رهبر انقلاب: خداي متعال عهد و پيمان گرفته از علما ــ علما هم فقط به معناي فقها نيست ــ از دانشمندان، دانايان، زبدگان، نخبگان جامعه كه بر گرسنگيِ گرسنگان و سيري و پُريِ سيران و اغنيا صبر نكنند، اعتراض كنند. يك ظالمِ ثروتمندِ شكمِ پُري و مظلوم گرسنهاي را اگر ديدند [اعتراض كنند]. ۹۷/۱۲/۱۹
@aledavood
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاکه ما همسفر عشق به افلاک شویم
بارالها!مددی کن که همه پاک شویم
دست تقدیر چنان کن که پس از دادن جان
درجوارحرم عشق همه خاک شویم
شهادت امام موسی کاظم(ع) تسلیت
@aledavood
⛔️ فرقی نمی کند بحران یا جنایت چه باشد...!!!!!
▪️قاچاق گوسفند : سپاه
▪️قاچاق پیاز : سپاه
▪️عدم موفقیت در برجام: سپاه
▪️عامل سیل و زلزله: سپاه
▪️علت حمله تروریست ها: سپاه
▪️عامل گرانی ها: سپاه
▪️عامل باخت تیم ملی به ژاپن: سپاه
▪️عامل تحریم: سپاه
❗️‼️حذف سپاه از قلوب مردم، نخستین پروژه نابودسازی نظام است!!
✖️طراح پروژه: سازمان سیا آمریکا
✖️مجری پروژه: جریانات غربگرا، ضدانقلاب با محوریت منافقین نام آشنا و یک جریان آلوده امنیتی در داخل کشور به کمک فضای مجازی رها شده ....
@aledavood
مارک زاکربرگ میگوید دولتها و قانونگذاران باید در کنترل محتوا در اینترنت نقش فعالتری داشته باشند.
رئیس فیسبوک در مقالهای که در واشنگتن پست منتشر شد گفت مسئولیت نظارت بر محتوای مضر در اینترنت بزرگتر از آن است که فقط شرکتها آن را به عهده بگیرند.
او خواستار قوانین جدید در چهار حوزه شد: محتوای مضر، سلامت انتخابات، حریم خصوصی و قابلیت انتقال داده.
بنیانگذار فیسبوک همچنین خواستار قوانین تازهای شد که به "تمام وبسایتها" اعمال شود و "مانع از گسترش سریع محتوای مضر بین پلتفورمها شود."
آقای زاکربرگ نوشت فیسبوک مسئولیت بزرگی برای حل این مسئله دارد و من چشم انتظار دیدار با قانونگذاران در تمام دنیا هستم.
منبع: بی بی سی
@aledavood
گردباد نیوز
مارک زاکربرگ میگوید دولتها و قانونگذاران باید در کنترل محتوا در اینترنت نقش فعالتری داشته باشند. ر
در تمام دنیا بحث حکمرانی فضای مجازی در اولویت دولت هاست،ظاهرا فقط در ایران باید این غفلت عمدی وخیانت سنگین درفضای مجازی وجودداشته باشد و کشور با این فضای بی ضابطه، بی قانون ورها شده دچار خسارات فراوان شود
مقصر این فضا علاوه بر جریان غربگرا،نفوذی های رخنه کرده در برخی جاها هستند.
اللهم اصلح کل فاسد من امور المسلمین
@aledavood
دستور حضرت آيتالله خامنهاي به مسئولان: پيگيري جدي همه اقدامات لازم تا رفع مشكلات و آلام مردم ادامه يابد/ رهبر انقلاب در جلسه ويژه اقدامات و امدادرسانيها به استانهاي سيلزده كشور: خدمات رساني، هماهنگي بخشهاي مختلف، و شور و شوق كمكرساني و روحيهي بسيجشوندگي در مردم، در حادثه اخير سيل در چند استان، بسيار برجسته بود/ بايد همه تصميمها و اقداماتي كه لازم است صورت پذيرد به صورت جدي پيگيري شود و تا رفع مشكلات و آلام مردم آسيب ديده ادامه يابد.
@aledavood
سلام
ماجرای واقعی که یکی از دوستان ساکن یزد برایم فرستاده بدون دخل و تصرف خدمتتان نقل میکنم:
((دل به یار و سر به کار ))
روایت یک داستان واقعی!!
چند روز پیش کیف مدرسه ای پسر و دخترم رو دادم برای تعمیرات. نو بودند ولی بند حمایل و یکی از زیپ های هرکدوم خراب شده بود.
«کاغذ رسید» رو از تعمیرکار تحویل گرفتم و قرار شد یکی دو روزه تعمیرشون کنه و تحویلم بده.
دو روز بعد، حدود ساعت ۱۱ شب برای تحویل کیف ها مراجعه کردم. هر دو تا کیف تعمیر شده بودند.
«کاغذ رسید» رو تحویل دادم و خواستم هزینه تعمیر رو بپردازم که تعمیرکار بمن گفت: « شما میهمان امام زمان-عج- هستید! هزینه نمی گیرم، فقط یه تسبیح صلوات نذر ظهورش بخونید!»
از شنیدن نام مولا و آقایمان، کمی جا خوردم!
گفتم: تسبیح صلوات رو حتما می خونم، ولی لطفا پول رو هم قبول کنید! آخه شما زحمت کشیده اید و کار کرده اید
گفت: این نذر چند ساله منه. هر صدتا مشتری ، پنج تای بعدیش نذر امام زمانه!
بعد هم دسته قبض هاشو بمن نشون داد!
هر از چندگاهی روی ته فیش قبض ها نوشته شده بود :«میهمان امام زمان!»
گفت این یه نذر و قرار دادیه بین من و امام زمان - عج- و نفراتی که این قبض ها به اونا بیفته،؛ هرکاری که داشته باشن، مجانی انجام میشه فقط باید یه تسبیح صلوات نذر ظهور آقا بخونن!
اصرار من برای پرداخت هزینه، فایده نداشت! از تعمیرکار خداحافظی کردم، کیفها رو برداشتم و از مغازه اومدم بیرون!
اون شب رو تا مدتها داشتم به کار ارزشمند و جالب این تعمیرکار عزیز فکر میکردم!!
به این فکر کردم که اگر همه ماها در همین حد هم که شده برای ظهور قدمی برداریم، چه اتفاق زیبایی برای خودمون و اطرافیانمون میفته!
من تصمیمم رو گرفتم. اولین قدم این بود که این عمل خداپسندانه رو برای دیگران هم نقل کنم!
پاینده و پیروز باشید.
به امید تعجیل در ظهورش 🌹
@aledavood 🌹
پيامبر اکرم-صلی الله عليه و اله
إِنَّمَا بُعِثْتُ لِأُتَمِّمَ مَکارِمَ الْأَخْلَاقِ.
به راستی که من برای به کمال رساندن مکارم اخلاق مبعوث شده ام.
🌷💐🌷
#عید_مبعث مبارک...
@aledavood
رهبر انقلاب: بعضي ميگويند دشمنتراشي نكنيد؛ نه! ما دشمنتراشي نميكنيم، حرف اسلام را ميگوييم، بهخاطر همين، دشمني ايجاد ميشود/ آمريكا از شما ميخواهد از اسلام دست برداريد. نوكرهاي آمريكا مثل آل سعود هم همين را ميخواهند؛ در اين مصاف توحيد و طاغوت، آن كه خداوند متعال مقدر كرده پيروز شود، جبهه حق است؛ يعني شما ملت ايران اگر حركت خود را ادامه دهيد قطعاً بر دشمنان خود پيروز خواهيد شد، قطعا بر آمريكا پيروز خواهيد شد.
@aledavood
📡 بازرس سازمان ملل: فیسبوک به وظیفه خود در میانمار عمل نکرده و به نسل کشی مسلمانان کمک کرده است
🔸گزارش رسمی سازمان ملل نشان می دهد مدیران این شبکه اجتماعی در ماجرای قتل عام مسلمانان روهینگیایی توسط بوداییهای متعصب در میانمار اهمال کاری کردهاند.
🔸کریستوفر سیدوتی بازرس سازمان ملل در مصاحبه با گیزمودو اعلام کرد اقدامات فیسبوک کافی نبوده و همچنان میتواند بهتر از قبل انجام وظیفه کند.
🔸ظاهرا این شبکه اجتماعی اکانت نظامیان متعصب بودایی که مردم را تشویق میکنند تا خانه مسلمانان را غارت کرده و آتش بزنند؛ مسدود کرده اما همچنان پروپاگاندا توسط بوداییهای ضد اسلام همچنان ادامه دارد و فیسبوک کار شایستهای انجام نداده است.
@aledavood
گردباد نیوز
به گزارش نشریه ترند،وزارتIct افغانستان میگوید اخیراً قراردادی را با شرکتFBامضا کرده است تا اطلاعات
وزارت مخابرات و فناوری اطلاعات افغانستان اعلام کرد:
🔰همکاری facebook و Instagram برای اتصال محلی به مرکز ملی تبادل اطلاعات در افغانستان
به گزارش نشریه الکترونیک ترند، وزارت ارتباطات افغانستان میگوید اخیراً قراردادی را با شرکت فیسبوک امضا کرده است تا اطلاعات کاربران فیسبوک و اینستاگرام بدون آنکه به خارج از کشور برود در داخل افغانستان ذخیره و مبادله شود.
👈سخنگوی وزارت مخابرات و فناوری اطلاعات افغانستان میگوید پیشازاین اطلاعات کاربران فیسبوک به سرور فیسبوک در یکی از کشورهای منطقه و یا آمریکا ارسال و سپس به افغانستان منتقل میشد؛ روندی که به گفته مقامها کند و پرهزینه بود.
👈مسئولان وزارت ارتباطات افغانستان میگویند با اتصال کامل سرور فیسبوک با مرکز تبادل اطلاعات افغانستان "نکسا"، سرعت تبادل اطلاعات بین کاربران این شبکه افزایش مییابد و هزینه اینترنت نیز کاهش خواهد یافت. در حال حاضر تعرفه هر گیگابایت (1GB) اینترنت در افغانستان حدود سه دلار است، درحالیکه در کشورهای دیگر منطقه سرویس اینترنت با هزینه بهمراتب ارزانتری ارائه می شود.
👈به گفته وزارت مخابرات افغانستان، فعال شدن این سیستم تأثیر مستقیمی بر شرکتهای ارائهکننده خدمات اینترنتی میگذارد.در اطلاعیه این وزارتخانه آمده: "این دستاوردی برای وزارت مخابرات و فناوری اطلاعات است که باهدف حمایت از بخش خصوصی برداشته شده تا با اجرایی شدن این برنامه، ترافیک "نکسا" (NIXA) در مدت یک هفته از ۴۰Mb به ۸۸۰MB افزایش یافته و بعد از نصب تمامی سرورهای مربوطه، شرکتهای ارائهدهنده خدمات اینترنتی میتوانند این سرویس را با قیمت ارزانتر، کیفیت عالی و سرعت بالاتری به مردم ارائه دهند."
👈وزارت ارتباطات افغانستان همچنین اعلام کرده در تلاش است طی قراردادهای مشابهی شبکههای Akamai،Netflix و Google را نیز به مرکز ملی تبادل اینترنت افغانستان متصل کند تا به گفته این وزارتخانه با انتقال سرورهای این شرکت ها به افغانستان در نحوه ارائه خدمات اینترنتی نیز تغییرات قابل ملاحظهای ایجاد شود.
@aledavood
🔴 فوری/ مرکز باید #مسئولیت_خوزستان را بعهده بگیرد
🔹 مدیریت بحران سیل خوزستان فراتر از توان مدیران استانی است/دولت و نیروهای مسلح باید با بسیج امکانات مدیریت بحران را بدست بگیرند.
1⃣ از لحظه طرح مسئله سیلاب در خوزستان، هم استاندار محترم دکتر شریعتی هم مدیریت بحران جناب حاجی زاده وسط میدان بوده و بین مردم حضور داشته اند. شب بیداری ها و زحمات این بزرگواران قابل تقدیر است.
2⃣ همزمان حضور نیروهای مسلح، سپاه و بسیج و ارتش با تمام توان نیز قابل تقدیر است. در کنار این دو، گروه های جهادی و مردمی ذیل بسیج یا پراکنده و تشکیل ستاد مردمی یاری سیل زدگان توسط آیت الله جزایری و حضور برخی علما نظیر آیت الله حیدری به صورت شبانه روزی در مناطق سیل زده و حضور طلاب و روحانیون حوزه های علمیه استان بهمراه جوانان خودجوش انقلابی صحنه های کم نظیری را رقم زده است.
3⃣ باید از صداوسیمای استانی خوزستان نیز تقدیر کرد که از آغاز آماده شدن استان برای ورود به بحران سیل نقش مرکزی خوبی در اطلاع رسانی لحظه به لحظه به مردم و برطرف کردن شایعات داشته باشد.
🔻اما در رابطه با حجم بحران و ویرانی ها و عمق فاجعه سیلاب در خوزستان نیاز است اشاره کنیم:
1. سیلاب ورودی به خوزستان، آورد بارش های سیل آسای 5 استان غربی(لرستان، چهار محال و بختیاری، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان) و البته بارش های بی سابقه خود خوزستان است. به عبارتی هرآنچه در 5 استان دیگر موجب تخریب زیرساختها و تلفات جانی شد به سمت خوزستان سرازیر شد که تخریب شهرهای پلدختر، کوهدشت و معمولان و روستای های تابعه فقط بخشی از خرابی های سیل در بالادست خوزستان است. در این بین نقش سدهای خوزستان در به تاخیر انداختن بحران نقش به سزایی داشت، اما سدها به آستانه سرریز شدن رسیدند و آرام آرام بحران در خوزستان آغاز شد و همه حجم 6 استان شهرها و روستاهای خوزستان را در نوردید.
2. . از طرفی با گرم شدن هوا، برف کوه های استان های مذکور رو به آب شدن نهاده اند و این خود خبر از افزایش حجم سیلاب ورودی به خوزستان است.
3. تاکنون چندین شهر خوزستان از جمله( سوسنگرد، رفیع، بستان، الهایی و...) به حالت نیمه تخلیه و بیش از 150 روستا دستور تخلیه گرفته اند و تا شب گذشته بیش از 400.000 خوزستانی به دلیل تخریب یا آبگرفتگی منازلشان و همچنین تخریب جاده های روستایی دچار بحران سیل شده اند.
4. بیش از 100.000هکتار زمین کشاورزی نابود و 15.000 راس دام تلف شده است.(بزرگی اعداد ذکر شده توسط مسئولان به خوبی گویای حجم فاجعه در خوزستان است).
5. حجم بسیار بزرگ بحران گفته شده و همچنین گستره وسیع جغرافیایی(چندبرابر برخی از کشورهای اروپایی)، کمبود امکانات و نیروهای امدادی در دسترس، خارج از توان مدیریت بحران مدیران استانی است.
6. مدیریت یکپارچه ای وجود ندارد. دستگاه های دولتی و هلال احمر در یک جهت، سپاه و بسیج در یک جهت، نیروهای مردمی در جهتی دیگر! موازی کاری و گاه عدم توجه به برخی اولویت ها از آسیب های نبود مدیریت یکپارچه است. از مهمترین آسیب های نبود مدیریت یکپارچه، تعلل در اقدامات بموقع و فوری مانند بازگشایی برخی مسیرها برای انحراف سیل و تضعیف آن است.
7.درست است که در ابتدای بحران شاهد حضور رئیس جمهور، معاون اول و وزیر نیرو بودیم و این حضور در مدیریت بهتر خروجی سدها موثر بود، اما در ادامه که حجم عظیم آب وارد روستاها و مزارع حاشیه دز، کارون و کرخه شد، دیگر خبری از حضور اعضای دولت نیست و استان با مدیریت بحران کم توانش رها شده.
8. دولت فکر می کند چون تابحال تلفات انسانی نسبت به سایر استان ها کمتر بوده، پس حجم سیلاب یا تخریب مزارع و منازل مردم هم کمتر است! درحالیکه حجم سیلاب در خوزستان اصلاً قابل قیاس با سایر استان ها نیست. بیش از 40 درصد آبهای سطحی کشور در خوزستان جاری است؛ حالا سیلاب را اضافه کنید!
9. سیل در لرستان یک روز و نصف روزی پلدختر را تخریب کرده اما در خوزستان به آرامی زیرساخت ها در حال نابودی اند؛ دولت فکر می کند استانداری و مدیریت بحران و امکانات استانی کافی است!! اولاً اخبار کامل و صحیح و عمق فاجعه به مرکز مخابره نمی شود. ثانیاً مدیریت استانی تاحالا توان خودش را نشان داده؛ دویست روستا تخلیه کرده اند! ثالثاً فاجعه در سطحی است که مرکز باید مسئولیت سیلاب خوزستان را به عهده بگیرد. استان و مجموعه استانداری ناتوان است.
🔴 10. برخی مجموعه ها نظیر #نیشکر و #نفت در تلاش اند تا کمترین آسیب را ببینند در عوض منازل و مزارع ملت آسیب ببینند. یک مسئول عرضه داری باید جلوی خودخواهی نفت و نیشکر را بگیرد. رئیس جمهور باید شخصاً ورود کند. "مرکز باید مسئولیت خوزستان را بعهده بگیرد".
#داود_مدرسی_یان
خبرنویسان جدید
🔹مجله فوربز خبر داد: خبرگزاری آسوشیتدپرس، نوشتن هزاران گزارش ورزشی خود را به رباتها سپرده است. همچنین خبرگزاری رویترز، یاهو ورزشی، و روزنامههای نیویورکتایمز و واشینگتنپست نیز، برای تولید محتوای خبری از هوش مصنوعی بهره میگیرند. خبرگزاری بریتانیایی «پرس اسوشییشن» نیز در حدود ۳۰ هزار گزارش و خبر محلی خود را با هوش مصنوعی تهیه میکند.
🔹واشینگتنپست دو سال پیش نوشته بود حدود ۸۵۰ مقاله خود را ظرف یکسال با استفاده از یک برنامه اختصاصی هوش مصنوعی به نام «هلیوگراف» نوشته و منتشر کرده است. این مقالهها با موضوع انتخابات آمریکا بودند و بیش از ۵۰۰ هزار بار کلیک خوردهاند.
🔹هوش مصنوعی تعداد زیادی قالب روایتی (ادبی، خبری، ورزشی، علمی ...) از پیش طراحی شده در اختیار دارد و دادههای دریافتی را در قالب مورد نظر خود میریزد و بدین طریق از آنها یک روایت خبری درست میکند.
🔹تحریریه رسانههای مختلف اکنون از انواع برنامههای «روزنامهنگاری اتوماتیک» استفاده میکنند که روند راستیآزمایی خبرهای دریافتی،حدف خبرهای جعلی وخلاصه کردن متون را با سرعت بسیار انجام میدهند.
@aledavood
خالق لینوکس: شبکه های اجتماعی زبالهای بیش نیستند
🔸توروالدز که لقب معروفترین فنلاندی زندهی دنیا را نیز به دوش میکشد، درگیر شدن بیش از حد کاربران مدرن با شبکههای اجتماعی را به یک بیماری کشنده تشبیه کرده و مدعی شده نحوهی عملکرد این شبکهها موجب میشود کاربران رفتار نادرستی در پیش بگیرند و به بیماریهای روحی زیادی مبتلا شوند.
🔸این برنامه نویس معروف مدعی شده که در شبکههای اجتماعی هیچ تلاشی برای کنترل کیفیت نمیشود. به همین دلیل است این فضا پر از محتوای نامناسب شده تا کاربر را به هر بهانهای پای خود بکشاند و لایکی بگیرد.
@aledavood