5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تا حالا به کلیپ طلبه ای که توسط خانم کشف حجاب مورد فحاشی قرار گرفته بود، از این زاویه نگاه کرده بودید؟
🔻هنر جنگ شناختی_ عضو شوید
🆔 https://eitaa.com/iwebnevis 🍃🌸
هدایت شده از سید علیرضا آلداود
🎯 ما خشمگینیم و عضو شبکههای اجتماعی
— چرا عصر ما اینقدر انباشته از خشم است؟
📍احساسات به دو دستۀ بزرگ تقسیم میشود. احساسات مثبت، مثل محبت و همدردی، ما را ترغیب میکنند تا به کسی که منشأ آن احساس است نزدیک شویم، و درمقابل، احساسات منفی، مثل انزجار و شرم، باعث میشود تا از منبع آنها دوری کنیم. اما یک حس استثناست: خشم. خشم ظاهراً حسی منفی است، اما وقتی در وجودمان فوران میکند میخواهیم به طرف مقابل نزدیک شویم و نابودش کنیم. حالا که شبکههای اجتماعی ما را از همیشه به هم نزدیکتر کردهاند، خشممان چه تغییراتی کرده؟
🔖 ۲۱۰۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۱۳ دقيقه
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
https://tarjomaan.com/neveshtar/10057/
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
⭕️ عمومیترین روشهای استعمار فرانو از طریق رسانه و فضای مجازی
1. جذب افراد از طریق ایجاد روحیه یأس و نومیدی
2. مخدوش کردن اعتماد آنها به حکومتها
3. ایجاد اختلاف درونی در جامعه
4. سست کردن انسجام درونی
5. از بین بردن وحدت فرماندهی در نیروها
6. ایجاد گسست و شکاف میان نظام حکومتی مردم
7. ترور شخصیت رهبران با دروغ پراکنی و انواع ترفندها
8. شایعه سازی اشاعه اطلاعات نادرست
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
هدایت شده از سید علیرضا آلداود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لهجه شیرین مشهدی #شهید_برونسی و بیان کرامات حضرت زهرا(س) از ایشان که مجاهد صادقی بودند، شنیدن داره....
۲۳ اسفند سالگرد شهادت شهید برونسی بر او مبارک باد
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
هدایت شده از سید علیرضا آلداود
امام خامنهای حفظه الله:
امر به معروف و نهی از منکر که در واقع به نوعی زیربنای همهی حرکات اجتماعی اسلام است که «بِها تُقامُ الفَرائِض»؛امربهمعروف یعنی همهی مؤمنان در هر نقطهای از عالم که هستند، موظّفند جامعه را بهسمت نیکی، بهسمت معروف، بهسمت همهی کارهای نیکو حرکت دهند
و نهی از منکر یعنی همه را از بدیها، از پستیها، از پلشتیها دور بدارند. هرکدام از این چهار شاخص بهنحوی ترجمان ساخت و هندسهی نظام اسلامی است.
#حمایت_از_آمران
#واجب_فراموش_شده
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
🔰 بیانیه انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم نسبت به هنجار شکنی های مستمر در شهر مقدس قم
✍بسمِ اللّهِ قاِصمِ الجَّبارینَ، مُبیرِ الظّالِمینَ
مردم غیور و حماسه آفرین شهر مقدس قم
اکنون که دجّالان زمان با کمک جاهلان بیخرد، تصمیم گرفتهاند شهر مقدس قم، این حرم آل الله علیهمالسلام را جولانگاه کفتارصفتان بیآبرو قرار دهند و مسئولان مربوطه نیز سر در لاک خود کرده و ظاهرا بنا بر ساماندهی حریم مقدس قم ندارند و مدام ملاحظات منفعلانه خود را بر امت حزب الله تحمیل میکنند و شورای فرهنگ عمومی استان هم ظاهرا اراده و قدرت لازم برای اصلاح امور را ندارد، نوبت آن فرا رسیده که مردم غیور قم، پس از حماسه آفرینی در انتخابات اخیر، خود به پا خیزند و ساحت قدسی شهر کریمه اهل بیت سلاماللهعلیها را از مظاهر بی بندوباری، فسق و فجور پاک کنند و برای همیشه به کسانی که زیر سایه حضرت معصومه سلاماللهعلیها به همه مقدسات دهنکجی میکنند و گستاخانه حرمت سربازان حضرت ولی عصر علیهالسلام را میشکنند و به عمامه رسول خدا صلیاللهعلیهوآله توهین میکنند، بفهمانند که قم جای اراذل و اوباش بیهویت و بیحیا نیست.
انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم با اعلام اینکه صبر امت حزبالله از این همه انفعال و وادادگی مسئولان مربوطه، به سر آمده، به معدود عمامهبهسرهایی که لباس دین را دزدیدهاند و مدام با کوچکترین بهانهای با لفاظی و سفسطه علیه جریان دینمدار جامعه عقدهگشایی میکنند و با نفرتپراکنی علیه جریان انقلابی، به دنبال تئوریزه کردن بیحیایی در جامعه هستند، هشدار میدهد که اینجا همان شهری است که در دفاع از روحانیت و مرجعیت، جان خود را بذل اسلام و انقلاب میکند؛ از این رو دست از این همه نفاق و خیانت بردارند و اگر فهم درستی از گزاره های دینی ندارند، لااقل مهر سکوت بر قلم و زبان نامبارک خود بزنند.
وَ السَّلامُ عَلى مَنِ اتَّبَعَ الْهُدى
☑️ انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم
🔻هنر جنگ شناختی_ عضو شوید
🆔 https://eitaa.com/iwebnevis 🍃🌸
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اگر مومن هستید...
▫️ طرح کلی اندیشه اسلامی؛ جلسه اول
🔸اگر مومن هستید، این سه کار بزرگ و مهم را انجام بدهید: یک، تقوای الهی پیشه کنید، دو، بین خودتان را اصلاح کنید و سه، از خدا و رسولش اطاعت کنید...
🎙 شما صدای استاد سید علی حسینی خامنهای را میشنوید...
🔻هنر جنگ شناختی_ عضو شوید
🆔 https://eitaa.com/iwebnevis 🍃🌸
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سردار کارگر در صفحه ویراستی خود نوشت:
امام خامنهای حفظه الله:
خواص وظیفهی سنگینی دارند
این کسانی که ما اسمشان را «خواص» میگذاریم، یعنی کسانی که دارای فکرند، نگاهشان نگاه از روی تدبّر است، از روی تشخیص است، اوضاع را میفهمند، میشناسند، میدانند چه کار دارد میشود، اینجور نیست که سرشان پایین باشد و هر جا دیگران رفتند اینها هم بروند، این افراد وظیفهی سنگینی دارند؛ اینها بایستی جهت عمومی حرکت جامعه را حفظ کنند و نگذارند این حرکت دچار انحراف بشود. اگر خواصّ جامعه از این وظیفه غفلت بکنند، حوادثی که پیش خواهد آمد ضربههای تاریخی به ملّتها میزند؛ ما در طول تاریخ اسلام، از این حوادث زیاد داشتیم. در زمان امیرالمؤمنین، در زمان امام حسن، در زمان امام حسین، کسانی بودند که جزو خواص بودند، مطلب را میفهمیدند، تشخیص میدادند، امّا در لحظهی لازم، بههنگام حضور پیدا نمیکردند؛ دچار تردید، دچار تأمّل، دچار تنبلی و در مواردی دچار خیانت میشدند و روی دیگران هم اثر میگذاشتند، روی آن جمعیّتی هم که تابع جوّند اثر منفی میگذاشتند؛ [از این موارد] داشتیم. در جنگ صفّین، کسانی به خاطر رفتن قرآنها روی نیزه دچار تردید شدند، دیگران را هم دچار تردید کردند. حالا نقلهایی هست ــ البتّه من خیلی به طور قاطع نمیتوانم بگویم ــ که بعضی از اینها تعمّد داشتند؛ اشتباه نکرده بودند، [بلکه] برای خاطر تبانی با دشمن این کار را میکردند! این هم گفته میشود؛ ممکن است یک چنین وضعی پیش بیاید.
۱۴۰۲/۱۱/۱۶
پیوند ویراست
❤️هنر جنگ شناختی .. عضو شوید👇
@iwebnevis
هدایت شده از سید علیرضا آلداود
🔷در نشست اخلاق در دنیای متاورس با حضور سید علیرضا آلداود و حجتالاسلام علیرضا محمدلو مطرح شد:
رسانه منفعل سبب غافلگیری «فقه و فلسفه» از فناوریهای جدید میشود + فیلم
🔷در نشست «اخلاق در دنیای متاورس» با تأکید بر اینکه اتاقهای فکر ما درگیر مسائل اصلی نیستند و رسانهها دچار دور برگردانهای فرعی و مطالبات غیراصلی شدهاند، مطرح شد: نتیجه چنین وضعیتی این است؛ فلسفه و فقه اسلامی با همه غنای خود نسبت به بعضی مسائل - نه اینکه جواب نداشته باشد - غافلگیر میشود.
🔴ایکنا ـ آیا هر یک از ما مانند امروز که ناگزیریم در چند شبکه اجتماعی حضور داشته باشیم، درباره متاورس هم مجبور به این الزام خواهیم بود؟
🔷آلداود: این بحث چند نکته مهم دارد، یکی از این مباحث زاویه دید ما نسبت به فناوریهایی است که در حال حاضر در سطح دنیا وجود دارد و ما هم میخواهیم از آنها استفاده کنیم. مسئله مهم این است که آیا ما باید در بحث گلوبالیزم یا نظم نوین جهانی حذف شویم یا خیر؟ زیرا آمریکاییها ذیل این مباحث، حکمرانی را دارند و درباره آن مطالعه و برنامهریزی راهبردی میکنند. یکی از این بحثها نتورک گاورننس یا حکمرانی شبکهای است که با وب سه، وب مفهومی، سوشیال مدیاها، شبکههای اجتماعی و ... تلاش کردهاند تا حدی آن را محقق کنند. اما دیدند این مسائل هنوز با آنچه برنامهریزی کردهاند، فاصله دارد.
🔷ادامه خبر:
🌐 https://iqna.ir/00HEf3
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
هدایت شده از سید علیرضا آلداود
49.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠سید علیرضا آلداود در برنامه نقش جهان شبکه افق:
⭕️با افشاگریهای اخیر ایلان ماسک مشخص شد آمریکاییها در فضای سایبر هم تروریست هستند.
⭕️جمهوری خواهان با محوریت ایلان ماسک به دنبال بهره گیری از توییتر ضد دموکراتها هستند.
⭕️خرید ۴۴ میلیارد دلاری توییتر توسط ایلان ماسک نشان می دهد جمهوری خواهان به سمت جنگ افزارهای شناختی رسانه ای حرکت کرده اند.
⭕️آمریکاییهای تروریست حاج قاسم را هزاران بار در فضای سایبر ترور کردهاند.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 مشتی ترین نهی از منکر درباره روزه خواری، با گویش شیرین یزدی
پیشنهاد میکنم ببینید و کلی شاد بشید😁
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
هدایت شده از سید علیرضا آلداود
هوش مصنوعی هیچوقت از مخترعانش باهوشتر نخواهد شد
نظریۀ «انفجار هوش» بر مبنای درک نادرستی از هوش به وجود آمده است
فرانسوآ شوله، مدیوم— سال ۱۹۶۵، آی. جِی. گود برای نخستین بار مفهوم «انفجار هوش» را در رابطه با هوش مصنوعی مطرح کرد:
ماشین فوقهوشمند ماشینی است که میتواند از تمام فعالیتهای فکری هر انسانی، ولو بسیار مبتکر، پیشی بگیرد. ازآنجاکه طراحی ماشینها یکی از این فعالیتهای فکری است، ماشین فوقهوشمند میتواند ماشینهای بهتری طراحی کند؛ آنگاه بیگمان «انفجار هوش» پیش میآید و هوش انسان از قافله جا میماند. بدینترتیب، بعد از نخستین ماشین فوقهوشمند، انسان دیگر نیاز نیست چیزی اختراع کند، به شرطی که ماشین به حدی مطیع باشد که به ما بگوید چگونه بر آن لگام بزنیم.
حالا پس از دههها، مفهوم «انفجار هوش» (که باعث ظهور ناگهانی «ابرهوش» و پایان تصادفیِ گونۀ انسان خواهد شد) در اجتماع اهالی هوش مصنوعی رواج یافته است. رهبران پرآوازۀ کسبوکار آن را خطری مهم میدانند، خطری بهمراتب مهمتر از جنگ هستهای و تغییرات اقلیمی. دانشجویان تحصیلاتِ تکمیلی رشتۀ یادگیری ماشین نیز بر این ترس و نگرانی صحه میگذارند. در سال ۲۰۱۵، یک نظرسنجی ایمیلی از پژوهشگران هوش مصنوعی صورت گرفت و ۲۹ درصد پاسخدهندگان گفتند انفجار هوش «محتمل» یا «بسیار محتمل» است. ۲۱ درصد دیگر نیز آن را امکانی جدی دانستند.
فرض اساسی این است که، در آیندۀ نزدیک، نخستین «هوش مصنوعیِ بذرگونه» خلق میشود که تواناییهای حل مسئلهاش کمی از انسانها فراتر است. این هوش مصنوعیِ بذرگونه سپس شروع به طراحی هوشهای مصنوعی بهتر میکند و بدینترتیب یک حلقۀ خودتقویتگریِ بازگشتی کلید میخورد که سرانجام از هوش انسان کاملاً پیشی میگیرد و در مدت کوتاهی با اختلاف از آن جلو میافتد. قائلان به این نظریه همچنین هوش را نوعی ابرقدرت میدانند که به دارندگانش قابلیتهایی عملاً فراطبیعی برای شکلدهی به محیط میبخشد. نمونۀ این امر را مثلاً میتوان در فیلم علمیتخیلی «تعالی» (۲۰۱۴) دید. ابرهوش بدینترتیب چیزی در حد تواناییِ مطلق و تهدیدی حیاتی برای بشریت است.
❤️هنر جنگ شناختی .. عضو شوید👇
@iwebnevis