تأثیر میزان روشن بودن صفحه نمایش بر ساختار مغز کودکان
مطالعات نشان داده است که میزان روشن بودن صفحه نمایش گوشیهای هوشمند و تبلتها که در اختیار کودکان قرار دارد، میتواند بر ساختار مغز آنها تأثیر بگذارد و تغییراتی در آن ایجاد نماید.
@aledavood
14.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آقای دکتر جاویدنیا در گفتگوی خبری ساعت 21 با موضوع ولنگاری در فضای مجازی
@aledavood
گفت به پسرم اجازه عضویت در تلگرام و اینستاگرام را نمی دهم. می دانید چرا؟!
«آشنایی در تلگرام قتل در سیدخندان!»، «دوستي تلگرامي زن متاهل با پسر جوان، قتل شوهر را در پی داشت!»، «زنم با مرد غریبه در تلگرام ارتباط داشت او را کشتم!»، «قتل همسر به علت عضویت در تلگرام و اینستاگرام/ قاتل: پسرهای زیادی عکسهایش را لایک میکردند!». این ها قطره ای از اتفاقاتی است که ریشه در تلگرام و اینستاگرام دارد و چه بسیار از این اخبار که منتشر نشده و نمی شود. وزیر جوان خوب تلگرام و اینستاگرام را می شناسد، به همین دلیل پسرش را منع کرده است.
آقای وزیر! ستایش 6 ساله و قاتل او امیر حسین 16 ساله، هر دو قربانی بی مسئولیتی شما شده اند. مگر نه اینکه امیر حسین عضو کانال ها و صفحات غیراخلاقی تلگرام و اینستاگرام بود!
مگر قاتل اهورای دو ساله نگفت «در اینستاگرام با مادر اهورا آشنا شدم.»، مگر دو دختر تهرانی تحت تاثیر عضویت در کانال تلگرامیِ دعوت به خودکشی، خود را از طبقه پنجم ساختمان به پایین پرت نکردند؟! مگر دختر 12 ساله باردار، به برکت تلگرام شما با متجاوز آشنا نشده بود؟!
آخرین دستاورد خدمات شما در توسعه فضای مجازی، فیلم آزار و اذیت دختر جوان در سیرجان است! شما که اهل بستن نیستید و بستن را کار تنبل ها می دانید، شما که سواد رسانه را راه حل معضلات فضای مجازی می دانید، لطفا همانطور که ستایش، امیرحسین، اهورا و... را به خانواده هایشان برگرداندید، همانطور که دختر 12 ساله باردار را به خانواده اش برگرداندید، با سواد رسانه ای تان ، آبروی رفته این دختر جوان و خانواده اش را نیز به آن ها برگردانید! البته گناه و تقصیر خود دختر قابل انکار نیست ولی مهم تر از آن، فضای مجازی بی در و پیکری است که شما توسعه داده و متولی آن هستید. به راستی چرا با نسخه سواد رسانه ای که برای مردم پیچیده اید، فرزند خود را عضو اینستاگرام نمی کنید؟!
قبل از اینکه دوباره به تنبلی و تحجر و... متهممان کنید، فریاد می زنیم ما مخالف فضای مجازی و شبکه اجتماعی نیستیم. اما فضای مجازی شما به سان سفره ای است که انواع غذاهای خوش رنگ و لعاب و خوشمزه اما مسموم و کشنده بر سر آن گذاشته شده و جوان و نوجوان گرسنهی معصوم نیز بر سر این سفره می نشیند. این وظیفه شما است که از توزیع غذای آلوده و مسموم جلوگیری کرده، بستری را توسعه دهید که در آن خوراکی سالم و پاک در اختیار مردم قرار گیرد، در اینصورت وزیر ما نیز با خیال راحت اجازه می دهد پسرش بر سر این سفره بنشیند!
جمله آخر! آقای وزیر! گفته بودید «در فضای مجازی بی غیرت نیستم!»، کجاست آن غیرت؟!!
💠 رسانه مردمی ثائر
🆔 @saeer_ir
دادستان سیرجان در گفتگو با میزان: دو نفر از عوامل آزار و اذیت یک دختر جوان در سیرجان که فیلم آن در فضای مجازی منتشر شده است، دستگیر شدند. این پرونده به صورت ویژه رسیدگی خواهد شد.
جاویدنیا معاونت فضای مجازی دادستان کل کشور خطاب به مسئولان فضای مجازی کشور:
در ظاهر این دختر و پسر و خانواده هایشان مقصرند. اما مقصر اصلی من و شمایی هستیم که اسم خود را مسئول گذاشتیم و دست روی دست که نه با ژست روشنفکرانه فقط بلدیم بگوییم نباید اینستاگرام فیلتر شود. چون مردم کسب و کارشان مختل می شود.
چه کسی در این سرزمین می تواند خود را مرد غیرتمند شیعه بنامد و از غم به تاراج رفتن نوامیس شیعه کشور در این فضا نمیرد.
اگر امیر مومنان را هم متهم به تحجر نکنند فرموده ایشان را عرض می کنم: 《 شنیده ام كه یكى از آنها (لشکر معاویه) بر زن مسلمانى داخل شده و دیگرى ، بر زنى از اهل ذمّه و، خلخال و دستبند و گردنبند و گوشواره اش را ربوده است . و آن زن جز آنكه از او ترحم جوید چاره اى نداشته است . آنها پیروزمندانه ، با غنایم ، بى آنكه زخمى بردارند، یا قطره اى از خونشان ریخته شود، بازگشته اند. اگر مرد مسلمانى پس از این رسوایى از اندوه بمیرد، نه تنها نباید ملامتش كرد بلكه مرگ را سزاوارتر است》
اوف بر اشباح الرجالی که اگر همه جوانان مملکت را هم این سیل خانمانسوز ببرد خم به ابرو نمی آورند.
این دختر شاید جان سالم به در برده باشد اما ممکن بود جسدش در گوشه ای یافت می شد و قاتلش هم پنهان می ماند.
اما کفتارها در سایه امنیتی که من و شمای مسئول با کوتاهی در ساماندهی فضای مجازی داریم در کمین ستایش من و تو و سایر دختران و پسران معصوم این وطنند...
@Dr_javidnia
کانالهای ارتباطی ما:
https://sapp.ir/Dr_javidnia سروش
https://gap.im/Dr_javidnia گپ
https://eitaa.com/Dr_javidnia ایتا
https://ble.im/Dr_javidnia بله
https://bpn.im/Dr_javidnia بیسفون
https://aparat.com/jjavidnia
آپارات
https://hoorsa.com/Dr_javidnia
این مصاحبه را دو سال قبل کردم که متاسفانه امروز اثراتش را می بینیم:
پردازش نادرست اطلاعات در فضای مجازی، جهل است
آل داوود عنوان کرد: همه انتظار دارند که با ورد به فضای مجازی دانش شان ارتقا پیدا کند و از جهل خارج شوند اما متاسفانه با وجود اینکه دسترسی مردم به اطلاعات و خرده اطلاعات زیادتر شده است ولی یک جهل جدید به وجود آمده است چرا که امروز جهل را صرفا نداشتن اطلاعات معنا نمی کنند بلکه پردازش نکردن درست اطلاعات که امروز کاربران فضای مجازی به آن مبتلا شده اند نوعی جهل به حساب می آید.
وی با بیان اینکه در فضای مجازی زندگی دومی به نام زیست مستعار وجود دارد، تصریح کرد: زیست مستعاری که در فضای مجازی وجود دارد موضوعی را برای ما ایجاد کرده است که مقام معظم رهبری در دیدار با معلمان و فرهنگیان به آن اشاره کردند و آن هویت مستقل است.
ادامه خبر
http://dana.ir/866616
@aledavood
📳 آداب بحث كردن در فضاى مجازى را ياد بگيريم
یکی از بندهای ابلاغیهی رهبر انقلاب دربارهی فضای مجازی، اشاره به اهمیت 《فرهنگسازی، آموزش و افزایش آگاهی و مهارتهای عمومی》 است. ایشان همچنین بارها به مناسبتهای گوناگون بر استفاده درست از این فضا و پرهیز از تبعات منفی این حوزه اشاره داشتهاند. به همین علت تحریریهی سبک زندگی به مرور به انتشار مطالبی در حوزه #سواد_رسانه ای میپردازد. 👇
🔴 متأسفانه در فضای مجازی، و خصوصا در بحثهای سیاسی، بستری فراهم است که افراد به سادگی به يكديگر توهین کنند و تهمت بزنند. در حالی که اکنون، بیش از هر زمان دیگری، به حفظ وحدت ملی و اجتماعی نیاز داریم. پس بهتر است نکاتی را درباره اخلاق بحث کردن در فضای مجازی رعایت کنیم:
📌 ۱) لجبازی نکنید
اگر از جایی به بعد، فهمیدید که حرفهای طرف مقابل، صحیح و منطقی است، بپذیرید و از مواضعتان کوتاه بیایید؛ اينطور نباشد كه از درون قانع بشوید، اما در ظاهر بحث را ادامه بدهید و با لجبازی و تعصب، بر حرف خود پافشاری کنید. ظرفیت پذیرش حرف حق را داشته باشید. تعصب کورکورانه، از عقل به دور است. طوری رفتار کنید که دیگران بتوانند به عنوان یک فرد منطقی، حتی با تفکرات سیاسی مخالف خودشان، با شما تبادلنظر کنند و از بحث با شما، بیاموزند و لذت ببرند.
📌٢) ادب را رعایت کنید
اختلافنظرها نباید شما را به جدالهای مجازی و جنگ کارکتری بکشاند. در فضای صلح و ادب، دیدگاههایتان را با هم به اشتراک بگذارید. اگر اطلاعاتی با مدرک و سند دارید، برای همدیگر بفرستید، از حریم ادب خارج نشوید و سند و مدرکتان را همانجا روی میز بگذارید و ارائه آن را حتی به فردا موکول نکنید تا حرف و حدیثی پیش نیاید.
📌٣) مراقب ایمانتان باشید
همیشه حواستان به ایمانتان باشد که در فضای مجازی و خصوصا بحثهایش به باد فنا نرود. قبل از گفتن یا به اشتراک گذاشتن هر مطلب، به این فکر کنید که علاوه بر این دنیا، در آخرت هم باید در موردش پاسخگو باشید. در طول بحث و تبادلنظر، اگر طرف مقابل عنان از کف داد و ناسزا گفت، او را به آرامش دعوت کنید؛ سزا نیست که لب به ناسزا بگشایید!
📌۴) آینده را فراموش نکنید
در بحثها، خصوصا بحثهای سیاسی، مراقب باشید که همه پلهای پشت سر سرتان را خراب نکنید. طوری حرف بزنید که بتوانید بعدا توی چشم دیگران نگاه کنید.بقیه را هم به آرامش دعوت کنید. خانواده و دوستانتان را در بلبشوی فعالیتهای مجازی (خصوصا بحثهای سیاسی) از دست ندهید.
🔻به #خبرگزاریمردمیعَمّار بپیوندید
http://eitaa.com/joinchat/2044657664C50ccd48f34
@adminpress 👈:ارتباط با تحریریه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مدیر گوگل درباره دسترسی های گوگل در گوشی ها توضیح میدهد/ تقریبا هرکاری که میکنیم رو متوجه می شوند
حفظ حریم خصوصی را یاد بگیریم!
@aledavood
radio-javan-97_10_18-07_30.mp3
14.4M
📢بشنوید
سید علیرضا آل داود در برنامه صبحگاهی جوان ایرانی سلام رادیو جوان و توضیح در خصوص دسترسی های گوگل بر روی تلفن های همراه هوشمند و نکات مهم حریم خصوصی...
@aledavood
نکاتی در خصوص وحشی گری دوست پسر در سیرجان
1-آزار جسمی، جنسی و روانی در هر جامعه ای وجود دارد که باید بعنوان یک اورژانس روانپزشکی مطرح و جوانب چندگانه آن مورد پیشگیری و درمان قرار گیرد.
2-در چنین مواقعی نگاه هیجان مدارانه و احساسی نه تنها مشکلی را حل نمی کند بلکه باعث ایجاد التهاب عمومی و تشدید بزه بویژه در موارد انتشار فضای مجازی دارد.
3-در این موارد ارائه یک دیدگاه چند وجهی در خصوص علل و ریشه های بزه، بهترین راهکار می تواند باشد.
4-در حال حاضر شاهد اپیدمی روابط ناسالم پسران و دختران در کشور هستیم که در اکثر موارد این دختران هستند که بخاطر شرایط خاص شان، بیشترین آسیب را متحمل خواهند شد.
5-بدلایل مختلف از جمله فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی، نظارت ناکافی خانواده ها در شیوع چنین بزه هایی نقش اساسی دارد.
6-پدیده خشونت در جامعه مزید بر علت بوده و باید متولیان امر اقدامات پیشگیرانه و درمانی را در تمامی سطوح جامعه و خانواده را با قید فوریت از طریق سازمانهای ذیربط و سازمان های مردم نهاد پیگیر شوند.
7-باید به خود آئیم که چرا و به چه دلایلی، این چنین شاهد افول اخلاق و رفتار در فرهنگ و جامعه خودمان هستیم!؟
8-هر جامعه ای اگر به مسئله "روان و رفتار" خود نپردازد(که نمی پردازد و مسئولان و مجریان بشدت از این مسئله غفلت دارند)، بی تردید شیوع انواع بزه و خشونت را شاهد خواهد بود. این فرآیند باید توسط متخصصین روان و رفتار بررسی، و از طریق صدا و سیما، مطبوعات و شبکه های اجتماعی جهت افزایش ارتقاء سطح بهداشت روان و رفتار مردم، اطلاع رسانی وسیع گردد.
9-نکته مهم و اساسی بی سر و سامانی و افسار گسیختگی فضای مجازی کشور هست. در کجای دنیا این حجم از تصاویر و فیلم های توام با خشونت، جنایت و پرخاشگری قابلیت نمایش عمومی داشته و برای هر فرد و سنی قابلیت دسترسی دارد.
نبود قوانین و تنبیهات سخت در انتشار بزه بویژه در فضای مجازی از دیگر معضلات امروز کشور است.
دکتر علیرضا سفیدچیان
روانپزشک
#سواد_سایبری
@aledavood