eitaa logo
🇵🇸🇮🇷 ✌️قرارگاه ولایت 🇮🇷🇵🇸
856 دنبال‌کننده
10.8هزار عکس
9.7هزار ویدیو
232 فایل
﷽ 🇮🇷🇵🇸قرارگاه ولایت🇵🇸🇮🇷. قضيه فلسطين كليد رمز آلود گشوده شدن درهاي فرج به روي امت اسلام است. امام خامنه ای @garargahevelayat ارسال مطالب @khakrizevelayat
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰 خط حزب‌الله ۳۶۰ | ملت پیروز 🔹شماره سیصد و شصتم هفته‌نامه خط حزب‌الله با عنوان «ملت پیروز» منتشر شد. 📝 خط حزب‌الله، در سخن‌هفته این شماره، نگاهی به مصاف اراده‌های مردم ایران با نقشه‌های دشمنان علیه انقلاب اسلامی داشته است. 🔸گزیده بیانات این شماره خط حزب‌الله، با عنوان «حاکمیت توحید و عدالت» در آستانه سالروز به امامت رسیدن حضرت مهدی عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف خصوصیات دوران ظهور و حکومت مهدوی را مرور کرده است. 🌷شماره‌ این هفته خط حزب‌الله، به روح مطهر شهید امنیت، علی سراوانی تقدیم می‌شود. 📥 نسخه PDF 👇
تأمل 👆👆👆 در سبک زندگی اسلامی، هر کار خیری ماندگار است!
🇵🇸🇮🇷 ✌️قرارگاه ولایت 🇮🇷🇵🇸
تأمل 👆👆👆 در سبک زندگی اسلامی، هر کار خیری ماندگار است!
با سلام و خدا قوت بخاطر سفر اربعین، این بخش تعطیل شده بود! ان شاء الله آیات مربوط به سبک زندگی اسلامی در حد وسع تقدیم حضورتان خواهد شد. حضرت آقا تاکید ویژه ای به سبک زندگی اسلامی دارند که ان شاء الله از آیات قرآنی تقدیم خواهد شد!
2.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تکذیب خبر کشته‌شدن دانشجوی دانشگاه کاشان 🔹این روزها در فضای مجازی خبر کشته شدن یکی از دانشجویان دانشگاه کاشان دست به دست می‌چرخد و این موضوع باعث شد تا خبرنگار تسنیم صحت این خبر را مورد بررسی قرار دهد. 🔹بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد این خبر کذب است و دانشجوی دانشگاه کاشان نیز با انتشار فیلمی خبر کشته شدن خود را تکذیب کرد. 🔸«علیرضا غمگسار» در این ویدئو اظهار داشت: بنده دانشجوی باستان‌شناسی دانشگاه کاشان هستم. شایعاتی شنیدم که در فضای مجازی گفته شده من کشته شدم و یا اتفاقی برایم افتاده است، من این ویدئو را در تاریخ شش مهر ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۳۰ ضبط می‌کنم و به اطلاع می‌رسانم برای من اتفاقی نیفتاده است.
▪️پرتابگر‌های موشک بالستیک فتح متعلق به نیروی زمینی که در عملیات روز چهارشنبه علیه مواضع تروریست‌ها در عمق اقلیم کردستان استفاده شد برد موشک: 120km Hossein Dalirian @Fars_Plus
اعتماد به سقف فانتزی منافقین! ▪️«مریم رجوی» خود را رئیس‌جمهور منتخب اغتشاشگران خواند 🔹«مریم رجوی» سرکرده گروهک منافقین بعد از اغتشاشات اخیر در برخی شهرهای ایران، در قسمت توضیحات صفحه توئیترش، خود را «رئيس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران برای دوران انتقال حاكميت به مردم ايران» معرفی کرده است. 🔹رجوی که پیشتر نیز خود را رئیس‌جمهور شورای ملی مقاومت می‌دانست، با استفاده از فضای اغتشاشات اخیر یک گام فراتر نهاده و مدعی ریاست جمهوری در دوران انتقالی شده! 🔹گروهک منافقین به سرکردگی مسعود و مریم رجوی، سابقه ترور وحشیانه بیش از ۱۷ هزار نفر از مردم ایران را در کارنامه خود دارد. 🔹به گزارش تسنیم، تشکیلات موسوم به شورای ملی مقاومت تشکیلات خودخوانده‌ای بود که ابوالحسن بنی‌صدر و مسعود رجوی بعد از فرار از ایران در سال ۶۰، در فرانسه با همکاری برخی تشکل‌های اپوزیسیون تشکیل دادند اما با جدا شدن بنی‌صدر، سایر تشکل‌ها مانند شورای متحد چپ، حزب کار ایران و جنبش دموکراتیک زحمت‌کشان گیلان و مازندران از آن جدا شده و تنها منحصر به منافقین شد.
منصوری: تهران در امنیت کامل به سر می‌برد استاندار تهران: 🔹اغتشاشات اخیر تمام شده و تهران چند شب است که در امنیت به سر می‌برد. 🔹ببینید دشمن چقدر ناامید شده است که یکی از سردمداران اغتشاش از خارج از کشور با عوامل داخلی‌شان تماس گرفته و گفته بود به هر ترتیب که می‌توانید نگذارید آتش آشوب‌ها خاموش شود، حتی اگر در یک بن‌بستی یک سطل آشغال آتش بزنید. 🔹ما حساب افراد غافل را از آشوبگران جدا می‌کنیم، اما در این میان با سلبریتی‌هایی که در آتش اغتشاشات دمیدند برخورد می‌کنیم. tn.ai/2781150
روایت تولیت آستان قدس رضوی از حضور میلیونی زائران در مشهد
1.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عالیه👆👆👆 پخش حداکثری👆👆👆 🎥 اعتراف آشوب گران در شبکه منوتو به عدم دست يابی‌ به همراهی مردم: “اینجا هیییچ خبری نیست هیییچ کس توی خیابونا نیست مردم اصلا ما رو همراهی نمیکنن”
سردار پاکپور: با ۷۳ موشک محل استقرار تروریست‌ها را منهدم کردیم 🔹فرمانده نیروی زمینی سپاه: تاکنون ۷۳ فروند موشک بالستیک و ده‌ها فروند پهپاد انهدامی به‌طور دقیق به مواضع و اهداف مورد نظر در محل استقرار تروریست‌ها اصابت و منجر به انهدام کامل آن‌ها شده‌ است. 🔹در مرحله جدید عملیات این اهداف که در ۴۲ نقطه پراکنده و در مواردی از همدیگر ۴۰۰ کیلومتر فاصله داشته‌اند به‌ طور قطعی متعلق به گروهک‌های تروریستی ضد ایرانی بوده‌ است.