15.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #حدیث_زندگی | بهترین مردم را بشناسید
✏️ شرح حدیث اخلاق توسط حضرت آیتالله خامنهای
⭐️ #بهار_معنویت
💻 Farsi.Khamenei.ir
12.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گزارش خبری | عهدی برای یک سال شیرین
🎤 #روایت_یک_خبرنگار از دیدار رمضانی مسئولان نظام با رهبر انقلاب.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویری از حمله راکتی از شمال لبنان به اراضی اشغالی
وستانیوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸آتشسوزی گسترده در سرزمینهای اشغالی در اثر برخورد راکت یا موشکی که از لبنان توسط نیروهای مقاومت پرتاب شده
وستانیوز
🔸حزبالله لبنان: در صورت حمله اسرائیل به لبنان، حیفا را موشکباران خواهیم کرد
وستانیوز
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بررسی دیدگاه اسلام درباره شادی و موسیقی و جشن گرفتن ها و نظرات رهبری در این رابطه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴حاج قاسم پشتیبان یارانت در این لحظات سخت باش...
18.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻بهشت اونور آب/دیدن این کلیپ خالی از لطف نیست!
خیلی جالبه👆👆👆
🔴 علت شکستنِ ستون فقرات ملت ها چیست؟
🔻علل خوشبختی و بدبختی ملتها از زبان امام علی علیه السلام
🔹حتماً خوانده و شنیدهاید که میگویند سنتهای طبیعی و الهی لایتغیر هستند. این گزاره یعنی چه؟ یعنی اگر یک علت تامه و مهمی در ۵۰۰۰ سال قبل منجر به یک اتفاقی شده، همان علت امروز هم منجر به همان مدل اتفاق میشود.
🔸حضرت امیرالمومنین(ع) در خطبه مشهور به "قاصعه" خطاب به امت میفرماید همچنان که امتهای پیشین، بر اثر یکجور کارها و اشتباهات و کجرویها و انحرافهایی دچار بدبختی شدند، شما هم ممکن است بر اثر این کجرویها دچار بدبختی شوید.
🔹میفرماید: واحذَروا ما نَزَلَ بِالاُمَمِ قَبلَکُم مِنَ المَثُلات؛ بپرهیزید از آنچه بر امتهای پیش از شما نازل شد از عقوبتها!
🔸کدام عقوبتها؟ زلزله، فرورفتن در زمین، بادهای سرخ و سیاه؟ آیا منظور بلاهای زمینی و آسمانی است؟ خیر، اینجا منظور بلاهای انسانی و اجتماعی است. منظور ذلتها، عقبافتادگیها، انحطاطها، مغلوب شدن در برابر دشمنان، ظلمها، فسادها، تبعیضها و فقر و جهالتهاست. چه چیزهایی منجر به این شکست ها می شود؟ فرازهایی از خطبه قاصعه نهج البلاغه به ما در تحلیلِ علت فرازها و فرودهای ملت ها بسیار کمک می کند.
🔹در ادامه میفرماید: بسوءِ الافعال و ذمیم الاعمال؛ آن بلاها بر اثر افعال و اعمال و رفتارهای خودشان بود.
🔸فَتَذَکَّروا فیالخَیر و الشَرِّ اَحوالَهُم و احذَروا اَن تَکونوا اَمثالَهُم؛ پس در خیر و شر، در نیکی و بدی، احوال آنان را به یاد آورید و بپرهیزید از اینکه مثل آنها عمل کنید و مثل آنها بشوید.(در بدیها).
🔹فَاِذا تَفَکَّرتُم فی تَفاوُتِ حالَیهِم فَالزَموا کُلَّ اَمرِِ لَزِمَتِ العِزَّةُ بِهِ شَأنَهُم. پس وقتی تفکر و تدبر کردید در تفاوت حالت نیکی و بدی آنها، پس انتخاب کنید هر چیزی را که موجب عزتشان شد.
🔸وَ زاحَتِ الاَعداءُ لَهُ عَنهُم؛ و هر چیزی موجب شد دشمنان آنان از بین بروند و شکست بخورند، آن در خودتان ایجاد کنید.
🔹وَ مُدَّتِ العافِیَةُ فیهِ عَلَیهِم؛ ببینید چه چیزی منجر به عافیت آنها شد، برای خودتان کسب کنید. عافیت نه به معنای تنبلی! بلکه به معنای رفاه عمومی و کامل برای همه؛ زندگی مساعد و مناسب و سالم.
🔸وَ انقادَتِ النِّعمَةُ لَهُ مَعَهُم؛ ببینید چه عاملی باعث شد که نعمتهای عالم مطیع و مُسَخَر آن امتهای سربلند شد، آن را شما هم کسب کنید. یعنی اگر آنها، نعمتها را در سایه کار، علم، تلاش و کوشش، در سایه درک و شعور و آگاهی بدست آوردند شما هم، کار، علم، ابتکار، کوشش، درک، شعور و آگاهی را کسب کنید.
🔹وَ وَصَلَتِ الکَرامَةُ عَلَیهِ حَبلَهُم؛ ببینید چه چیزهایی باعث کرامت آنها شده تا سایر امت ها به آنان احترام بگذارند. آن چیزها را در خود بوجود بیاورید.
🔻حالا در ادامه خود حضرت آن چیزهایی که باعث عزت امت های پیشین شده و پیروزی در برابر دشمنان را نصیب آنها کرده و عافیت برای آنها بوجود آورده و نعمت ها را مُسَخَر آنها کرده و کرامت و ارزش میان عالمیان برای آنها بوجود آورده را معرفی می کند. حضرت امیر(ع) دلایل خوشبختی امت های پیشین را اینگونه بر می شمرد:
1️⃣ اول؛ مِنَ الِاجْتِنَابِ لِلْفُرْقَةِ؛ پرهیز از تفرقه و دودستگی ها و دوقطبی های مضر و غلط.
2️⃣ دوم؛ وَ اللُّزُومِ لِلْأُلْفَةِ؛ ملازم شدن با الفت و همرنگی و همدلی
3️⃣ سوم؛ وَ التَّحَاضِّ عَلَيْهَا؛ مردم را وادار کردن و شوراندن برای الفت و همدلی و وحدت
4️⃣ چهارم؛ وَ التَّوَاصِي بِهَا؛ توصیه کردن به یکدیگر درباره وحدت و همدلی و الفت.
🔻در مقابلِ این خوشبختی، شقاوت ها و بدبختی هاست. حضرت در ادامه توصیه می فرماید که از آن چیزهایی که موجب شقاوت امت های پیشین شد، پرهیز کنید: وَ اجْتَنِبُوا كُلَّ أَمْرٍ كَسَرَ فِقْرَتَهُمْ وَ أَوْهَنَ مُنَّتَهُمْ، از هر کارى که ستون فقرات آنها را در هم شکست و قدرتشان را سست کرد اجتناب کنيد.
🔹چه چیزهایی منجر به شکستن ستون فقرات امت های پیشین شده و آنها را درهم شکسته؟ اینگونه می فرماید:
🔸مِنْ تَضَاغُنِ الْقُلُوبِ وَ تَشَاحُنِ الصُّدُورِ وَ تَدَابُرِ النُّفُوسِ وَ تَخَاذُلِ الْأَيْدِي. از کينه هاى درونى، بدخواهى، پشت به هم کردن و دست از يارى هم برداشتن.
🔹این فرازها از خطبه قاصعه، برای همه ما مایه درس ها و عبرت های فراوان است. در این ماه مبارک رمضان بیشتر در این موارد تأمل کنیم.
✅ #داود_مدرسی_یان