5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 بعضی از مهاجرا برای حفظ ظاهر هم که شده هیچوقت از بدیهای مهاجرت چیزی بهت نمیگن ...
@geraniran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اگه به خاطر آینده بچههات میخوای بری اروپا و آمریکا حتما این ویدئو رو ببین ...😑
@geraniran
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هم تو چین کار کردی هم ایران
تفاوت کار در ایران با چین چیه؟!
#مهاجرت
@geraniran
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺بهشتی که سالها برای جوانان ما ساخته بودند امروز به جهنم مبدل شده...
میری ولی برمیگردی
این روزها تعداد زیادی از ایرانیان که با رویای بهشت اروپا از کشور مهاجرت کرده بودند اقدام به پرده برداری از واقعیت دنیای خارج از ایران نموده اند.
🔺چرا از کانادا برگشتم به ایران
ایران بهشتیست نامنظم اما کانادا جهنمیست منظم
پ ن:
شما هم نشر بدید شاید یک هموطن را از جهنم نجات دادید
#مهاجرت
#وضع_معیشت
@geraniran
🔸بیگانگی فرهنگی
در دوره پهلوی دوم هنر سطحی و بیاصالت مورد توجه حاکمیت قرار داشت. رژیم تلاش میکرد از مسائل هنری به عنوان ابزار تبلیغی و تفریحی صِرف استفاده کند.او علاقه ایی به هنر ایرانی نداشت.شاه تمایل زیادی به فرهنگ و هنر آمریکایی داشت تا آنجا که میگفت: اگر شاهنشاه نبودم، ترجیح میدادم هنرپیشه فیلمهای وسترن و یا یک مزرعهدار بزرگ در آمریکا بودم.علاقه محمدرضا در گوش دادن به موسیقی نیز هیچ نشانی از هنر ایرانی نداشت. او موسیقی جاز را میپسندید، از این رو خوانندهی مورد علاقهی او یک خوانندهی غربی به نام «فرانک سیناترا» بود که از دوستان صمیمی شاه محسوب میشد.
(دیبا، فریده، دخترم فرح (خاطرات فریده دیبا)، ترجمهی الهه رئیسفیروز، ص 126
حسینیان، روحالله، چهارده سال رقابت ایدئولوژیک شیعه در ایران، ص 91)
#فرهنگی
#محمدرضاشاه
#هنرپیشه
#فرح
@geraniran
19.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ویدئوی جدید #حاج_علی ✌️
این قسمت: فرق پلیس ما با پلیس اونا! 🧐
https://eitaa.com/basirat283/13424
#پلیس
@geraniran
🔺دنیای فردا این شکلیه که شما موشکا رو دقیق میزنی
گفتمان ها خودشون میان خدمتت شرفیاب میشن :) 💪💪💪
بعد اون نادان فکر میکرد دنیای امروز دنیای گفتمانهاست، درست مثل نسل خائن فلسطین که ۸۰ ساله در گفتمان به سر میبرند.
#ایران_قوی
@geraniran
🔸سرگرمی پهلوی!
علم در یکی از یادداشت هایش می نویسد: يك روز شاه و علم ، درباره دوستان مؤنث، گپ ميزدند. شاه گفت «با وجود همه اينها اگر اين سرگرميها را هم نداشتيم به كلي داغان ميشديم.» علم كه در فساد جنسي دست كمي از شاه نداشت در تأييد شاه گفت: همه مرداني كه مسئوليتهاي خطير به عهده دارند نياز به نوعي سرگرمي دارند و به عقيده من مصاحبت جنس لطيف تنها چاره كارساز است.
حسین فردوست، شمس، علم، اشرف ماموریت داشتند که زنانی که خوش تیپ و به سبک اروپایی بودند به شاه معرفی کرده و آپارتمان هایی در تهران برای آنها دست و پا کنند تا شاه بتواند با زنان جوان خلوت کند.
-سقوط ، موسسه مطالعات و پژوهشهاي سياسي ، ج ۱
ص ۳۰۶ تا ۳۱۹
#پهلوی
#فساد
@geraniran
🔸سقوط اخلاق!
علي شهبازي يكي از نيروهاي گارد شاهنشاهي و سرتيم محافظ شاه ،در خاطرات خود، پرده از شبكهاي برميدارد كه براي فساد و زنبارگي شاه فعاليت ميكردند. او می گوید از وقتي كه علم وزير شد، در وزارت دربار تشكيلاتي ويژه براي سرگرمي شاه درست كرده بود كه اعضاي آن سازمان عبارت بودند از خود علم، افسانه رام، سيروس پرتوي، امير متقي، ابوالفتح آتاباي، كامبيز آتاباي، هرمز قريب و...تعدادي خارجي هم با آنها همكاري داشتند. اين تشكيلات يك بودجه سرسامآور داشت.» وظيفه اين تشكيلات اين بود كه خانمهاي شوهردار و دختران بخت برگشته و يا همسران و دختران كساني را كه ميخواستند مقامي بگيرند، براي شاه بياورند.
سقوط ، موسسه مطالعات و پژوهشهاي
سياسي ، ج ۱ ص ۳۰۶ تا ۳۱۹
#پهلوی
#فساد_اخلاقی
#محمدرضاشاه
@geraniran
اقیانوس پیمای شهید نادر مهدوی
با عبور از مدار صفر درجه وارد نیمکره جنوب زمین شد و اولین ماموریت اقیانوسی نیروی دریایی سپاه در نیمکره جنوبی ثبت شد👌
کوروش آسوده بخواب سربازان خامنهای در حال پیشتازی هستن
#ایران_قوی
@geraniran