهترین مهارت برای انسان مؤمن دانست و افزود: بهعنوان یک طلبه، باید خوشبختی را در زندگی خود جای دهید و برای این کار، اول به خدا و سپس به اهلبیت توکل و توسل کنید.
🔸 حجتالاسلاموالمسلمین پناهیان، «تلاش برای نمره گرفتن» را یک آفت جدی در مدارس علمیه خواند و بیان کرد: طلاب نباید همچون دانش آموزان و دانشجویان فقط به فکر نمره گرفتن و مدرک تحصیلی باشند! طلبه درس میخواند تا دنیا و آخرت مردم را با عملش آباد کند.
🔸 وی با بیان اینکه ایجاد نشاط در روحیه طلاب جز با تغییر سبک زندگی محقق نمیشود، گفت: اگر نشاط کم شد، نشان از کم شدن ایمان یا تغییر سبک زندگی است! به همین دلیل سبک زندگی خود را همچون سبک زندگی اهلبیت(ع) تعیین کنید.