هدایت شده از 🌻🌻🌻🌻 طلوع 🌻🌻🌻🌻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کسینیست مانند او دستگیر
اَمیری حُسَینٌ وَ نِعمَ اَلاَمیر
هدایت شده از 🌻🌻🌻🌻 طلوع 🌻🌻🌻🌻
✅ توبه چه کسی قبول می شود و توبه چه کسی قبول نمی شود؟
🌷 سخن خدا در قرآن:
خدا فقط توبه کسانی را می پذیرد که گناهی را جاهلانه انجام می دهند یا واجبی را از روی نادانی ترک می کنند و خیلی زود توبه می کنند. فقط اینها هستند که خدا توبه شان را قبول می کند. او بندگانش را می شناسد و واقعی یا دروغین بودن توبه آنان را می داند و حکیمانه عمل می کند.
اما کسانی که پیوسته گناه می کنند و واجبات را انجام نمی دهند تا زمانی که مرگشان فرارسد و آنگاه می گویند الان توبه کردم، آنها اصلاً توبه نکرده اند.
غیر مسلمانان هم که در حالت کفر می میرند، اصلاً توبه نکرده اند. ما برای این دو گروه، عذاب زجرآوری آماده خواهیم کرد.
📖 إنَّمَا التَّوْبَةُ عَلَى اللَّهِ لِلَّذينَ يَعْمَلُونَ السُّوءَ بِجَهالَةٍ ثُمَّ يَتُوبُونَ مِنْ قَريبٍ فَأُولئِكَ يَتُوبُ اللَّهُ عَلَيْهِمْ وَ كانَ اللَّهُ عَليماً حَكيماً * وَ لَيْسَتِ التَّوْبَةُ لِلَّذينَ يَعْمَلُونَ السَّيِّئاتِ حَتَّى إِذا حَضَرَ أَحَدَهُمُ الْمَوْتُ قالَ إِنِّي تُبْتُ الْآنَ وَ لاَ الَّذينَ يَمُوتُونَ وَ هُمْ كُفَّارٌ أُولئِكَ أَعْتَدْنا لَهُمْ عَذاباً أَليماً (نساء، 17 و 18)
آیه شماره 247
📱
هدایت شده از 🌻🌻🌻🌻 طلوع 🌻🌻🌻🌻
✅ پرسش و پاسخ از آیت الله خوشوقت
🔹 درباره تقوا (شماره 13)
🔻 راز عدد چهل!
🔹 س: آیا این امکان هست که انسان چهل روز مراقب خود باشد و دیگر تا آخر عمر راحت باشد و ملکه ی تقوا برایش حاصل شود؟
🔸 ج: نه؛ با چهل روز درست نمی شود.
🔹 س: آیا در عدد چهل رمز و رازی هست؟
🔸 ج: نه؛ هیچ چیز در آن نیست. چهل هم مثل سی و نه است و هیچ فرقی نمی کند. درویش ها می گویند: «چهل یک چیزی دارد.» هیچ چیز در آن نیست.
✅ ادامه دارد ...
📚 منبع: آثار بندگی، آیت الله خوشوقت
📱
هدایت شده از 🌻🌻🌻🌻 طلوع 🌻🌻🌻🌻
✅ الگوی سیاسی و معرفتی امام حسین (ع) در قیام عاشورا چه بود؟
🌷 امام خامنه ای:
در رفتار امام حسين، از اوّلى كه از مدينه حركت كرد، تا مثل فردايى كه در كربلا به شهادت رسيد، همان معنويّت و عزّت و سرافرازى و در عين حال، #عبوديت و #تسليم مطلق در مقابل خدا محسوس است. در همه ى مراحل هم اين طور است.
آن روز كه صدها نامه و شايد هزارها نامه با اين مضمون براى او آوردند كه ما شيعيان و مخلصان توايم و در كوفه و در عراق منتظرت هستيم، دچار غرور نشد. آنجا كه سخنرانى كرد و فرمود: «خط الموت على ولد آدم مخط القلادة في جيد الفتاة»، صحبت از مرگ كرد. نگفت چنان و چنين مى كنيم. دشمنانش را تهديد و دوستانش را تطميع به تقسيم مناصب كوفه نكرد.
حركت مسلمانانه ى همراه با معرفت، همراه با #عبوديت و همراه با تواضع، آن وقتى است كه همه دستها را به طرفش دراز كرده اند و نسبت به او اظهار ارادت مى كنند. آن روز هم كه در كربلا همراه يك جمعِ كمتر از صد نفر، توسط سى هزار جمعيت از اراذل و اوباش محاصره شد و جانش را تهديد كردند، عزيزانش را تهديد كردند، زنها و حرمش را تهديد به اسارت كردند، ذرّه اى اضطراب در اين مرد خدا و اين بنده ى خدا و اين عزيز اسلام مشاهده نشد. (26/ 01/ 1379)
✍️ توضیح: #عبودیت خدا یعنی خدا را مولا، و خود را عبد او بدانیم و از دستورات #واجب و #حرامش اطاعت کنیم مثل اطاعت یک عبد از مولایش
پند 297
📱
هدایت شده از 🌻🌻🌻🌻 طلوع 🌻🌻🌻🌻
🌹 یک داستان کوتاه (99)
زُهري در شبی تاریک و سرد، امام سجاد (ع) را دید که گندم و هیزم بر دوش گرفته و می رود. زهری به امام (ع) گفت: پسر پیامبر! این چیست؟ به کجا می برید؟
حضرت فرمود: من مسافرم. این توشه سفر من است. آن را می برم در جاي محفوظی بگذارم تا هنگام مسافرت دست خالی و بی توشه نباشم.
زهری گفت: این غلام من است. اجازه بفرمایید او این بار را بر دوش گیرد و هر جا می خواهید، ببرد.
امام فرمود: بگذار خودم بار خود را ببرم. تو راه خود را بگیر و برو! با من کاري نداشته باش!
چند روز گذشت و زهری بار دیگر امام سجاد (ع) را دید و به ایشان گفت: من از آن سفري که آن شب درباره اش سخن گفتید، اثري ندیدم!
امام فرمود: سفر آخرت را می گفتم. براي آن آماده می شدم. آمادگی براي مرگ با دوري از کارهای #حرام و انجام کار خیر حاصل می شود.
📚 وسائل الشیعة , جلد۹ , صفحه۴۰۱
📱
هدایت شده از 🌻🌻🌻🌻 طلوع 🌻🌻🌻🌻
هدایت شده از 🌻🌻🌻🌻 طلوع 🌻🌻🌻🌻
✅ پرسش و پاسخ از آیت الله خوشوقت
🔹 درباره تقوا (شماره 13)
س: منظور از شاکله در این آیه چیست: «قُلْ كُلٌّ يَعْمَلُ عَلى شاكِلَتِهِ فَرَبُّكُمْ أعْلَمُ بِمَنْ هُوَ أهْدى سَبيلاً»
ج: کارهای بد و خوبی که انسان انجام می دهد، به انسان شکل می دهند و انسان را می سازند. بعد هر جور ساخته شدم، کارهایی که انجام می دهم، هم صنف با اوست. اگر کار خوب زیاد انجام دادم و شکل خوب گرفتم، از این شکل خوب کارهای خوب درمی آید و اگر کارهای بد انجام دادم و شکل بد گرفتم، از این شکل بد کارهای بد درمی آید؛ بنابراین تمام کارهای بد یا خوب ما از شکل بد یا خوبی است که ما در اثر تکرار عمل در زندگی، خود را ساخته ایم.
✅ ادامه دارد ...
📚 منبع: آثار بندگی،
2راههای مقابله با فقر- شرح حکمت۳.mp3
4.67M
🔊 شرح نهج البلاغه با نهج البلاغه
🔸 شرح #حکمت3 7⃣
🎙حجت الاسلام مهدوی ارفع
🌹 شرح #حکمت3
🔴 بخش هفتم
🔻راههای مقابله با فقر
🔰امیرالمؤمنین در نهجالبلاغه راههایی برای مقابله با فقر بیان فرمودهاند که بهصورت کلی به دو بخش تقسیم میشود:
🔷 1. وظیفۀ خود فقرا
امیرالمؤمنین در این بخش سه راهبرد را بیان فرمودهاند:
🔹1.1 پیشگیری: در حکمت 57 قناعت را چنین معرفی میفرمایند: «قناعت ثروتی است پایانناپذیر»؛ یعنی فقیر اگر در موقع دارایی حتی اندک خود، قناعت را راهبرد زندگی خودش قرار بدهد، اصلاً به دیگران نیازمند نمیشود. در حکمت 33، میانهروی در خرجکردن و بذلوبخشش را بهعنوان راه دیگری بیان میفرمایند: «بخشنده باش، اما زیادهروی نکن. در زندگی حسابگر باش، اما سختگیر مباش.»
🔹1.2 مراقبت: فقیر باید از آبروی خودش مراقبت کند. امیرالمؤمنین در حکمت 340 میفرمایند: «پاکدامنی [و خودنگهداری از درخواست از دیگران] زیور تهیدستی است.» تا این حد مهم است. در حکمت 406 میفرمایند: «چه نیکوست فروتنی توانگران برابر مستمندان، برای بهدستآوردن پاداش الهی و نیکوتر از آن خویشتنداری مستمندان برابر توانگران، برای توکل به خداوند است.»
در بیان اوصاف متقین، در بند 3 خطبۀ 193 میفرمایند: «یکی از نشانههای متقین این است که میبینی در عین حال که فقیر است، زیبایی و عزت خودش را خوب حفظ میکند.» نتیجۀ این توصیهها در بخش مراقبت این است که فقیر مواظب باشد آخرتش را به دنیا نفروشد.
حضرت در حکمت 372 خطاب به جابربنعبدالله انصاری در عبارتی بسیار جالب که امیدوارم به گوش همه برسد، میفرمایند: «جابر، استواری دین و دنیا به چهار چیز است: 1. عالمی که به علم خود عمل کند؛ 2. جاهلی که از آموختن سر باز نزند؛ 3. بخشندهای که در بخشش بخل نورزد؛ 4. فقیری که آخرت خود را به دنیا نفروشد. پس هرگاه عالم علم خود را تباه کند، نادان به آموختن روی نیاورد و هرگاه غنی و بینیاز در بخشش بخل بورزد، فقیر آخرت خودش را به دنیا میفروشد.»
🔹1.3 علاج و درمان فقر: امیرالمؤمنین در این بخش صدقه را پیشنهاد میکنند. در حکمت 7 میفرمایند: «صدقه دارویی قطعاً اثرگذار است.» در حکمت 137 میفرمایند: «روزی خودتان را با صدقهدادن پایین بیاورید.» یعنی از آسمان درخواست کنید و به زمین برسانید. در حکمت 258 میفرمایند: «وقتی فقیر شدید، با خداوند از طریق صدقهدادن تجارت کنید. »
↩️ ادامه دارد...
🎙حجت الاسلام مهدوی ارفع
هدایت شده از 🌻🌻🌻🌻 طلوع 🌻🌻🌻🌻
1352933122_-1090671853.pdf
17.96M
🔷پاسخ به سوالات عمومی در مورد عملکرد مجلس شورای اسلامی
🔵مجلس چه اقدام موثری برای زندگی و معیشت مردم داشته است.
🟠 اثرات قوانین مجلس کجای زندگی ماست.
و .....
مهمترین، پرتکرارترین و صریحترین پرسشهایی که دربارۀ مجلس یازدهم مطرح میشود، همراه با پاسخ روشن
30.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقت طهر شرعی
مشهد مقدس
روز میلاد امام حسین(ع)🌺
استاد مهدی ابوطالبی روحانیت و رضاشاه؛ تعامل یا تقابل.mp3
7.82M
تبارشناسی نئولیبرالیسم ایرانی، اپیزود دوم- چگونه سلطه و تبعیض در روان ایرانیان عادیسازی شد؟.mp3
39.71M
#صوت | #نشست
🎧تبارشناسی نئولیبرالیسم ایرانی، چگونه سلطه و تبعیض در روان ایرانیان عادیسازی شد؟
👤 علی علیزاده
🔹نئولیبرالیسم، نظریهایست در مورد شیوههایی در اقتصاد سیاسی که بر اساس آنها با گشودن راه برای تحقق آزادیهای کارآفرینانه و مهارتهای فردی در چهارچوبی نهادی که ویژگی آن حقوق مالکیت خصوصی قدرتمند، بازارهای آزاد و تجارت آزاد است، که در ظاهرمیتوان رفاه و بهروزی انسان را افزایش داد.