اخراج 5جسوس آمریکایی از ایران - @mrtahlilgar.mp3
10.8M
.
🔻دستگیری ۳ عنصر مرتبط با گروهکهای ضدانقلاب
رئیس کل دادگستری استان ایلام:
🔹سه نفر از عناصر مرتبط با گروهکهای ضدانقلاب و تجزیهطلب شناسایی و دستگیر شدند.
🔹این افراد با حضور در نقاط مختلف ایلام و نصب پرچم گروهک، اقدام به فیلمبرداری از حضور نیروهای حافظ امنیت و اقدام به انتشار آن در فضای مجازی کرده بودند.
🔹این افراد قصد اقدامات ایذایی از جمله قصد تعرض به برخی اماکن عمومی و ایجاد ناآرامی و اغتشاش در نقاط مختلف استان داشتند.
🇮🇷@ganndo
🇮🇷@ganndo
.
🔻متهم اصلی پرونده حمله به حرم مطهر شاهچراغ(ع) به اعدام محکوم شد/ ۲ متهم دیگر هر کدام به ۵ سال به حبس محکوم شدند
رئیس کل دادگستری استان فارس:
🔹متهم ردیف اول پرونده حمله به زائران و خادمان حرم مطهر شاهچراغ(ع)، رحمتاله نوروزاف معروف به مصطفی اسلم یار، اهل کشور تاجیکستان که در شامگاه ۲۲ مرداد امسال اقدام به حمله مسلحانه به حرم مطهر شاهچراغ(ع) کرده بود و با اتهامات محاربه، بغی و اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور مواجه بود پس از طی مراحل تحقیقات، صدور قرار جلب به دادرسی به ۲ بار اعدام محکوم شد.
🇮🇷@ganndo
🇮🇷@ganndo
.
🔻شناسایی یک هسته ضد امنیتی در قرچک
🔸فرماندار قرچک: طی رصدهای اطلاعاتی و تلاشهای مجاهدانه سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره اطلاعات قرچک و با هماهنگی مقام محترم قضائی یک هسته هفت نفره ضد امنیتی که قصد انجام اقدامات خرابکارانه و ایذایی در استانهای تهران و البرز را داشتند، دستگیر شدند.
🔸اعضای اصلی هسته مزبور ساکن شهرستان قرچک و مابقی نفرات نیز ساکن در استانهای تهران و البرز میباشند.
🔸در بازرسی صورت گرفته نیز مقادیر قابل توجهی ادوات مربوط به اقدامات خرابکارانه و ضد امنیتی کشف و ضبط شده است.
#سربازان_گمنام
🇮🇷@ganndo
🇮🇷@ganndo